Jump to content

Achizitionare Passat B7


R_a_z_v_a_n
 Share

Postare recomandată

alextoderascu

Eu am dat 10.500 euro pe una cu 170.000 km la bord. I-am făcut și distribuția la reprezentanța VW din Iași unde am mai lăsat 3200 lei. Și la anul  trebuie să-i schimb uleiul+filtre+ulei in cutia de viteze. Deci încă vreo 2500 de lei in reprezentanță VW. Un calcul aproximativ ma duce la aprox 1300 euro in plus. La reprezentanță i-am pus să-mi facă și inspecția anuală că arăta în bord că expira în 30 de zile și nu au găsit nimic în neregulă cu ea. E drept, am luat-o de la reprezentanță VW din Germania. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pai ce ziceam si eu. 10500 + 1300 = 11800, aproape 12000. Departe de 8-9500...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salutare. Cine ma poate ajuta si pe mine cu VIN decoder, sau cum ii spune, care arata toate optiunile unei masini? Seria de sasiu WVWZZZ3CZFE056780.

 

Multumesc anticipat.

Modificat de Manuel N.
Vezi ca nu intrebi unde trebuie. Foloseste searchul.
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

vezi pe aria servicii este topic dedicat .

Am passatul in posesie de aprox 3 ani (fab 07.2011-2012 pe carte -  comfortline) luat la 96k km de pe carontheweb acum are 134k km . Istoric cu servis numai in reprez,facturi pentru orice interventie, inclusiv ITP. L-am pus la vanzare cam 3 luni pe olx la 10 mii dar nu prea a interesat pe nimeni !! 

Nu cauta nimeni oferte corecte . toti vrem oferte bomba -  pret mic km putini si super dotata . Si daca asta vrem asta gasim !! 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Salutare, 

Daca știți vrun Passat cinstit, 2013 minim, 2.0tdi highline și obligatoriu cutie dsg, xenon și navigație, da-ți-mi de veste. 

Am un buget de maxim 11000 și m-aș bucura dacă as putea scăpa de samsari ?

 

Mulțumesc 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si eu urmeaza sa merg dupa un B7 in DE tot cu ceva pretentii (xenon, scaune incalzite musai), dar buget mai flexibil.

Cred ca asa ceva e bun si cinstit, dar nu e in bugetul mentionat de tine: http://www.autohus.de/en/car-search/details/207025/vw-passat-variant-2-0-tdi/#?bfilter={"maker":["Volkswagen"],"model":["Passat"],"modelDetail":["Passat"],"vehicleTypeCode":["KOMBI"],"km":{"max":150000},"fuelCode":["DIESEL"],"kw":{"min":120},"equipment":["A144"]}&page=1

In bugetul de 11.000 cred ca gasesti pe la 200.000 km, cel mai probabil cu carlig - avand DSG nu e o combinatie ideala. Bine, eu am filtrul si de putere, vreau neaparat variante de 170 sau 177 cp, si aici mai creste pretul.

Poate te ajuta informatia asta: in bugetul tau cu xenon si DSG, pe Autohus momentan toate sunt commercial&export only: http://www.autohus.de/en/car-search/#?filter={"maker":["Volkswagen"],"model":["Passat"],"modelDetail":["Passat"],"priceGross":{"max":11000},"date":{"from":"2013-01-01"},"fuelCode":["DIESEL"],"equipment":["A99","A144"]} 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Va salut si va cer ajutorul cu o problema. Initial voiam sa achzitionez un golf 7 sh, dar acum m.am reorientat catre un passat b7 2.0 tdi cod cffb cu dsg. Problema mea este ca am gasit o masina cu istoric real si verificabil cu 110k km, doar ca la 60k km nu a fost schimbat uleiul in cutia dsg, doar revizia motorului pe motiv ca se schimba la 180k km, in rest totul fiind ok. La reprezentanta nu gasesc rezervari decat peste 3 saptamani si nu pot astepta atat. Ce pareri aveti, exista cutii pe acest model la care nu se schimba uleiul in cutie la 60k km?

