Jump to content

POLO 6R - GTI LOOK

FRE

Postare recomandată

Curata este mai mereu,dar pe negru se vede praful imediat,cei cu aceasta culoare stiu despre ce vorbesc,acum o speli,peste cateva ore este plina de praf.

Link către comentariu
  • Replies 416
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• FRE

182

• Dun

39

• qwk

35

• Circoloco

17

Top Posters In This Topic

Posted Images

Chiar si cu aceste " neajunsuri " tot neagra o sa fie si urmatoarea,sau un gri inchis,asa cum am cealalta masina.Probabil imi place foarte mult cum arata Polo 6R pe negru :icon_thumleft:

post-99600-0-05985500-1350045559_thumb.j

Link către comentariu

pe negru se vede praful imediat

De-aia mi-am luat eu masina alba. Anterioara a fost neagra.

+1

Mie nu imi place negru ca e prea trist, nici haine negre nu am. Dar culoarea jegului e argintiu, albul nu e chiar asa de bun dar comparativ cu negru e vis.

Polonicul asa sta de obicei sau sau doar in poza asta pare foarte lasat in fata.

Link către comentariu

Foarte lasat nu este,insa atat pe fata cat si pe spate a coborat mult de cand am schimbat arcurile.Probabil si poza a deformat imaginea reala,nu stiu ce sa zic.

Link către comentariu

Cel mai tare e ca mertanu arata aiurea rau cu suspensia ridicata si rotile alea mititele, e cam umilit de Polonic la stance. :P

Link către comentariu

Nu mi se pare deloc ridicat Mercedesul si nici rotile de pe el nu sunt chiar mici.. With the Merc it's all about comfort..

Link către comentariu

@B_U_T - Asa m-am gandit si eu,confortul primeaza la o masina cu care mergi zi de zi si mai ales in Bucuresti.De multe ori ma gandesc ca nu imi trebuiau jante pe 17" la Polo,insa chiar am cautat mult sa le gasesc pe cele de GTI 9N3 care sunt pe 16" si din pacate nu am avut noroc.Asa ca idee.....inca mai caut !

Link către comentariu

Pai in Bucuresti poti sa nu ai suspensie si roti pline ca si asa traficul sta pe loc. :))

Link către comentariu

Din pacate azi nu am avut timp sa merg sa montez bara spate,insa maine fac tot posibilul ca la ora 08.00 sa fiu la service.Sunt nerabdator sa scap si de grija asta....o sa revin cu poze,chiar daca in prima faza nu o sa am tipsurile montate !

Link către comentariu

Gata si bara de GTI,am mai sters ceva de pe lista.Tipsurile se aseaza binisor,probabil nu voi mai umbla la ele pana nu ma hotarasc daca schimb sau nu esapamentul.Arata bine cu noua bara,este altceva,cu toate ca nu schimba cu mult aspectul,fiind negru pe negru,diferenta majora facand-o spoilerul inferior.Ca si concluzie,sunt foarte multumit,in special de calitatea lucrarii,cei de la service s-au comportat exemplar,incepand de la preluarea comenzii,vopsitorie si montaj.

post-99600-0-33694000-1350371675_thumb.j

post-99600-0-89577000-1350371683_thumb.j

Link către comentariu

Mie nu imi place cum stau tipsurile, mi se par strambe... poate e unghiul fotografiei ciudat.

Link către comentariu

Foarte repede te-ai miscat cu bara, arata foarte bine insa mai umbla la tips-uri...trage o fuga pana la Gabi la TopGear si cred ca te va ajuta repede si ieftin :P

Link către comentariu

@robi_zet - Pozele nu le-am facut eu,mi le-au trimis de la service,o sa merg mai tarziu sa iau masina,nu am timp acum,insa daca este nevoie le voi repozitiona.Strambe nu au cum sa fie,poate doar putin catre stanga sau putin catre dreapta ; nu s-a umblat la ele si initial erau pozitionate foarte corect.

@ bwwlan - Multumesc,cred ca a meritat,pentru ca mi-am dorit mult,stii si tu cum este !

@kadettro - Multumesc, "evit " sa merg la Top Gear sa aliniez tipsurile,pentru ca in mod sigur voi pleca de acolo cu alt esapament ......

Modificat de B 06 FRE
Link către comentariu

Ce seamana bara spate de G6 GTD, bara asta e ajutata de cauciucurile late.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Din pacate a trebuit sa imi pun rotile de iarna :( ,arata foarte rau....Ma consolez cu gandul ca este mult mult mai confortabila,dar atat !

post-99600-0-38444000-1351320473_thumb.j

Link către comentariu

preferai capace ? :)) Si eu am pus rotile de iarna si arata la fel..de rau ca si inainte :))

Abia astept sa vina vara sa pun Oz-urile

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!