Jump to content

VW TYPE3 BOXER

Vizitator
 Share

Postare recomandată

noi suntem de partea ta si in continuare vrem sa te ajutam.............tu numa sa zici OK si bani vor ""zbura"" spre tine

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 995
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• notchman

338

• lexxus

160

• MishuL

137

• RaduI

104

Top Posters In This Topic

Bai mai ashtept si astazi, si daka nu suna, .........

Da daka o sa imi tremitetzi bani (deshi nu imi place cum suna.......parka ash cershi..........nu shtiu nu sunt obishnuit sa cer.......) promit ka o sa fak tzutz ....da in ceva timp......maxxxxxxxxx 1an.......daka Mishu are lok la Moshie pentru iel il duk akolo, daka nu vad io unde il "depozitez pe timp de iarna....................si airna ii fak mot tzutz, ettx, .....restu........................

Sa vedem................daka da ala tel ........

Link către comentariu

A inceput ka za zik asha numaratoarea inversa , ka notch'ul sa intre din nou in posesia mea, asta pentru ka omu nu a sunat pana akuma...............daka nici in seara asta nu sunta sau cel tarziu maine dimineatza, il pregatesk de drum , da orikum estem pregatit, si daka nu suna , va incepe o noua faza si ultima :

ca sa kopiez putzin un topic :ultima 100m cu notch'ul.......akuma sa vedem kat de bine alearga el .........

Link către comentariu

moshule da-l in p... :) pe macaronar si tzinetzi notchu.......ca o sa ajungi tu cu el la kapat sigurat.......io te cred in stare.........(brothere mailu la mine nu mere.... :-( )

Link către comentariu

Vazu'i , ka nu itzi mere mail'u , .ka innebunesk icisha, ........am neshte draaciii.....nu shtiu de ce ka orikum , nu prea estem nici o skimbare in viatz amea.......nici in bine nici in mai rau........da daka imi pika unu in mana il strang de gat.......

Ku mashina , hai sa nu fim antisemitzi,.."makaronar", estem italian.........deci io sunt un om parolist, am zis ka ashtept pana maine........daka DOMNUL ITALIAN nu da tel.....delok, nici makar sa imi zika ........ka afacerea a kazut atuncea potzi sa ii zici kum vrei.......orikum maine...........estem ultima zi kand il ashtept pe iel sau pe alt cineva...............pe urm adumnezeu ku mila........ :-( , ma pun pe sapat dupa komori.......................ka trebuie sa mai fac si aktele ku "nevastamea", deh............

Link către comentariu

Omu nu a sunat pana akuma ...asha ka......

In alt aordine de idei, am gasit un karb de LANCIA PRISMA 1600cc, ce zicetzi , ar merge pus pe notch, ka are mot de 1600cc, si dupa kum arata karb'ul nu se kompara ku ala de Dacia 1300, kred ka o sa ajute mult mot, si o sa skoata , kam tot ce se poate din iel,............daka ii pun karb ala, ar merge si un filtru de aer deskis, si tobe, fara convectoare de kaldura.........da ar trebui pus un cooler de ulei suplimentar, si o pompa de olei cu debit marit.................si in felul asta, "storci " din motor si ultima pikatura...........iar kosnsumul nu kreste peste 11l la suta..........

Link către comentariu

iupi,.........te-ai vendecat in sfirsit........si scoate ""viitor notchman soul'' si scrie ce trebuie acolo

Link către comentariu

Bai akuma am si o Lada, mi'a dat'o cineva, si ii dau io banii kand oi avea.....un preten de la tzara, ka iel mai are tractor Aro, etx, si asta avea motoru cika bulit, mai trebuia bibilit'a si omu nu se baga la mekanika, ka sa i;o faka cineva , trebea sa bage bani in ia si nu vroia, ka orikum nu se folosea de ia, asha ka am luat'o io , m'am apukat de strans, mashini , pe kare altzii nu le mai vor.....da nu avea uzura delok, avea segmentzi de skimb, asha ka am skimbat segmentzi, am kuratzat o tona de kalamina din motor, am gasit in baia de olei , 2 patine, de la intinzatorul la lantz, ?!?!?!, le'au skapt , si nimeni nu s'a mai sinkisit sa le ia de akolosha, ......chestii dastea.......da sper sa ii pun mot sus kat de kurand, da este greuuuuuuuuu al draqu la 1200cc are o tona.................................si sa vedem....

