Jump to content

Litoral Romania

V i c t o r
 Share

Postare recomandată

@ BLiTZ aveti o carciuma buna in oras unde se mananca coaste de porc belea,am venit de 2 ori acolo si se mananca bine rau.E chiar in oras nush mai multe detalii sa iti dau.IMI PLOUA IN GURA :lol: . @goguta nu mai pomenii de Tenerife,Ibiza,Mykonos sau locatii dastea ..ce naiba suntem oameni si noi ne vede tanti udrea si ne inchide forum :lol:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Blitz, tu le faci reclama la greu :)

Ba nu le fac man reclama. Ofer un feedback, spun ce-am vazut eu interesant si pe ce merita cheltuit banul (care ban abia abia de mai reuseste sa mai stea unul langa altul in ultima perioada).

Ofer un feedback ca poate poate are cineva nevoie. Eu unul am zis, am fost cu sotia la noroc 2 ani la rand. Si-am vazut diverse pensiuni/vile/etc pana sa gasim ceva corect. Si-am spus si eu mai departe ce-am vazut.

Vorbesti de statiuni... ce statiuni man, alea-s statiuni? Eu ma duc la mare pentru.... mare si soare. Fac ceva pe toate pocnitorile de prin "statiunile" litoralului romanesc. Atat am vrut: o cazare decenta in care sa ma pot spala, manca si odihni cum trebuie, un petec de plaja si o baie-n mare. De mancare nu-mi trebuie ce mi se ofera la hoteluri pentru ca oricum aia din hoteluri sunt chititi sa te fure; ma duc sa mananc cand imi trebuie unde vreau. Sigur, as fi vrut si mai multe repere turistice de vizitat ca nu suntem genul sa stam toata ziua in soare ca chiftelele dar nah.... ce-a fost de vazut am cam vazut.

P.S.: si cum ar fi sa te simti ca-ntr-o statiune? Sa stai intr-o camera de 3x3, sa te duci la plaja si sa n-ai unde pune cearceaful ca-ti cere un bou o caruta de bani pe sezlong si/sau umbrela? Sa n-ai unde pune un cearceaf ca vecinu' are 3 copii cretini care urla toata ziua si care te umple de nisip? Sa ma frece la cap toti tiganii... pardon rromii cu pietre de baie, porumb fiert si kurtos cu gust de guma? Sa-mi raCneasca (corectat!) Radio Vacanta sau orice alt post de radio de 2 lei in urechi zi lumina cu aceleasi piese (hitul verii?!!!) bagate-n heavy-rotation? Nu merci! Eu nu dau banii pe asa ceva.

Modificat de BLiTZ
Link către comentariu

:icon_thumright: 95% din ce ai spus te aprob, mai putin treaba cu statiunea ( nu vreau sa ma simt ca la tara )

Dar nu poti si asa...si asa...

Link către comentariu

Evident ca nu avem cum sa fim intru totul de acord. Tine pana la urma de ce-i place fiecaruia si ce vrea fiecare sa faca. Eu doar mi-am exprimat parerea mea.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Se apropie prima iesire la mare... In weekendul asta ne balacim!mai presteaza careva?neptun,sara,momo beach.

Brgds

Link către comentariu

Daca tot va incumetati la marea noastra va recomand pentru cei care veniti in constanta sa nu mancati in mamaia. Stiu ca e un pic peste mana sa mergi in constanta pentru asta, dar gasesti mancarea mult mai buna, portii mai consistente si mai ieftin, NORMAL. Stilul impinge tava gasiti la DACIA "LA TAVOLA".

Link către comentariu

Pai asa mai bine se merge pana la Carrefour si se comanda meniul zilei care-i vreo 8-9 lei si include 2 feluri de mancare, etc dar nu cred ca o sa se plimbe nimeni de 3 ori pe zi sa caute mancare ieftina prin Constanta.

