Jump to content

Carpatica SA

Al Bundy
 Share

Postare recomandată

Tu ai dat sfat prietenesc.

Eu am spus halal sfat prietenesc.

Pt ca mi se pare un sfat prost. Daca am inteles greilsit sau nu...sper ca macat cel in cauza a inteles ce si cum.

Tu nu ai inteles exact cum si unde am folosit cuvantul...nu intentionam sa spun ca ne cunoastem. Citeste inca odata cu atentie si ai sa intelegi.

Cam destul am vb...mereu citesc si vad pareri ce nu le inteleg,din postura mea de om "jignit" de carpaticaca; pareri de genul: iau ce e mai ieftin,nu ma intereseaza...si dupa ce sunt loviti de un coleg carpatic se plang ca le-a vopsit masina cu trafaletul sau ca au primit 2 mil pe dauna totala.

(Doar exemple...)

Sent from my HTC using Tapatalk.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@Muale: pai dupa cum poti observa, termenul legal de declarare al evenimentului la politie sau la asigurator a cam expirat. Ca cele 48 de ore s-au implinit astazi. Deci, din punct de vedere legal, nu ar mai avea rost la ora asta sa mai mearga nicaieri, nu-i asa? Nu poate decat sa-l ia pe omul ala care a fost cetatean de treaba si si-a lasat date de contact in geamul lui pentru ca l-a lovit, si sa mearga la Carpatica atunci cand s-or intelege si sa spere ca nu zice inspectorul nimic.

I-am zis sa-si faca Rca la Carpatica, pentru ca circula povesti prin targ cum ca te privesc cu alti ochi daca deja o parte din bani vin de la pagubit, cine stie poate asa e...

Trebuia sa-si faca Rca repede pentru a merge sa declare evenimentul. Daca o plimba cu platforma inseamna cel putin 250 de lei, deci aia e polita.

Nu suntem prieteni, ci tu ai folosit apelativul "prieten" intr-un context pe care eu l-am considerat a fi ca o insulta la persoana mea. In fine, nu-i asta o problema, problema a fost ca ati crezut ca vreau sa-l invat pe om la prostii. Departe de mine gandul asta.

Eu nu stiu de ce recomandati cu mersul la politie din moment ce aia vor sa faca reconstituire la fiecare eveniment...Dupa ce ca n-ati vrut sa-l intelegeti p-ala de-a intrat in voi si s-a ales omu' cu amenda si puncte, mi se pare aiurea si ireal ca el sa mearga cu voi la constatare dupa asta. De fapt minunea ar consta in faptul ca mai reusiti sa dati de el dupa asa ceva.

Nu e regula ca, cazanele sa aiba asigurarea cea mai ieftina. Eu am vazut TV(microbuzu' ala cu motoru' intre scaune!) care avea asigurare la Allianz!

Cel mai sigur pentru toata lumea e sa mearga mai putin cu masina si cu economia facuta sa se bage la o asigurare Casco! Si intre timp puteti sustine asa cum e acum la moda, ca sunteti ecologisti si de-aia ati renuntat la masina.

si daca ai casco ce? iti pun aia piese chinezesti pe masina in service si platesti apoi ca si cum totul ar fi oem? cine isi permite normal ca este bun si casco, insa decat sa dau 500-800 euro pe an pentru casco si sa nu ame nevoie de el, mai bine ii pun deoparte si in caz de ceva probleme o repar eu singur.

ai nevoie de rca astazi ca de aer, pentru ca rca este ca un avocat pentru tine chiar daca nu esti vinovat, si mai ales atunci cand esti, chiar daca masina era parcata, daca ala loveste si fuge nu iti mai repara nimeni masina, apoi daca dai intr-un stalp si trebuie sa o repari singur fara dovada aia, acum ii zice ceva accept de reparatie nu ai ce cauta la service cu masina, politia nu prea mai da asa ceva, sau da dar cum amenda, si daca costa 300 lei reparatia si dau si 200 amenda ce faci?

