Jump to content

Upgrade turbina

abstrakt
 Share

Postare recomandată

mda...

ceea ce am aflat pana acum nu imi da nici un raspuns pentru situatia in cauza. am intrebat si pe un form international, sunt curios daca altii s-au mai lovit de asa ceva, poate ajung la o solutie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 months later...

Cipos, ce-mi recomanzi pentru un upgrade de turbo la Un passat 1.9 TDI 131 CP COD MOTOR AWX? Ceva care sa fie in limita injectoarelor si a pompei( AM CUTIE CU 5 TREPTE).SI CAT M-AR COSTA PIESELE PLUS MANOPERA PLUS RESOFTAREA(TOT SA FIE SAFE PENTRU MASINA).

Link către comentariu

iti zic eu ca la cipos, o turbina este intre 300-500 de eur.

Link către comentariu

• 6 months later...
Haiduc Cosmin

Salut : Citesc pe forum mult unele mi se par adevarate unule mi se par aberatii. Am un Golf 4 1.9 AXR .Ce ar trebui sa schimb si ce costuri minime ar implica sa trec si eo de la 101 la mult mai mult..

Parinti mei detin un Service Auto dar ne ocupam doar de mecanica rapida si foarte putin de diagnoza. Asa ca mana de lucru pentru mine nu ar conta

Modificat de forceturbo
Link către comentariu

• 3 months later...

cu o turbina vnt20 montata pe masina din semnatura pana la ce putere as putea ajunge?......momentan am 160 cp si 320 nm.....fara alte modificari as mai putea urca mai sus?

Link către comentariu

o sa iti trebuiasca fmic daca nu ai injectoare si faci cam 200cp cu putin lag. iti recomand turbina gtb1756vk de pe audi a5 2.7 tdi si o sa ai lag aproape 0.

Link către comentariu

• 8 months later...

Salutare....

de curand am montat niste duze de T3 ( .216 ) si o pompa injectie de 11mm ( ALH automat ) , iar acum sunt in dilema deoarece nu stiu ce turbina sa aleg !!!

Am inteles ca as putea pune o turbina de 2.5 (aceasta turbina are codul GTB2056v ?? ), astfel as avea foarte putin lag ! As mai dori sa stiu ce alte turbine ar mai potrivi ( GTB2056VK - as putea sa o instalez la mine ? Sau gtb1756vk , desi cred ca sunt aproape accelas lucru ). De asemenea ar ajuta un FMIC dupa montarea uneia dintre turbine ?

Link către comentariu

Lagul cel mai mic va fi la gtb1756vk. Dar sincer, nu stiu daca este bolt-on. Turbina de 2.5 adaptata pt galeria mea am eu(gt2056vc) si ceva lag tot am. Nu e rau, dar nu mai e al fel de responsiva ca gt1749-le original. Ca sa fie in mintile ei tb sa stai in >2500 ture.

Cel mai bine, sfatuieste-te cu colegul cipos. El este cel mai in masura sa te ajute. Fmic-ul nu ti-ar strica nici in stadiul in care esti acum. Banuiesc ca vrei sa te duci undeva la 160 de cai, nu?

Modificat de Andrei_Tdi
Link către comentariu

lasati la o parte turbinele de pe 2.5 sunt foarte proaste spool prost si fiabilitate destul de indoielnica, incearca GTB1756VK

Link către comentariu

Se pare ca o ideea buna ar fi turbina mentionata de Andi , care are full boost de la 2000 RPM....si din cate vad buna pt puteri pana in 230HP !!! Stie totusi cineva cum as putea sa o adaptez pe un ASV ??? Am inteles ca ar cam trebui admisia de PD130/150 si TIP-ul tot asa !!! Pot sa transform actuatorul electronic in vaccum?

Andrei_TDI - sper sa ajung undeva in apropiere de 200hp !!!

Modificat de H0lyBoy
Link către comentariu

E foarte usor sa se faca trecerea de la acurayor electronic la vacum. Daca nu vreti batai de cap si daca aveti capitalul necesar incercati la dark side developments uk.

