Jump to content

POLO 6R - GTI LOOK

FRE

Postare recomandată

• Replies 416
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• FRE

182

• Dun

39

• qwk

35

• Circoloco

17

Top Posters In This Topic

Posted Images

As zice sa lasi oglinzile negre si sa iasa in evidenta doar jantele

Macar incerc,nu costa asa mult sa le colantez,nu imi place,le " jupoi " .
Link către comentariu

Da domnule,chiar frumoasa culoarea,parerea mea oglinzile chiar merg colantate  :icon_thumright:

Cum ai procedat cu vopsirea lor?

Link către comentariu

Tinand cont ca am vrut un anume cod de vopsea,le-am facut clasic,vopsit la pistol,cateva straturi de lac,cuptor si cam atat,sper sa tina cat mai mult,vedem in timp ce si cum.Oricum sunt in cautare de jante de Polo GTI pe 16" ( modelul anterior ) cand gasesc o sa le schimb,pana atunci ma bucur de astea,

Link către comentariu

:lol:  Ia uite pe cine gasesc eu aici!!! Polo-ul GTI care imi dadea carcei la creier cand il vedeam. Parintii mei stau in prima vila de dupa Starea Civila (acolo am copilarit si eu) asa ca am trecut de multe ori pe langa masina si am analizat-o... regaseam toate elementele unui GTI (la un moment dat si badge-urile, bine ca nu mai sunt :icon_thumright: ) si nu intelegeam cum poate avea un GTI tambure pe spate :)). Noroc cu forumul asta, acum imi pot continua viata linistit.

Felicitari, arata absolut impecabil masina si este intretinuta exemplar!

Link către comentariu

Dac-ar fi si GTI, tare bine ar fi...

...da-i numa show si no go :) (scuze Alfred, da' nu m-am putut abtine :)) )

Modificat de Vizitator
Link către comentariu

Daaaa,tare faza cu tamburele ! Cat despre sigla GTI,era doar pe grila fata si nu am dat-o jos de acolo mult timp tocmai fiindca ramane destul de urat dupa scoatere,iar pe spate am avut-o cateva zile dupa ce am cumparat masina,dupa care am dat-o jos ( tot la sugestia colegilor de pe forum ). Imi place Polo GTI,dar nu as da banii pe el,asa ca am facut-o GTI look,e mult mai ieftin...... Toate cele bune !

Bwwlan,cand am scris mai devreme nu era postul tau,insa mi-am exprimat parerea sincera,la banii aia mai pun ceva si iau masina nu jucarie,in plus nici nu merg cu ea ( sper sa nu vada postul asta Circo,ca se supara ) ; pe de alta parte,tot ce vine de la tine nu poate fi cu suparare,dimpotriva !

Modificat de FRE
Link către comentariu

Am avut si eu o perioada scurta cand aveam scris GTD pe haion dar mi-a trecut din fericire :). Nici eu nu mi-as lua GTI pentru ca nu as rezista cu consumul pe care l-ar produce stilul meu de mers, dar asta nu m-a impiedicat sa arunc pe masina cateva elemente GTI. Dar tu chiar ai facut-o cap-coada, de aici dilemele mele launtrice :))

Link către comentariu

Bre, pe bune acuma, stii doar ca nu spun cu rautate ce spun. Daca te deranjeaza, da-mi PM cu ce vrei sa sterg, facem curat, imi cer scuze si mentinem un ton oficial fara impunsaturi si glumite ca intre prieteni. OK?

Link către comentariu

Bwwlan,am vorbit serios,cum sa ma supar,ce ton oficial ? Intotdeauna esti " pe faza " si ai cuvintele la tine,asta te face unul din preferatii mei,bineinteles dupa colegul Dun,care e pe primul loc,e prea greu de egalat,fara suparare !!!

Link către comentariu

Am mai facut o poza....ma asteptam sa " inchida " masina jantele nuanta asta,insa nu arata deloc rau,consider ca arata mai bine decat argintii. Asa cum spunea si Dun pe pagina lui,se simte greutatea jantelor/anvelopelor vizavi de cele de 15",pana si directia este mai greoaie,dar asta este  :icon_bounce:  sunt obisnuit,la cealalta am 19" cu run flat.

post-99600-0-65220100-1395566897_thumb.j

Link către comentariu

Frumoasa culoara jantelor. Arata chiar foarte bine :D La tine n-au mai "murit" din caluti ? Pana si la mine se simte diferenta de putere cu jantele pe 17". La fel zic si de consum. La viteze de autostrada..mi-a cam crescut consumul cu 1 litru :D

Link către comentariu

Combinatia intre culoarea masinii si cea a jantelor este cat se poate de reusita. Imi place foarte mult cum dau pe masina.

@Q - el nu are cum sa verifice consumul pe autostrada, ca nu are rovigneta si nu poate sa iasa din Bucale  :icon_cheesygrin: .

Link către comentariu

:)) Saracu polo..cred ca s-a saturat de inchisoare. Ar trebui sa-l plimbi si pe el pana la Brasov si inapoi. Ai sa ramai surprins si de el :D

Link către comentariu

Sorin,la cat de " lesinata " e masina,deja nu mai conteaza 15" sau 17" !

Bogdan,refuz sa iti raspund....

Link către comentariu

Bre,vorba lui Bwwlan,masina arata foarte bine,si ce conteaza mai mult este ca tu sa fi multumit.

Era sa uit,tamburul si etriererul un rosu ?

Modificat de CRISS/67
Link către comentariu

:lol:  nu intelegeam cum poate avea un GTI tambure pe spate :))

Oricum discurile pe spate sunt mai mult pentru aspect, ca franeaza jalnic. Am aceasi motorizare ca si Alfred doar ca la mine au pus discuri pe spate.

Link către comentariu

In situatia asta,vad partea buna a lucrurilor.....am mereu jantele pe spate curate !!!

Link către comentariu

Mie-mi place foarte mult cum arata jantele in culoarea asta  :icon_thumleft:

Nu stiu daca am mai spus asta (deh, senilitatea are avantajele dar si dezavantajele ei...) si nu-s nici fanul jantelor Dteroit/Denver (asta sigur am mai spus), insa culoarea asta le transforma complet. In bine.

Link către comentariu

Voiam de demult sa iti dau niste poze. Facute in romania. Langa o shaormarie :). Poate te inspira.

post-4613-0-98649900-1396182709_thumb.jp  post-4613-0-88757200-1396182710_thumb.jp  post-4613-0-42034800-1396182711_thumb.jp

Link către comentariu

Lasa-l bre in pace nu-l mai freca la lingurica :)

Mai e unul pe-aici care si-a prezentat "beştilele" :) ce-i aci, studio de ciuning pentru Peemfişti şaormari? :)

Link către comentariu

@bwwlan : multumesc pentru aprecieri,sincer si mie imi par mai frumusele vopsite asa,oricum consider ca vin bine pe masina.

@dun : ce treaba are una cu alta ? O sa rog un moderator sa te avertizeze,ca asa nu se mai poate.....

Revenind la masinuta,as vrea sa imi schimb jantele de iarna,cele originale cu care a venit masina,tot cu unele pe 15",respectiv un model de la Borbet,dedicat grupului VAG se pare : Borbet TL. Ceva pareri ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!