Modificat de silviu_mb
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In manual scrie clar ca se schimba la 60.000 km. Nu s-a facut mentenanta in service vw? Stiu ca istoricul se tine in baza de date vw, nu mai este necesar caietul de service.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Au uitat cei de la service sa treaca in carte schimbul de ulei in cutie. Am vazut facturile, totul fiind in regula.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Are cineva idee ce este aeasta piesa de sub scaunul sofer? Arata ca o fanta de aerisire ceva... totusi vanzatorul zice ca nu stie ce este.

 

subscaun1.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Amplificatorul audio (posibil dynaudio)

Modificat de EEXCALADE
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc. Ma gandeam ca trebuia sa scrie ceva pe el. Poate e montat aftermarket.

Am si poza  cu prima pagina din carte cu toate optiunile masinii, dar nu stiu unde sa le decodez.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

O parere cineva? Oare merita? Poate vedeti ceva chestii la care sa fiu atent? Voi avea si diagnoza cu mine...

https://suchen.mobile.de/auto-inserat/volkswagen-passat-2-0tdi-4motion-dsg-alltrack-acc-xenon-vol-bebra/263585588.html  (WVWZZZ3CZFE041915)

Voi ajunge sa o vad printre altele luni... Ma uit nu doar dupa Alltrack, insa doar dupa cele de 177 CP cu xenon deocamdata :) 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

FYI, Alltrack asta nu era de luat...

Intre timp am mai gasit variante si cam am ramas la asta cel mai probabil: https://www.autohus.de/en/car-search/details/207025/vw-passat-variant-2-0-tdi/#?bfilter={"maker":["Volkswagen"],"model":["Passat"],"modelDetail":["Passat"],"priceGross":{"max":15000},"vehicleTypeCode":["KOMBI"],"date":{"from":"2014-01-01"},"km":{"max":175000},"fuelCode":["DIESEL"],"kw":{"min":120},"equipment":["A144"],"locationCode":["BOCKEL","BREMEN"]}&page=1   

Pareri de optiuni/pret? Cum vi se pare?

E ceva mai scumpa dar e impecabila la interior (inclusiv mirosul ala de nou, desi masina  a stat acolo de ceva timp fara odorizante sau pregatiri speciale ) si km aia cam sunt reali din istoric, si la cum arata interiorul; Am verificat toti parametrii din DSG, pe diagnoza nu era nimic pe motor sau cutie, doar cate erori intermitente si cele de navi care era demontata - pt cine nu stie, la Autohus masinile stau in parcare si te plimbi si faci ce vrei cu ele pe acolo si de aia ei le scot navigatiile si rezervele din portbagaj, in principiu cam tot ce s-ar putea fura :)  FYI, tot parca singura masina si fara navigatie pusa :) 

Masina a avut cateva elemente revopsite, dar nu are urme de suduri, nealinieri sau  terburi care sa indice accidente mai mari cum am mai vazut la altele despre care mi-au si povestit dealerii.

Am observat cam toate din 2014 care au iesit din leasing gen anul trecut sunt recosmetizate total (fac pe casco tot ce e de facut sa arate masina impecabil inainte sa o dea ca sa aibe valoare OK). Plus ca toti dealerii (inclusiv turcii de la autohausuri mai serioase si mai mari,  daca ii intrebi explicit detalii) iti povestesc ce a avut masina, daca a avut accident sau ce a fost facut la ea, din ce stiu si ei din istoric - si cam toate au la VW istoricul ca toate din 2014 au fost in garantie si casco pana pe la sf anului trecut.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu reusesc sa deschid un topic la discutii generale. Doresc sfaturi achizitie Passat 2008/2009. de ce serii de motoare sa ma feresc etc.

ce ziceti de asta? https://www.olx.ro/oferta/vw-passat-2009-euro-5-IDbixXe.html

Modificat de Manuel N.
Foloseste functia search in aria de B6 - vad ca tu asta cauti.
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Salutare,
Am dat de doua anunturi cu VW Passat b7, DSG, xenon, benzina (exact ce caut).
https://www.autovit.ro/anunt/volkswagen-passat-b7-ID7Gtd5k.html#contact_form#xtor=SEC-81 - 2013,97.000km, 12000euro

https://www.autovit.ro/anunt/volkswagen-passat-b7-ID7Gtd5k.html#contact_form#xtor=SEC-81 - 2014,160.000km, 12500euro

 

Sincer, sunt tentat sa sun la primul anunt dar mi se par cam putini kilometrii si acel 97.000 pare cam standard in randul samsarilor. In anunt scrie ca se poate certifica numarul de kilometrii. 

