Jump to content

Intrebari Superb 2

nsm
 Share

Postare recomandată

La viteza aia si incarcarea masinii de care spuneai - as tinde sa spun ca e ok uleiul ca temperatura

Nu te apuca sa cureti radiatorul de insecte, sub nicio forma cu da cu WAP-ul caci poti distruge (indoi) iremediabil lamelele alea de aluminiu.

Cand mergi pe ploaie torentiala se curata singur

Modificat de 75NOR
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

radumelinte

Pentru protectia radiatorului AC eu am montat in spatiul liber din fata acestuia o plasa cu ochiuri mari. Contine 2 bucati separate. Am fixat-o pe un cadru din conductor de aluminiu mai gros (vezi detaliu vazut din zona trager-ului unde inchide broasca de capota). In timpul iernii introduc in partea inferioara (in dreptul zonei deschise din grila inferioara) 2 foi de plastic care sa protejeze contra gheata, nisip, sare, etc.

post-90323-0-14396600-1432300759_thumb.j  post-90323-0-85442600-1432300776_thumb.j  post-90323-0-69879300-1432300787_thumb.j

Link către comentariu

radumelinte : f practica si ingenioasa ideea ta ; imi place maximal

Link către comentariu

@radu: imi place ideea...

Link către comentariu

Gorillaz_Doktor

Stie cineva cum se desface manerul usii?  Partea de "cauciuc", dinspre interiorul manerului, de langa modulul control geamuri.

Link către comentariu

digitalchris

La viteza aia si incarcarea masinii de care spuneai - as tinde sa spun ca e ok uleiul ca temperatura

Nu te apuca sa cureti radiatorul de insecte, sub nicio forma cu da cu WAP-ul caci poti distruge (indoi) iremediabil lamelele alea de aluminiu.

Cand mergi pe ploaie torentiala se curata singur

Daca te referi la wap ca  pompa de spalatorie nici nu ma gandesc ,sunt patit la alta masina, nu numai ca a indoit "fagurul" dar a si spart radiatorul...cele mai bune rezultate le-am obtinut cu suflare abur din interiorul motorului dupa ce l-am infundat mai bine cu o perie de plastic din fata.

Ideea cu plasa e buna dar e eficienta pentru insecte mari, pentru tantari nu cred ca are prea mare importanta....daca ar exista o plasa metalica cu ochi mici si  destul de rezistanta la suflu cred ca ar merita luata in consideratie dar cu foarte mare atentie pentru a nu obtura radiatorul prea tare.

Modificat de lucian.1950
Link către comentariu

O intrebare pentru posesorii de Columbus....unitatea asta chiar nu stie sa citeasca carduri SD mai mari de 2GB? In manual asa spune dar aproape nu imi vine sa cred pentru o masina luata in 2015!!!

Se poate face ceva in sensul acesta?

Eu am Tiguan din 2011 cu RCD510 si pot sa pun SDHC de 32GB fara probleme.

Intreb pentru un prieten care tocmai si-a luat un Superb 2 nou  si e un pic dezamagit de aceasta limitare mai ales ca nici port USB nu are.

Am inteles ca are un HDD de 18GB dar e destul de lent in sensul ca pana copiezi/stergi ceva de pe el te ia somnul....

Link către comentariu

Am Superb 2 (2012), nav Columbus din fabrica si pana acum am folosit cu succes carduri SD de 2GB, 8GB, 16GB (diferite modele). Nu am avut niciodata probleme.

Din cate stiu are HDD de 40GB, dar o parte este folosit pentru harti, puncte de interes, etc

Modificat de rempha
Link către comentariu

Poate nu am retinut eu exact capacitatea HDD, oricum nu e specificata nicaieri in manual. 

Am luat cardul meu pe care il folosesc constant la Tiguan si l-am pus la el.... "SD card error"  :tuktuk:

Link către comentariu

Stiu ca la movele vechi au fost la un momentdat probleme cu SD-uri mari. Din ce an e superb-ul? Se poate face un upgrade de firmware daca unitatea este mai veche (dar atentie la riscul de a strica unitatea).

