Jump to content

VW TYPE3 BOXER

Vizitator
 Share

Postare recomandată

• Replies 995
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• notchman

338

• lexxus

160

• MishuL

137

• RaduI

104

Top Posters In This Topic

Pe bune. Am disponibili sa zicem 20 de coco pt. aceasta actziune de "salvare". Mai iaste inca 9 amatori?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Prezent la datorie si sa imi spune-ti cind sa maprezint la posta sa depun si io cei 20 de coco ptr salvarea de la moarte si casatoria pina la adinci batrinetzi al unui notch cu notchman......... :salut: :ok:

Link către comentariu

bah mihaiachi .....baga un topic ptr salvarea masini lu' notchman si trebuie sa ne mai adunam.....

Link către comentariu

eu pun 100$. mihaiachi, am inteles ca esti din buc. te rog frumos sa ma suni la ca sa vedem cum facem sa ne intalnim (eu lucrez la unirii si stau in dr taberei).

Ba, da' daca da dracu si nu-l ajutati pe om sa-si rezolve problemele cu actele + mecanice si pana la revelion nu vine omu cu Notch-ul la pardon cafe sa ne arate masina si sa ne cinsteasca, sa moara mos craciun si iepurasu de paste daca nu va dau pe toti racitii cu aer in judecata si-mi fac companie de taximetre din broastele voastre ...

:salut:

Cristi(viitor)GTI

PS: Imi pare rau Notch, intentiile mele de a-ti cumpara masina au fost bune, dar tot GTI-ul va ramane in sufletul meu ....

Link către comentariu

Te intzeleg perfect , Cristi.

Bai potolitziva cu cheta asta , ka ma skoatezi din sarite.......................................

Da stiu "gura ka nu vorbitzi ku mine", ka vaz ka nu ma baga nimeni in seama...............

Link către comentariu

iupi mai avem nevoie de 60 de coco si l-am salvat pe notch cu promisiunea lui ca pin la craciun umbla cu masina.........ce zici brothere :salut: :ok: :21:

Link către comentariu

nu sefu ... nu asa ne-a fost invoiala ... pana la craciun omu vine in buc cu masina si da o bere la pardon cafe ... ca asa, de umblat ilegal poate sa o faca si acu pe la 3-4 dimineata printre blocuri sau prin garaj ....

noi suntem oameni seriosi deci :21: legal .... ca altfel nu estem civilizat ...

Cristi(viitor)GTI

Link către comentariu

ma bag si io cu 20 :salut: , daca se rezolva asha :ok:

Link către comentariu

Bai se pare ka nu atzi intzeles de ce dau io mashina.............si va jukatzi pe aicisha, orikum am ramas ku gura kaskata, si este o khestie pe kare nu o pot exprima, kred ka este pentru prima oara la noi in tzara cand se intampla asha ceva, orikum io nu ma mai vazut pe nikaierea la noi asha ceva......pe bune, si va multzumesk din suflet pentru intentziile voastre, dar ka sa revin la problema cu datu mashinii, o dau pentru ka am de umplut neshte goluri pe kare le am , si au devenit apasatoare, shtiu ka pentru multzi dintre voi suma de 200$ estem un nimik, sau orikum nu o suma kare sa ingrijoreze, da pentru mine kare kashtig ka Functzionar Publik, minimul pe ekonomie, si asta nu se shtie pentru kat timp pentru ka suntem amenintzatzi ku disponibilizarea in fiekare luna, estem o suma , de aceea dau mashina.......ka sa lichidez neshte datorii ca in kaz de ce estem mai rau , sa nu mai am si belele alea pe kap............banii ashtiu ma repet nu imi trebuie ka sa fak aktele , la mashina, ci pentru nevoi personalae ka sa spun asha, si in kazul asta nu pot sa accept "cheta" asta nici in ruptul kapului.

Dar orikum gestul pe kare la'ti fakut estem laudabil, si dovedeshte ceva, si parka nu mai mise pare tzara asta chiar asha kk................

Mercik mult.................

Link către comentariu

io nu stiu cit de seriosi suntetzi(nu ma refer la notch)dar daca chiar estem treaba serioasa si vreti sa-l ajutam pe notchu hai so facem si sa vedem citzi ne adunam ca sa aiba timp omu cit mai mult sa-si puna mashinutza la punct..........eu unu si azi pun bani la posta daca este treaba serioasa.......decit sa-i dau la femei sa-si plateasca mobilu(sa mah f... :salut: in ea)......mai bine ii dau la brotheru meu.........

Link către comentariu

ok ... am inteles

eu unu renunt ... ba nu renunt la nimic ..ca am zis ca vreau sa-ti vad notch-ul reconditionat si sa beau o bere de la tine pana la revelion, da' nu am specificat care revelion ... asa ca nu am la ce sa renunt

deci, noi te vom ajuta sa treci peste acest moment dificil din pct de vedere financiar ca sa nu-ti vinzi masina la care tii asa de mult, iar tu ne promiti ...de fapt tu nu trebuie sa ne promiti nimic, ca oricum ai sa faci masina pt sufletul tau si nu ca sa tii o eventuala promisiune ... deci, concluzia: treci peste problema asta si apoi ocupate in liniste de masina, acte .. si ce mai ai de facut la ea ...

priveste lucrul asta ca pe un gest frumos, ca pe un ajutor de la niste impatimiti de masini (dusi cu capu rau de tot) catre un impatimit de masini (care a luat-o prin lalele rau de tot) ... si eu unul sunt convins ca si tu ai proceda la fel ...

