Jump to content

VW TYPE3 BOXER

Vizitator
 Share

Postare recomandată

Esti tare !Cum pot sa fac sa-mi spui si mie niste cotatii pt piese de typ 3?Ai cumva un catalog?Pt. inceput sunt interesat de toate chederele de la usii si de invelitoarea de plastic a bordului.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 995
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• notchman

338

• lexxus

160

• MishuL

137

• RaduI

104

Top Posters In This Topic

am catalog si iti spun tot ce vrea muschiul tau.....dar sa nu te astepti la rasp imediat........de exemplu spui azi ce vrei si pe miine iti dau raspuns ca toate docum le am acas........sau seara daca intru de acas ti le pun pe mail cu tot cu preturi.....sa nu te astepti la preturi mici ca ptr tip3 totul este scump..........chederele iti spun miine cit costa si invelitoare ptr bord nu este.....bordu complect din plastic........daca vrei.......miine iti spun........

Link către comentariu

Noooo-oooci! Ia uite ce scrie pe axele alea ale mele!

Pe axa de 1200: pe roata dintzata 113 109 111 A, pe ax 113 109 101 C

Pe axa de 1600: pe roata dintzata 113 109 111 A, pe ax 113 109 101 C

Morala: la faza cu "NU SE POTRIVESHTE AXA DE 1200 CU AIA DE 1600, ORICE AI FACEEEEEEEEEEEEE.", se numeshte ca ai fost mazeta. :bounce: :12: :salut: :-(

Ca sa te mai bine-dispui, afla de la mine ca axa cu 113 109 111 A/113 109 101 C o am in large cantitatzi. :ok:

Link către comentariu

alexserb2000

Nocht daca te uiti pe Hoffmann vei vedea ca nu exista axa pt 1200-1300 si 1600 ...se gaseste axa cu came.....deci Mihai are maaaaare dreptate....io vazusem dar nu eram sigur ca nu am avut nici un motor de 1,6 in mina....Hai bai Mihaie trimite-i omului axa aia :ok:

Link către comentariu

Nu-i problema cu trimisul axei, zicea si lexxus ca-i trimite, broblema e sa-mi fac timp sa ajung la el si sa facem motorul. si oricum vreau sa pun toate axele la gramada si sa le pun pe prisme si sa pun comparatorul pe ele si sa vad sa nu fie camele uzate, ca la ochiometru o uzura de o zecime-doua nu se vede, da' s'aude cand merge motorul, si dup'aia :33: :-( .

Uite ca acum mi-a venit ideea- oare daca cuzii de la axa cu came sunt uzatzi, (sau axa uzata pe fusurile ei), nu s'aude si de la aia o bataie? :salut: Ca ma gandesc ca lucreaza o cama pe-o parte, axa fuge vizavi si face poc, pe urma lucreaza alta cama, axa se intoarce, iar face poc...?!? :salut:

Ca io la blocul in care vroiam pana acum o sapt. sa fac motorul am vazut ca are joc radial axa mai mult de juma' de mm. :-( (e adevarat, n-a fost prelucrat pt. cuzinetzi, axa lucreaza direct in bloc- ce idee tampita a avut neamtzul, noroc c-a renuntzat la ea.).

Link către comentariu

alexserb2000

cam asa e Mihaie cu batutul de la axa...apropo sa iei si cuzinetii de axa cu tine....de obicei nu se duce axa se duc cuzinetii. :shock: ..daca ai scule sa masori esti tare....io am cautat sa-mi cumpar si eu un micrometru dar nu stiu de unde... :salut:

Link către comentariu

Pai coane Alex, omu' e de meserie ....normal ca are :ok:

Link către comentariu

Nu le am p'ale mele, am la serv., ca e scumpe si nu-mi bermit. Io am doar un shubler (si ala i'al lu' babacu') si un comparator.

Link către comentariu

alexserb2000

mai nene io mi-s inginer chimist dar asta nu inseamna ca am eprubete si pahare de laborator prin casa...are ca lucreaza in domeniu la serv.....Bai Mihaie de unde pot ma cumpara un micrometru....nu stii cine va aduce voua sculele? :salut:

Link către comentariu

Bai legat de axa , io citii pe undeva ca difera axa de 1200 fatza de aia de 1600..........da cred ca m'am inshelat....................

Cu pagina aia de internet pentru "type3 & CO", estem in lucru..............si sper sa o fac cat de repede......................................

Oricum...tzin sa multzumesc tuturora de pe Forum pentru informatziile primite. Merci.