:)

asa daca ai rca, scump ieftin, cam tot acolo e, mergi la astia le arati ce si cum, ei iti fac poze si apoi mergi unde vrei tu si repari masina, ca ai acea hartie ca se poate repara, si rca nu creste deloc pe sistemul malus pentru ca nu i-ai costat nimic.\

eu am platit 588 lei in 2010 pentru 12 luni de rca pe la generalli parca, apoi 373 lei si acum tot pe 12 luni pana in 2013 doar 263 lei, insa nici nu am lovit masina nimanui ca sa am nevoie de rca.

daca plateam si casco mai puneam minim 1000 euro aiurea, bani pe care ii pot folosi mult mai util.

bafta.

Link către comentariu

Eu sunt de acord cu tine. Nici eu nu mai am Casco de multa vreme la masina. Dar dupa cum poti vedea, avem colegi care sar ca arsi cand aud ca are vinovatul RCA la Carpatica.

La fel de bine poti sa te duci sa-ti faci masina si fara hartie de la politie sau de la vreo societate de asigurari, depinde de lovitura si de relatiile in care esti cu service-ul respectiv. Daca ti-ai zgariat bara sau aripa, o dai jos si-o duci la service sa ti-o faca, n-are cum sa-ti ceara dovada de reparatie pentru asa ceva.

Intr-adevar cu Carpatica e mare problema daca esti pagubit, se pare ca nici procesele nu-i mai sperie, nu au niciun D-zeu oamenii astia!

Dar, ganditi-va ca daca nu era Carpatica, era altcineva! Tot trebuia sa fie o societate de asigurari cea mai jegoasa dintre toate, dar astia intrec orice asteptare.

Si-acum tin minte fata aia de tampit a inspectorului de daune de cand am fost eu la ei cand erau la autogara Rahova. Si pe urma l-am vazut pe om pe la Billa Floreasca dupa 2 ani si era vai de capu' lui, imbracat ca ultimu' mohican! Sincer, eu daca as pati-o si si-ar batea un agarici d-asta joc de mine...as rade si eu de el dupa ce-si termina programul.

Ondin: vad ca ai G5. Iti dai seama ce de bani trebuie sa repari botul masinii daca dai de vreo belea? Cu 800-1000 de euro schimbi 1-2 aripi si bara si poate farurile si-atat! Si intr-un an sunt destule ocazii ca asta sa se intample ca sunt destui berbeci pe sosele. Eu era sa intru duminica la 9 seara la Arcul de Triumf intr-un berbec care dupa ce ca a plecat pe rosu de pe mijloc de-acolo, s-a mai bagat si sa-mi ia fata si s-a si oprit ca sa se asigure, timp in care eu cautam sa ma bag in stanga si noroc ca eram in a 2-a si am reusit sa accelerez ca sa ma scot repede pe langa el...Si cine ar fi fost de vina? Teoretic el, practic eu ca cica n-as fi pastrat distanta fata de cel din fata mea.

Link către comentariu

pai carpatica ca si banca este ca si inexistenta pe zi ce trece, multe sedii au disparut din tara. probabil daca bancile se inchid prin orase cam asta se va intampla si cu societatea lor de asigurari- neasigurari.

din pacate apar altele, dar nu din vina noastra a celor care platim rca, de vina sunt cei care permit asa ceva, gen csa si altii implicati pe aici.

casco este super daca masina are 0 km la bord si vrei sa dormi chipurile linistit, altfel este o teapa pe fata, platesti prima anuala si in caz ca ai nevoie de ei incep sa calculeze si sa deprecieze la masina dupa cataloagele lor pana nu mai ramai cu nimic.ceea ce este o marsavie, pentru ca vopsit aripa si capota este la fel si la mercedes si la dacia, la mercedes insa primesti o suma mai mare in regie proprie, sau in cel mai bun caz te trimit la un service care lucreaza atat de slab incat trebuie sa iti repari apoi tot tu singur pe banii tai masina.

cel mai bine sa nu ai nevoie nici de casco si nici de rca, dar cum nu se poate, fiecare se descurca in felul lui.

Link către comentariu

Eu sunt de acord cu tine. Nici eu nu mai am Casco de multa vreme la masina. Dar dupa cum poti vedea, avem colegi care sar ca arsi cand aud ca are vinovatul RCA la Carpatica.

Nasol ca nu ai casco, ce te faci daca te loveste unul care are rca la Carpatica? Nu iti doresc asa ceva.