Link către comentariu

Am vazut ca aveau kitul pentru trecerea la un GT17VK dar si 1125 lire mi se pare destul de exagerat !!! Nu contest calitatea lucrarilor dar pt pretul asta primesti o evacuare si galeria evacuare parca....Pt turbina mai pui jos inca vreo 800 lire !!!

Link către comentariu

Pretul mi se pare foarte bun mai ales deoarece calitatea este de top. Am vazut kitul si arata bestial. Serpisorii sunt foarte bine facuti si permit turbinei un spool foarte bun!

Link către comentariu

Am vazut ca se poate monta si pe o admisie de passat , cred si eu ca poate sa faca spool mai bun cu serpisorii aia de la Darkside, dar pretul este destul de mare pt mine , asa ca in continuare caut o solutie pt adaptare !!!

Ce crezi ca as avea nevoie sa adaptez un astfel de turbo? Ai vazut live tot kitul ?? Stiam ca a fost pus pe un Seat in Romania , cuplat la un 2256VK !!!

77706951.jpg

90457316.jpg

Link către comentariu

Adaptare se face foarte simplu pe mainfoldul de pasat iti trebuie o flanja care se sudeaza pe mainfold iar pe urma turbina se prinde in 4 suruburi daca nu ma insel!

Link către comentariu

hangyouridols

De fapt e manifold(galerie,),nu mainfold si banuiesc ca te referi la exhaust manifold(galerie de evacuare);hai sa ramanem la limba romana totusi :)

Link către comentariu

• 2 weeks later...
chinto_boss_ro

salutare,mam tot uitat pe net dupa o galeriie de evacuare de la o alta masina care sa fie separata de turbo(sa nu fie corp comun cu turbo) din cate am inteles este posibil sa se potriveasca de pe golf 2 1.6 TD..stie cineva daca e posibila combinatia...mie mi°ar fi mult mai simplu sa adaptez un turbo pe galeria aia decat sa refac una...akuma nu stiu sigur daca e adevarata treaba asta...poate cineva sa confirme?sau stiti vrun alt tip de galeriie care sa fie separata de turbo si sa se potriveasca pe golf 4 tdi?

Link către comentariu

Aceeasi intrebare si eu doar ca mie imi tre pe un mk v 1.9

Link către comentariu

hangyouridols

Din cate stiu,numai motoarele longitudinale vin cu galeria de evacuare separata de turbina si anume la audi(fara a3 care are motor transversal).

Link către comentariu

Si ar trebui sa potriveasca si la mine banuiesc?

Link către comentariu

• 4 weeks later...

va salut,am si eu o intrebare,la ce presiune lucreaza maxim un vnt 17 dupa ce a fost facut softul?

Modificat de cosminionutn
Link către comentariu

hangyouridols

1,5bar safe,max 1,550;poti sa bagi si mai mult,dar pe riscul tau.

Link către comentariu

Depinte unde faci 1.5 sigur cu un vnt17 nu faci 1500 la 4000 ture :)

Link către comentariu

Ok am inteles,am facut niste loguri si le-am postat in aria unde se discuta despre ele, dar inca nu mi-a raspuns nimeni,eu nu ma pricep sa citesc logurile asa ca va rog pe voi sa va uitati peste ele daca vreti bineinteles si sa imi spune-ti daca este presiunea prea mare,multumesc.

Modificat de cosminionutn
Link către comentariu

• 4 weeks later...

Nu stiu daca posetez unde trebuie.

Am stage1 si vreau sa schimb turbina de la masina cu una mai mare...sau sa schimbt tot traseul de evacuare + finala, dar imi este frica de DPF sa nu se intample ceva cu filtrul. Nu stiu ce sa aleg, ori turbina, ori evacuare, dar cat m-ar costa evacurea toata mai bine as pune alta turbina.

Va rog sa imi imapartasiti cateva sfaturi/pareri cu ce sa pun si de unde sa pun.

Rog sa nu aruncati cu pietre in mine. :))

Modificat de STOE
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!