Jump to content

Litoral Romania

V i c t o r
 Share

Postare recomandată

poate te vizitez pe plaja aia zilele astea. plec peste cateva ore cu destinatia jupiter :)

PS: la spring time un meniu cu ciorba de legume, snitel cu piure, salata de castraveti/varza este 8,9 lei. sau o pizza cu o bere la pahar e 10 lei.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ok,te astept.mai stau pana duminica.neptun,momo beach,nr de tel e la profil.

brgds

Link către comentariu

am zis ca pastrez toate notele de plata

madam nu are nici o treaba cu forumul :)) dar am vazut ca le aduna sa le dea peste bot alora care ii zic (ziceau) ca e scump pe litoral (altii decit cei de pe forum ;) )

ciorba perisoare/schnitzel cu piure/salata x2, apa plata, bere, 2 inghetate= 47 leusteni (cum ziceam, meniul e 15 lei pt fel 1 si fel 2)

la mamaia, fitse etc: supa cu galuste si pui, orez sirbesc cu pulpe pui la ceaun, bulz, apa plata, limonada = 57 leusteni

vali, nici nu cred ca o sa vezi pesti raposati pt ca din discutiile cu gazda, minunile de orice fel se aduna in nord (mamaia, navodari) si sud (venus)

azi, intre eforii vazut 2 puiuti de somn, evident, decedati.

Link către comentariu

precizare:locatiile de mancat sunt 2:diro si mediteranneo.amandoua au acelasi patron,diro e o terasa pe plaja,iar mediteranneo este in mijlocul neptunului,vis a vis de km 0.au cam aceleasi produse,mai multe la mediteranneo,si cam cu 10-15% mai scumpe pt ca e restaurant central.

a venit nota:42lei.

2 salate(la bol mare,gen cesar salad),paste bologneze,apa,bere.precizez ca mancam sa ne saturam,iar daca iei 2 portii,a doua ramane jumate.

Link către comentariu

valuri si nisip de calitate:

(pacat ca madam udrea nu se plimba cu fauveuri ca altfel cred ca ne-ar da cite un post de consilier in ministerul turismului :)) )

post-1792-1280521773_thumb.jpg

Link către comentariu

cu tot respectul,mesajul postat de bwulan are iz de spam,....

imi pare rau sa te contrazic, dar sunt ferm convins ca asa ceva se poate intampla in romania, pt ca am patit si eu o chestie asemanatoare, si am fost socat ca asemenea lucruri se pot intampla, si stimatii politisti nu prea au ce face. chiar nu au.

atata timp cat negam realitatea, nu avem cum sa schimbam ceva in mai bine.

Link către comentariu

Asa ceva nu se poate intampla nici macar in westul salbatic sau Ferentari, nicidecum pe litoralul romanesc. Sursa citata de bwlan a uitat sa adauge ca politistul era defapt in cardasie cu patronul tuciuriu al restaurantului si ca isi lua spaga zilnic de la acea terasa. La plecare, politistul a completat o diploma patronului restaurantului si a amendat turistii cu cate 1000 lei pentru tulburarea linistii publice si pentru ultraj. Hai sa n-o ardem aiurea.

Link către comentariu

Incerc sa pun eu un bon. Nu stiu daca se vede clar...

BON_PDF.pdf

Link către comentariu

Asa ceva nu se poate intampla nici macar in westul salbatic sau Ferentari, nicidecum pe litoralul romanesc...

Nu pot sa am decat toata "admiratia" pentru cei care se incapataneaza sa-si petreaca concediul pe litoralul romanesc. :Driver:

Link către comentariu

La fel de usor poti gasi sute de povesti horror despre Bulgaria sau Grecia. Felicitari celor care au descoperit luxul absolut din Bulgaria. In rest, fiecare intelege cat il duce bibilica.

