Jump to content

VW TYPE3 BOXER

Vizitator
 Share

Postare recomandată

La noi asha estem , io pe adresa asta am primit , poshta din SUA, si frantza, fara nr.....asta estem adresa korekta.......sigur altceva nu mai skrie pe bolentrin......

STRADA BELSUGULUI, NR:4, BLOC: K7, SCARA:E, ET:1, AP:4, CP:8500

Bai dau adresa ka orikum nu am ce face , si nu vreau sa mai kreez inkurkaturi mai mari , dekat pana akuma......ka m'o lukrat brotheru meu LEXXUS, , da pun io mana pe iel, si sa vezi ce ii jupoi pielea.

Io ce pot sa mai zik..........adevaru estem ka nu mai pot zice nimika, pur si simplu nu mai am kuvinte.......................

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 995
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• notchman

338

• lexxus

160

• MishuL

137

• RaduI

104

Top Posters In This Topic

Io n-am nevoie de adresa... vazi cacand viu din Grecia te calc, sa schimbam axa. :ok:

Link către comentariu

Poate fak oua ;-), dalea ku plod..........vezi kum ma kalci kalka'ma ushurel ka is fragil...........si daka ma kalci prea tare nu o sa mai fiu in stare sa skimb axa................DRUM BUN !!!!!! si adu si mie o maslina de la ashtia, ........sau un maslin mik, .....ka sa il tzin in kasa.......:-)

Link către comentariu

sa ma f.t. :) p.l. :) cit mis de prost :26: :33: ........am scapat nr si imi cer scuze crisule ptr baia facuta din cauza mea.......si la restu sa nu uita-ti sa mai puneti si nr 4 la adresa dupa strada.........sorry 2 everybody :)

Link către comentariu

Coane NOTCH, scoate taica anuntu de vanzare din site-ul vostru, ca da urat ! :bounce:

Link către comentariu

gata ... eu, unul mi-am tinut promisiunea si am facut o fapta cu adevarat buna si laudabila (cred ca e prima pe mileniul asta :bounce: )

am pus vineri seara 3.500.000 lei la posta, bani care ar trebui sa ajunga azi (vine postasu cu ei acasa ... daca nu e nimeni, lasa aviz si te duci tu Notch cu bolintinu la posta (da nu al tau ... ca banuiesc ca nu te cheama Germina)) si-i iei de acolo ... daca sunt probleme da un semn de viata ca sa ma duc sa ma cert cu ei)

:)

Cristi(viitor)GTI

PS: Bafta maxima cu notchback-ul si-n tot ceea ce-ti propui sa faci ... si sa auzim numai de bine

Link către comentariu

astazi sper sa ajung si eu la posta sa depun bani si sa ajunga cit mai repede........

Link către comentariu

din pacate nu am apucat sa plec azi de la lucru sa rezolv problema cu notch.......dar miine sigur mah duc la posta ca tre sa platesc si telefonu.........

Link către comentariu

nu vreau sa par nu-stiu-cum, dar Notch, te rog frumos sa-mi confirmi cand primesti banii ... ca nu vreau ca din munca mea sa-si cumpere tigari vre-un directoras de la posta romana ... daca nu ajung in cateva zile (trebuia ca azi sa ajunga ... ) sa ma duc la ei ... ca mi-au dat o hartie doveditoare ca i-am trimis ... deci am pe ce sa am cert cu ei

Cristi(viitor)GTI

Link către comentariu

Domn Cristi ca sa zik asha "miluit", mercik mult, au venit ,..................

Akuma pe bune si fara suparare, si poate estem devin amentalitatea de roman, da nu ma ashteptam la asha, ceva...........pe bune , nu in tzara asta................nici akuma nu imi vine sa kred, ...............

Link către comentariu

azi sigur vor plec si de la mine .........asa ca notchule vei mai face ceva drumuri pe la posta........ :)

Link către comentariu

ok .. ma bucur ca au ajuns unde trebuie ... asta estem ... caz inchis, dosar clasat ... multa bafta in continuare la reconditionare notch-ului ...

Cristi(viitor)GTI

PS: 1. romani suntem noi (eu, tu ... etc) ...de noi depinde sa schimbam ceva in tara asta

2. te rog frumos sa renunti la Domn Cristi ... ca nu am decat 24 de ani ... si ma faci sa ma simt batran ... :12:

Link către comentariu

si sa mai auzim ca lucri la notch si nu la lada....... :rr: :evil: :bere:

Link către comentariu

Mercik enorm , "vere"!

asa da ..asta e spiritu!!

:evil:

Cristi(viitor)GTI

Link către comentariu

notchule...brothere.......iara o sa faci un drum la posta ca vei primi si din arad..........

Link către comentariu

Bai "brotherissimo", trezeshtete, ......... restul =mercick Multttttt....................am zis ka am ramas far acuvinte........

Link către comentariu

bagi la lada aia notchule de ajungi sa iti faci forum LADA :evil: si nu parasesti pe noi..........ai grije sa nu uiti cumva ca mai ai un notch care trebuie facut si ala :bounce:

Link către comentariu

Bai brotherissimo, ce draq era sa fak ka aveam mot jos de 2 sapt, si era impreshtiat prin mashina, prin hala, ...........si incepusera sa se mishte niskaiva shuroape, flanshe, etx, trebea sa il pun sus, si ieri am bagat si la notch,............am bagat la notch in 2 reprize, si m'am odihnit punand motorul sus la lada, is rupt, si am deshtele ka ale lui Michael Jakson, .......

In leg cu klubul Lada, nu estem o idee rea, da nu am timp, .......si tot Aircooled'u ramane pasiunea mea de baza, ka m'am obishnuit ku aer, si astea pe apa ma baga in draci.......

Link către comentariu

las ca si io mis cu miinile toate julite si ciompovite.......de la muncile de la tara........

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!