:)

Cristi(viitor)GTI

PS: se pare ca ai uitat ce ti-a zis mihaiachi: ... gurrra :salut: !!! ca nu vb cu tine :-(

Link către comentariu

nici eu nu glumesc ... dau/pun banii asa cum am zis ... da maine ca acu sunt la scarbici si nu-i am la mine ... si nici nu o sa ajung la o ora rezonabila acasa ....

Cristi(viitor)GTI

Link către comentariu

Bai nu ka ash proceda la fel..........ash proceda exact la fel, si ku rekonditzionatul mashinii atat kat a mai ramas de rekonditzionat, atata timp kat o sa am mashina la Mishu, itzi dai seama......ka mashina aia o sa fie mashina intr'un final fericit......., si berea nu se pune problema, .......si ma anunt de pe akuma, ka daka unu din voi o avea vreodata probleme cu mashina la partea elektreka, baiatu garanteaza pentru treaba asta,...........si tot felu de giugele statzii , etx, ...................ka la asta ma prishep,......

Da tot sunt ametzit rau de tot, ku treaba asta ku cheta, ...............

Link către comentariu

Notch, ideea e: facem cheta, punem banu', tu ramai cu mashinutza, dar pierzi dreptul de a o vinde. si p'orma vii in Buc., facem procura (ti-l scot io pe Nicolau din pamant din iarba verde) si itzi rezolvi acolo la Cl. cu RAR-ul si celelalte.

A! Sa nu uit. A trecut Romi pe la mine acu' f'o ora, zice ca are un client, air-cooled-ist, cu posibilitati financiare si tehnice sa-ti "ridice din mortzi" Notch-ul. Daca tu crezi ca te cam depasheshte mashina asta (n-o lua ca pe o ofensa!), din partea mea e OK sa i-o dai, fara ca noi (adica eu cel putzin) sa te "renegam". Ideea principala era salvarea mashinii, iar daca noul proprietar face asta, nu vad de ce ne-am opune. Eu cunosc f. bine cum e sa fii un pic depashit- la mine nu-i problema de bani sau posibilitatzi tehnice, ci de numarul un pic cam mare de mashini- 7 :shock: , + 2 motoare, etc etc., cu care am ajuns cu programarea la reparat prin 2006 :salut: .

Link către comentariu

si inca un lucru care te rugam frumos draga notchman sa-ti schimbi inapoi in profil tipul masini pe care o ai........

Link către comentariu

Ref. la ce ziceam mai sus: tre' sa avem grija sa nu-i bagam lui Notch mortu'n casa: o sa mai fie de cheltuit cu facutul C.I., cu ITP-ul, cu talonul, cu numerele... hai sa-l lasam o zi-doua sa se dezmeticeasca, sa se hotarasca, sa stie ca are si varianta asta cu pastratul mashinii... ha? Deci nu-i problema ca o dau cotita, io-i trimit banul si azi, da' sa nu-l luam pe sus si sa-l obligam la greutatzi in viitor.

Link către comentariu

eu sunt deacord.........il lasam sa se gindeasca bine..........si eu s-ar cu banul in orice si zii numa sa spunetzi cind........

Link către comentariu

Mishule daka omu se pricepe si are si posibilitatzi financiare, sa faka mashina , asha kum io nu o sa o pot face dekat in 1000 de ani ku banii de kare dispun, si estem serios,........diskutam, si poa sa ia mashina, da daka o ia sa o faka pese, atuncea o tzin si o fak io asha kum pot io mai bine, .........

Link către comentariu

si pun si io la dispozitie piese de care dispun si de care nu mai am nevoie.......am o gramada de care nu mai am nevoie si nu mai stiu ce sa fac cu ele......

Link către comentariu

mai oameni buni ... eu nu pricep (probabil ca e din cauza ca eu sunt racit cu bere si nu cu aer ca voi... )

Notch, chiar daca nu avea beleaua asta financiara tot trebuia sa puna ban pe ban si sa inmatriculeze masina intr-un final .... dar acum are necazul asta si pt a-l depasi el s-a hotarat sa vanda masina, noi ne-am hotarat sa-l ajutam. daca il ajutam noi, Notch isi rezolva beleua cu banii si in ceea ce priveste masina se intoarce la situatia de acum o luna de exemplu (masina partial reconditionata + acte de facut). daca Notch isi vinde masina .. se intoarce acu X ani cand nu o avea ... isi va cauta alta, o va cumpara ... dar va fi alta ... (crede-ma Notch, asta ti-o spun din experienta) ...

dar sa revenim ... la ce dracu trebuie omu sa se gandeasca? ca trebuie sa o inmatriculeze? pai asta o stia de la inceput ....

daca gresesc, va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine ...asa, pt cultura mea generala ...

Cristi(viitor)GTI

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!