Ce parere aveti de ele, care mi se pare mai de incredere?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cel cu 97 de mii pare ok eu am masina din 2014 si am 70.000 de km deci se poate sa fie reali km plus ca este unic proprietar si masina cumparata din Romania . Poti verifica nr de km .Pana in 2017 a fost in garantie masina cu siguranta a fost cu ea la service de reprezentanta . 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc pentru raspuns. Am sunat pentru o programare la cel cu 97000km si, spre surprinderea mea, cei de la Porche Bucuresti Nord (si Vest) mi-au zis ca nu se ocupa de verificarea masinilor si nu imi pot oferi niciun fel de istoric in vederea daunelor sau a numarului de kilometrii. Mi s-a parut super ciudat...Daca ei nu pot verifica masina atunci cine poate? Ati mai intalnit situatia asta?

Vanzatorul mi-a zis ca are kilometrii pe factura de cand a cumparat-o de la Garanti Bank si ca accepta doar verificare in service autorizat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cel cu 97 de mii, daca anuntul este corect, sufera de cele doua cunoscute plagi infectioase ale concernului VW: motorul TSI cu doua compresoare si cutia DSG7 cu ambreiaje uscate. Sunt sute de postari aici despre cele doua ... eu as fugi mincind pamintul.

Cit despre istoricul de intretinere masinii, dealerii il ofera proprietarilor cu acte ... asa ca poti cere vinzatorului sa ti-l dea. Exista si site-uri unde poti verifica masina.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am gresit linkul pentru al doilea anunt. Acesta este cel corect:
https://www.autovit.ro/anunt/volkswagen-passat-b7-ID7GwgWS.html - 2014,160.000km, 12500euro.

Cum ti-ai dat seama din anunt ca este masina are bubele alea? Toate TSI-urile de 1.4 DSG sufera de astea? O sa ma documentez mai bine despre ea. Multumesc pentru avertisment.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

Salutare !  Am avut ocazia de a incerca un passat b7 2.0 tdi cu 170cp...inainte vroiam golf 7 dar acum m-am razgandit...nu gasesc nimic despre acest motor. Este ok? Ce probleme as putea sa am cu el ? Cum sunt cele cu cutie automata?

Vreau sa aduc masina din Germania, bugetul meu fiind 8000-8500euro, vreau sa fie macar 2012-2014. Eventual niste sfaturi la ce sa fiu atent ? Merita sa dau banii pe un passat din asta?

Ca exemplu 

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=267556301&utm_source=sharedAd&utm_medium=android

Modificat de Manuel N.
Foloseste functia "search". Citeste regulamentul forumului. Citeste tot topicul. Citeste toata aria. Gasesti absolut toate informatiile.
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@alexandruph

Salut,

Motorizarea de 177 cp merita in general, e cea mai buna de pe versiunile pana in 2014. (poti gasi info pe forum despre motorizari si probleme specifice). Pt masina din link cred ca e pur noroc sa nu ai de bagat cateva mii la putin timp dupa achizitie, defapt cred ca sansele sunt aproape nule, dar e doar parerea mea, poate sunt prea pretentios :) 

DSG e super, dar ar fi bine sa nu fi avut carlig masina daca iti iei DSG  - La fel parerea mea, dar e si a altora mai avizati ca mine sa stii :) 

Ca sa iti faci o idee singur despre ce si cum iti spun povestea mea de vara asta:

M-am ales cu o masina de care sunt foarte  multumit si care e corecta - am si facut prima revizie imediat cum am venit in tara la Catalin (Eexcalade) sa isi dea o parere daca e corecta masina, si totul mi-a fost confirmat ca fiind super OK.

Masina e B7 kombi 2014, 177 CP 100.000 km si a costat 14.800 EUR pe Autohus.de  - necosmetizata - adica oglinzile zgariate, ciobituri pe capota, diferite mici zgaraieturi; dar interiorul mirosea a nou inca. Am si vrut neaparat urmatoarele optiuni care au redus destul de mult optiunile: 177 cp,  2014,  xenon, rns510, scaune incalzite. 

