Jump to content

Cat costa reviziile la octavia II?

arkan
 Share

Postare recomandată

mai e unul...cel de ulei :( remember??

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RRS

78

• garfield

34

• raekwon1

34

• audi_fan

31

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut.. se apropie "marea" revizie de 15000 de km...iar revizia as vrea sa o fac la PBA.

si vreau sa stiu daca serviceul lor este bun de ceva sau incerc la alt service...mersi

Link către comentariu

:Driver: da, asa e... sunt 4 :D Nu raspunde nimeni la preturi la 120 000km? :Driver:

Link către comentariu

Salut.. se apropie "marea" revizie de 15000 de km...iar revizia as vrea sa o fac la PBA.

si vreau sa stiu daca serviceul lor este bun de ceva sau incerc la alt service...mersi

Pai citeste si tu in aria de service-uri despre PBA...

:) da, asa e... sunt 4 :) Nu raspunde nimeni la preturi la 120 000km? :)

Depinde si ce faci la revizia asta...poate schimbi o distributie,o placut de frana,un lichid de frana...sau poate nu,deci n-ai cum sa afli un pret exact pentru 120.000!

Link către comentariu

pai ideea centrala se roteste in jurul distributiei, ca aia se schimba la 120 000, nu am auzit pe cineva sa schimbe mai repede...

Link către comentariu

ma costat 615 lei

Modificat de Georgik
Link către comentariu

revizia de ~45k adica 42k (un an de la ultima revizie) :

ulei Castrol Magnatec

filtre aer, ulei, polen 2 bucse fata

placute frana fata

toate nazdravaniile mi-au fost recomandate sa le schimb pe producator si nu originale adica aceeasi calitate doar ca mai ieftine (scrie Bosh pe ele si nu Skoda- in rest aceeasi chestie)

testare frane si amortizoare pe stand ITP

Service/Dealer Adria - Suceava

pret 780 ron

am intrat la 8:45 am iesit la 11:45

precizez ca cei de la iasi mi-au cerut ~aceeasi bani pentru mult mai putin... asa ca dati telefon sau vorbiti pe mail inainte de a merge la service ca sa stiti macar in mare la ce va asteptati. (nu stiam de bucse dar banuiam placutele)

Link către comentariu

adrian mogos

Revizia de 15000 (13400 reali) la avia motors,stat langa masina, 765 ron.....muuuuult....m-au uscat,nu gluma!!!

Link către comentariu

Ce operatiuni au intrat in pretul asta? E printre cele mai scumpe revizii de 15000 km

Link către comentariu

adrian mogos

Acelasi lucru l-am banuit si eu ....dar ca sa va lamuriti mai bine va atasez factura scanata!!! :icon_cool:

Link către comentariu

Ti-au luat 60RON numai pentru extras "Corp Strain din Etrier" deci aia nu e in revizie. Oricum mie unul ~2.2 mil mi se pare o manopera imensa asta neincluzand schimb filtru aer+filtru carbon activ. ENORM!

Link către comentariu

adrian mogos

dar oricum si daca scadem acei 60 ron ramane o suma destul de mare pentru o revizie de 15000.....nu vreau sa ma gandesc ce va fi la 30000.....dar oricm la ei nu cred ca mai calc... :rolleyes:

Modificat de adrian mogos
Link către comentariu

Si eu am fost miercuri 7 mai la Avia pt. revizia de 15.000 Km (14400 reali). Si pe mine m-au uscat. A costat 721 Ron cu tva, fara sa imi extraga nici un corp strain de pe nicaieri, doar bani din portofel. Revizie standard + schimbare filtru de polen si de aer. Numai uleiul a costat 300 Ron. A si nu am putut sta langa masina, am fost invitat in sala de asteptare.

Link către comentariu

scump sau nu,trebuie mers la service autorizat daca masina e in garantie...dupa o sa fie mai ieftin :D De invitat, toti te invita in sala de asteptare...dar poti sa te duci la masina!

Link către comentariu

pai ideea centrala se roteste in jurul distributiei, ca aia se schimba la 120 000, nu am auzit pe cineva sa schimbe mai repede...

La acelasi motor(doar ca e pe Golf 5) distributia se schimba la 90k si la mine a costat 1300 ron la dealer(bine cu manopera 300 ron..se subintelege :D ).Primesti garantie 90k... :)

Link către comentariu

nicureddogsflo
Acelasi lucru l-am banuit si eu ....dar ca sa va lamuriti mai bine va atasez factura scanata!!! :)

am vazut ca ti-au facturat 190 lei revizia adica dupa stiinta mea manopera pt operatiunile care le-au efectuat ,atunci de ce ti-au mai luat 20 de lei pt inlocuit filtru aer si 30 lei pt filtru de polen.

deci iti puteau lua bani si pt inlocuit uleiul deci teapa .

o intrebare: la ce au folosit un litru de apa distilata?

Modificat de nicureddogsflo
Link către comentariu

adrian mogos

Apa distilata au folosit-o la completarea apei din baterie.