La greci momentan concediile se petrec la coada in benzinarii. Dar ce conteaza, tot e mai bine ca in tiganeala din Mamaia sau Costinesti.

link

Link către comentariu

era mai bine daca nu puneai ghilimele,lumea are dreptul sa se duca unde vrea...nu cred ca ai vazut vreun comentariu 'respectuos' la adresa celor ce aleg sa mearga afara.

insa ca natie ne meritam soarta.uite,tu nu aveai loc de noi...si inca de dimineata.la pranz deja o sa fii furios.oh well...

brgds

Link către comentariu

intr-un final am ajuns si eu. Se pare ca nu am fost singurul care s-a gandit sa plece la 4,30 dimineata pt ca autostrada era plina. Se mergea in 130 dar nu constant din diverse motive. Era loc si de slalom daca te tineau franele si chiar te grabeai. La statia de taxare am stat 15 min pt fix 1,5 km de coada. Si apoi inca 20 la iesirea de pe autostrada pt ca tot puhoiul de masini era sugrumat pe o singura banda. Apoi m-a mancat undeva si am facut stanga imediat dupa iesirea din a2 pt ca am vazut semn cu mangalia/eforie si am crezut ca e mai liber si mai scurt decat prin cta si gandindu-ma la satele ce urmau si unde mereu s-a mers nasol. NU VA RECOMAND DRUMUL !!! Da, peisajul este frumos, am prins si ceata, serpentine, adrenalina, drum bunicel etc, dar am ocolit aproape 100 km. Ma rog, dupa 4h30min cu un consum de 7,1 am ajuns la jupiter. Totul frumos ,apa calda si berea rece. Pe plaja cea mai ieftina e timisoreana la sticla 3,5 lei.

Vali si cine mai e prin zona: eu o sa vad meciul pe un lcd de 102cm la rest rustic de la intrarea in jupiter. Daca aveti timp si dispozitie, va astept pe acolo.

In rest, asa cum spune o reclama.....VERDE LA PLAJA

Link către comentariu

stateam de vorba cu a mea:hai fata sa mancam ceva mai mult,ca e nota prea mica si luam warn...pranz:2 salate,pulpa la tava cu orez,pulpa cu mustar invelita in bacon cu cartofi prajiti,bere,2 portii de papanasi cu gem si smantana,54 lei.

precizare:doar la mediteranneo salata e la bol,la diro e la scrumierele alea mici de salata.

@valentinM:unde faci plaja,unde esti cazat,cand pleci,ce meci?

mercic de invitatie...poate dai o tura pana la momo

de pe plaja din jupiter pana la cea din neptun e de mers vreo 7 minute agale,pe plaja/minifaleza.unde bubuie muzica mai tare,acolo ma gasesti.

sa ai grija cu statul la soare,chiar daca ti-ai tras un pic de bronz,tot o sa te arda.

brgds

Link către comentariu

a fost steaua craiova, restaurantul rustic fiind singurul cu digi din jupiter. Stau pana luni la hotel capitol, 185 camera dubla, iar apoi ma mut la cort. Plaja fac f aproape de granita dintre neptun si jupiter acolo fiind singurul loc unde mai poti sta direct pe nisip, eu nesuportand sezlonguri. Maine incerc sa scap 30 min sa vin sa bem o bere.

Si ca postul asta sa contina si ceva utile: pizza cu de toate, foarte mare, 17 lei. Reds 5 lei. Peroni 6 lei. Paste carbonara 13 lei - portie cam mica. Vin la carafa de 1L + 0,5L gratis 20 lei.

Link către comentariu

:Driver: tizule,lasa un nr de tel...

in seara asta am mancat pe gratis,am fost invitati undeva.dar maine trebuie sa sting 90 ron in bonuri valorice,e ultima zi...bagam matu in draci!hai pa.

brgds

Link către comentariu

mic dejun la diro:

omleta simpla,omleta taraneasca(ciuperci,branza,sunca,ardei,rosie),2 platouri gustari reci(sunca,branza,rosie,castravete,cascaval,muschi file),cola,nectar,40lei.

acum plutim in apa cu burtile in sus,tipa lumea ca se vad 2 balene in larg.

mai avem si pranz,iar pe la 5-6 plecam.

have fun.

brgds

Link către comentariu

last meal,la mediteranneo:supita de pui cu taitei,2 salate la bol,frigaruie cu cartofi prajiti,apa,45ron.

am pastrat toate notele de plata din sejur,am pozat meniul,am pozat farfuria...am mancat pe saturate,bun si ieftin.am sa le pun pe toate aici,ca sa oprim orice carcoteala naspa.ok?

tizule,ma imbarc spre casa,ne vedem pe la polivalenta.dixtractie placuta in continuare...pt toti cei de la mare,o baie si pt mine!acu acas'!

brgds

Link către comentariu

La Eforie Nord a mers cineva zilele astea? Am cazare de pe 9 si sunt curios cum e pe acolo, plaja si restul. Acum 2 ani era bine, dar sunt curios cum e acum.

