Jump to content

VW TYPE3 BOXER

Vizitator
 Share

Postare recomandată

:bounce: se vad pe pagina doctorilor

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 995
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• notchman

338

• lexxus

160

• MishuL

137

• RaduI

104

Top Posters In This Topic

GAMA TYPE 3 :

FASTBACK

105.jpg

SQUAREBACK

86594.jpg

NOTCHBACK

86980.jpg

GHIA

85547.jpg

Link către comentariu

Mishtoooo! si alea de mai sus, da' si a lu' lexxus! Io pot sa le vad la r-si-r.

Link către comentariu

Asteptam de la Lexxus si pozele cu motoreanu' ala deshtept !

Link către comentariu

Cam asha o sa arate Notch'ul meu..........sper, deja a inceput sa capete contur.......

jessie1.jpg

Link către comentariu

Sper sa va placa masinutza mea si pe miine dupa masa sau cel tirziu vineri vin si pozele cu motor si cu notch pe care amu ma pun sa-l fac..........is vreo 20 de poze si sper sa aiba raduI unde sa le puna.........

Link către comentariu

Bagam cateva, restul le mailuim (nu stiu exact cat spatiu mai am pe site), sau bag in yahoo.

Link către comentariu

Mishto de tot...........

Link către comentariu

Ce draq........ushile se deskid inversssss?!?!?!?!?mishtoooooooo tareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Link către comentariu

DISKRIMINAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,.......pai nu bagi nici un NOTCH............ai ceva cu Notch'urile?, .......ia ziiiiiii................ :-)

Link către comentariu

PAI SUNT CAM RARE PE NET ....

Link către comentariu

daca mah poate ajuta cineva ca io nu am gasit pe net cum se regleaza carb 32PDSIT -2,-3.........am gasit ceva dar nu ii chiar tot ....daca stie cineva sau se pricepe cum se regleaza carburatoarele pe motoru de 2.0 ii trimit o bere prin posta........

Link către comentariu

Vezi pe r-si-r, am bagat reglajul la carb. 30-34 pict 3, nu stiu daca s-o potrivi .... daca nu, cauta cu Google, trebuie sa gasesti

Link către comentariu

Ia sa zgandarim un pic pe Noci. Noooci! Shtii tu ce am io pe berou? O axa cu came de 1600 :salut: ! Curata, spalata, cu un ushor iz de gaz. Am scos-o din mot. ala ars, si o iau acasa s-o compar cu axa de 1200. Daca sunt la fel, te-ai scos, ca de 1200 am cateva! :ok:

Link către comentariu

miina ii trimit si io la notch o axa de 1600 care este in stare foarte buna si sper sa-i merga brici.......

Link către comentariu

Bai ia mai lasa'ma in durerea mea.......ce frei sa faci sa ma aduci in stare . ori sa vin dupa tine si sa te deposedez de axa prin luptaaaaaaaaaaaaaaaaa, sau sa imi pun franghia de gat , vorbeshti de streang in casa spanzuratului............

NU SE POTRIVESHTE AXA DE 1200 CU AIA DE 1600, ORICE AI FACEEEEEEEEEEEEE.

si daca ma mai intaratzi mult iese cu scandal :-)

Link către comentariu

ma poate lamuri si pe mine cineva.........de ce majoritatea sunt membri si io mis numa inscris..........ca sunt nou pe aci sau......??? :salut: :salut: :evil:

Link către comentariu

Clasificarea se face dupa nr. de mesaje ... Apasa sus pe FAQ, si te lamuresti ....

Link către comentariu

ce dracu se intimpla pe aci ...........au dat caldurile in voi.........potolitiva si sa lasam toate prostiile astea .......daca facem un site sau orice altceva de genu asta si o sa ne ajutam intre noi ca toate aircooledurile sunt la fel numa caroseria difera........toti avem aceleasi motoare aceleasi frine,etc numa caroseria difera.......... :21: :21: :21: ..........daca nu via-ti dat seama pina acuma..........io pe aci prin partea asta a tari suntem in stare sa omorim ptr orice informatie sau ceva piesa de vw aircooled........si asa o tinem de vreo 3 ani si se vede rodul ""munci"".......avem niste broscute pe aci de va pica mecla in ce buna stare sunt..........asa ca daca om face ceva sa facem o treaba klumea si toata lumea sa se implice ca altfel va iesi un mare kakat...........asta e parerea mea........ :bere: :bere:

Link către comentariu

daca ar fi dupa mine as face cu toti un site...........dar si singur daca-s stii ca material dispun o gramada.......carti tehnice reviste si altele........pe care io le pun la dipozitia oricarui om care vrea sa ma ajute sa construim un site.............asa ca creati un site si io vin cu documentele pozele revistele cataloagele si ce mai am io............dispun si de o sursa mare de piese noi care este din Budapesta care sunt umpic mai scumpe ca la Hoffman dar nu sunt taxe vamale si toate celellalte prostii...........sunt piese ptr toate tipuri adica 1,2,3,4.......daca vrea cineva ii pot aduce toata masina pe bucati numa sa aiba bani ...........asa ca frati mei reciti cu aer....faceti un site ca baiatu va incarca cu materiale.........BAFTA :ok: :21: :geek: :salut:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!