@ondin: Casco nu e teapa, ci este pentru ocaziile cand te trezeste cu masina vandalizata in parcare, cu o oglinzile furate cu totul, depinde si valoarea masinii (o oglinda de la dacie e una, iar de la un Audi care e si incalzita, electrica, heliomata). Poti folosi si cand ai cauzat tu un accident si trebuie sa iti repari masina. In Bucuresti mi se pare casco ceva necesar daca tii la masina. Recunosc de multe ori este o investitie pe care nu o recuperezi, dar nici nu vrei sa ai vreodat ocazia sa profiti de ea la maxim. Asa si cu asigurarile de viata.

Update; V-am relatat despre patania unei colege care si-a gasit masina stearsa. Au mers azi la amiabila si domnul constatator a spus ca este culpa comuna, masina nefiind parcata la 50m de intersectie (pe o strada de langa Spitalul Coltea s-a intamplat si nici nu stiu cat de mare e strada, dar sunt mereu parcate masini acolo, nu exista semn de oprirea interzisa). Ei incearca orice ca sa scape mai ieftin.

Era parcata cam in spatiul gol de acolo. Nu e cel mai fericit loc de parcare, insa am parcat si eu acolo de cateva ori nu s-a intamplat ceva, masini sunt mereu stationate acolo. Culpa comuna cand iti gasesti masina stersa si nu bloca circulatia mi se pare ridicol. Precizez ca era urcata jumatate pe bordura si nu are un Nissan Patrol, ci Nissan Micra.

Intelegerea amiabila este foarte buna si te scuteste de drumuri, dar dai ocazia unor constatatori amariti sa se erijeze in organe de ordine. Mai simplu se duceau la politie si daca ei dadeau culpa comuna ok, daca insa il gaseau vinovat doar pe el, Carpatica sustinea in continuare culpa comuna? :))

screenshot20120314at551.jpg

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Sigur ca poate sustine ca nu e corect ce ai adus tu de la politie. De unde stiu ei ca nu ai facut magarii cu politia?

Si de unde stie ala de Carpatica, ca nu sunt cel putin 50 de metri pana-n intersectie? La ultima interactiune cu o societate de asigurari, fara sa-mi dau seama am dat gresit numele strazii, dar indicatiile le-am dat pentru strada care trebuie, atata ca i-am pocit numele celui care era trecut pe tabla acolo. :))

Legat de Casco: eu sunt de parere ca asta-l faci atunci cand ai de gand sa revopsesti masina sau ceva. Casco nu mi-am mai facut mai mult din principiu pentru ca am avut 2 daune pe prima polita si n-am vrut sa prelungesc ca sa vad cat se face urmatoarea de scumpa, asa ca astept pana se mai limpezesc apele in dreptul CNP-ului meu. :)

Cum am mai spus: pana acum n-am lovit pe nimeni in 11 luni, de fapt in 2 ani si jumatate nici macar nu m-am atins de vreo masina care era parcata. In primul rand ma gandesc la masina mea ca nu vreau s-o zgarii, ca n-am vreun tanc.

Modificat de alexanderdj
Link către comentariu

Eu am de cativa ani asigurare la astra ... dar in conditiile in care pretul asigurarii pe 6 luni a crescut de la 250 lei la 480 lei... urmatoarea asigurare o voi face la Carpatica (unde e doar 350 lei).

Oricum de despagubit nu despagubeste mai nimeni... macar merg unde-i mai ieftin.

Link către comentariu

Atat timp cat societatea e autorizata de CSA sa faca RCA clientul nu are nicio vina daca aceasta nu despagubeste corect. Toate societatile acreditate vand acelasi produs, singurul diferentiator fiind pretul. Clientul cu polita RCA valabila, indiferent de societatea care i-a emis-o, nu are nicio vina daca acea societate de asigurari nu despagubeste corect, nu e problema lui ci a celui care a autorizat asiguratorul sa faca RCA. E o situatie in care se tinde sa se dea vina pe efectul unei probleme si nu pe cauza ei.

Victima are la randul ei mai multe parghii legale la indemana pentru situatia in care nu este multumita de prestatia respectivei societati.

