Jump to content

POLO 6R - GTI LOOK

FRE

Postare recomandată

Daca este vorba de astea de pe Skoda...mie nu.mi plac...dar gusturile nu se discuta.

Cele de pe Polo SR rosu sunt chiar super ok.

post-17265-0-98646800-1396231687_thumb.j

post-17265-0-00447600-1396232366_thumb.j

Modificat de msclemike
Link către comentariu
  • Replies 416
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• FRE

182

• Dun

39

• qwk

35

• Circoloco

17

Top Posters In This Topic

Posted Images

Despre alea e vorba,am vazut ca in Germania au venit ca si echipare de fabrica la unele modele ; cele din poza a doua arata foarte bine,insa nu stiu ce tip de janta este si care este producatorul !

Link către comentariu

Si astea doua is frumoase:

zirconia si aspen

post-17265-0-78677300-1396253229_thumb.j

post-17265-0-64215800-1396253241_thumb.j

Modificat de msclemike
Link către comentariu

Eheee,imi plac si mie,doar ca vreau doar pe 15",am anvelopele de iarna ca noi,rulate vreo 2000 km ; ma refeream la al doilea model,care din cate vad eu in poza nu sunt aspen ( aspen arata putin diferit ) ce ai pus tu sunt pe 17" si imi plac foarte mult. Ideea este sa la schimb pe cele actuale,care sunt cat de cat ok,insa a inceput lacul sa se pateze de la praful de la placute,iar in unele locuri chiar s-a umflat.

Modificat de FRE
Link către comentariu

Puppy, uita-te la prima si ultima pozitie... ;)

post-17265-0-37348400-1396256060_thumb.j

Modificat de msclemike
Link către comentariu

Daca n-ai vrut tablele mele..acuma iti mai pot oferi capacele :)) Nici mie nu-mi place modelul Borbet TL. Uita-te si tu pe net ca gasesti ca si ale mele pe la 800 lei sau chiar si alt model, mai ieftin.

Link către comentariu

Guys, alea din poza 2 cu Polobocul rosu is toata ziua Boavista pe 17" :)

6R0 601 025 A

post-16418-0-55620000-1396277748_thumb.j

...iar jantele pe 17" nu prea se preteaza la anotimpul rece. IMHO...

Eu zic ca iarna-s sfinte tablele+capacele. Sau cum am vazut ca se poarta pe-aici, jante OEM vara si ieftinake gen Ronal sau AEZ iarna.

Link către comentariu

Aspen

Niciodata n.am inteles dc trebuie jante de tabla iarna vs aliaj...nu vorbim de marimea lor(unde si acolo e discutabila treaba...)...

post-17265-0-41532700-1396278101_thumb.j

Modificat de msclemike
Link către comentariu

Pai daca e asa,mai bine le pastrez pe cele originale,nu sunt chiar rele :

@bwwlan : Boavista au fost mult timp prima pozitie pe lista mea la inceput,insa m-am " sucit " ; oricum imi plac la nebunie,arata bestial in realitate.

post-99600-0-82863100-1396284832_thumb.j

Link către comentariu

Nu.s urate cele care le ai acuma...parea mea...decat sa te complici mai bine pui ceva la banii aia si vi in Croatia la vara :).

Link către comentariu

Daca e sa o iau asa....mai bine pun ceva la banii aia si iau un STOKKE V4 ( " cunoscatorii "stiu la ce ma refer ),ca se cam apropie termenul !

Link către comentariu

Niciodata n.am inteles dc trebuie jante de tabla iarna vs aliaj...nu vorbim de marimea lor(unde si acolo e discutabila treaba...)...

Pai teoretic iti intra mai putin/deloc zapada pe janta. Si nu prea ai ce sa cureti, in afara de jegul de pe strazile noastre straluce. Dar ai dreptate, poti obtine un efect similar si cu o janta de aliaj, daca e mai plina sau cu multe spite.

@FRE, ai vazut ca si Stokke are jante de diametru mare, nu? :P

Link către comentariu

Chiar ma gandeam la tine cand l-am comandat,dar stiam ca si tu esti prevazator din fire si nu te-am intrebat daca vrei ceva de genul !

Link către comentariu

Dupa mult timp,m-am gandit ca mai pot upgrada ceva si la micul Polo,cu toate ca altfel imi planificasem :

1.Camera mers inapoi,cea care se monteaza in bara,modelul de la Scirocco.

2. Bluetooth

Nu le-am cumparat inca,dar sunt in discutii iar montajul intentionez sa il fac la colegul Florin.

Link către comentariu

:icon_thumleft:  pentru ambele. Tu ce HU ai pe masina? Nu de alta, dar sa nu fie nevoie sa-l schimbi...

Link către comentariu

Primul ar fi bluetooth-ul. Mi se pare mult mai util.

Camera asa si asa daca ai senzori, daca nu atunci da. Oricum va merge avand rns510.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Multumesc baieti !

Am RNS 510 versiunea H.

Bluetooth ar fi 7P6 035 730 K , mi-a spus ca functioneaza cu Iphone si se poate raspunde din RNS,eu neavand comenzi pe volan ( inca )

As mai avea de ales ca si module BT : 3C8 035 730 C sau 3C8 035 730 D insa se pare ca pentru Iphone e suficient primul ( Ego parca tu ai acelasi modul 7P6 035 730 K )

Link către comentariu

Daca te vei hotara vreodata la cluster de GTI si comenzi pe volan sa ma anunti si pe mine ca sa dublam comanda.

Link către comentariu

Sigur maestre,dar anul asta nu cred,cel mai probabil o sa mai pun ceva deoparte pentru un soft la rasnita de motor.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!