Link către comentariu

aici ai dreptate,eu daca plec dimineata din buc si seara vin acasa..nu mai imi arde sa caut prin Constanta sa mananc ieftin.In consecinta nu e vorba sa mananci ieftin..e vorba sa se manance bine si la preturi acceptabile.De 3 ani mancam pe faleza la Casa taraneasca(ala rustic cu terasa mare,parca Casa taraneasca se numeste),dar sincer nu imi pare mancarea asa grozava.Cat despre preturi..toata lumea care ajunge pe litoral se asteapta sa umble mai adanc in buzunar cand vine vorba de servicii si mancare.Am mai postat ;am mancat de 1 mai la Taverna Sarbului,ceel putin chiar daca preturile sunt maricele,eu unu am uitat pt 2 ore cat am stat in local ca sunt in romania.Mancare extraordinara,servicii de nota 10+,personal extraordinar,parcare mare pazita..etc.Vedem ce o sa mai fie si anul asta pe litoral.Oare o sa schimbe ceva ???

Link către comentariu

@Blitz- banuiesc ca nu aveti copii. Ca altfel nu-mi explic cum copii galagiosi pot sa fie si "cretini".

Si manifestarile astea unde, tocmai la "Edenul" copiilor, acolo unde se pot murdari in voie.

Curata nesimtire(din partea copiilor).

Daca vrei un loc fara "copii cretini" poti alege un hotel de fite, vedetele merg in concediu fara plozi.

Ragnesc=racnesc?

Link către comentariu

Hmmm,totusi blitz are ceva dreptate...adica inteleg ca e copil si trebuie sa se joace,nu are nici o vina,dar vinovat este parintele care chiar se amuza ce tare e fisu,in loc sa ii spuna 'vino tati aici si joaca-te langa noi,nu mai tipa si arunca cu nisip pe dansii,ia arunca pe mine sau pe mata'.

Dar nu,el il filmeaza pe fiul talentat.

Tilu,sa intelegem ca parinti sau nu,trebuie sa suportam orice?cred ca mergem sa ne relaxam...nu sa ne enervam.

Oricum ar fi se intampla peste tot,si la bou-vagon,si la fite.totul tine de educatie,nu a copiilor ci a parintilor!

Brgds

Link către comentariu

Tilu, asa e, nu avem, inca. Atentie, insa, am dat un exemplu perfect posibil si plauzibil, te rog sa nu o privesti ca pe o remarca generala. Inclin sa cred si stiu sigur ca sunt o gramada de parinti care au habar despre educatia pe care trebuie sa o ofere copiilor.

Poate, intr-adevar, a fost o remarca destul de dura dar, REPET, nu s-a vrut a fi o jignire pentru cineva anume sau pentru TOTI parintii de pe lumea asta.

Ideea era, cumva cumva, similara cu ce-a spus si Vali dar... ideea pe scurt asa: cu copii sau fara, pe mine m-au invatat de-acasa ca respectadu-i in primul rand pe cei din jur ma respect defapt pe mine insumi (cu atat mai mult atunci cand ma aflu intr-o comunitate, intr-o adunare de oameni). Si sa fii sigur ca in acest spirit o sa imi educ copiii.

"Daca vrei un loc fara "copii cretini" poti alege un hotel de fite, vedetele merg in concediu fara plozi."

Mhm, multumesc pentru remarca. Este cat se poate de rautacioasa, probabil din cauza faptului ca ai interpretat GRESIT ce am vrut sa spun eu mai sus. Sper ca ai inteles acum ca NU este vreun atac la adresa parintilor cu copii in general.

Si sa stii ca nu o sa-ti urmez sfatul cu privire la alegerea statiunii.

"Ragnesc=racnesc?" - just. Mi-am asumat greseala, ca atare am si corectat-o. Multumesc de observatie.

Modificat de BLiTZ
Link către comentariu

Daca cineva prezinta un caz izolat/extrem drept cotidian, atunci nu cred ca trebuie sa fiu blamat cand raspund cu aceeasi moneda.

Sunt convins de bunele tale intentii, dar se intampla uneori(din pacate) ca scrisul sa nu exprime intocmai gandurile noastre.

Concedii placute tuturor.

Din pacate a trebuit sa aleg din nou litoralul bulgaresc, pana se indreapta situatia la noi.

Ma tem ca mai dureaza...

