Jump to content

Sfaturi pt achizitie Golf 4 / Bora

bazil
 Share

Postare recomandată

am avut o mașină, o avut 210 mii de km, nici dracu nu s-a uitat la ea și după 2 săptămânii am dat km înapoi să văd dacă se vinde și ce crezi...

Cu fraza asta, ti-ai cam dat foc la valiza pe forum.

O seara placuta.

Crezi că eu stau într-un cont de pe forum nene?Pot să-mi fac 232820 de conturi.Nu-mi pasă ce crede lumea.

Eu doar am spus adevărul verde-n față.

Oricine se ocupă cu mașină face asta, nu trebuie să fim ipocriți, de aceea se merge după mașini în Germania.

Mulți trăiesc din asta, au guri de hrănit nu stă nimeni să facă poporul român fără șamșari.Adevărul spus verde în față.Punct.

Lawrentiu, îmi pare rău că am stârnit polemici da ăsta-i adevărul.Nu are rost să arătăm cu degetul.

Dragoș, mașina care am dat-o era IMPECABILĂ, avea carte service tot, doar că nici dracu nu s-a uitat la ea.Întreb eu de ce?Mergea brici.

Am stat luni de zile s-o dau, și am tot spus bă nu-i dau km înapoi că nu-mi place să fac mișmacuri dinastea dar nu am avut de ales fiindcă am vrut să dau urgent mașină că plecam din țară.

Cine se ocupă cu mașini, vă minte dacă vă spune că nu a dat km înapoi la nici o mașină sau a mai șters ceva erori din bord.

Eu știu vreo 5 persoane care fac dinastea așa că nu vă mai mirați, WOW cum să faci așa ceva.E o practică comună..până și cei care vând doar mașina personală mai fac asta.

Revenind la titlul topicului, care dintre cele 3 motorizări de 1.6 sunt cele mai ok pe G4?Văd că sunt cu 74 de kw, 75 kw și 77 kw.

LE:H0lyBoy, nu nu, este și clasică în 4 trepte.Tiptronic e în 5 trepte și din ce am citit, e mai puțin fiabilă decât cea clasică în 4 trepte.Să mă corecteze careva dacă greșesc.

Modificat de kendoo
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu nu contest ca nu era buna masina; eu am vazut care e atitudinea potentialului client la piata si sint perfect de acord cu tine.

Mai ales pt ca unii imi zic la telefon ca are masina km multi si cu toate astea cind le zic ca daca le trebuie putini km ca alea din piata ii rezolv incep sa rida.

Deci stiu si ei ca sint km minariti dar le place sa fie mintiti

erorile din bord se sterg ori cu mutilarea ledurilor sau montare in paralel cu cele ce functioneaza ok ori cu silicon negru; stiu asta de la unul pe mina caruia ajung masinile astea bune, chilipirurile...

Modificat de DragosR
Link către comentariu

• Administrator

kendoo te sfătuiesc să-ți revizuiești limbajul. Dacă ai postat aici și ai solicitat părerile celorlalți, nu e obligatoriu ca toți cei ce postează să fie de acord cu opiniile tale.

LE:H0lyBoy, nu nu, este și clasică în 4 trepte.Tiptronic e în 5 trepte și din ce am citit, e mai puțin fiabilă decât cea clasică în 4 trepte.Să mă corecteze careva dacă greșesc.

Serios?

Știi vorba aia "vulpea când nu ajunge la struguri, spune că sunt acrii"?

Link către comentariu

Sa fim seriosi..G4 cu km putini deja este de domeniu sf.

In general masinile cu km putini costa mult.

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/vw-golf-variant-1-6-edition-d%C3%B6rentrup/170435631.html?lang=de&pageNumber=500&__lp=517&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=25200&makeModelVariant1.modelId=14&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=1998-01-01&maxFirstRegistrationDate=2003-12-31&negativeFeatures=EXPORT

Recent un prieten si-a achizitionat un G6 cu 88.000km.Carte service...toate bune si frumoase.I-am spus direct:masina asta era imposibil sa fie achizitionata din De cu banii astia si mai ales cu nr asta de km.Omul credea ca suntem invidiosi sau k avem boala pe el ca a gasit o masina buna la bani buni.

