Jump to content

Budget Build (modificari ieftine) GOLF mk5

Serban87
 Share

Postare recomandată

Nu mai face lumea modificari minore la Golf 5?

Ultima modificare adusa masini a fost adaugarea unor lumini la picioare pentru fata si spate (Footwhell lights).

Cost ~150 lei

Urmatoarea modificare sper sa fie scoaterea textului GOLF de pe hayon.

Cost 0 Lei

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca vrei sa scoti literele de pe haion iti recomand sa mergi intr-un service, nu atat pentru dezlipirea lor, ci mai ales pentru faptul ca acolo ar trebui sa gasesti un accesoriu special care se monteaza la bormasina si care consta intr-o guma speciala cu care se iau foarte bine resturile de adeziv si nici nu afecteaza vopseaua. :)

Link către comentariu

Hmm, eu ma gandeam sa folosesc metoda asta -> http://www.youtube.com/watch?v=5saNP7cdFck

La ce te referi cand spui "accesoriu special"? Daca spui ca se monteaza la bormasina, ma gandesc la bureti pentru polish, sau ceva asemanator.

Poti sa-mi dai mai multe detalii?

Mersi

Link către comentariu

"Accesoriul special" este un bolţ care are in capat o guma speciala care nu zgarie vopseaua si care curata foarte bine si repede urmele de adeziv. Acest bolţ se monteaza pe orice bormasina. Partea speciala a accesoriului este insasi guma. Nu e nimic pompos, iar service-urile mai de soi au sigur asa ceva. Eu asa am procedat la Golf-ul meu si a durat 5 minute, la un amic in service.

Ps: vezi sa nu ai surpriza ca litere sa fie nituite si nu lipite cu adeziv, caz in care iti vor ramane gaurile niturilor in haion.

Link către comentariu

Am verificat, sunt cu adeziv. Ai idee cat costa la amicul tau operatiunea?

Foarte posibil ca in 2 saptamani sa plec spre munte, si sigur trec prin Ploiesti :)

Link către comentariu

• 2 months later...

salutare ..frumoasa masina ..sincer imi place..am si eu o intrebare la tine..spune-mi si mie te rog daca poti..si vrei...ce becuri led ai pus..pe masina..ma refer aici la tipul lor..eu am un golf 5 ff asemanator la interior cu a ta ..ma refer aici la partea de lumini..eu am 3 becuri plafoniera spate ,3 becuri plafoniera fata, 2 parasolare ,4 usa,1 torpedo,1 portbagaj,4 la picioare..m-ar interesa tu ce anume tip ai pus..?da cumva eroare...de bec ars..? m-ar interesa sa si fie lumina in habitaclu..scrie-mi si mie te rog pe mail ms..oskar77adi@yahoo.com..cu stima rave..adrian din brasov

Link către comentariu

Salut baieti,

De-abea acum am gasit post-ul asta..si ma bucur tare mult ca am facut-o.

Masina mea:  http://vwforum.ro/topic/61641-golf-5-gtd-look-aka-bolidul-x/#entry1089845

Sunt membru mai vechi pe forum dar cam inactiv as spune eu in ultima perioada. Ultima modificare pe care am facut-o la masina a fost grila badgeless,pe care am adaugat-o in locul unei grile de gti.( grila da foarte bine pe masina si o face putin mai rea).

Am 2 intrebari pentru voi.

1. As vrea sa inlatur acea bara cromata de la portbagaj...cum as putea sa o fac fara sa afectez vopseaua masinii..si sa nu ramana adeziv acolo.(masina este din 2005)

2. As vrea sa imi inlocuiesc castetofonul aftermarket 2din cu un rns 310. Am citit pe mai multe forumuri ca nu este 100% compatibil cu CAN-ul masinii mele fiind din 2004/2005..si este nevoie de upgrade/inlocuire. Cum as putea sa aflu daca trebuie upgradat sau inlocuit si unde as putea sa vad niste preturi orientative pentru fiecare operatiune? Daca stie cineva de unde as putea sa iau un rns310mai ieftin...feel free to share.

thx

Modificat de dudu
aria de vanzari este in alta parte... abtine-te pls. Mersi
Link către comentariu

• Administrator

Foloseste search-ul, pentru a nu face alandala topicul asta... 

