Jump to content

POLO 6R - GTI LOOK


FRE

Postare recomandată

A trecut ceva timp de cand am cumparat-o insa m-am gandit totusi ca este cazul sa ii dedic cateva randuri si o prezentare decenta,noului POLO 6R, model 2012 ( asa scrie in CIV ) culoare Deep Black Pearl,culoare pe care mi-am dorit-o si am reusit sa o gasesc pe stoc.Ca si dotare este Highline si in plus RCD 310,scaune fata incalzite,faruri de ceata,instalatie spalare faruri,indcator nivel lichid spalare,duze spalare parbriz incalzite,iar ca motorizare 1,4 - 85 cp.Optiunea era pentru 1,2 TSI dar fiindca nu era la acel moment nici una disponibila Highline si culoare negru,m-am decis sa o cumpar pe aceasta.Ca si modificari ulterioare achizitie,din dorinta mea de a arata ca un Polo GTI,am cumparat si montat urmatoarele :

-grila fata OEM GTI

-emblema hayon OEM GTI

-pedale OEM GTI

-tips inox toba dublu de 76 mm

-jante Rondell 0024 pe 17" GTI look si anvelope 205/45 ZR 17 Hankook

-xenon faza scurta cu licenta Philips de 4300 K

-folie cu omologare Llumar pe geamurile laterale spate si luneta cu transparenta 72%

Pentru viitorul apropiat mi-am propus sa schimb si arcurile cu unele sport OEM fiindca nu vreau sa imi afecteze garantia care teoretic este de 4 ani,insa nu m-am hotarat daca aleg cele standard cu -15 mm sau cele cu -25 mm fata si -30mm spate.Nu merg zi de zi cu ea,este folosita ca a doua masina si din cand in cand (adica mai mereu) de prietena mea.Am cumparat-o pe 11.11.2011 si are doar 1300 km.

post-99600-0-01739700-1332699859_thumb.jpost-99600-0-35163400-1332699892_thumb.jpost-99600-0-66326000-1332699947_thumb.jpost-99600-0-36224300-1332700546_thumb.j

Link către comentariu
  • Replies 416
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • FRE

    182

  • Dun

    39

  • qwk

    35

  • Circoloco

    17

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sa te bucuri de ea. Arata foarte bine.

Jantele au fost luate dupa achizitionare? De curiozitate ai idee pretul/bucata?

Uita-te si de pragrui ca sa fie kitul de gti complet, cu exceptia barii spate

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Ma gandeam sa iti zic sa o prezinti.

De aproape si pentru cunoscatori se observa ca jantele sunt GTi-look pentru ca au o margine ce delimiteaza cele 5 gauri, dar in rest nicio diferenta.

Foarte frumoasa si dotata! Sa o foloseasca multi km fara probleme prietena ta.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

@circoloco - Multumesc! Jantele au fost luate la pachet cu anvelopele 980 Euro ( in pret a intrat transportul din Germania si montajul aici in Romania ).In jur de aceeasi suma gaseam si Denver originale,insa nu le-am luat din 2 motive : primul ca erau rulate iar dimensiunea anvelopelor de 215/40 R 17 si ET-ul 42 nu imi conveneau iar costul unei jante BBS Denver in caz ca o stricam era de 2100 ron.Cat despre praguri si bara spate nu sunt chiar asa maniac!!!

@The_Ego - Jantele sunt Rondell,daca erau replici erau identice,insa astea sunt GTI look si Made in Germany.

Modificat de B 06 FRE
Link către comentariu

E frumoasa masina desi nu sunt adeptul wanna-be kit-urilor. Daca ai inlocui emblemele "GTi" cu altceva ar fi totul in regula :). E interesant climatronicul cel nou, arata bine.

De unde ai luat tips-urile si cu cat?

Sa o stapaniti sanatosi!

Neaparat suspensia aia de care pomeneai, n-o sa-ti vina sa crezi cat o schimba ca look.