Link către comentariu

Experienta mea cu litoralul romanesc (din 2006 cand fiu' miu facuse 1 an):

2006: Bulgaria (Sunny Beach - recomand!, cu auto, 8 nopti, rezervare pe internet, BB, la inceputul lui august) + Neptun (dezastru!);

2007: Turcia (Antalia, avion, All Inclusive, recomand pentru cei cu copii mici dar anul asta s-a facut cam scump!) + Mamaia (preturi mari pentru ce ofera, noroc de nisipul de pe plaja si intrarea in apa);

2008: Turcia (Bodrum, avion, All Inclusive, recomand dar e cam mult de mers de la aeroport la div. hoteluri/resorturi) + Mamaia (la 4* stele romanesti, unul dintre hotelurile lu' Mazare, teapa! inclusiv la plaja din apropiere si la apa);

2009: Turcia (Kusadasi, avion All Inclusive, recomand cu aceeasi observatie cu privire la distanta aeroport-hotel indiferent daca este vorba de Bodrum sau Izmir) + Saturn (la 5* tot romanesti, All Inclusiv tot romanesc, piscina mica, plaja de ti-era jena!);

2010: nu am mai fost la mare nicaieri (ca ne anuntase mai marii tarii ca este criza :blink: , cei care in 2008 si 2009 spuneau ca nu este asa ceva in Romanica si, in consecinta, am fost la mare/mari :icon_cool: ); am fost in schimb cateva zile la Predeal;

2011: deja am rezervare la Kusadasi (fiu' miu, care are dela 6 ani, este mare amator de parcuri acvatice) incepand cu 28.06.2011

Cateva precizari:

1)in 2006, 2007, 2008 si 2009 am fost pe litoralul romanesc impreuna cu frate' miu care sta in Italia si a vrut sa mergem cateva zile la mare cu familiile/copiii dar nu a vrut in Bulgarica deoarece este satul de auzit/vorbit 11 luni pe an in alta limba decat in romana; daca nu ar fi insistat el nu as fi mers pe litoralul romanesc. Intr-un final, in 2010 au zis si ei (frate' miu si cumnata mea) ca nu mai rezista la litoralul romanesc (chiar si cu dorinta lor de-a auzi romaneste la mare);

2)cu siguranta anul acest nu vom merge pe litoralul romanesc; am in gand sa merg vreo cateva zile la Balcik.

Cu scuze ca m-am lungit asa mult cu "vorba" dar cine vrea sa traga concluzii s-o faca.

P.S. Sper ca tanti Nuti (spaima ...) nu va reactiona in sens negativ la acet post/forum; ba chiar ar fi bine sa citeasca ce mai scrie pe aici (si poate ii spune si colegei de la Transporturi sa faca asta!), in felul acesta sa reactioneze si sa mai fac ceva prin tara asta.

P.P.S. @Tilu si @BLiTZ: am fost la mare in ambele situatii (fara/cu copil) - aveti si nu aveti dreptate amandoi dar poate ca limbajul utilizat este cam "colorat" ("cretini" sunt pentru ca genetica/ereditatea isi spune cuvantul, deci atributul asta mai bine li s-ar atribui parintilor, copilul ce vina are?, isi poate alege parintii care, nu numai ca-l fac dar il mai si "educa"??!).

Modificat de VNB
Link către comentariu

Daca mai incercati Constanta atunci langa noul sediu al univ Ovidius gasiti Terasa Sarbului unde se mananca bine. Nu ma refer la mancare ieftina, ci mancare buna si acceptabila, cum isi dorea un coleg.

Link către comentariu

E superb la mare!e cald,nici un nor pe cerul albastru,la hotel sara totul este super,plaja este curata,libera,apa calda,hai la mare!

Brgds

Link către comentariu

Am venit la mare, apa cristal, plaja la cheremul turistului (nu prea sunt turisti). Totul este super, asa cum zice Vali. Poate ne si intalnim la o bere.

Link către comentariu

Unde esti theo?la neptun?

Noi suntem pe plaja la momo beach.

Brgds

Link către comentariu

Ne-am gasit cu totii,si mai sunt de venit.un weekend super reusit!

Brgds

Link către comentariu

m-am intors dupa un week-end petrecut la Costinesti..rezultatul?! : taiat in 2 cioburi si un cui intrat in picioar 2 cm (toate astea in apa la mal) + 3 tigari stinse cu talpa pe plaja..pacat de tara asta.

Link către comentariu

Frumos la Momo Beach... Uite ca mai sunt locuri (putine, intradevar) pe litoralul romanesc unde e frumos si curat.

Impresii:

theo, vali_devill = o companie foarte placuta, am fost incantat de revedere.

Hotel Sara = la 90 lei /noapte, camera recent renovata si AC - un mare PLUS

Momo Beach = linistit, oameni civilizati, fete frumoase, bere ieftina

Apa marii = niciodata nu am vazut o apa mai curata si limpede in Romania. Apa de la Neptun din weekend se apropia mult de Egee ca feeling; si nu exagerez!!!

