Jump to content

Golf 6 GTI


blordc

Postare recomandată

Foarte frumoasa! Cel mai echilibrat hot-hatch din toate punctele de vedere, felicitari! Ce planuri ai? Upgrade-uri?

Link către comentariu
In legatura cu jantele pe 18 nu prea vad cum reusesti sa protejezi o masina cand ai jante pe 18 (din experienta gropilor din Romania) pentru ca stau de ceva timp pe forum si am vazut ca cel mai indicat pentru Romania sunt jantele pe 17 (vara) chiar pe 16(pentru iarna pt ca la zapada, gheata apar gropi in asfalt plus pojghite de gheata care se comporta ca niste gropi, ti se distrug daca le ai pe 17,18,19 plus amortizoare si alte articulatii).

daca ai grija cum mergi si te obisnuiesti cu gropile de pe drumurile pe care le frecventezi cel mai des, nu ai nicio problema cu gropile :(

sunt masini cu jante pe 19 si talon mic care merg zilnic si sunt in stare perfecta :icon_cry:

Link către comentariu

Multumesc pentru urari. Grija am intotdeauna insa gropile apar si peste noapte si e suficient sa dai intr-una ca sa te doara sufletu :D , pana acum am reusit sa ma feresc . Deocamdata vreau sa o las asa insa mai tarziu nu se stie.

Modificat de blordc
Link către comentariu

:o eu am jante pe 18 si de 2 ani merg prin minunatul bucuresti ... am fost astazi sa-mi fac itp-ul si mi-am facut si un test de amortizoare, si testul a iesit perfect, desi chiar si eu ma asteptam la ceva mai rau de la combinatia 18+bucuresti :(

Link către comentariu

Chiar frumos golfu.....incep sa ma gandesc si eu serios...Dar sa stii ca rotile pe 18 originale schimba aspectul mult si nu "rupe" chiar asa masina decat daca nu te intereseaza deloc pe unde "calci".Una peste alta ai o masina frumoasa.....

Link către comentariu

Multumesc pentru urari si aprecieri.

Si ce faci cand te duci pe un drum necunoscut? Merg cu viteza mica 20-30 ora ca sa nu iau nici o groapa? Cand am fost cu ea la munte a fost iarna si aveam jantele pe 16 si sunt excelente pentru portiunile cu gheata si chiar gropile din asfalt formate(nu cratere :( ). Am gasit prin tara niste cratere :frigbaitata: insa am reusit sa nu iau niciuna (depinde de norocul si dexteritatea fiecaruia) dar daca ai talon mic cum o sa ai la una pe 18 sau 19 atunci se duce si cauciucu si janta (daca o iei nasol, si sunt cazuri concrete pe forum). Talon mic inseamna viteza mica pe portiunile cu gropi chiar si mici pentru ca la loviturile incasate de la gropi acele roti pe 18,19 nu amortizeaza aporoape deloc iar toate loviturile se duc in articulatii. Dar oricum fiecare cu ideile lui. Intradevar 18, 19 arata super pe un GTI dar depinde cum vrei ... oricum putem discuta pe tema asta mult. Asta e fiecare cu piticii lui.

Link către comentariu

La ce gropi au aparut acum iarna, inclusiv prin Bucuresti, ti-e frica sa mergi si cu 17"..

Eu zic ca nu arata rau cu cele cu care a venit, si diferenta nu ar fi semnificativa dpdv estetic cu cele de 18", deci poate ca ar fi mai bine sa o lasi asa..

Link către comentariu

Asa e diferenta nu e mare doar ca cele pe 18 sunt cu negru pe interior din cate stiu eu. Cele pe 17 sunt simple.

post-17944-1265908350_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am vazut niste jante negru cu rosu daca nu ma insel la o prezentare de tuning insa cel mai mult mi-au placut negre sau negru cu silver pe 18. Deocamdata o sa ma mai gandesc daca sa trec pe 18 sau nu. Astea originale de pe masina nu au nici macar 500 km pt ca le-am dat jos ca am luat cele de iarna pt ca daduse zapada si cu cele de vara la plecarile de pe loc era mai greu sau la urcarea unei borduri cat de mica.

Modificat de blordc
Link către comentariu

Jantele Detroit ( 18" ) au suprafata prelucrata si in consecinta au luciu metalic. Jantele Denver ( 17" ) au culoarea aliajului din care sunt turnate, fara luciu metalic.

post-5909-1267351460_thumb.jpg

post-5909-1267351519_thumb.jpg

Link către comentariu

BBS CH sunt frumoase tare.

Ma gandesc la o folie carbon pe capota plafon si pe haion. Am editat niste poze ...

post-17944-1267977014_thumb.jpg

post-17944-1267977114_thumb.jpg

Link către comentariu

las o asa.ai putea sa colezi doar oglinzile si plafonul si pragurile cu carbon

Modificat de guesswho1983
Link către comentariu

masina ta a iesit perfecta din curtea VW,eu unu nu i-as mai face nici o modificare. :)

Link către comentariu

Ideea a venit de Aici vedeti postu #59

Sper ca nu se supara colegu ca i-am facut un link la masina lui insa arata intr-um mod deosebit, cel mult mie mi-a placut.

Modificat de blordc
Link către comentariu

La el e cu totul alta treaba. 1. il avantajeaza culaorea 2. kitul care este destul de agresiv are si negru pe el, deci iar culoarea il avantajeaza in combinatia gri-negru, are jante negre...

Link către comentariu

Eu as strange bani pentru jantele detroit pe 18''. Cred ca ar arata foarte foarte bine.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!