Jump to content

Golf 6 GTI

blordc

Postare recomandată

Ceva poze inainte de zapada. Puteti parca fara senzori asa? Multi zic ca nu sunt foarte utili. Cand nu ii aveam eram obisnuit sa parchez aproape dar nu asa aproape ca acum. Las pozele sa vorbeasca. Asta fara sa ating nici una din masini. Cam din 6 manevre am intrat acolo insa a iesit perfect.

post-17944-0-23668800-1329986928_thumb.j

post-17944-0-99517800-1329987054_thumb.j

post-17944-0-82976000-1329987092_thumb.j

Modificat de blordc
Link către comentariu

Senzorii pe fata pt mine ar fi importanti, pe spate camera. Nu cred ca putea sa parcheze mai bine nici Park Assist :))

Bine rau arata un GTi rosu!

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Pe displayul de la RCD se vad foarte bine senzorii si distanta care o ai fata de obiectu din fata si din spate. Eu zic ca isi fac toti banii. :beer: Pe langa vizual ai si sunet care iti vine de exact zona unde se activeaza senzoru. Iar la camera vezi bine noaptea? ca zenzorii bat oricum, zi sau noapte. Un alt avantaj pe spate fiind sunetu mai e ca daca iti trece un vecin sau cineva care tu dand cu spatele nu il zaresti ca te orientezi in oglinzile laterale, auzi senzorii si pui imediat frana. Mi s-a intamplat de cateva ori parca erau orbi nu vedeau ca dau cu spatele dar asta e lumea.

Link către comentariu

Eu zic ca se vede

. Senzorii sunt la fel de utili la parcare, insa unde vad eu un + pentru camera la iesirea cu spatele, iar daca mai este si dintr-o parcare in spic este cu atat mai utila pt ca are un unghi larg si poti vedea masinile care vin.

Ceva planuri pentru masina? :D

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Planuri sunt acum sa vedem cum stau cu bugetu ca pe anu asta mai greu. Pana la stage 2 vreau sa merg insa nu merg in 1 si apoi 2 cred ca dau direct in stage 2. Cumpar admisie + evacuare (custom as prefera ca o faci cum vrei si la bani iesi mai bine sau milltek cap coada insa e cam scumpa la noi ) si soft stage 2 revo cel mai probabil.

Modificat de blordc
Link către comentariu
aurelian.paratu

big like pt masina,iar culoarea e de senzatie. cati mai multi km ......drive safe :icon_thumleft:

Link către comentariu

Multumesc pentru urari.

Cat despre culoare intradevar e senzatie cand e soare afara e un rosu aprins iar cand e mai intunecat da spre un rosu inchis.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Masina a primit un cadou si anume presurile monster made in USA. Le-am gasit la dealer in Constanta la 380 lei. Le-am comandat si au venit. Arata super, recomand pentru cine nu are sa isi comande. Le caut de foarte mult timp insa ajungeau cam pe la 180 dolari daca le aduceam din state direct.

post-17944-0-28664100-1335023487_thumb.j

Link către comentariu

Am schimbat si filtru de benzina la reprezentanta insa cam ciudat mi-au dat unu care scria pe el SOFIMA S 1840 B. Nu avea stanta vw pe el.

Link către comentariu

Ai cumva 28 GTI numarul ?:D Am tot vazut de Pasti un GTI 6 rosu, in Constanta si mi s-a dus gandul la masina ta

Link către comentariu

Pe unde l-ai vazut ca sunt vreo 3 in Constanta, culoare mea, rosie, ce am observat si eu. In rest numai golf 5 gti am vazut vreo 10 diferite culori in special negre.

Modificat de blordc
Link către comentariu

La Dioda la semafor, la Trocadero, pe Tomis parca. Stiu ca ma vazut-o aproape zilnic, ma simteam urmarit :))

Link către comentariu
  • 5 months later...

S-a cam asternut praful. Masina merge bine doar schimburile de ulei si cele de polen regulat. Cel de polen mai des o sa il schimb ca e mai bn pt mine in masina. Am avut si un cui in una din roti si s-a aprins senzorul de presiune. Nu se observa nici o roata lasata si am crezut ca s-a bulit senzorul la vreo roata ca nu reuseam nici sa il resetez din buton. Am fost la vulcanizare si am facut iar presiunile. Abia a 2 zi am observat o roata lasata putin. Pacat ca nu iti zice si care e roata :beer:

Modificat de blordc
Link către comentariu

Daca schimbi sistemul si il montezi pe cel cu senzori independeti la fiecare janta, o sa-ti spuna si care roata e! :D

Link către comentariu

Cand am comandat eu GTI-ul exista doar optiune de senzori de presiune pneuri (la modul general) nu exista independent pe fiecare roata in parte....la fel am si la BMW.

Link către comentariu

Am configurat eu pe Tiguan optiunea de indicare selectiva la roti. Optiunea inca exista. Ce avem noi standard este cel general.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salut. Imi poti spune care e consum real in Constanta ? Atat cel in oras, cat si cel exterior. Multumesc.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Pai am mai scris si cu alte ocatii consumul. In vara asta cam 10-11 cu aer conditionat(consumul facut si din plin in plin si pe bc). Iar acum inceput de iarna 10-10,5. Pe BC am 10,1. Ciudat e ca daca ma grabesc si o calc consumu scade pe BC pe la 9. Acum real nu am cum sa fac ca nu merg tot timpu asa. Iar in rodaj(primii 3000km) am avut 8,5 mers batraneste.

Link către comentariu

Am schimbat si rotile de vara cu cele de iarna. Se simt mult cele pe 16(de iarna) fata de 17 la stabilitate insa la confort apare un plus. A scazut si consumul cu 1 litru pt cei interesati :) pe BC.

Link către comentariu
  • 4 months later...

faina masina ! multi km inainte ! iar la 210 cai ai dus.o prin cip ? cum se comporta? cuplu , consum , ...

Modificat de bosseby
Link către comentariu

210 sunt din fabrica. Este GTI :)

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!