Statiunea Neptun = in afara de cateva hoteluri renovate sau noi, Neptunul anului 2011 imi da feelingul ca m-am teleportat la mare in anii '90; unele lucruri nu s-au schimbat deloc; altele sunt in paragina si invadate de balarii;

Pentru cine vrea sa manance specialitati de peste, recomand Popasul Pescarilor din Olimp. Este full in weekend. Ce-i drept si preturile sunt maricele...(4 portii de 300g fiecare de calcan = 200 lei). Dar merita fiecare banut dat.

In rest pe litoral (cel putin in sud) e liniste, pace si putini turisti... si parca e mai bine asa.

P.S.

@theo, @vali_devill... vi-l aduceti aminte pe amicul meu Mihai (cel cu passatul negru, motor BKP) si discutia noastra despre injectoare...

Pe drumul de intoarcere la 55 km de Bucuresti i-a picat injectorul nr 1. Pierdut 1 ora + platforma 100 euro si asa mai departe. Ceasul rau!

Modificat de iepumare
Link către comentariu

Salve iepu,ca vad ca citesti topicul.

Am ajuns acasa dupa un weekend minunat.am plecat la 8 seara,la 10 30 eram acasa.nu ne-am mai saturat de apa limpede.

Va povestesc maine mai pe larg.

Brgds

Link către comentariu

Da, a fost de vis totul. Locatia e subevaluata la stele mult, sincer. Dar stiu patronii ce stiu, prefera sa fie plin decat sa dea taxe la stele.

Sorin (iepumare), pacat. Chiar nu merita Mihai asa ceva. De fapt, nimeni nu merita sa ramana cu masina in drum. Eu chiar am vb. la modul serios sa verifice injectoarele.

Astazi vremea nu mai tine cu noi, stiam acest lucru doar ca speram sa fie altfel.

Una peste alta, o sa mai revin la marea noastra cu siguranta. Mi a oferit tot ce mi am dorit: apa curata si mult soare. Apa smarald, mai rar la noi asa ceva.

M am simtit ca acasa, Vali, Sorin, am mai convins si pe sora mea si a tras o fuga. Totul a fost spontan

Salve!

Modificat de theo
Link către comentariu

Neata.am plecat vineri la 6 dimineata spre mare,ca sa luam tot soarele.

Totul a fost ok,se intra prin cernavoda si se iese dupa pod,la vreo 2 km.

La mare,lume putina.am avut noroc de apa limpede,curata,calda pt vremea asta a anului.

Hotelul,la inaltime as always,papica,la diro pe plaja,si la mediterraneo in statiune,bun si ieftin,in opinia mea.iar am pastrat notele de plata pentru necredinciosi.

Am plecat aseara la 8 din constanta,si la 10 30 eram acasa.nu a fost aglomerat drumul,dar va fi in plin sezon.

@iepumare:imi pare rau de prietenul tau pt treaba cu bkp-ul,tocmai ce vorbeam pe plaja.

Sper ca v-ati simtit ok.

Ii urez vreme buna in continuare lui theo,si sper sa ne spuna si el impresiile lui.

Brgds

Hahaha,theo,am scris in acelasi timp.

Link către comentariu

O bila alba pt un weekend de neuitat la "firul" nisipului pe Momo Beach:)

Dau cu subsemnatul si eu la o scurta (prea scurta) in compania lui Vali ,Ela,Alex,colegilor forumisti si babuinului rosu...baronu' rosu mai bine zis.Apa cristal,vreme buna,curat pe plaja si hotelul Sara care este subapreciat la 2 stele!!!Nota 10+

post-48987-0-34777300-1308580505_thumb.j

post-48987-0-85262700-1308580877_thumb.j

post-48987-0-70881300-1308580943_thumb.j

post-48987-0-00553400-1308580981_thumb.j

Modificat de metalworker
Link către comentariu

Salutare forum, a fost un w-end jmeker la mare de la apa cristal si marea ca un lac de calma la plaja insorita si compania perfecta. Plin Momo de forumisti si inevitabilele discutii cu relevanta vwforum.ro. Asteptam cu nerabdare urmatoarea iesire.

Signing off

Alex AKA Radar-san

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!