Am dat un telefon,am verificat masina,208.000km,cartea service era falsa(mi-am dat seama de cum am vazuto),si omul care mi-a furnizat informatiile a inceput sa rada la telefon si mi-a spus:masina trebuie sa intre la schimbarea distributiei la 210.000km. :lol:

Link către comentariu

cum stricati voi castelul din carti de joc al unora... :lol:

Link către comentariu

Marius, ce am spus atât de grav încât îmi spui să-mi revizuiesc limbajul?

E bai că spun adevărul?

Iar în privința zicalei spuse de tine, rămâne la stadiul ăla, n-am voie să am și eu o părere de-a mea?

Înseamnă că dacă tu zici X, X trebuie să zică și restul?E clar că nu.

Dragoș, deci recunoști și tu că românilor le place să fie mințiți.

Link către comentariu

• Administrator

În primul rând, dacă nu ai remarcat până acum, îți spun eu că pe acest website nu se acceptă discuțiile de orice natură și sub nicio formă ce au ca subiect încălcări explicite ale legislației și/sau alte activități imorale.

Mult mai înțelept ar fi să păstreazi relatările și laudele ce au legătură cu astfel de activități doar pentru tine și fratele tău, pentru că dacă până acum nu ai aflat, te informez că ”măsluirea” kilometrajului întrunește elementele constitutive ale infracțiunii de înșelăciune.

Impresia ta că spui lucrurilor pe nume, nu înseamnă decât că ești prizonierul unor mentalități nesănătoase, conform cărora a înșela și a minți este o dovadă de inteligenţă şi smecherie, iar cel ce o face, nu este perceput ca un hoţ, ci este un descurcăreţ. Te asigur că majoritatea membrilor acestui forum nu au astfel de îndeletniciri, sunt oameni corecți și onești, iar din punctul lor de vedere astfel de lucruri nu sunt nici normale și nici firești. În concluzie, dacă vrei să te mai lauzi cu astfel de ”adevăruri” te sfătuiesc să o faci în altă parte, nu aici.

Link către comentariu

si totusi...ala e adevarul.multi au platit cu viata in istorie pt ca au spus adevarul.

sincer nici eu nu cred pe nimeni si nimic cand vine vb de km, dar daca merge bine, asta e, o iei. daca iar esti cu bani, o iei la 0km, chiar si aia e fara risc 0.

Link către comentariu

Vezi ca e un golf 4 cu 70 000 km reali , la anunturi online.

Kilipir la 2650 , ba nu 2900 euro.

Lasati omul sa cumpere ce vrea, el de fapt nu are nevoie de sfaturi, le stie pe toate.

Link către comentariu

Salutare. Am citit topicul dar tot nu prea m-am lamurit. As vrea sa vand golful 3 actual si sa trec la un g4 benzina 1.6. Cam ce probleme au aceste motoare si cam ce ar trebuii sa verific mai serios?

Link către comentariu

Uite aici un topic despre AZD si aici unul despre AKL. Poate te ajuta. ;)

Link către comentariu

mai e un topic si cu BCB - tot 1.6, oleaca diferit de cele de mai sus.

Link către comentariu

Am mai citit despre ele. Care ar fi mai fiabil din ele? Din cate am vazut cel mai des intalnit e AZD-u

Link către comentariu

sfatul meu e 1.6 8V, euro 4. AKL-ul pica (euro2), AZD,BCB sunt 16 valve( vor benzina cu COmin 98). Restul nu le cunosc. 1.6 SR (102 CP) de pe Skoda Octavia trage bine dar nu stiu daca s-au pus si pe golf si daca da din ce an..

