Jump to content

Golf 6 GTI

blordc

Postare recomandată

• 2 weeks later...

Multumesc pentru urari. Deocamdata vizual o las asa mai bine bag banii in performanta.

Astept sa iasa din garantie masina si ma gandesc la asa ceva(are cineva idee un pret bun pt ce e in poza ca am cautat pe net dar nu dau preturi?). Apoi un intake si un soft stage 2 direct :). Am vazut la TEFF si de acolo m-am inspirat ;)

post-17944-0-57053900-1298795938_thumb.j

Modificat de blordc
Link către comentariu

E ceea ce trebuie evacuarea milltek . :)

Costa ~ 1250 lire evacuarea turboback cu hi flow cat pentru modelul tau . :icon_thumright:

Link către comentariu

si langa stopurile LED ar merge lipite niste faruri cu xenon ... si ele schimba aspectul , oricum masina e frumoasa foc , o bijuterie ! asteptam upgrade-uri si poate ne vedem la intalniri !

Link către comentariu
  • 4 months later...

Nu am mai postat nimic de ceva vreme. Ce sa zic pana acum sunt multumit de masina. Am 20.000 km, a fost pe transalpina, avem si dovada cu cateva poze. Drumul este bun in proportie de 90% insa se lucreaza intens si o sa iasa ceva frumos. Sunt portiuni asfaltate si unele nu, insa nu sa rupi masina. Un singur pod e plin de noroi si mi-a dat putin bataie de cap ca a trebuit sa studiez bine pe unde trec insa in rest a fost ok.

post-17944-0-91678900-1311047620_thumb.j

post-17944-0-57704200-1311047633_thumb.j

post-17944-0-26904400-1311047647_thumb.j

post-17944-0-79630800-1311047676_thumb.j

Link către comentariu

cat mai multi km fara probleme iti doresc!

cum a fost Transalpina, peisajul? trebuia sa faci poze mai multe :) am inteles ca e la o altitudine mai mare decat Transfagarasan... cred ca e o placere sa abordezi virajele alea....mai ales intr-un GTI :P

Bafta!

Modificat de corad0
Link către comentariu

f frumos

weekendul viitor bag si eu un transalpina in drumul spre Sighisoara...

cum este drumul...pot sa ma dau pe el??

bafta :)

Link către comentariu

Drumul nu e chiar gata (cam 90% e terminat dar in ce sens ca pe unele portiuni de 3-5 km e asfaltat apoi 200 m neasfaltat apoi 1 km asfaltat iar 2-300 m neasfaltat (am intalnit si portiuni cu 1 km neasfaltat) si asa mai departe deci portiuni asfaltate cu portiuni neasfaltate,asa ca nu poti prinde viteza) ca sa te dai bine pe transalpina(pozele 3-4 sunt zone neasfaltate din postul de mai sus). Zona e frumoasa ca peisaj insa sa prinzi si o zi insorita ca altfel o sa fie ceata (ca in prima poza a fost in prima zi). Eu am stat in Ranca si am urcat si a doua zi cand a fost cerul senin si am putut sa vad toata zona.

Link către comentariu

Am ajuns si prin Apuseni cateva poze pe meleaguri mai putin prietenoase pt GTI insa a facut fata cu brio daca am mers cu grija. Mai exact drumul de urcare pana la pestera Scarisoara.

post-17944-0-11331500-1311389447_thumb.j

post-17944-0-42965700-1311389556_thumb.j

post-17944-0-24421500-1311389655_thumb.j

post-17944-0-81054000-1311389671_thumb.j

post-17944-0-67360900-1311389690_thumb.j

Link către comentariu

Esti curajos sa mergi cu GTI-ul pe acel drum :icon_thumright: Ai ajuns pana sus la pestera cu masina?

Link către comentariu

#DB86CLP

Din fericire pentru mine nu am atins deloc. Au fost zone unde am avut emotii insa am trecut cu grija si foarte incet. Nu am crezut ca e drumul asa de rau dar cu grija mare si ambitie il poti face.

#vlad_pvs

Da am mers pana sus cu masina sunt 8,5km pe care i-am facut in 2 ore dus si 2 ore intors. Mers numai cu treapta 1 si cu grija.

Si cel mai funny a fost ca a trecut unu cu motorul pe langa mine cand eram ceva mai jos si mai sus m-a asteptat omu ca el intr-o curba nu mai putea urca ca era mult praf si pamantu era putin afanat acolo ca trecuse ceva ce a afanat pamantu in curba aia. Ii derapa roata pe spate avand motorul greu si incarcat plus ca avea rotile de strada nu cele pentru drumuri de pamant. L-am ajutat de a trecut mai sus apoi el zice ca ma ajuta si pe mine daca nu pot trece insa eu am trecut fara probleme in acea portiune fiind si rampa destul de mare. Mi-au derapat si mie foarte putin rotile pe alocuri.

Link către comentariu

Eu nu mi-as baga masina pe acolo... Cand am fost in grecia am nimeri si eu o portiune de 1.5 km unde abia am reusit sa urc.

Link către comentariu

GTi-ul este o masina completa :), la cat mai multi km fara probleme on-road cat si off-road !

Link către comentariu

Dupa poze si drumetiile tale tu vrei un Touareg :icon_thumright:

Link către comentariu

Frumoasa masina, ii cam place sa se plimbe prin off-road :)) , spor la modificari si cat mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

#vlad_pvs

Da am mers pana sus cu masina sunt 8,5km pe care i-am facut in 2 ore dus si 2 ore intors. Mers numai cu treapta 1 si cu grija.

E mai frumos pe jos :) Si ajungi aproximativ la fel de repede :)

Link către comentariu

Multumesc pentru urari.

#vlad_pvs

Da, dar placerea de a conduce nu prea te lasa sa te desparti de masina. Am facut si destule drumetii pe jos.

#w00ki3

Nu, multumesc. E prea greu si nu are acceleratia GTI ului. Iar drumuri din astea fac foarte rar(asta a fost singrul mai rau)

Link către comentariu

un touareg V10 TDI sau un W12.....cred ca ne bate la fundulet GTI-urile :))

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Sa o stapanesti cu placere si sa faceti cat mai multe drumetii impreuna!:Driver:

Link către comentariu
  • 5 months later...

S-a cam asternut prafu pe topicu meu. Masina merge bine in continuare, am trecut si de revizia a 2 a schimband uleiul si filtru de ulei si m-a costat 480 ron la reprezentanta in Constanta. Am fost si la munte in iarna asta insa nu am prins deloc zapada ci numai verme cu soare asta prin noiembrie pe la jumatate. Acum si ceva poze de la munte bineinteles si cu gti-ul :icon_bounce:post-17944-0-19382700-1327636279_thumb.jpost-17944-0-61343900-1327636303_thumb.jpost-17944-0-16783200-1327636322_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!