Jump to content

Litoral Romania


V i c t o r
 Share

Postare recomandată

cateva impresii din campingul jupiter:

ceva de genul asta era si in campingul din eforie, dar sa zicem ca era inca o ora acceptabila

din ce am inteles, chestii de genul asta nu se intimpla in 2mai sau vama veche, sau ma rog....s-a nimerit sa fie si dastia....

Nu sunt "setat"... unor proletari veniti la "impinge tava", mari consumatori de seminte si bere la pahar din plasic, luat apoi suvenir in geanta.

nu esti setat, asa esti tu :)

am si eu 30+ ani in spate de mare in Ro, dar pe mine tata nu m-a dus prin sindicate sau alte metode de genul asta...

recunosc ca am mers o singura data prin sindicatul unui amic, dar si atunci a fost la mamaia la conditii brici

Dragos... mi-ai adus aminte de o intamplare de acum 2 ani, culmea, din Bulgaria. Am alergat prin Balchik 30 minute sa gasesc o farmacie, insa m-am inteles perfect cu tanti marmacista, pentru ca culmea, Smecta se cheama si la ei la fel. Deci nu e dracul chiar atat de negru... chiar era non stop farmacia.

aha...da nu vreau sa risc asa ceva...Cmekta din pacate nu am avut nevoie ci de alta traznaie...

avind 2 experiente cu niste marmacii la doiciland unde eu ceream ceva si ei imi ofereau altceva (faceam un comision) le-am zis sa si le bage ei undeva, asa ca incerc cit pot sa evit experiente d-astea

Singurul loc unde merg in Romania la mare e un loc izolat, unde nu gasesti terasa in urmatorii 10-15 km, vecinul de cearsaf e la 200 de metri de mine si nu suntem decat noi si marea.

Mda....d-asta ne-am intilnit acolo dar din pacate constat ca ce era salbatic s-a cam dus; azi am avut tentativa de a vedea plaja din Tuzla, dar din pacate din cauza de lucrari la terasamente in zona si garda mea joasa am renuntat.

hai ca mai am citeva minute de baterie de lectoc, semintele s-au terminat (ce sa ii faci... in bulgaria nu zboara caricioplanul albastru/galben cu banner dupa el), putina bere in cutie (naspa ca nu e dozator si pahare de plastic pe terasa, poate pin' la anu' face gazda investitii in sensul asta :beerchug: ) si cum mai sint si citeva ore pina parasesc litoralul ....

nu totul se rezuma la ce bag in gusa,ce bem.

esti tinar, da' o vorba din batrini zice ca ramii cu ce bagi in gura si ce tragi pe ....pulpa :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu esti setat, asa esti tu :D

am si eu 30+ ani in spate de mare in Ro, dar pe mine tata nu m-a dus prin sindicate sau alte metode de genul asta...

Nu-mi amintesc sa fi fost niciodata la mare "prin sindicate" si nici nu cunosc amanunte despre cum se fac astfel de deplasari (poate ne indici tu pentru a beneficia si noi).

Nu stiu cum "esti tu" si nici nu-mi permit sa fac aprecieri despre lucruri pe care nu le cunosc.

Nu cred ca scopul acestui topic este sa ne punem mainile in sold si sa-i ironizam pe colegi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu-mi amintesc ...

nici eu nu imi amintesc sa fi inceput primul cu jignirile pe acest topic, chiar daca sint voalate (cica este unii care merge pe litoral acilisa si nu e prosti deci intelege apropo-uri d-astea)

Acum, nu stiu care e treaba cu sindicatele...ca ne-am retras ambasadele dupa ce omul si-a vazut sacii in caruta, dar in urma cu vreo 10 ani biletul s-a platit fifty fifty (amic/sindicat); normailen, amicul a luat un apartament iar je a platit 25% si a stat si mincat ca un pasa.

multumit?

daca vrei sa vezi cum sint "eu" ma poti viziona gratuit la intilnirea de la ora 19; chiar daca par rau, promit ca nu musc :D

culoarea in schimb e dobindita pe litoral si e trecatoare... oricum, daca vad ca se inghesuie lumea, tai bilete...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

desi suntem toti oameni maturi si civilizati,singura mea rugaminte este ca,chiar daca avem pareri ce nu coincid,sa ne respectam intre noi,nimeni nu detine adevarul absolut,si fiecare face ce vrea pe banii lui.