Link către comentariu

Am fost după mașină.

E spectacol si nu numai atat, a fost 3,400 de euro + un set de cauciucuri de iarna.

Mă declar f multumit de ea.

Modificat de kendoo
Link către comentariu

bravo...asteptam a ii faci topic in aria Masina mea ;)

Link către comentariu

Salut! Am achizitionat anul trecut,in decembrie,un Golf 4 Kombi 1.6 SR 101 CP din Germania si l-am trimis acasa cu slepu . Mie mi se pare ca consuma cam mult. La ce turatii are cuplu maxim si cam la cate turatii ar trebui sa schimb viteza pentru un consum cat mai mic? Intelege-ti ce vreau sa spun?

Pretul achizitionarii a fost de 1800 E...si ma gandeam sa o vand sa imi iau un 1.9 TDI...merita?

Ma scuzati pentru postarea cu intrebarea de consum...dupa ce am postat am observat si am gasit un topic despre consum...intrebarea a doua este valabila...merita sau nu?

Link către comentariu

pai am dat 1800 pe ea + slepu 400...ma gandeam sa pun 2600 negociabil...ce zici?

Link către comentariu

PS: dupa ce o aduci, vreau sa o vad

Cu plăcere, așa am să fac!

E spectacol si nu numai atat

cit e biletul? ca invitatia nu a venit :)

la pretul ala ar trebui sa o dai rapid, zic eu... oricum abia astept sa dau miine o tura la piata sa vad ce zic comersantii care au cite un rind de masini la vinzare ...

Link către comentariu

O țin pentru mine, nu o vând.Nu mă ocup că vânzarea-cumpărarea mașinilor.A fost un one time thing excursia în Germania pentru mine.

Nu am băgat nici un ban în ea până acum, doar am pus cauciucuri de iarnă aproape noi Michelin Alpin, care mi l-a vândut muntenegreanul(nu a fost turcalet până la urmă) cu 100 de euro + cu tot cu niște jante de aluminiu.

Am avut surpriza plăcută la service să-mi spună baiatul care a schimbat gumele că unde e antifurtul la jante?Nici nu am știut că are antifurt, noroc că am găsit în portbagaj o punguliță unde avea antifurtul + inca un set de prezoane + capace pentru prezoane.Surpriză plăcută.

Are multe dotări de care nici nu am știut.Pilotul automat a fost criminal pe autostradă, mai ales că e automat.

Pozele o să le fac zilele următoare, doar s-o apuc o vreme bună s-o spăl și s-o aspir.

Deocamdată citesc manualele de utilizare și întreținere și luni am să merg la intermediar să vorbesc de înscriere.Asta e nr.1 priority.

Apropo, este adevărat că la Golf 4 automatice nu se schimba uleiul din cutia automată?

În manualul de întreținere Haynes scrie așa:

The transmission is lubricated with automatic transmission fluid(ATF) and is regarded by manufacturers as being "filled for life" with no requirement for the fluid to be changed at regular intervals.No provision is made for easy DIY checking of the fluid level - either this must be carried at a VW dealer using special equipment capable of monitoring the fluid temperature.

Modificat de kendoo
Link către comentariu

• Administrator

Apropo, este adevărat că la Golf 4 automatice nu se schimba uleiul din cutia automată?

Nu se schimbă, dar se reîmprospătează. Caută în ELSA și vei găsi acolo procedura.

Oricum, această operație trebuie făcută la o reprezentanță.

Link către comentariu

eu ii spuneam colegului care a adus masina pe trailer care intreba daca e ok pretul cu care sa o dea.

azi in piata vazut golf 1,6 neimatriculat la 3700 neg. (nu avea an trecut) si dizelache din 99 cu doar 168mii km in bord la aproape 4000 :))

mai erau si unele mai proaspete din 2001 cu doar 140k km =))

kendoo, de ce intermediar ?? e greu sa iti faci actele singur?!?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!