Link către comentariu

Pai am spus deja, masina e luata de 3 saptamani, noua din reprezentanta. Cred ca anul de fabricatie este 2015. 

Cu ocazia aparitiei lui S3 au lansat o campanie de lichidare stocuri/comenzi pentru S2, masina a avut un discount de peste 4000 euro. 

Modelul e un Elegance plus pachet Business, destul de multe dotari, 2.0 TDI 170 DSG.

Modificat de Tigu2011
Link către comentariu

Eu folosec la Bolero SD de 32Gb fara probleme. Masina este 2014.

Link către comentariu

Daca merge la Bolero, cum de nu merge la Columbus???

Aveti un snapshot din manualul de Columbus descarcat din aria Suberb 2. Nu stiu cat de vechi e acest manual .....

post-101263-0-67408900-1433422284_thumb.

Link către comentariu

Folosesc sdhc de 32GB pe Columbus 2013. Parca tin minte ca am avut si eu eroarea de care spui dar cred ca era de la tipul de format (NTFS vs FAT). Oricum mie mi se pare inutil de mare. Atat cardul cat si HDDul sunt pline jumatate si nu simt nevoia de mai mult.

Link către comentariu

Cel pe care l-am probat si nu a functionat era formatat FAT32.

Ramane sa incercam si alte carduri eventual formatate FAT.

Cat despre capacitatea de 32GB ai dreptate dar la cat costa un astfel de card nu prea merita sa iau de 4 sau chiar 8. Poate cel mai echilibrat ar fi de 16GB dar diferenta pana la 32 este foarte mica.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Poate ma ajuta si pe mine cineva cu o parere, vreau sa intreb daca-i normal esapamentul asta pentru un motor diesel E5

post-140982-0-91492200-1434288706_thumb.

post-140982-0-56857300-1434288807_thumb.

Uleiul arata cam asa dupa 15k km, adica-i la nivel maxim, zic eu, si parca nici prea negru...

post-140982-0-00139700-1434288916_thumb.

...oricum, daca vrea cineva sa-si dea cu parerea, sunt interesat, vreau sa ma duc la revizie saptamana viitoare si sa stiu daca ma mai obosesc sa deschid subiectul asta pe acolo...

Modificat de sorindf2001
Link către comentariu

pentru un Diesel cu DPF asa trebuie sa fie esapamentul.

Iar uleiul arata excelent pentru un Diesel...

[kthor: continut scos pt incitare (usoara, ce-i drept) la dopaj... ;)]

Link către comentariu

Andrei cunoaste foarte bine detalii tehnice, a lucrat si la Skoda si ajuta foarte multi cu raspunsuri... Nu scrie nicaieri ca trebuie sa ai Superb ca sa raspunzi la ceva ce cunosti...

Modificat de lucian.1950
Link către comentariu

era un spirit de gluma :) nu are rost sa fim scortosi aici pe forum

Link către comentariu

Stie cineva cum pot regla duzele spritierelor de parbriz ? As vrea sa bata jetul de apa mai sus...

Link către comentariu

Multumesc. Le fac diseara :)

Link către comentariu

ce cod are becul semnalizare fata , cel din far ? cel de semnalizare spate , din stop ?

Link către comentariu

:)) ala din far e mai deosebit, doar pe original... N  10737401, si costa 150 lei 

in tripla este bec obisnuit, PY21W

Nu le poti inlocui cu LED, daca la asta te gandeai. 

Modificat de andrei_221
Link către comentariu

Nu vreau sa inlocuiesc cu LED , doar intrebam care e codul .

Am vrut sa cumpar 1-2 buc de rezerva pt fata dar nu am gasit la magazinele de piese . Stiu ca are soclul incorporat su nu se poate schimba doar becul ( vorbim de becul semnalizare fata ) .

Sa inteleg ca degeaba caut , gasesc numai la reprezentanta ?

Link către comentariu

• vdragos a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!