Link către comentariu

ce-mi place mie in romania ca orice asigurator cand te duci la el sa-i ceri bani, se uita la tine ca la un potential infractor

si in consecinta te tratateaza la fel... ca vii sa le dai tzeapa si sa le furi banii

o fi asa, dar pe mine ca om cinstit ma deranjeaza la culme, si pentru asta fac rca-ul unde este cel mai ieftin, m-am convins de asiguratori...

Link către comentariu

Atat timp cat societatea e autorizata de CSA sa faca RCA clientul nu are nicio vina daca aceasta nu despagubeste corect. Toate societatile acreditate vand acelasi produs, singurul diferentiator fiind pretul. Clientul cu polita RCA valabila, indiferent de societatea care i-a emis-o, nu are nicio vina daca acea societate de asigurari nu despagubeste corect, nu e problema lui ci a celui care a autorizat asiguratorul sa faca RCA. E o situatie in care se tinde sa se dea vina pe efectul unei probleme si nu pe cauza ei.

Victima are la randul ei mai multe parghii legale la indemana pentru situatia in care nu este multumita de prestatia respectivei societati.

Clientul nu are nicio vina, insa oamenii care fac asigurare la Carpatica le gireaza lor abuzurile, pentru toti stiu care e treaba. O fi la ei cel mai ieftin, dar nici ca dau acei bani in caz ca se intampla ceva.

Ipotetic, daca te loveste cineva de la carpatica si nu ai casco, ai mai sta sa ii aperi? Nu stiu cat au timp ca sa stea cu ei de gat prin tribunale sau ajung sa le repare in regie proprie.

Nu exista ieftin si bun, chilipiruri sunt de negasit in domeniul asigurarilor.

Oricum vad ca in semnatura ai un portal de rca, deci nu te poti numi impartial.

Pe partea de casco cum stau cei de la carpatica?

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

hei trezirea, un rca de 10 ori mai scump nu inseamna nimic decat profit urias pentru cel care vinde astfel de polite. nu mai credeti in basme de genul d-le daca ai un rca scump te ia si te pupa te duce la hotel si masaj dupa accident, etc. toti vor sa castige, unii sunt mai corecti si vin cu un pret decent, ca poate nu ai nevoie veac de rca si atunci platesti niste banii pentru ceva de care nu beneficiezi, si asta stie orice copil cred, asa ca nu au decat sa completeze acel rca simbolic cu o taxa speciala in caz de accident.

oricum la cata lume plateste rca si cate cazuri de dauna au eu cred ca firmele de asigurari o duc destul de bine, plus ca acum si asigurarea de casa este obligatorie, alti bani care pica din cer fara sa faca mai nimic, decat completeaza o politia si o chitanta si iau banu', deci pana la urma este bine sa fim asiguratori si asigurati.

bafta si sa nu aveti niciodata nevoie de rca sau casco.

Link către comentariu

Am un portal de rca unde lucrez cu toate societatile de asigurari deci sunt cat se poate de impartial . Stiu ca sunt societati care au foarte multi clienti nemultumiti de despagubirile pe RCA dar exista cateva solutii legale, si oamenii trebuie sa stie ce se poate face in astfel de situatii. :icon_thumleft:

Link către comentariu

Nu vorbeam de cel mai scump, ci eventual cu 100, 150ron pe an mai mult. Cel mai ieftin e si cel mai prost. Tocmai ca ei au si un profit mai bun pt ca nu platesc sau il dau pe procese nu pe piese. Tu sugerezi ca cei de la Carpatica sunt corecti ca au un pret bun?

Tocmai asta e problema la ei, ca au bani, dar nu vor sa ii dea.

Link către comentariu

Pretul la Carpatica este unul romanesc. ieftin si prost in traducere libera!

Stai linistit ca poti sa ai tu ce Rca vrei. Daca dai peste vreun negricios sau peste vreunul ca mine, va prefera sa plateasca amenzi la politie si eventual sa ajunga cu tine la proces, dar sa se racoreasca el. Daca ti-as spune de cate ori erau sa intre in mine berbeci si in special berbece care trec pe rosu si nici macar nu-si dau seama, ai fii foarte uimit!