A doua intrebare nu se incadreaza aici, cauta un raspuns -> Link

Link către comentariu

• 4 months later...

Cu un prieten bun și cu un pic de încredere în el  :D am reușit să fac asta:

post-43737-0-98341200-1395343859_thumb.j

post-43737-0-87581900-1395343869_thumb.j

post-43737-0-21464300-1395343881_thumb.j

post-43737-0-29352100-1395343894_thumb.j

post-43737-0-75217600-1395343901_thumb.j

post-43737-0-44500600-1395343915_thumb.j

post-43737-0-59575400-1395343936_thumb.j

post-43737-0-34171900-1395343943_thumb.j

post-43737-0-40442200-1395343949_thumb.j

post-43737-0-16389300-1395343959_thumb.j

post-43737-0-84831800-1395343968_thumb.j

post-43737-0-22030100-1395343979_thumb.j

Modificat de R_a_z_v_a_n
Insista si poate iti banez contul. Eliminare link reclama.
Link către comentariu

firestorm1312

Cred ca in categoria "budget-build" se incadreaza urmatoarele chestii care le-am facut la masinuta din semnatura:

- montat buton lumini cu functia AUTO si cromat plus senzor lumini AM la 160 ron;

- montat boxe spate OEM la pretul de 80 ron.

Si mai urmeaza sa montez:

- camera marsarier la pretul de 55 ron ( este deja achzitionata, urmeaza sa o primesc);

- cruise control, mai exact maneta la pretul de 99 ron ( la fel urmeaza sa o primesc).

Modificat de firestorm1312
Link către comentariu

In pretul de 80 lei legat de boxele spate, ce a intrat? (boxele, materiale marunte, manopera)

Link către comentariu

firestorm1312

In pretul eboxelor a intrat tot, mai putin cablu. Boxele au fost achizitionate de la un coleg-prieten care le-a si montat. Cele 2 repere care urmeaza a fi montate, tot in sarcina lui o sa cada.

Kisssky- se mai poate regla nivelul de iluminare a ledurilor, la fel ca cele OEM?

Link către comentariu

Da se poate. Însă la RCD a trebuit să-i pun o folie mai întunecată deasupra .... mă deranja la condus chiar și cu potențiometrul la minim,

Nu apare nici un fel de eroare la diagnoză. Sunt foarte încântat de cum a ieșit. Culorile și le poate alege fiecare după cum dorește.

Link către comentariu

RCD-ul are in el setare de luminozitate...

Link către comentariu

Nu gasesc în meniul său ... se poate seta cu vag-ul?

Link către comentariu

In meniu, la Display, trebuie sa fie o setare de Brightness!

Link către comentariu

La 2:39! Daca nu ai asa ceva pune o poza cu ce ai tu!

Link către comentariu

firestorm1312

Din cate am vazut eu este din seria 300 si nu cred ca are reglaj backlight

Link către comentariu

Salutare,

Aici gasiti tot felul de upgrade-uri pentru  MKV. 

Mult success!

Link către comentariu

Mai trebuie doar să învățăm rusa.

Link către comentariu

firestorm1312

S-a adaugat tempomat, cost maneta aprox 100 ron, manopera " da si tu cat vrei". Inca nu am platit, mai am de montat camera marsarier, pt ca cea care o am pe masina s-a ars. Ramane aceasta operatiune dupa ce scot masina din service. Am o dauna la bara spate si aripa stanga spate pe City. Revin cel mai probabil cu montajul camerei si cu pretul final al manoperei pe miercuri/joi.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Până acum : jante, lumini la picioare, faruri angel eyes, tempomatul, schimbare leduri interior. Sper să rezolv și cu luminile din portiere.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare, am si eu o intrebare, pentru un upgrade de la RCD 300 la RNS 510 sau RCD 510 aveti vreo lista de componente, preturi ? am citit pe unde am gasit si am vazut ca trebuie schimbat CAN gateway-ul ( si daca nu il schimb o sa mearga doar individual ? fara gala ? )

La mine, RCD-ul nu mai vrea sa citeasca unele cd-uri scrie in casa ( o fi intamplator sau nu dar mi s`a intamplat aprox dupa ce am schimbat bateria de la masina ) si de aceea vreau sa ii fac acest upgrade. Mentionez ca anul de fabricatie este 04 varianta comfortline.

Va multumesc ! 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!