Link către comentariu
Master_Blaster

E f frumoasa masina dar mai bine pui TSI in loc de GTI, pt ca nu e un GTI. Si cu xenoane, wanna be phillips, nu ma-as lauda daca sunt puse pe oglinda. :icon_confused:

In rest sa te bucuri de ea cat mai multi km. :emthup:

Link către comentariu

@ mike. - Emblemele le pot inlocui usor,dar nu stiu cu ce,ma rog pe spate ma gandesc sa renunt la ea,am luat-o la inceput cu grila si am aplicat-o,insa pe fata ramane destul de urat fagurele ala daca o scot.Tipsurile sunt facute custom la Pilot T.,adica o teava mai in fata si una mai in spate,dupa forma barei,nu vei gasi sa se potriveasca la Polo perfect nici un tips,in plus are teava de esapament ciudata si trebuie vreo doua coturi sa iasa cum trebuie.

Link către comentariu

Clar sigla ''gti'' ar trebui sa-si ia zborul din grila si de pe haion.

Km cat mai multi cu ea

Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru atentia acordata,nu imi mai scrieti de sigle ca o se le scot,nu e nici o problema,dar nici TSI nu imi pun,ca nu e....

Link către comentariu

Pragurile practic nu sunt praguri. Sunt 2 baghete de plastic pe post de ornamente, lipte pe pragul masinii. Nu cred sa fie o avere si eu zic ca merita.

Link către comentariu

Ce naiba nu e scump la astia ! Am dat 308 ron pe un tips original de Polo 6R si acum stau si ma uit la el ca nu am ce face,daca l-am schimbat cu cel dublu,asa ca nu ma mai mira nimic.....

Link către comentariu

Poti sa pui sigla R-Line in loc de cea de GTI. Nici nu stiu daca exista Polo R-Line... dar e clar ceva peste HL asa ca, de ce nu? :)

Link către comentariu

Foarte frumos arata masinuta!

Sa o stapanesti sanatos! :)

Link către comentariu

Masina e frumoasa. Sa o stapanesti sanatos, dar cam penibile siglele GTI pe 1.4... Cu toate ca ai zis sa nu mai iti zicem de embleme :D

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

Oameni buni,da-le naiba de sigle,hai ca pe spate am aplicat-o eu dar grila este OEM,asa vine cu sigla aia,daca o scot ramane urat...... si Bebeee,cred ca stii si tu ca Polo 6R GTI are tot 1,4 cilindreea,doar ca mai are vreo 95 cp in plus ! Cand o sa am timp o sa le scot si am sa pun poze,sa nu ma mai " certe " nimeni.Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase si de ce nu sincere!

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

Avand in vedere ca s-a lansat Polo 6R GT,ma gandeam sa las sigla de GT,ce parere aveti ? Nu de alta,dar nu ar mai trebui mutilata grila fata :emthup:

post-99600-0-36347200-1332739393_thumb.j

Modificat de B 06 FRE
Link către comentariu

Eu am fix aceeasi parare ca si cand lasi GTI. Masina nu e nici GTI nici GT. Degeaba motorul e tot de 1.4.. Asa era si Audi A3, 1.8 125 cai si S3 cu 225... Motor, frane, suspensie, fac marea diferenta, nu niste spoilere si jante. Nu pune emblene care nu au nici o legatura cu masina. :icon_thumleft:

Grila din fata se "mutileaza" foarte usor de cineva cu o freza mica, apoi dat 1-2 straturi de negru mat si e ca OEM. Asa am facut la fostul meu Polo si nici nu se stia ca acolo a fost o emblema mai demult.

post-3765-0-68968300-1332749623_thumb.jp

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

Am fost azi la Porsche Ro si am aflat cat este manopera pentru schimbat arcurile,respectiv 110 ron spate si 340 ron fata,mi-au spus ca nu este scris in program refacerea geometriei! Acum ramane de vazut de unde iau arcurile !?!

Link către comentariu
Master_Blaster

Depinde ce arcuri iei, daca iei Eibach Sportline, ar cam trebui si o geometrie, pt ca -4cm e ceva si rotile sigur nu mai cad perpendicular pe drum.

Link către comentariu

Cred ca se impune geometria si la un schimb de arcuri normale...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!