Frate, eu vad o chestie normala: daca ai semafor galben in fata ochilor, la 50 de metri te uiti daca e intersectia libera ca sa poti sa o traversezi repede. Si daca tot te bagi asa periculos, macar calci acceleratia ca lumea ca sa nu apuce vreunul sa dea in tine...

Link către comentariu

Am sa “va povestesc” si eu patania mea cu un coleg de trafic asigurat la Carpatica.

Deci prin decembrie 2010 intr-o dimineata mergeam sa o duc pe fi’mea la gradinita si apoi sa merg la servici. Pe atunci mai aveam si un Mondeo Mk III.

Pe o strada cu 2 benzi pe sens, eu mergeam pe banda 1 cu Mondeo-ul pe sensul inainte iar pe banda 2, la 10 metri in fata mea o duba de 3,5 t semnalizeaza intr-o intersectie ca vireaza stanga. Din sens opus pe banda 2 venea un Ford Tranzit care voia sa faca tot stanga, teroetic dupa ce treceam eu de intersectie. Desteptul cu duba de 3,5t ii da flesh-uri astuia cu Tranzitul sa intre in intersectie, deoarece el vira tot stanga (dar in directia opusa) si m-am trezit cu Tranzitul la 2 metri fara sa se asigure din fata pe banda mea.

Datorita faptului ca totul a fost din scurt totul, afara ploua rau nu am putut opri masina in siguranta si m-am infipt in coltul barii lui dreapta fata cu partea mea stanga. Norocul a fost (daca a fost) ca nu am avut viteza, tocmai dadusem prioritate unui pieton pe trecere. Sper sa ma fi facut inteles ce si cum.

Eeei… si de aici incepe distractia. Am coborat din masina, din Tranzit coboara un copil de vreo 22-23 de ani care sare ca ars cu gura mare pe mine ca cica:

-“Dom’ne ce cauti pe banda asta ??!!(adica banda 1)”la care eu suparat dar mai ales uimit, deoarece el era de vina ca nu se asigurase ii zic:

• -“ Pe tine bai desteptule, tocmai voiam sa lovesc masina si nu stiam cum. N-aveam cu cine s-o lovesc si te cautam pe tine!! :tuktuk:

Deci am luat foc, atunci cand l-am auzit ca desi vinovat tot el era cu gura mare! Ma rog dupa un schimb de replici, copilu’ s-a mai domolit dupa ce a ajuns si el la concluzia ca e vinovat si stabilim de comun acord ca rezolvam situatia pe cale amiabila si sa nu mai chemam militia, ca ii ia carnetul, ca ii mai da si puncte si amenda ca el lucreaza la patron si cara paine cu masina, ca il da ala afara, bla, bla, bla. Mare prostie amiabila asta. Daca chemam militia si faceau constatare era mult mai bine si pentru mine si pentru el.

M-am uitat la masina lui… bara putin zgariata.

La mine … bara sparta, aripa indoita si farul era spart, capacul de la roata spart, semiaripa indoita/sparta, etc., iar dupa ce am ridicat capota am descoperit ca si tragger-ul era rupt.

Il iau pe tampit, zic hai tine-te dupa mine sa o las pe fi’mea la gradinita (avea serbare si era printesa) si dupa aia mergem la asiguratorul tau unde face poze si dam declaratie ce si cum s-a intamplat.

Buun. Pe drum il intreb unde e asigurat, el spune: CARPATICA. Eu care habar nu aveam cu ce se mananca, zic Ok. Unde au sediul sa mergem la ei. Imi spune el unde si mergem. Intre timp tot el cu tupeu ma intreba daca am Casco (pesemne stia el ceva de carpatica lu’ dreaq) si daca am sa mi-o fac pe Casco, ca el asa face cu masina firmei. Si ii zic: “Ce spui vere adica ma lovesti tu si sa o fac pe asigurarea mea!? Asta-i chiar buna!!” :lol:

Intr-un final am ajuns la sediul carpatica, unde am dat de unul tot de varsta astuia da m-a lovit, tare plictisit de viata… genul Emo asa. Ii explicam noi cum sta treaba, tipu’ nu voia sa iasa afara sa faca poze ca il ploua, asa ca m-am dus si i-am adus masina langa sediul carpaticii. Vorba aia “Daca nu vine Mahomed la munte…”.