si daca va vedeti la intalnire,ce?tot in contradictoriu o sa discutati,atata timp cat nu exista libertatea si respectul opiniei si mergi pe ideea preconceputa ca e naspa domne...

ideea de baza a topicului,inca mai cred ca era de intr-ajutorare pt alti membrii,sa nu se loveasca de eventuale neplaceri,iar ce imi place mie,nu e obligatoriu sa iti placa si tie,iar daca nu iti place,sa fi sanatos,nu te forteaza nimeni sa te duci pe litoralul romanesc,du-te unde te simti tu bine,dar nu contra tu placerea mea,ca nu ma duc in concediu pe banii tai...

nu ma adresez cuiva anume asa ca nu o luati personal,orice ati incerca sa cititi printre randuri...

brgds

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mai oameni buni si prieteni,

locul ideal de distractie e ala pe care ti-l permiti si pentru care esti dispus sa platesti.

Cine merge afara nu merge de fite, cum nici cel care merge la noi nu merge de sarac.

E mai complicata problema decat pare...sunt oameni care sunt fericiti la cort si altii care stau la 5 stele si fac nazuri, am exemple din familie.

Atata timp cat spui ca te ai simtit bine, nu mai conteaza stelele, varsta, clasa sociala.

Hai sa nu fim rautaciosi si sa ramanem la impresii despre litoral, nu despre potenta noastra financiara sau...intelectuala,pls.

ps. eu am o gramada de comentat vis a vis de litoralul nostru. Totusi merg si la noi, de cateva ori pe an, e la mine, e acasa si caut sa-mi fac nervi cat mai putini. Afara stau prea linistit, uneori parca e ireal si de aceea am nev. si de litoralul romanesc.

Toate bune si vacante fara stres!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

poate am mai spus-o. consider ca litoralul nostru e mai potrivit cuplurilor tinere, iar cel bulgaresc celor cu copii.

n-am fost in Turcia sa ma exprim.

:))

sincer, cu 2 copii dupa mine n-am chef sa fac kilometri dupa mancare si sa pierd cate 2-3 ore pe zi la mese.

cum iara e posibil ca lipsit de grijile prichindeiilor, sa incep sa ma plictisesc intr-un hotel all inclusive.

daca litoralul nostru ar oferi cateva asezaminte gen celor all inclusive bulgaresti, m-as gandi de 2 x daca as trece granita. evident, la preturi comparabile.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am fost 5 zile in costinesti la o vilutza de 3 stele facuta de 2-3 ani, arata impecabil, s-au meritat cei 150 lei pe noapte... AC, TV, frigider, nu mai zic ca dusul de 3-4 ori pe zi :Driver: http://www.vila-julia.ro/galerie/ sa va faceti idee cum arata camerele... chiar acelea sunt, noi am avut una mai micutza, dar la fel de mobila si de dotata..

plaja relativ foarte buna, vila era in zona epavei, unde e faleza, si plaja are 3-4m latime, si deci nu incapeau multi pe plaja, asa ca in apa erai aproape singur, nu te stresa nimeni cu saltele sau barci... pana azi am prins soare de dimineata pana seara, apa avea 28 grade, nu cred ca am mai vazut plaja fara alge pana acum in romania sau apa mai linistita.. deci practic nu erau valuri, stateam ca in piscina in apa...

mancare... era plin de restaurante cu autoservire... eu si nevasta ne saturam de 40-45 lei la pranz, 2 feluri de mancare buna + bere inclusa :huh:

seara mancam cu 30 lei o pizza de 50cm diametru.. cred ca atat are roata la golful meu :(

am vazut totusi ca in centrul statiunii, unde plaja e mare si e plin de tot felul de beach-baruri.. era o aglomeratie incredibila, si niste mirosuri de la cainii vagabonzi care misunau dupa shaorme neterminate...

overall, a crescut ratingul litoralului romanesc in mintea mea cu macar 2 puncte :D

asa concedii sa tot ai.. sa gasesti si sa-ti rezervi camera cu 1 zi inainte sa ajungi acolo, care e la 20m de plaja, cu plaja mica si neaglomerata, cu apa calda si fara alge, cu mancare buna si relativ ieftina...

cel mai nasol aspect e drumul obositor... daca am plecat cu noaptea in cap din piatra-neamt si am ajuns in 5 ore jumatate pana in costinesti :D (nu zic ce viteze a prins golfu)

dar inapoi am facut aproape 8 ore, pe aglomeratie, caldura, cu AC la maxim, cu tot felul de soferi care nu stiu ce e aia semnalizare sau ca nu trebuie sa stai cu piciorul pe frana la orice pasarica care trece prin dreptul drumului... asta e..

oricum sa faci 1000km cu viteze... mai necrestinesti pe drumurile romanesti, si fara sa iei vreun radar... (tin sa multumesc colegilor care au statii CB :D gasesc cate unul si ma tin scai de el, astfel am scapat de sigur 3-4 radare numai in judetul bacau si neamt...)

