Jump to content

Vreau sa cumpar un B8!

GunX
 Share

Postare recomandată

Daca piesele au fost inlocuite (cu documentatie care atesta acest fapt) ce mai conteaza? E mai buna o piesa uzata in Germania in 100.000km comparativ cu una noua de 1000km?

Eu inteleg ca mereu privim la altii si ne miroase urat ce e de la noi, dar rational vorbind sunt aceleasi piese, aceeasi masina.  Daca nu ai certitudinea km, cum poti sa ai certitudinea cum s-a mers cu masina?

La o verificare se poate vedea daca masina din Ro e chiar cu probleme. Insa daca din start e descalificata ca nu avem drumuri ca acolo atunci norocul samsarilor.

Diferente de calitate adica intre ce se livreaza acolo de nou si ce se livreaza la noi de nou? Discutia asta a tot fost si s-a dovedit ca sunt mituri pe care tot noi le intretinem. Complexul est european is strong!

Oricum suntem destul de irationali cand achizitionam o masina. Aici e vorba de noi toti, rar pe forum e cineva care a luat o masina complet rational :D.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...

Buna urmaresc de ceva timp discutile de pe acest topic si intentionez sa i-mi cumpar un audi a4 b8 si sunt un pic indecis intre ce sa aleg sa fie automat sau quattro, mentionez ca nu doresc sa depaseasca motorul 2000cmc. poate ma ajuta cineva care le-a incercat pe amandoua 

Link către comentariu

Eu as lua quattro, este bine cotat,  a convins de ceva timp.Cu automata SH nu stiu ce sa-ti spun, este loterie,  daca ai  probleme, sunt f. costisitoare.

Link către comentariu

Ai dreptate si eu inclin spre quattro am gasit una acuma sa vad cu ma inteleg cu omul . Si acuma la un automat cat ar putea sa fie o revizie completa la cutie ?

Link către comentariu

În jur de 1000 de lei

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Pai nu are autohold, clima e simpla. 

Link către comentariu

Cam multe minciuni in anunt...

Link către comentariu

daca ai banii astia,orienteaza-te spre facelift dupa 10/2012,masina este exorbitanta,150000 km in ro= 300000 in de

Link către comentariu

Mihai.Nechifor

Scrie ca e luata din tara de noua.

Link către comentariu

In primul rand in descriere zice de S-line, o mare minciuna.

Full led? Nu are stopuri led pe spate.

Link către comentariu

sorinaccio_G5

exact, fara led spate... MMI...., PRET MARE MASINA 2009

mai incearca sa strangi 1000 si incearca un facelift... vorba lui pig

Link către comentariu

Salutare colegi!

De cateva luni bune caut si caut un A4 B8 preferinta 2011 Full Led,navigatie, scaune incalzite iar rezultatele sunt foarte slabe! Am fost de am vazut o masina in jud. Dambovita dar dupa un telefon la reprezentanta a reiesit KM dati inapoi! In bord 140 000 iar ultima intrare in sevice undeva la 185 000! Cand l-am intrebat de carte service a zis ''trebuie sa vina din germania''! Alte nereguli: seria sasiu nu era trecuta pe Parbriz! L am intrebat a fost schimbat parbrizul? Raspuns : '' Nu stiu, masina asa am adus o!" Am si plecat! Am facut un drum de 400 km (total) degeaba!

Am gasit acum alta, urmeaza sa ma duc sa o vad! Ceva pareri?

http://olx.ro/oferta/audi-a4-b8-ID414L8.html#91484feec5  la telefon a lasat la 13.700!

O zi buna!

Modificat de LuciAANN
Link către comentariu

Realizati ca aproape orice masina adusa recent din Germania are km dati inapoi, da? E singurul mod prin care samsarii pot face bani din importurile astea.

Link către comentariu

Christian.B77

De ce nu va uitati in Germania direct dupa masina?

Link către comentariu

pentru ca acolo nu gasesti masina dotata ok cu km putini la pret de nimic :)

Link către comentariu

Nu mai cauta masini aduse din Germania, pe autovit.  La 10-15-20 000euro investitie mergi singurel si iti alegi masina din Germania si o iei cu km reali/verificabili si cu defectele pe fata, nu aranjata pt vanzarea in Ro. 

Link către comentariu

Alexandrubtz

WAUZZZ8K0DA022164 poate verifica cineva seria de sasiu , va rog frumos ? 

Modificat de Alexandrubtz
Link către comentariu

E super-oferta!

Vezi cat costa ceva similar pe mobile.de si dupa aia tragi concluziile singurel...

Cel mai probabil, masina era similara ASTEIA, a rejuvenat-o nitel si a scos-o la maritat ;)

Ti s-a mai explicat, insa vad ca nu vrei sa intelegi: TOATE masinile din Autovit cu numere de Germania au kilometrii dati inapoi. Unele mai cu bun simt, altele la modul nesimtit. Aia cu asta se ocupa: aduc masini, le fac mai tinere si le vand fraierilor. Cauta si tu pe Google numarul de telefon al aluia care vinde masina si o sa vezi ce a mai vandut in trecut.

Link către comentariu

Alexandrubtz

da sa zicem .. dar totusi a pus seria de sasiu , accepta test la reprezentanta etc.. totusi nu il prind aia la reprezentanta daca a avut accident sau daca kilometrajul este dat peste cap ? sunt nou in acest domeniu si nu prea stiu cum sta treaba ...

Link către comentariu

Si ce garantie ai ca seria de sasiu pe care a dat-o el, e aia din acte? ...ca multa lume nici nu se uita.

Dupa care, cand il descopera cineva cu fofarlica, o da la intors: "aaaa, am gresit io o litera acolo, mare scofala..." sau devine agresiv: "ce tot atata frasuneala, nu-ti place, n-o lua".

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!