Deci, aveam optiuni salvate pe o raza de 300 km in jurul Hamburgului, am stat 1 saptmana acolo la un prieten si am umblat peste tot (Bebra, Bremen, Bokel, Hamburg si imprejurimi) mi-am facut o oarecare idee despre piata pana am decis sa iau masina asta care s-a dovedit a fi cea mai buna varianta si cea mai corecta.

As fi dorit Alltrack dar nu am gasit ceva bun pana in 16.500 EUR, desi din anunturi si ce vorbeam cu dealerii pareau OK; unele aduse din Suedia super troncanite, altul cu antigelul murdar si carlig foarte uzat etc... Am ramas pe varianta simpla pt ca nu am vrut sa extind bugetul prea mult.

Inclusiv la Weltauto am vazut una de vreo 13.500 EUR pe la 150.000 km despre care mi-a zis clar dealerul ca a avut 4 accidente diferite in fiecare parte, si o lauda ca are xenoane noi ca a fost schimbata complet fata :)  Si da, toate pe care le-am vazut au avut ceva accident mai mare sau mai mic - Nu exista masini impecabile care nu au fost pregatite de vanzare inainte.

Ca sa iti faci o idee despre ce impact ar avea nr de km, am vazut vreo 2 masini care aveau pe la 250.000 km si se laudau ca au avut motorul schimbat pe la 230- 240 mii. M-am intrebat de ce oare s-au schimbat motoarele la km aia - Catalin (Eexcalade) a avut o explicatie destul de plauzibila: Revizia facuta la 30.000 sau 2 ani :) 

O problema la care tb sa fii atent e spanul de la pompa de motorina - asta poti verifica la fata locului: gasesti pe forum cred ce si cum (filtrul regulatorului de presiune  al pompei de inalte se poate desface relativ usor si verifica)

Personal am avut si diagnoza cu mine, iti recomand sa ai chiar si o clona cat de cat daca mergi sa-ti cumperi singur - pe langa orice erori/probleme poti verifica si km in cutia DSG (ceva adv meas param pe la 109 parca)

Si inca ceva - sa nu te miri ca mergi la o persoana fizica si dai de vre-un Stanescu care are vreo 4 masini pe "persoana fizica" :) 

Si daca te duci, ai grija cu entuziasmul - eu personal eram pregatit sa ma intorc si cu avionul daca nu gaseam masina OK chiar daca am stat 1 saptamana acolo :)  Si - zic eu - aveam buget potrivit cu asteptarile... cred ca si aici trebuie sa ai grija :) 

Mult succes, tinere! Sper sa alegi bine si sa ai noroc sa iti gasesti masina potrivita.

Modificat de Manuel N.
Nu era nevoie de quote. Se sanctioneaza. Citeste regulamentul.
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut!

Apreciez mult ca ti-ai facut timp sa scrii aceste randuri, sa imi dai niste sfaturi ! Multumesc mult!!  Sper sa gasesc ceva ok si sa nu iau ceva naspa.

Sincer mi-a cazut foarte rau cand am vazut ca doi useri mi-au dat haha si downvote la post in loc sa dea niste sfaturi bine venite, dar in fine...in continuare studiez/citesc topicul  "Achizitionare Passat B7".

Si eu doresc cam aceleasi dotari: 170/177 cp,  2012-2014,  xenon, rns510, scaune incalzite, trapa/panorama(poate si fara) , eventual interior cu piele dar nu full.

Cat despre cutia DSG am citit si bune si rele, sincer mi-ar placea sa am automata.

 

Modificat de alexandruph
Corectat text
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cu placere! De asta suntem aici, sa ne ajutam.

Colegii au dat downvote probabil pentru ca exista foarte multe informatii pe forum deja despre motorizarea aia si problemele specifice :) 

Eu am decis totusi sa-ti fac un rezumat cat de cat, mai ales ca ma tot interesasem de upgrade la masina de vreo 2 ani.

La trapa, daca nu esti pregatit sa o bibilesti non stop si cu riscul sa ai probleme, mai bine nu :) 

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!