Apoi am stat la negociere, tipul de la asigurare imi zicea: “pai aripa si bara se indreapta si se chituie, farul si tragger-ul le gasim la desmembrari… o vopsim si gata!!!!” Deci eram plin de draci si imi venea sa-l impusc!! Ii zic: “Prietene daca tu ai avea o masina de noua si ai sti ca e neatinsa si nu are nici o piesa schimbata sau vopsita si vine un bou asigurat la Carpatica si te loveste ai fi de accord cu ce imi propui tu? Unde ai masina, hai sa ti-o lovesc si eu pe-a ta si sa vedem cum reactionezi cand te-oi trimite si eu pe tine la desmembrari?? EU vreau doar nou si original!!!“

Dupa indelungate negocieri, imi spune ca el o sa imi faca dosarul si ca o sa-l trimita la Sibiu la sucursala Carpatica spre aprobare, dar ca sa ma astept la raspunsuri nefavorabile ca a mai avut cazuri identice, urmand sa ma anunte de decizia acestora in 10 – 30 zile iar daca am Casco ar fi indicat sa beneficiez de ea.

Intre timp am mai dat si eu ceva telefoane si am aflat ca daca am avut norocul sa ma loveasca un carphatian e tare aiurea. Sa imi iau gandul sa vad banii de la astia si daca am Casco, sa imi ridic dosarul de dauna de la carpatici si sa merg direct sa mi-o fac pe asigurarea mea si apoi sa se faca regres impotriva Carpatica. Lucru pe care l-am si facut, deoarece aveam asigurare Casco la Astra, cu care de altfel am colaborat bine.

Asadar am dus masina la Nurvil acolo s-a facut iarasi constatare, au inlocuit tot ce era de inlocuit cu piese noi si originale, iar in 4 zile masina era gata. Cost total piese + manopera = 6.900 lei. Cei de la Astra au acceptat plata pana la ultimul leu, dar am fost nevoit sa platesc reintregirea politei si plata ultimei rate.

Dupa vreo 10 zile ma suna tipul Emo de la Carpatica sa imi spuna ca are o veste proasta pentru mine, cum ca nu mi s-a acceptat nimic la plata si ca “din punctul lor de vedere, conform dinamicii acidentul nu a avut loc, ca eu am avut masina lovita dinainte si ca m-am inteles cu tampitul ala cu Tranzitul sa imi repar masina pe asigurarea lui, drept pentru care imi vor face plangere penala pentru inselaciune si fals in declaratii!!!!” Daca aveam eu constatare de la militie si nu mergeam pe amiabila mai ziceau ei asta? Sau poate ziceau ca m-am inteles si cu nenea militianu’, mai sti?? :biggrin:

Deci m-au lasat fara cuvinte!!! Concluzia: amiabila cu Carpatica = zero. Chemati organu’ la fata locului daca vreti sa nu patiti ca subsemnatul!

Ma rog pana la urma am dat uitarii toata intamplarea, pana acum o luna de zile cand pe la 19.30 seara ma trezesc cu un telefon de la o persoana care nu o aveam in agenda si care imi zice: ”Buna seara, sunt baiatu’ cu accidentu’ cu Tranzitu’ de acum un an si ceva. Ce-ai facut dom’ne m-ai dat in judecata, ca am citatie sa ma prezint la proces??? Imi ceri sa iti platesac 6.900 lei + penalitati pana la zi???”

Eu m-am prins care era faza si ii zic:”Prietene eu nu te-am dat in judecata, eu ti-am ascultat sfatul si mi-am facut-o pe asigurarea mea Casco, dar cei de la Astra au facut regres impotriva celor de la Carpatica(,) care nerecunoscand ca accidentul ar fi avut loc ti-au pus tie in spinare dauna si suma de plata!! Asta inseamna sa faci o asigurare ieftina si buna! Du-te si recomanda si altora Carpatica!!” :santa:

Asta e CARPATICA domnilor colegi!!

Sper sa nu va fi plictisit cu povestea mea. Hu huu n-am mai scris atat de nu stiu cand!!!