Modificat de alios
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ca sa mai relaxam un pic spiritele...cam care ar fi cel mai scurt/rapid drum de traversat constanta venind dinspre neptun?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu prefer sa merg prin oras, pe sub podul de la intrare, apoi inainte pana la intersectie, se urca pe pod, dupa ce cobori de pe pod stanga si in 500 metri iesi din Constanta. Astept finalizarea centurii, va fi un lucru foarte bun, avand in vedere starea foarte proasta a strazilor din Constanta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

(tin sa multumesc colegilor care au statii CB :D gasesc cate unul si ma tin scai de el, astfel am scapat de sigur 3-4 radare numai in judetul bacau si neamt...)

Da, exact la fel procedez si eu in deplasarile mele :D zilele trecute m-am tinut de un BMW cu nr de Suceava din Cluj pana in Bistrita, ala mergea constant 120-140, doar in curbe mai incetinea.

Revenind la ale noastre, cel mai important lucru este ANTURAJUL si depinde ce asteptari avem de la concediul nostru. Ca daca vrem sa cautam nod in papura si sa cautam defecte, o putem face oriunde. Adevarul se afla, ca intotdeauna, exact la mijloc. Am fost la Costinesti ani la rand, mi-a placut foarte mult, chiar si in anul in care am ramas fara bani dupa primele zile si nu aveam ce manca (am fost cu 2 colegi de clasa, aveam 17 ani, va dati seama care au fost prioritatile noastre la mare)- noroc ca biletul de tren era cumparat deja. Am fost in Turcia, si acolo mi-a placut. Trebuie sa vezi intotdeauna partea pozitiva, nu sa te superi ca pe patura vecina cineva asculta manele sau ca ospatara este morocanoasa - poate a avut si ea o zi lunga si proasta, trebuie sa ne gandim si la altii nu numai la noi. Anul acesta am fost la mamaya la low cost, a fost super. Pe litoralul bulgaresc n-am fost niciodata, dar sunt convins ca si acolo mi-ar placea.

Faza cu all inclusive din punctul meu de vedere este o mare prostie, esti legat de restaurant si de repere orare tot concediul, te impingi cu altii pt a prinde un loc la masa. Nu poti parasi statiunea pentru ca trebuie sa ajungi inapoi la masa. Dar desigur, asta e doar viziunea mea asupra conceptului "all inclusive". Dupa cum v-am mai spus, am avut mic dejun inclus si nu prea am beneficiat de el, ori nu ma trezeam dimineata, ori dormea copilul, ori nu aveam chef sa cobor. La fel aveam si piscina la dispozitie, nu am calcat DELOC acolo. Am facut 700 km sa stau pe plaja, nu la o piscina. La piscina pot sta zilnic si in Bistrita, care e smecheria?

Concitadinul meu spune ca "alergi 2-3 km pt mancare si pierzi 2-3 ore la fiecare masa daca n-ai all inclusive". Asta chiar nu e asa, dimpotriva, cand am mancat la "impinge tava" am intrat si ne-am servit imediat. Pe terase, venea oaspatara si ne lua comanda in cateva minute. Am mancat CAND am vrut si UNDE am vrut. Poate e jenant pt unii, dar odata am mancat la McDonalds la delfinariu :) Am iesit de-acolo si am vrut sa mergem la un restaurant din Constanta, si stand acolo si discutand in care parte sa pornim imi vine brusc o idee, si zic la sotioara mea: "stii ceva, hai sa stam jos aici, mancam cate un bigmack si am scapat de-o grija". Ei na si de aia a fost foarte bine, chiar imi era dor de un bigmack, nu a cazut cerul pe noi, nici n-a secat marea.

