Jump to content

electrica si electronica auto

niq_ro
 Share

Postare recomandată

Io am stroboskop rusesc, d'ala pistol... Marfa!

si nu l-ai desfacut niciodata? :bounce: fa si tu un efort si copiaza-mi schema lui :lol: .. ca banuiesc ca-i facut cu lamba IRF-120 :salut: .. dau o berica :(

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• notchman

55

• niq_ro

54

• tibimakai

20

• MishuL

18

• Administrator

test

poza bagata cu img

logo_nou.jpg

adica {img}http://forum.vwforum.ro/forum/templates/fisubsilversh/images/logo_nou.jpg{/img} dar cu { in loc de [

@niq_ro> vad ca merge.poate are problema poza ta care vrei sa o pui. Se poate face ca o poza sa nu mearga afisata decat daca e pe o adresa adresa.com . daca incerci sa o afisezi in altaadresa.com NU va merge. Unii webmasteri fac asa.

Link către comentariu

observ :salut: .... iata o schema de stroboscop :( ... pe care am copiat-o de la unul comercial :shock: ...

cum eu nu reusesc sa fac sa se vada de pe diverse site-uri :lol: , iar sa up-load-ez pe site-ul asta o imagine in acesta sectiune nu pot :-( :-( :-( ... bagati de labuta in IE-uri geocities.com/niq_ro/BOSCH.jpg sau tehnic.go.ro/BOSCH.jpg :(

Link către comentariu

Apropos de aprinderea electronica de la SC MAlvina, eu mi-am cumparat una , 286 000 lei.

O voi monta in week end, sper , si va voi tine la curent cu comportamentule ei.

Link către comentariu

Salut,

Mi-am pus si eu una saptamina asta (doar 270000 lei) sint bune si magazinele de Dacii la ceva . A mers din prima ;).

Andrei

GOLF II '86, 1300 cmc

Link către comentariu

problema e cat tin ;) .. astept pareri dupa o luna-doua ;)

Link către comentariu

Asta e si problema mea. Momentan nu am scos condensatorul sa o pot "arunca" usor din masina daca am probleme. Credeti ca apar modificari majore in timp daca las si condensatorul orginal?

Andrei

Link către comentariu

in toate schemele pe care le-am gasit ;) , condensatorul nu mai este pus ;) .. de fapt el este, dar in aprindere (este montat in paralel cu bobina.. e un circuit LC ;) ).. eu zic sa-i desfaci doar firul si sa-l lasi acolo.. pentru orice eventualitate :ok:

Link către comentariu

Asta am de gand sa fac si eu cu condensatorul , sa-i scot doar firul ca nu se stie cand am nevoie de el.

Sau ma mai gandesc sa fac un sistem pe papuci , adica s-a ars aprinderea, am bagat papucul condensatorului si firul de la minus bobina si o iau din loc.

Link către comentariu

Coop Radioprogres face (facea?!? ;) ) aprinderi el. cu un butonash din care potzi trece pe clasik, eu am pe Ford, s-a bulit in garantzie, mi-au schimbat-o si acuma merge tzutz.

Link către comentariu

• 2 weeks later...
  • 3 months later...

mai fratilor, ma intreaba cineva daca il pot ajuta cu un vitezometru digital.

cum se poate face asa ceva si ce il actueaza?

ma rog, o solutie generala...

Link către comentariu

ca idee, nu-i mare lucru :( ...

se foloseste un adaptor care se infige intre cablu si indicatorul de kilometraj, are un senzor magnetic (cum au aparatele de taxi :ok: ) si se citesc impulsurile intr-o anumita unitate de timp :D

uite ceva la http://www.off-road.com/dirtbike/tech/speedoguard/ :(

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Am o problema...nu imi mai merge semnalizarea. Dintr-o data. Nu stiu cum si de ce...nu mai merge. Cand semnalizez se aprinde la bord becul verde dar nu este intermitent, sta aprins tot timpul, iar afara nu se aprind becurile. Daca se pricepe cineva la electrica si are ceva timp sa ma ajute...

Alex

Link către comentariu

Problema pare relativ simpla.... in mod sigur este de vina releul de semnalizare, io zic sa incerci cu altul, daca nu inseamna ca ai o alta problema care nu poate fi detectata decat numai la fata locului :ok:

Link către comentariu

pai si ma ajuta si pe mine cineva cu un releu....si cu o mana priceputa?

Chiar nu am cum sa ma descurc singur....

Link către comentariu

pai merge orice releu de semnalizare... sa fii atent cum il pui... vezi ca are coduri pe piciorutze...

Link către comentariu

Se potriveste orice releu? de la orice masina??? Sper sa nu imi prind degetele oricum.... :D

Link către comentariu

incearca de dacia.. e cel mai ieftin... si e ok...

Link către comentariu

Am o problema...nu imi mai merge semnalizarea. Dintr-o data. Nu stiu cum si de ce...nu mai merge. Cand semnalizez se aprinde la bord becul verde dar nu este intermitent, sta aprins tot timpul, iar afara nu se aprind becurile. Daca se pricepe cineva la electrica si are ceva timp sa ma ajute...

Alex

Pune contactul, pune maneta pe semnal si da un bobarnac in releu. daca nu o ia, pune unul de dacia

Link către comentariu

Si asta e o varianta...multumesc, dar mai intai trebuie sa depistez releul...:D

Nu prea ma pricep (inca) oricum imi place si o sa invat repede (promit) :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!