Sa aveti drumuri bune si fara incidente!

@ Am incercat sa pun si un print screen cu intersectia unde a avut loc accidentul, dar fisierul are aproape 2Mb si nu ma lasa.

Stima!

Modificat de O'neill
Link către comentariu

Din pacate si mie mi s-a intamplat cam la fel dar cu bcr asigurari. S-au sesizat cei de la fraude ca nu puteam sa am atatea piese de schimbat la masina din cauza loviturii unui matiz. Probabil au mers pe ideea Matiz-masina mica rezulta daune putine . In concluzie am platit reparatia pt ca nu am avut cu cine sa ma inteleg.

Link către comentariu

Stati, ma ca eu nu inteleg ceva:

Adica astia de la Carpatica o tin cu porcaria lor obisnuita cum ca accidentul n-a avut loc pentru a avea acoperire legala pentru cand or sa-l dea pe omul care le-a cumparat polita in judecata?

Asta e un rahat grav de tot, nu e posibil asa ceva! Daca mergem cu filmare la ei, vor fi de acord sa repare masina asa cum trebuie? Cred ca or sa-i doara sufletul sa vina vreunii cu atatea dovezi peste ei...

Link către comentariu

din cele citite pana acum despre Carpatica SA, m-am cam lamurit ce fel de firma de asigurari este.

ce e drept,am si eu asigurare de la Carpatica.Nu am stiut nimic despre firma asta de asigurari pana acum.

am masina din ianuarie 2012,am adus-o din afara,am inmatriculat-o,i-am facut toate reviziile necesare iar dupa toate astea,evident ca am ramas cam fara bani.search pe net,am gasit carpatica asigurari ca fiind cea mai ieftina.atunci nu mi-a trecut prin cap ca,odata ce e "cel mai ieftin" e putin suspecta firma.

Ma rog,toate ca toate am facut cu ei o asigurare pe 6 luni ca aveam nevoie la inmatricularea masinii.

Acum,odata ce am vazut ca nu sunt seriosi deloc,abea astept sa mi se termine asigurarea...nu pentru ca "e prea ieftina", sau alte motive,ci ca sa evit conflicte de genu' cum s-au spus mai sus.Nu prea am chef deloc sa ajung prin instanta din cauza unor bani in plus pe care ii puteam da la o firma de asigurari mai de incredere.

Plus ca iti pui si tu intrebarea asta,daca ma izbeste unu care are asigurare de la Carpatica,ti-ar place sa plece acel individ linistit acasa cand tu ai asigurarea lui si nu it poti repara masina ?

Sper sa conduc cat mai grijuliu si sa nu izbesc pe nimeni,ca nu mi-ar placea sa ma pun in locul lui. :D

Modificat de redline1619
Link către comentariu

Adica astia de la Carpatica o tin cu porcaria lor obisnuita cum ca accidentul n-a avut loc pentru a avea acoperire legala pentru cand or sa-l dea pe omul care le-a cumparat polita in judecata?

doar in 99% din cazuri si cu siguranta daca daunele costa mai mult de 500-600 de lei.

Link către comentariu

Cum zice si Smiley de cate ori i se deschide microfonul: "Mamaaa!". Va dati seama cum e sa le bagi oamenilor bani in buzunar si apoi cand dai polita cuiva sa te trezesti dat in judecata? Fratilor, desi polita actuala si cea din urma le-am avut la Carpatica si nu le-am folosit, eu ma reprofilez!!! N-am chef sa fiu dat in judecata de catre cineva caruia i-am bagat bani in buzunar! Sa fie sanatosi si sa se spele pe cap cu societatea lor!

Link către comentariu

Ma rog pana la urma am dat uitarii toata intamplarea, pana acum o luna de zile cand pe la 19.30 seara ma trezesc cu un telefon de la o persoana care nu o aveam in agenda si care imi zice: ”Buna seara, sunt baiatu’ cu accidentu’ cu Tranzitu’ de acum un an si ceva. Ce-ai facut dom’ne m-ai dat in judecata, ca am citatie sa ma prezint la proces??? Imi ceri sa iti platesac 6.900 lei + penalitati pana la zi???”