Iar de "alergat" chiar nu aveam de ce sa alergam, e plin de terase si restaurante, ai de unde alege. Si scopul suprem nu este sa mananc absolut regulat, de 3 ori pe zi la ore fixe si sa-mi umplu burta pana nu mai pot sufla :) am mers la mare pentru soare, valuri, briza, nisip... restul nu e atat de important, daca lasi "garda" putin mai jos vei vedea ca te poti simti foarte bine in marea majoritate a locurilor, mai ales daca esti inconjurat de prieteni si/sau familie. Daca ceva te supara pe moment (de exemplu faptul ca cel de la masa vecina are ringtone o manea), o poti rezolva zambind si eventual mai desfacand o bere, nu are sens sa te crizezi si sa iti strici concediul.

Dar poate asa sunt eu, mai putin pretentios si poate las prea mult de la mine.

E mult prea scurt concediul pentru a ne permite sa-l irosim enervandu-ne pe ospatar sau numarand chistoacele de pe plaja.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am tras linie la cheltuieli...

- 5 nopti cazare = 750 lei, camera cu AC non-stop, baie dotata, tv si frigider (nu le-am folosit prea mult) prosoapele ni le schimbau la 2 zile, lenjerii de pat imaculate, ma taiam in ce margini apretate aveau,

- mancare, bauturi etc = 450 lei pentru 2 adulti, mancam de ne saturam, in ultima zi am facut si indigestie la cat de mult am mancat :D plus ca mancam unde vroiam, si era la 5-10 min de mers pe jos de vila

- benzina 989 km = 280 lei, consum aratat de BC = 6,6 la dus (mers noaptea, fara AC) si 7,1 la intors, cu AC mers continuu, si cu viteze... nu tocmai potrivite, dar fara a face depasiri prostesti sau intrari cu 140 km/h in curba

- alte cheltuieli, suveniruri, popasuri pe drum etc.. = 100 lei

total 1580 lei = 370 euro rotunjit

sa va faceti o idee despre cat de perfecta era plaja :) plaja mica = mai putini oameni, mai putina bataie de cap prin apa, apa mai curata, fara cutii de bere

august2010027.jpg

iar marea.. n-am prins niciodata mare atat de calma si fara alge.. in apa sau pe plaja

august2010131.jpg

de asemenea, fiind plaja mai mica si cosuri multe de gunoi.. nu gaseai gunoaie prin nisip

august2010132.jpg

va recomand nordul costinestiului, in zona epavei... a fost concediul perfect pe litoralul romanesc pentru mine in ultimii 10 ani

pana acum mergeam prin mamaia supra aglomerata.. sau prin eforii unde totul e vechi de pe vremea impuscatului.

Modificat de alios
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Poi "pe vremea mea" acolo erau nudistii si yoghinii!!! Mergeam pe-acolo sa ne uitam la bagaboante!!! :) Si-au gasit alt loc???

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pai nu mai au nevoie sa se ascunda...decat dupa parbrizele de soare!hahaha.

brgds

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Faza cu all inclusive din punctul meu de vedere este o mare prostie, esti legat de restaurant si de repere orare tot concediul, te impingi cu altii pt a prinde un loc la masa. Nu poti parasi statiunea pentru ca trebuie sa ajungi inapoi la masa. Dar desigur, asta e doar viziunea mea asupra conceptului "all inclusive".

aceste cuvinte 'ne doare'.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

doare dar e adevarat (asa am patit cind am mers cu amicu' sindicalist... aveam toti 4 grija ceasului sa nu pierdem papica )

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu prefer sa merg prin oras, pe sub podul de la intrare, apoi inainte pana la intersectie, se urca pe pod, dupa ce cobori de pe pod stanga si in 500 metri iesi din Constanta. Astept finalizarea centurii, va fi un lucru foarte bun, avand in vedere starea foarte proasta a strazilor din Constanta.

Mai oameni buni, voi in afara de traseul asta ati mai parcurs si alte drumuri pe bulevardele constantene sau pe alte strazi sa dezinformati ?

Vorbesc la plural ptr ca a mai fost cineva mai sus cu aceleasi constatari miraculoase venind doar prin sectorul descris de colegul nostru senior si care de fapt este un drum cu trafic greu ptr intrarea si iesirea din port a TIR-urilor si "normal " ca e mai rau, in rest va asigur eu care circul cu masina personala precum si cu cea de serviciu constant in acest oras ca ,drumurile sunt bune comparativ cu multe alte artere din tara , si chiar din capitala noastra draga....

Dati-mi voi ca si constantean sa nu las sa se duca vestea aiurea de catre cei care calca ocazional /tranziteaza orasul si care nu au informatii suficiente !