Link către comentariu

DragosR e acolo pana marti, m-am intalnit cu el ieri pe plaja la Eforie Nord, din intamplare. Eu eram in trecere pe acolo, din Bulgaria, am vrut sa vad cum e marea, destul de multe alge si pesti morti, aglomeratie si cam atat, nimic interesant. La fel si la Olimp, din pacate apa e prea calda si au aparut multe alge.

Modificat de cristian
Link către comentariu

Ca tot s-a adus in discutie despre staiunea Olimp...am fost profund dezamagit sa vad cu a ajuns,multe hoteluri nemodernizate(de pe vremea lui ceasca),unele aflate in paragina/abandonate.Nu mi-a placut,bine ca am fost in trecere.

In Mamaia(de altfel ca peste tot) se incurajeaza evaziunea fiscala.Sezlongurile au un pret azi,maine e altul.Cand am cerut bonul casei de marcat, mi s-a strambat din nas si ulterior a venit cu un bon emis la ora 3.46 dimineata.Paznicul parcarii unui hotel(nu dau nume) favoriza ocuparea unui loc unuia care i-a cotizat in portofel,astfel cu toate ca aveam dreptul oferit de hotel la parcare nu aveam unde sa las masina.

As invita-o pe miss Udrea la un mirific concediu pe litoralul nostru,la o ''balaceala'' printre pesti morti sau printre pestele dragon.Consider ca tara asta n-are nevoie de reclama,ci de infrastructura,servicii,respect fata de turist/client.

Link către comentariu

DragosR e acolo pana marti, m-am intalnit cu el ieri pe plaja la Eforie Nord, din intamplare. Eu eram in trecere pe acolo, din Bulgaria, am vrut sa vad cum e marea, destul de multe alge si pesti morti, aglomeratie si cam atat, nimic interesant. La fel si la Olimp, din pacate apa e prea calda si au aparut multe alge.

bre, daca aia 2 3 pestisori erau multi trebuia sa mergi in nord la navodari...

in primele zile erau ceva mai multi dar au fost luati de curenti, mai mult ca sigur...

de intilnit ne-am intilnit pe plaja dintre eforii,

prinzul de azi a fost luat iar la "impinge tava" :

post-1792-1280693022_thumb.jpg

post-1792-1280693115_thumb.jpg

Link către comentariu

Asa ceva nu se poate intampla nici macar in westul salbatic sau Ferentari, ...

ce rost ar avea sa te mint? mi s`a intamplat o chestie asemanatoare, nu la mare, dar in centrul unui oras mare si civilizat din romania :D ai fi surprins sa vezi in ce lume indiferenta traim.

on-topic: nu am mai fost la marea noastra de multi ani, si nici nu sunt interesat, in primul rand pt ca ajung mai repede la viena decat la mare :) , dar daca as fi din bucuresti sau mai aproape, probabil ca as merge si eu pe acolo. spun asta, pt ca va inteleg si pe cei care mergeti la litoral, si pe cei care ii criticati pe acestia. va doresc concedii placute tuturor!

Link către comentariu

Plec si eu la mare pe 0 august, ruta Sibiu-Valcea-Bucuresti-Constanta (chiar in Constanta).Sa inteleg pana la urma ca va trebui sa platesc 10 ron la podul de pe autostrada si atat (ca rovinieta o am degeaba daca sunt taxele astea extra).In Constanta e vreo taxa de intrare ceva?

In rest cei care ati fost de curand stiti ceva de drumuri?Sa imi iau rotile de iarna cu mine :vaidecapulmeu: sau nu sunt probleme majore?

Link către comentariu

Mai nou taxa e 11 RON, probabil cei cativa km de pod sunt mult prea buni pentru o suma atat de mica. Drumurile sunt ok, cu exceptia celor din Constanta, unde primarul de acolo asteapta sa vina extraterestrii sa-i asfalteze strazile. M-am mirat in weekend ca exista zone cu asfalt nou, alternand cu zone pline de gropi, pe care, culmea, mai exista linie de tramvai.

Link către comentariu

E incredibil, dar totusi s-a intamplat. Au aratat si la TV secvente.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!