Eu m-am prins care era faza si ii zic:”Prietene eu nu te-am dat in judecata, eu ti-am ascultat sfatul si mi-am facut-o pe asigurarea mea Casco, dar cei de la Astra au facut regres impotriva celor de la Carpatica(,) care nerecunoscand ca accidentul ar fi avut loc ti-au pus tie in spinare dauna si suma de plata!! Asta inseamna sa faci o asigurare ieftina si buna! Du-te si recomanda si altora Carpatica!!” :santa:

Asta e CARPATICA domnilor colegi!!

Sper sa nu va fi plictisit cu povestea mea. Hu huu n-am mai scris atat de nu stiu cand!!!

Sa aveti drumuri bune si fara incidente!

@ Am incercat sa pun si un print screen cu intersectia unde a avut loc accidentul, dar fisierul are aproape 2Mb si nu ma lasa.

Stima!

il sufla astia unde ai tu casco de praf pe ala cu duba, are omul rca valabil, are. sa se judece astra cu carpatica si sa il lase pe om in pace. nu am sa inteleg veci asta daca ai asigurare si gresesti sa platesti, pai tocmai de aia ai asigurare, in cazul in care se intampla evenimentul astia sa puna banul, in caz ca nu se intampla nimic raman cu banul in buzunar. daca lovesti si nu ai rca atunci esti bun de plata, altfel singura vina este a celor de la casco si service care repara masina la super pret, ca sigur nu costa chiar 6900 toata reparatia, dar de ce sa nu profitam de sistem, iar carpatica daca erau asa buni de ce nu au facut plangere penala si astra daca este asa de buna de ce nu a luat banii de pe carpatica.

Link către comentariu

..., in cazul in care se intampla evenimentul ....

Care eveniment? Nu ai citit mai sus? Cei de la ciopartica pretind, LA FEL CA IN MAJORITATEA CAZURILOR, ca evenimentul nu a avut loc.

Link către comentariu

dar se stie ca nu mai exista constatarea amiabila

ORICAND aveti accident din vina voastra sau a altora.. chemati politia sa constate, si apoi mergeti la asiguratori

constatarea amiabila e asa.. ca sa zicem ca avem si noi sisteme ca in vest :)) ca e praf si pulbere, asiguratorii trag fiecare pentru ei, si se ajung in cazurile de mai sus in care zice ca nu a avut loc accidentul si ca e frauda

NU FACETI CONSTATARI AMIABILE NICIODATA

Link către comentariu

nu trebuie chemata neaparat politia, se poate merge la agentul de asigurari unde are vinovatul rca si se deschide dosarul de dauna, se primesc accepturile pentru reparatie si se duc masinile in service.

..., in cazul in care se intampla evenimentul ....

Care eveniment? Nu ai citit mai sus? Cei de la ciopartica pretind, LA FEL CA IN MAJORITATEA CAZURILOR, ca evenimentul nu a avut loc.

cei de la 'carpacita' in mod penibil spun ca omul avea deja fordul lovit si s-a inteles cu asta cu duba sa isi repare masina pe banii la rca, insa pentru asa ceva cel cu fordul ii poate actiona pe ei in judecata, deoarece daca ei zic ca este frauda trebuie sa dovedesca, eu pot daca sa busesc de 3 ori masina si apoi sa o repar pe rca-ul unui amic, amandoi mergem pe aceeasi versiune de accident, sa vad cum demonstreaza ei ca nu este asa.

din pacate noi nu ne pricepem, suntem prea corecti, ei prea hoti si prea versati si asa ca incearca tot felul de tertipuri sa scape de plata daunelor, sa ramana doar cu primele grase incasate pratic pentru nimic, astea sunt un fel de jaf pe fata, platesti pentru ceva de care nu beneficiezi si daca ai noroc nu vei beneficia niciodata.

Link către comentariu

Si daca se da acceptul pe o suma f mica sau nu se primeste deloc pe motiv ca accidentul nu s-a produs si baga dosarul la frauda?

"Dinamica accidentului nu corespunde,primiti rasp de la antifrauda in 30 zile". Frumos,nu?

Amiabila e ok sa o faci dar depinde cine,ce rca are.

Sent from my HTC using Tapatalk.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!