Jump to content

Proiect VW Bora Coupe


TIR

Postare recomandată

subscriu si eu la ce a zis rotitza. Doar jantele albastre...dar neaparat acel albastru ca pe sigla .:R...arata bestial.

Link către comentariu

Geamurile de pe spate daca reuseai sa le faci asa erau za` shit :D. Poate pe viitor

post-16307-0-60271500-1292348379_thumb.j

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

jantele ai putea sa le faci in stilul clasic

buze polishate si meiez auriu intre spite si spitele ce se vede la exterior polishate, dau foarte bine pe alb si e ceva subtil si de efect :icon_thumright:

post-51305-0-82022400-1292409235_thumb.j

Modificat de sita
Link către comentariu

Multumesc mult de tot... chiar sunt pasionat de vw... mi se pare o marca care ofera cele mai multe posibilitati de a o putea modifica.

Intre timp mi-au venit si capacele cu logo-ul vw pt jante am luat unele noi... cred ca o sa le scot cat de curand la vanzare sa vad cum ma inteleg cu prietenul cu bbs-urile

daca le vinzi, da-mi un semn, ca te scap eu de 1-2 :).

Link către comentariu

Tocmai am condus prima vw bora coupe :))

dsc07544.th.jpg dsc07545x.th.jpg dsc07546w.th.jpg dsc07547o.th.jpg dsc07548w.th.jpg dsc07549n.th.jpg dsc07550d.th.jpg dsc07551l.th.jpg dsc07552z.th.jpg

Nu prea imi place cum a iesit dunga la coltul geamurilor... in spate dar sper sa o rezolv si pe aia... am fost pe la rar sa intreb ce si cum ... si cica domle masina era initial in 1 volum si acum ai facut-o in 2 volume... nu stim daca putem si bla bla bla... o sa vad saptamana viitoare exact cum fac cu rar-ul ca nu prea am timp sapt asta.

Link către comentariu

Cel mai simplu sa rezolvi problema cu dunga, cred ca e sa infoliezi geamurile cu folie 5%, cea mai neagra.. :) Le puteai face dinainte sa le pui pe masina asa si nu se mai vedea dunga deloc. Cu toate ca pierzi putin din farmecul masinii cu geamurile asa negre.

Link către comentariu

Felicitari!

Imi place super mult cum a iesit.

Culoarea jantelor, daca le schimbi trebuie aleasa cu mare atentie, avand in vedere ca masina este alb cu negru. eu unul nu as merge pe albastru sau auriu, cum s-a discutat, ci pe argintiu sau negru.

Cred ca ar da bine o fie cu transparenta 21% pe geamurile spate, nu 5%.

Si ar mai trebui coborata putin.

Link către comentariu

da nu o sa pun cea mai inchisa pentru ca nu imi place... o sa fie coborata dar de air ride :) pana atunci nu mai investesc in alte suspensii :)...

sa vad cu rar-ul asta ma macina

Link către comentariu
costyserbanescu

a iesit superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr . ma asteptam sa iasa bine dar nu in halul asta de bine ( urmaresc topicul de la inceput ) super masina . am o intrebare , ce motor ai pe ea . eu as pune pe eu un motor de 1.8T 180 cp sau in motor de r32 ca pe o masina asa de speciala trebuie sa pui si un motor bun . iti tin pumni la rar si sa ne ti la curent cu ce ai rezolvat :icon_thumright:

Link către comentariu
Silvian91imAuto

So Cool! Abia am asteptat sa ajung in camera dupa ce am vazut-o la facultate sa-mi exprim felicitarile mele pentru proiectul tau ...care cred ca va mai primii imbunatatiri. Arata foarte OEM & Clean & Street. Place! Place! Place! :wub:

Imi place TOT la ea. :D

...ca si motorizare, eu as pune ceva puternic deoarece va avea multe pe ea, banuiesc.

Diesel? ...daca s-ar putea, un 1.9TDI (taxe acceptabile-defapt e deja inmatriculata cu asa ceva, nush daca se mai tine cont sau nu; fiindca are "alta" caroserie acuma) sau 2.0TDI-CR-170cai(cand mergi la croaziera, nu cred ca ti-ar place sa te tot opresti la pompe..., dar daca o faci de performante intervine partea a II-a) ...2.5TDI-PD? ...sunt prea "obsedat" de "d'astea".

Benzina? 1.4TFSI 150cai (ma gandesc ca e scump, dar e o parere, sper ca nu jignesc pe nimeni, este pe Sharan Mk2 configuratia de 150cai-serios!) sau 1.8T euro4...(cai..200 imi place) sau 2.9VR6 24v ( cai = :D ) and "I still need a Turbo." ...parerea mea...acuma, multi ar mai zice 2.0TFSI e vis, dar nush :D (sper sa nu sughit prea mult acuma) ...VR5?

:coolpics:

Modificat de SilvianDement91
Link către comentariu

categoric cea mai frumoasa bora coupe. felicitari!!!

cand te apuci de interior? sper sa fie unul de bora si nu de golf

1.4 TFSI ar fi nebunie curata insa foarte greu de realizat(cel putin dpdv financiar)

asteptam niste poze profi :icon_thumleft:

Link către comentariu

nu stiu cu motoarele din ce puncte de vedere o sa fie... probleme dar daca e din punct de vedere tehnic greu :) nu merita... nu stiu ce motor ii pun o sa vad la anu oricum intai sa o inscriu si mai vb... o sa vin si cu niste poze mai detaliate... la interior nu pot sa va arat ca va sepriati :))

e mult de munca acolo

Link către comentariu

exact cume spune ETO ;) oricum sa vedem ca maine ma duc sa discut cu cineva ca eu i-am modificat tipul cica nu stiu cum sunt ele clasate A1 si am facut A2 :) ceva de genu mi-a explicat unu de nici nu prea stia ff multe.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!