Jump to content

VW TYPE3 BOXER

Vizitator
 Share

Postare recomandată

Pai daca e abraziv, sa nu-ti zgarie si mai mult geamul !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 995
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• notchman

338

• lexxus

160

• MishuL

137

• RaduI

104

Top Posters In This Topic

De accea am zis ca incerc inainte pe un alt geam, de acelashi typ..........., daca zgarie, ma gandesc la altceva..........

Link către comentariu

Bei.....cablu de ambreiaj, se gaseshte pe la Hofmann, si la ce sectziune......ca io nu am gasit nimicutza pe acolo......, ca al neu estem rupt........

Link către comentariu

La CLUTCH, dar, ti-am zis, baga un mail intai, sa vezi daca ti se brodeste, s-ar putea astia sa aiba piese numai ptr. Tip 1 ... !

Link către comentariu

Daca vrei cablu de ambreiaj de ce nu spui????Iti aduce baiatu' cind mere la unguri ca doar ti-am zic ca aduc piese.....iese pe la 9euro/buc ptr typ3.

Link către comentariu

Bei .......unde draci estem contactu' ula de pe cutie, care aprinde becurile de pe marshalier........., ca de nu am cautat de am innebunit.........

Link către comentariu

Bai este cineva interesat de un typ 3 sau stie cineva istoria la typ 3 alb din Stefan Furtuna ?

Link către comentariu

BAGAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, ca mi s-a umflat ficatu' si....... de cand pohtesc.................

Link către comentariu

Notchman treaba sta cam asa :in timp ce surubaiam la troaca mea cu Lucian vine unu cam brunet la mine sa ma intrebe daca ma intereseaza un typ 3,este vorba de o masina care sta parcata pe str.Stefan Furtuna chiar la intrarea in spitalul militar.M-am uitat la ea e un typ3 cred ca TL modelul cu spatele lasat ,arata f.bine este vopsita recent tinichigeria pare OK in interior are tapiteria originala in perfecta stare .Acum partile proaste observate :nu are butucul de la contact ,are o lampa spate usor sparta ,nu am putut verifica starea motorului.In seara asta ma suna ala de o vinde care nu este tot unu cu ala trecut in acte ,proprietarul fiind coleg de serviciu cu vanzatorul,sa-mi arate masina si sa discutam pretul.Din pacate nu stiu daca o sa pot sa ma intalnesc cu el ,pt. ca am treaba in seara asta .

Link către comentariu

Bogdane, vezi si matale ce spune "brunet'u", daca are acte, nr noi?......merci.

Auzitzi.....care estem turatziea optima a motorului la care estem bine sa schimbi treapta de viteza........ca vreau sa'i fac un tutometru cu "prag", si la turatzia optima , sa dea semnale (si, ori)acustice si luminoase...........

Link către comentariu

Am vorbit cu brunetu' ,e ceva putred in toata afacerea,are numere noi dar a pierdut talonul,in orice caz pina nu vorbesc cu proprietarul din acte nu pot sa ma pronunt.

Link către comentariu

Banuiam io dupa culoare...........dar cat cere pe ia..............?

Baiiiiiiiiiii, care estem turatzia optima la care sa schimbi treapta de viteza,..........ce boala nu shtie nimenea.............

Link către comentariu

turatie optima de schimb este la 2600-2800rpm.asta stiu ca am turometru.......

Link către comentariu

NOTCHBACK '65

23.09.01notch.jpg

Link către comentariu

Bai, prototip-prototip, dar e cel mai misto typ 3 pe care l-am vazut !!!!

Link către comentariu

De fapt estem un T3.4, Karmann, ..........da estem stramoshu lu' fastback......type3, care de fapt se trage din notchback sedan.......type3.

Link către comentariu

Da, asa e, eu le bag in aceeasi oala... !

Link către comentariu

Lexxus, baga taica o poza cu Fastback-ul tau, si o poza la motor, ca m-ai facut curios !

Link către comentariu

baga si url-ul intre img.

Link către comentariu

Am vazut notch-ul din poza tare nene! Este si unul rosu in Bucuresti care arata ca iesit pe poarta fabrici ,nu stiu al cui este da o sa-l pindesc ca trece pe la mine prin cartyer si o sa-i fac o poza sa vedeti ca avem asa ceva si la noi in Romania.

Link către comentariu

Il shtiu, gata imi aduc aminte....unul model 64-66, mishto rau, toate alea nikelate, l'am urmarit cu o dacie prin buc, da nu am putut sa'l prindem........era pe la casa poporului.........mishto tare............. am oftat vreo' luna dupa aia................aveam si numaru notat, da am notat pe pachetu de tzigari, si din reflex am arunkat paketu'...........................

Link către comentariu

Ala este si mi-am adus aminte mai e unul in Prahova pe la Cimpina cred un maro metalizat super da ceva model 70'.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!