Link către comentariu

Am sters polemica.... :ok: . Cred ca asa voi face de acu' inainte, fara avertisment, sa pastram atmosfera, de acord ? :bere:

Link către comentariu

alexserb2000

Mai Nocht singurul motiv pt care te-am "BATUT" atitas la cap cu siteul a fost ca am vazut ca stai ffff mult pe net si te plingeai ca esti singur....asa sper sa apara cit mai multi din toate tipurile air-cooled....si eu am timpul limitat si mi-a luat vreo luna pina am structurat informatia despre broaste si am pus-o pe site....plus ca nu mai facusem in viata mea...ai grija la spatiul de pe site....eu am facut 2 din cauza ca mi-a fost frica de aceasta limitare...uf bine ca am reusit sa te urnesc...succes la treba...daca ai nevoie de sfaturi sau orice inf sa zici

Link către comentariu

Notchule ........axa ii impachetata si cu adresa lipita pe cutie.........daca frate-miu are timp so lase la posta poate miine o ai in brate........daca nu mah duc io miine dimineata inainte de prima ora si tzio trimit cu""mailu" roman adica cu posta.......racoardele is tapene de parca ar fi sudate........nu stiun cu o sa le desfac.......cred ca ramin la ideia cu flexu.......

Link către comentariu

Pozele astazi ies de la developat..........asa ca pe miine(daca am timp deseara de scanat)vor aparea pozele cu galbenutza mea de 2.0L...... :salut: :salut:

Link către comentariu

MERCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.......PENTRU AXAAAAA.

LEXXUS'e vazu'i ca o puse'm d o pagina?

Link către comentariu

am vaz't...........la mine nu mere mail nu stiu ce drek are .........poate azi ne vb nu pe aci pe forum daca nu mere mailu la mine..........si daca o tzine that asa cum facem pe mail asthia o sa ne tzipe afara de pe forum :salut: :12:

Link către comentariu

Iaca ca am ajuns si io Junior........IUPIII!!! :salut: :bere:

Link către comentariu

Lexxus te-am rugat sa-mi spui niste cotatii pt niste chedere de typ 3 si un bord partea de plastic da probabil ai uitat,in alta ordine de idei sa va povestesc ce am facut duminica.M-am apucat sa surubaiesc cate ceva la masina,ma uit la nivelul lichidului de la pompa de frina era Ok,dupa cateva probe la frina constat cu surprindere ca pedala se duce pina la fund si ca un compartiment de la vas e gol.Ma uit pe la roti nimic uscat pe la pompa uscat ,da unde e lichidul ?Imi aduc aminte de niste discutii cu colegii care au Dacii ca la ei lichidul ajunge in masina cand se duc garniturile la pompa.ma uit sub mocheta balta!ma uitla pompa si apas cu mina pe pedala,cand ma stropeste ceva pe fata din lateral dreapta,era lichid de frina cand ma uit mai bine conducta pt spate treceprin masina era super ruginitasi tisnea din ea ca din stropitoare.Am crezut ca inebunesc subit.Am scos conducta cu mii de nervi si de chinuri ,acum problema este ca nu stiu ce sa pun in loc,oare se potriveste de Dacia?

Link către comentariu

La broasca s-a potrivit....

Link către comentariu

Merge de dacie.........Breack........io am inlocuit pana sub baketa, si sub bamketa am "inadit" am legat de cea veche printr'un mic MRD'u din cupru , nu shtiu unde se gasesc , ca mie mi lea dat cineva din STATE, sa'l intreb daca mai are si itzi trimit prin poshta.........

Link către comentariu

io stiam ca pe partea de frana merg alea de Nova...da' nu-s sigur.. :salut: clar erau unele de la Dacie :ok:

Link către comentariu

Bai baietzi si fetize, pana una alta io o sa va povestesc ce am mai facut la mashinutza mea in weekend:

Am insonorizat'o pe dinnauntru, adicateala am lipit pe plafon moketa, pasla, si burete special folosit la insonorizarea studiourilor audio..............

Am tapitzat (baza), canapeaua spate, am bagat in kanapea catziva metri de pasla, 2 paturi, si ceva sarma, si a ieshit tzutz...............................

Am pus pe fatza caocioace de 15/205 tzoli, este cam la limita, da estem ok, daca erau putzin mai late, mergeam numai inainte.....

Are cineva indee daca se poate pune pe spate cocioace pe 16 tzoli sau 17, da subtziri ceva de genu 160, ...........

Ieri luni 9 iunie 2003, mi'a venit axa de la LEXXUS, pe care am admirat'o si tzinut'o la piept :-).

Sper sa mearga tzutz,...acuma mai trebuie sa cumpar cuz ptr axa, si sa ma dau si io cu Notch'u.

Poate reusesc sa'l fac pana la Parada din sept/oct, si sa vin si io...........................................

Link către comentariu

Nocimane, n-ai p'acolo ceva segmentzi de 1600 cota 0 (85,5 mm.)? Ca la mot. ala ars, segm. sunt super-ancrasatzi in canale si se mai...hm hm...rup :-( .Am scos de la 2 pist. si am rupt un segm. de ungere, dar ce-i mai rau de-abia acum incepe...

Link către comentariu

Bre shtii ca totate piesele mele de motor sunt : Motoru care'i pe mashina si axa de la LEXXUS

In rest saracie lucie........

Daca aveam itzi trimiteam fara probleme, doar shtii da nu am nimica.......nimicaaaaaaa...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!