Si ce uitasem sa va intreb....mie nu mi-au cerut cartea de service ca sa imi noteze revizia in ea...e normal?Mi-au cerut doar talonul si la sfarsit mi-au emis factura..atata tot!!!Scuze de off topic!

Link către comentariu

am vazut ca ti-au facturat 190 lei revizia adica dupa stiinta mea manopera pt operatiunile care le-au efectuat ,atunci de ce ti-au mai luat 20 de lei pt inlocuit filtru aer si 30 lei pt filtru de polen.

deci iti puteau lua bani si pt inlocuit uleiul deci teapa .

o intrebare: la ce au folosit un litru de apa distilata?

Si la mine e la fel. Pentru ca aceste operatiuni (schimbare filtru aer + polen) nu se fac in mod normal la 15.000KM, ci la 30.000. Pe comanda scria clar revizie la 15.000 km + inloc. filtru aer si polen.

Link către comentariu

Revizie 60000 (programat maine):

-Schimb ulei si filtre

-test computerizat

-verificari bucse etc

-schimb lichid frana (masina a implinit 2 ani)

Service DELCAR Brasov, aprox. 750 Ron.

Toate vesele!

Link către comentariu

Revizie 11500 la Avia Pantelimon ( aproape 1 an)

Revizie 15000 km - 203.5LEI

Inlocuit filtru aer -32.13 lei

Inlocuit filtru polen -21.42 lei

Ulei Castrol TXT 5W40 505-01 5 litri -244.87

Flitru ulei - 29 lei

Filtru praf cu filtru carbon - 47.68 lei

Filtru Aer - 61.64 Lei

In total 660.8 RON

Am un card de reducere de la ei de 5% la piese si 10 % la manopera.

Link către comentariu

Rectificare la postul meu anterior.

Acum m-am intors de la service si........ surpriza..... revizia m-a costat mai putin decat mi-au spus telefonic. 555 ron.

1. Revizie 60000 km fara FC ... 178.5 ron

2. Inlocuit lichid frana (masina are 2 ani) ... 35.7 ron

3. Materiale mici ... 10.71 ron

4. Ulei OMV Bixxol ... 203.97 ron

5. Lichid frana ... 28.61 ron

6. Filtru ulei ... 28.71 ron

7. bec ... 3.66 ron

8. Filtru aer ... 63.53 ron

TOTAL 554.98 ron

DELCAR Brasov

Toate vesele!

Link către comentariu

putin ;) cu scuzele de rigoare. Daca e cineva care nu mai are masina in garantie si trebuie sa`i faca revizia, vreau sa vand accesoriile aferente unei revizii de 30.000 km. (ulei, filtru ulei, filtru motorina, filtru aer, filtru polen). Motor 1.9 105 cp.

De ce fac lucrul asta?

Acum 2 sapt am fost in Germania si am facut revizia de 30.000 la un service care mi-a dat la mana pe langa factura de service si o foaie in care scrie ca e omologat de Uniunea Europeana si ca daca face revizie sau o reparatie la o masina aflata in garantie nu afecteaza garantia acelei masini. Eh. Am facut revizia si cand am venit in Cta m-am dus la Skoda si le-am explicat ce si cum am facut. Am primit si raspunsul: masina iese din garantie.

Singura solutie - si asta cu noroc ca mai cunosc pe acolo - sa "fac" revizia din nou aici, adica sa fie iesiri pe consumabile din magazie... bla bla... si normal si stampila pe carte, ca si cand totul a fost facut aici. Deci nu-mi ramane decat sa cumpar piesele si sa le vand sau sa le tin pana iese masina din garantie si sa fac atunci revizia. Avand in vedere ca masina are 6 luni.... :)

Detalii PM sau id`u de mess din profil.

Scuze de offtopic si rog moderatorii daca se poate sa lase postul la acest topic.

Link către comentariu

... le-am explicat ce si cum am facut. Am primit si raspunsul: masina iese din garantie.

Si i-ai crezut?

Daca acel service din doici este agreat skoda, poti sa le dai cu flit romanilor...si ...apropos cat mai ai garantie?

Link către comentariu

Nu scrie neaparat: agreat Skoda. Scrie ca nu afecteaza garantia. Cat despre flit eu le`as da... daca ar fi ceva i`as da chiar si in judecata....dar... pana una alta... tribunale... chestii.. si eu stau cu masina bulita.

Garantie.. am zis mai sus: "Avand in vedere ca masina are 6 luni.... " - deci mai am vreun an si vreo 6 luni :lol:

Link către comentariu

Am fost zilele trecute la Brady pentru revizia de 15.000 (1 an- 8.100)km

- manoperå mecanicå - 178.50 ron;

- mat. mici ? - 13.39 ron;

- filtru aer - 64.89 ron;

- filtru polen - 37.62 ron;

- filtru ulei - 30.52 ron;

- ulei motor (Mobil 1) 4 litri ??? - 206.00 ron;

- spray fr

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!