Spuneti-mi voi un nume de strada principala (si chiar mare parte din cele de cartier ) unde ati vazut gropi de n-ati putut merge cu 20 km/h in Constanta ?

Back on : venind de la Neptun se merge direct pana la Gara ( adica trecem de al 5-lea semafor in linie dreapta venind), acolo banda a 4-a < stanga si ne vedem la Bucuresti pe A2 ! Respect maxim domnilor ! :icon_thumright:

Modificat de radioman
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

doare dar e adevarat (asa am patit cind am mers cu amicu' sindicalist... aveam toti 4 grija ceasului sa nu pierdem papica )

poi doar nu se manca doar o juma de ora...dar sa fie chiar o mare prostie. ma rog, pareri si pareri.

cand te duci in concediu cu 2 pitici dupa tine, parca nu prea iti vine sa te pui pe cautat mancare si asteptat.

iar daca pierderea unei mese e un eveniment atat de important.....

cat despre mic dejun, nu l-am pierdut niciodata. m-am trezit de multe ori chiar pe la 6.30-7, daca tot m-am dus la mare, sa prind soarele ala frumos. vorba lui sharanel, doar n-oi sta la o piscina ca aia pot face si la Bistrita (desi NU ai cum sa o faci, ca acolo nu ai apa atat de calda, temperatura medie anuala e mai scazuta, probabilitatea de a ploua mai mare si nu ai marea la 100-200 m de tine, sa simti aerosolii - a, daca e doar de nisip, imi cumpar 2 saci de la materiale de constructii, ii aurnc in curte si imi pun prospou)

repet, la primul semn ca exista pe litoralul romanesc un hotel ce practica all inclusiv-ul la preturi decente si eventual are si plaja privata, ma voi gandi serios unde sa-mi fac concediul. faptul ca nu-mi permit un concediu prelungit ma face sa optimizez timpul petrecut in zona.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salutare,

Tocmai m-am intors de pe litoral unde am stat 7 nopti si chiar mi-a placut ba chiar mai mult ca si anul trecut.Este a doua oara in cei 26 de ani ai mei cand vad litoralul romanesc si totusi inca mai vreau sa merg la mare tot la noi.

Am fost cazat in Costinesti la Vila Oana cu 100 ron/camera dubla cu baie in camera si AC. Camera a fost destul de ok ,de asemenea foarte mult mi-a placut si proprietara pentru ca tot timpul ne-a intrebat daca este totul ok, daca avem nevoie de ceva...Parcarea era in sir indian in curtea vilei, insa eu cum am mers cu masina in fiecare zi mi-am parcat-o in fata vilei.

Pentru familie cu copii mici recomand o alta vila(Vila Alex) tot in Costinesti(mai la margine) ...e superba mai ales ca e intr-o zona retrasa...cel putin eu nu am mai vazut alta vila care sa arate ca si asta.Aici s-au cazat prietenii mei(2 cupluri) cu 2 copii mici (9 luni).Fata de Olimp e cam la 10-15 min de mers cu masina...cam cat ai face pe jos de la vila la obelisc... http://casacostinesti.blogspot.com/

Costinesti-ul a ramas la fel ca si anul trecut, insa pentru cazare a fost perfect.Avand masina, in Costinesti am fost la mare doar o zi pentru ca in rest am colindat aproape toate statiunile:Olimp,Mamaia,Saturn,Venus,Mangalia,Neptun,Eforie Sud...in jur de vreo 400 de km am facut prin statiuni...

Cea mai frumoasa statiune pentru facut plaja si baie este de departe Olimp.....(plaja de langa terasa delfinul)...plaja e un pic mai ingusta dar merita din toate punctele de vedere...pacat ca nu exista posibilitati de cazare mai multe in afara de hotelurile comuniste...

Anul trecut mi-a placut si Neptunul dar anul asta erau foarte multi crabi si pesti la mal...Mamaia e la fel, e ok insa e plina de fitze...

Saturnul are o super plaja, pacat ca nu se investeste si nu se amenajeaza corespunzator...in plus drumul de acces e cam blocat pentru ca se lucreaza si trebuie sa lasi masina mai departe de plaja daca nu vrei sa platesti parcare...

In Mangalia spre surprinderea mea chiar mi-a placut plaja, insa sa nu mancati la "impinge tava" de pe plaja pentru ca e oribila mancarea.

Plaja la Venus e foarte frumoasa ...apa la fel...aici cred ca am prins cele mai mari valuri...In Efoie Sud e foarte ok daca vrei liniste...e perfecta pentru 40+...