Link către comentariu

harasho harasho tovarasu notchman :colors: .............mah bucur ca ai revenit in spiritul automobilistilor care le place sa citzibusheaca pe la masini stricate si vor sa le puna pe roti si sa le scoata ochii din orbita :shock: la cei de la RAR

Link către comentariu

Pe draqu harasho , ka mashina estem fakuta pentru nemntzi ,........si adusa din Ungariia, pana si manualu estem in germana..........sa innebunesk, kan am vazut.....

Link către comentariu

Buuuun. Ca ne-am lamurit. Acuma. Io vineri plec in Grecia la mare si ma intorc duminica ailalta. 85 euroi/pers. transp. si cazare, copii moca, deci dau 6,3 mil., si am bucatarie, frigider etc., in timp ce in Rom. m-ar fi costat f'o 4,5 ... 5 mil. transp. si cazarea, asha ca am mai dat un bulion si'un pic si ma duc la grecotei.

Numa' ca grecu' poa' sa vrea sa-i aratzi si ceva bishtari la granitza, asha ca jumulesc toate rudele si pretenii sa adun 4-500 de euroi sa am la mine. si io plec pe 12, si salariu' imi intra pe 14... Merde!

Morala: banutzii de la mine sosesc pe 22, cand ma intorc. OK? Baga adresa, sau zi daca aduci tutu-ul la moshie si ne vedem acolo.

Vezi ca tutu-ul o sa tre' sa-l punem pe butuci, ca aia p'acolo au carutzele pe 15 tzoli :12: , numa' ce-am vandut cu 100.000 o mizerie de guma pe care ma pregateam s-o arunc, si daca n-o descaltzam noi (cum dealtfel am facut si cu broasca de la moshie si o sa fac si cu Msk.) se descaltza singura si-i pacat.

si in octombrie, cand zici ca te neno :scratch: aaaa.. vreau sa zic... cand te insori? Ca'ti dai zama ca sosesc! :ok:

Link către comentariu

Bai mishule , ma neno..............insor, in oktombrie pe la jumatatea lunii,..........in functzie de programare, la primarie, si de kum ma deskurk, ku celelalte...........

Link către comentariu

am vazut aseara un notch rosu cu plafon alb , la pasajul lujerului.

l-am mai vazut si mai demult la elvila, atunci era de vanzare , acum nu am vazut niciun afis pe el.

arata destul de bine

Link către comentariu

Nociule, n'ai ambitz daca la nunta nu mergi cu nociu'! 8) Pui si tu flori pe ea si nu te opreshte nici dracu'- io la nunta eram beat p :scratch: , aproape de restaurant se pusesera gaborii cu fiola, ca stiau ca-i vad, da' io am facut f'o 5 drumuri si nu m-au oprit. Cel mai misto a fost cu nashi'meu, ca a vazut ca'i potera, a oprit cu 50 m. inainte si s-a schimbat la volan cu nevasta-sa, care era bortzoasa si nu pilise ni'ca. I-au oprit p'orma aia, da' ce puteau sa le faca? Vorba lu' coana Leana: "Dovada! Dovada!".

Link către comentariu

Bai mishule , ma neno..............insor, in oktombrie pe la jumatatea lunii,..........in functzie de programare, la primarie, si de kum ma deskurk, ku celelalte...........

faci si taraboi.chefuri si biserica si tot takimu.......ca poate mah gindesc sa vin si io..........

Link către comentariu

bai sigur nu am bani de tot takamau, ku biserika, restaurant.....etx ca nu am bani,.......un chef trag....da mai mult nu prea am de unde sa skot, ka deh .nu ka nu mi;ar fi plakut, da ....nu am bani,.....datorii pe la banci tot mai am , nu prea mai am nici de unde sa iau un imprumut........

Link către comentariu

Bai hai sa nu divagam, si sa o dam in matrimoniale..............................hai sa revenim la oile noastre, ...........ka poate nu inereseaza problemele mele personale, si sa nu stresam lumea, orikum vorbim pe mail trebi personale, ka daia estem mail.............ok.

Nu vreau sa ma victimizez, asta estem viatza, ce sa'i faci.................

Asha hai pe forum sa vorbim despre motoare, etx, ...ka io oi vedea kum o skot la kap.........ok?

Link către comentariu

cine doreste adresa pe care sa trimita ajutorul pe care il face catre aerisitu nostru cel mai vintos sa-mi bage un mail mie ca sa va trimit adresa la care tre sa ajunga ajutorul ptr ca adresa ce se vede in profilu lui notch nu estem buna.......si cu ocazia asta ar fi bine NOTCULE sa o scoti de acolo ca le-o dau eu adresa lu consoarta ta.........

