Jump to content

POLO 6R - GTI LOOK


FRE

Postare recomandată

  • Replies 416
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • FRE

    182

  • Dun

    39

  • qwk

    35

  • Circoloco

    17

Top Posters In This Topic

Posted Images

o colantez mai spre portocaliu, nu-i asta problema, dar la a mea nu cred ca am ce sa colantez, neavand partea aceea cromata :)

Oricum, portocaliul de pe grila de gti este aproape la fel ca si culoarea masinii mele, cel putin din poze. Sper cat de curand sa-mi iau si eu o grila de gti, dar nu mai gasesc sigla de GTD, cel putin nu la un pret rezonabil..

Link către comentariu

@qwk - Sorin,daca vrei grila de Highline,facem schimb,ca mai am una acasa,asa ca doar spune-mi !!!

Link către comentariu

Fredy, cand ai timp, hai sa ne intalnim sa vedem cum ii sta cu grila de highline. Eu ma gandeam sa-ti usurez si tie munca sa nu o mai decolantezi si iar sa o recolantezi in negru :)

Bogdan, m-am uitat acum in mare pe ebay si nu am gasit decat o bara fata de polo gti cam la 200 euro. Ori nu mai sunt anunturile alea, ori nu le-am mai gasit eu, din lipsa de prea mult timp.

Link către comentariu

Am impresia ca trebuie sa dai bara jos,ca sa poti monta grila aceea inferioara,mie mi-au dat bara jos si pentru a monta grila de GTI !

Link către comentariu

Teoretic nu ar trebui sa se dea cu bara jos. Grilele de la proiectoare se dau jos fara a da si bara. Sunt prinse in cleme de plastic. Teoretic si grila din mijloc este la fel prinsa.

Link către comentariu

misto masinuta , sa o stapaniti sanatosi .. legat de sigla , daca scoti " i " din GTI .. poate GT e un compromis bun ... in privinta aspectului

Hai noroc

Link către comentariu

@Red - Multumesc,ce nu s-a inteles este ca nu am adaugat eu sigla apoi,asa a venit,este o grila OEM de Polo GTI.Asa cum am spus o sa o rezolv cumva,chiar nu vreau sa para altceva decat este.Noroc si tie !

Link către comentariu

Curand o sa am " concurenta " se pare,colegul qwk,se pregateste de grila de GTI,cu emblema de GTD,plus grila inferioara de Highline,cu ornamentul cromat colantat portocaliu ma gandesc :icon_thumright:

Link către comentariu

:)) astia taxeaza pt "eticheta revizie" adica stickerul pe care treci data, km si ulei?

(pt cei care se intreaba ce naiba am scris...sunt sigur ca erau niste poze aici cand am apasat POST)

Modificat de Muale
Link către comentariu

@Muale - Taxeaza astia orice,asa ca idee,costul etichetei putea fi suportat de pretul la care vand litrul de ulei,72 ron la ei si 49 ron pe piata.Din pacate,macar pe perioada garantiei trebuie sa " apelam " la serviciile lor.

Link către comentariu

M-au sunat de la service ca mi-a sosit bara spate de GTI si maine se vopseste.Daca am timp luni sau marti este pe masina.O veste buna si o surpriza fiindca a ajuns foarte repede,chiar nu ma asteptam.Sper ca se potriveste fara alte modificari,altfel mi-am facut de lucru......

Link către comentariu

Oooo abia astept s-o vad pe masina :) Chiar te-ai miscat repede, dar si cei de la PoRo (normal, cand primesc bani..). Apropo, cat te-a costat ?

Link către comentariu

Au primit plata unei masini si intarzie 2 sapt, asa ca nu e cazul :)). Scuze de off.

Bara o sa-i vina de minune daca integrezi si tipsurile cum trebuie ;) Unul mai iesit putin fata de celalalt

Link către comentariu

@Qwk - De ce vrei tu sa strici totul si intrebi de bani ? Acum fara gluma nu stiu exact,cand termin totul iti comunic cu drag.

@Circo - Tipsul il am si este perfect facut,l-am folosit pana acum.......sunt poze puse pe paginile anterioare.Multumesc !

Link către comentariu

Pai comanda am facut-o la Auto1Racing,un service partener PoRo,si probabil si-au dat interesul sa fie bine.Am ales acest service pentru ca vopsesc foarte bine,si mi-a convenit ca nu a trebuit sa ma ocup eu de coduri,plata avans,etc.O sa platesc la sfarsit,insa ce ma intereseaza este ca lucrarea sa iasa de nota 10.

Link către comentariu

@Bwwlan - O sa postez costurile,sa stie cei interesati ( asta daca mai sunt interesati,dupa ce o sa afle pretul ).Multumesc de aprecieri,tot spun ca nu mai investesc nimic,dar nu ma pot abtine se pare,acum sunt chitit sa schimb si finala daca tot umblu la tipsuri,insa la TopGear am sunat si costa ceva de genul 700 ron,iar la pretul asta sunt destul de aproape de Sebring sau Remus.Oricum nu vreau o toba galagioasa decat dupa 4000 rot/min,sa vad unde gasesc si asta pana luni sau marti cand montez bara....Daca nu,pun tipsurile aliniate pe noua bara si gata cu investiile sper eu pana la sfarsitul anului.

Link către comentariu

Foarte tare masinuta, pacat ca nu ai gasit una cu motorul de 1.2 TSI. Imi plac modificarile facute, chiar si dunga aia rosie de jos :) Sa o conduci cu placere si spor la modificari! :)

Modificat de azreil24
Link către comentariu

Multumesc,era bine si un 1.2 TSI,insa,asa cum am mentionat,nu era nici unul pe stoc negru si highline si sa astepta cateva luni,clar nu.Macar stiu ca este un motor fara probleme,cel putin asa cred... :icon_bounce:

Link către comentariu

Costuri schimbare bara spate normala cu cea de GTI : Bara spate,spoiler inferior si catadioptrii - 1437 ron iar manopera in jur de 650 ron.Una peste alta putin peste 2000 ron,pacat ca este negru pe negru si nu prea iese in evidenta,dar arata mai bine cu siguranta.

Link către comentariu

:) acesta a fost motivul pentru care am ales eu masina alba. Oricum, daca este curata se va vedea foarte bine. Bad Ass :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!