Pacat insa ca intr-o seara o nemtoaica inota langa geamandura(Olimp) si un salvamar a trecut cu barca peste ea...A iesit saraca nemtoaica pe picioare din apa vanata pe spate,si taiata destul de serios la picior...A venit salvarea si totul a fost ok dar totusi cred ca nu e o reclama buna pt litoral...

http://www.evz.ro/detalii/stiri/turista-di...mentarii/1.html

De obicei am mancat prin Neptun...Spring Time face toti banii...Meniul zilei vad ca a ramas cel de anul trecut :ciorba de legume+pireu+snitel+salata de varza/castraveti la 8,9 lei...De anul asta vad ca au mai introdus si alt meniu:Pireu cu chiftelute marinate + salata de varza/castraveti la 7,9 lei.E frumos la ei pentru ca au de toate...Frape-ul de caramel/vanilie la 3,9 lei e super ok.

Ultima seara am incheiata-o la Terasa Stefan din Costinesti unde mancarea a ramas la fel de buna poate insa putin mai scumpa ca si anul trecut...Oricum cred ca se cam observa si criza pe litoral pentru ca cel putin anul trecut terasele erau mult mai pline fata de anul acesta...

Deci per total a fost super ok(pacat ca am fost racit tot timpul) si nici nu am cheltuit mult...700 cazare + 420 combustibil + 600 food pentru 2 persoane...

Pacat ca am avut "inspiratia" sa merg in Delta dupa mare unde a fost un adevarat fiasco dar asta deja e o alta mancare de peste...

Modificat de bujulache
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

chiar se poate numi plaja fasia aia de 4 m latime din costinesti?

iar apa este in continuare usor murdara

Modificat de iulixxx
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

si tu de cati m patrati ai nevoie sa iti intinzi un prosop ? :D

tocmai faptul ca era mica plaja nu se aglomera... toata lumea prefera sa se duca la ingramadeala si la mizerie :pale:

eu unul mai mult stateam in apa decat pe plaja... la plaja pot sta si in strandul din neamt

Modificat de alios
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salutare dragi colegi :pale: A fost careva dintre voi la Hotel Europa in Eforie Nord ? Ma gandesc sa evadez si eu cateva zile si ma gandeam sa merg la Eforie si au o oferta buna la Europa, dar nu am mai fost niciodata :D)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

si tu de cati m patrati ai nevoie sa iti intinzi un prosop ? :D

tocmai faptul ca era mica plaja nu se aglomera... toata lumea prefera sa se duca la ingramadeala si la mizerie :pale:

eu unul mai mult stateam in apa decat pe plaja... la plaja pot sta si in strandul din neamt

nici intr-o casa nu iti trebuie mai mult de 30mp sa iti pui lucrurile si sa te misti in ea....dar senzatia nu e cea mai placuta

cat ai platit tu la pensiune am platit eu in Bulgaria la Nessebar anul trecut la hotel 4* cu mic dejun

am gasit pe booking.com 2 pensiuni in Obzor la 30E /2 nopti / 2 pers la 400m de plaja

deci Romania in continuare e scumpa....din pc meu de vedere

si cam asa arata apa in Nessebar

dsc01522le.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Modificat de iulixxx
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

D-le Radioman, daca eu drumul ala il stiu si e cam la fel de varza ca acum 10 ani e vina mea? Nu am de gand sa ocolesc pe la gara, pentru ca pur si simplu prefer sa ies cat mai repede din oras. Sunt constient ca sunt alte drumuri mai bune, insa cel ales de mine e cel mai scurt. N-am sa inteleg niciodata cu ce va convinge Mazare sa-l tot votati, nu vad nimic nou in orasul ala de 10 ani, in afara de malluri, hoteluri si telecabina aia care se strica mereu.

Iulixxx, hai sa nu transformam topicul asta intr-un versus intre Romania si Bulgaria.

Modificat de cristian
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu facem versus, comparam preturi...cred ca toata lumea e interesata sa afle

decat am expus vacanta mea de anul trecut comparativ de ceea ce scria soila

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Stai linistit, si eu as avea multe de spus despre preturi si despre calitatea serviciilor, ca si comparatie. Fiecare alege ce vrea, in functie de banii pe care ii are disponibili pentru vacanta si de cat de comod e. Eu prefer sa fac 60 de km in plus pentru anumite lucruri care nu le gasesc in Romania, unii nu.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!