Link către comentariu

Io zic ca aia din Bucale sa ne adunam si sa-i trimitem un singur mandat, sa nu trimitem treij' (sa speram! :ok: ) de maruntzishuri. Din pacate, io sunt valabil de-abia pe 22 :scratch: .

Link către comentariu

Notch, baga un ochi pe galeria foto de la www.typethreedetectives.com si sa vedem daca iti mai vinzi masina vreodata,eu unul am vazut una acolo identica cu a mea si nu reusesc sa-mi revin mai ales ca aia avea si vopseaua originala.

Link către comentariu

Bai sa se intzeleaga clarrrrrrr...io tzin la mashina asta ka la kopilul meu......io am luat'o kan nu era nimik, dekat o epava......si am muncit 2 ani la ia, si am investit tot ce aveam in ia, .faptul ka o vindeam , nu o dadeam , ka vroiam sa kashtig akolosha neshte bani, ka ma f..pe iei de 200$, da vezi matale, viatza asta este uneori o skarbaaaaa, si era singurul lucru , pe kare il aveam....ka sa zik asha, si fara de kare ash fi putut rezolva neshte probleme sociale, ka sa le zik asha, si de aia am pus'o de vanzare, ka daka statea kat de kat bine ku banii,....adika, makar supravietuirea, normala, si in limitele decentei, .......nu o dadeam........nu sunt un om fara kasa, sau sa stau in cine shtie ce bomba, am kam tot ce trebuie pe la kasa unui om, da ce sa dau tlevizoru, kalkulatoru (ku ala mai kastig kate ceva), ce draq patu, birou, etx......mashina in faza aktuala, era un lucru kare zacea in fatza blokului, si ma uitam nepuntincios la ia...pentru ka altceva nu puteam face.........., da khiar de ar fi sa imi vand un rinichi , nu o mai dau , a fost o experientza traumatizanta pentru mine, ...si gata m'am lekuit........

Da kum am spus ....hai sa revenim la motoarele noastre racite ku aer sau nu..............ka nu vreau sa transform forumu in altceva "ceva" pentru kare nu a fost infiintzat........va multzumesk la totzi pentru faptul ka ma'ti tras de maneka, si vaz io kum o skot la kap..........

Inka o data mercic la totzi..........si viatza lunga.....

Link către comentariu

lexxuseeeee te strang de gat ... iti rup o mana si te bat cu ea .... unde ti-a fost bre capu cand mi-ai trimis adresa lui Notch?

am fost ieri la posta, pe ploaia aia care m-a facut muci de am intrat la apa vreo 5 cm, si cand am ajuns acolo si mi-a zis tanti aia ca-mi trebuie si numar la strada, am innebunit ... imi venea sa sar tejgheaua si sa-i fac vreo 2 copii de buna ce era ea si de nervos ce eram eu :-(

cica strada belsugului are si numar (mi se pare normal .. trebuie indexata si impozitata cum se cuvine ..ca doar e a "belsugului") ... si cica daca nu scriu si nr se plamba banii cel putin pana pe la botezul viitorilor copii ai lui Notch ...

asa ca fii mai atent si baga aici adresa corecta (ai grija ca de data asta sa fie aia castigatoare) ... sau mai bine .... Notch ... baga tu nasu in bolintin si zi-mi adresa la care sa trimit banii ... da aveti grija sa fie aia castigatoare ca cica si azi o sa ploua ... si nu mai vreau sa mai pierd alti 5 cm din inaltime ....

:scratch:

Cristi(viitor)GTI

PS: a ...si inca o treaba ... explicati-mi si mie, ca sa nu mor prost, cum vine aia : scara E ap 4 ...adica la scara A e apartamentu 1, la scara B e piscina de la apartamentul 1, la scara C si D apartamentele 2 si 3 ... iar la scara E sta Notch la ap 4? ... bre Notch tu stai intr-un bloc de vile?

Link către comentariu

pai asta mi-a trimis si lexxus .... da vita aia de la posta (adevarul e ca si frumoasa si desteapta nu s-a mai vazut) mi-a pus ditai cartea in brate sa caut nu stiu ce cod pt strada ... si strada belsugului are 2 coduri (in functie de numar), deci d-aia aveam io nevoie de numaru strazii .... da tu zici ca blocul tau nu e si el la un nr pe strada aia? ... e singuru bloc de pe strada? ... cam ciudat ....

:scratch:

Cristi(viitor)GTI

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!