Jump to content

Reviziile la Polo - generalitati

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

alex_pescaru

Teoretic nu se schimba periodic sau la un anumit nr. de km, ci doar se verifica si se schimba daca este cazul.

Modificat de alex_pescaru
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dupa ce timp de 2 saptamani m-a tot stresat martorul (aprins)de placute de frana din bord,ieri am fost in service si am schimbat placutele de frana:TEXTAR - 185 RON + verificare tambure spate( :( sabotii sunt cam dusi,necesita inlocuire).Manopera a fost 30 RON :blink:

Aseara am schimbat si eu placutele..am luat Textar din Targ Vitan cu 150 ron, (ferodo erau 90ron, informativ). le-am schimbat singur..

Link către comentariu

• 2 months later...
  • 4 months later...

si eu ma apropi de 90.000 trebuie sa schimb neaparat distrubutia care este pe lant motoru este de 1.2 AWY sau schimb numa cureaua de transmisie(accesori)? :)

Modificat de stanu
Link către comentariu

Salut, eu am schimbat doar cureaua pe la 129000 km.Am schimbat-o deoarece scartaia dimineata. Distributia e ok masina are 138000 km si nu da semne de oboseala.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Va rog, la cati km se schimba distributia la un Polo 9N3 motor de 1,4L benzina, 59KW, cod motor BUD?

Teoretic la 90.000 - 100.000 km, kit distributie + pompa de apa... practic fiecare hotaraste, in functie de cum i se pare cureaua la pipait ... de cati bani are... :icon_geek:

Link către comentariu

• 1 month later...

Tot nu inteleg cum pot da 240k garantie pentru distributie(in cazul tarilor "civilizate" care au autostrazi) si 180.000 km in cazul tarii noastre.Sau cei de la Peugeot folosesc materiale din industria spatiala?

interval_service.jpg

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salutare. Mi-am cumparat de curand un Polo 1.4 TDI (Bluemotion).

Ultima revizie a fost facuta cu aproape 20.000 km in urma, asa ca as dori sa-i schimb macar uleiul(eventual si filtrul de aer).

Ce fel de ulei imi recomandati (tip/marca) ?

Multumesc

Link către comentariu

castrol edge fst ... si fa-o cat mai repede ... distrugi bunatate de motor ... pe mine m-a costat 4 mil cu tot cu manopera ... filtru polen cu carbon activ, filtru motorina, filtru de aer, filtru de ulei si 4L castrol edge

Modificat de moesis
Link către comentariu

• 3 weeks later...

Later edit : am gasit topicul referitor la ce ma interesa,nu-l vazusem!

Bad post.

Modificat de Adrian_S
Link către comentariu

• 3 weeks later...

Buna ziua,

Sunt nou pe aici si de curind am luat un POLO 9n3 cod motor BUD, masina are 70.000 km si as dori sa stiu la revizia de 75k ce trbuie sa schimb in afara de ulei si filtre (ulei; bezina; aer;)

Din reviziile facute pina acum si trecute pe carte lipseste cea de 60k (facuta la alt sevice si nu la Vw)

1.ulei cutie de care?, km?

2.lichid racire de care?, km?

3.lichid frina de care?, km?

4. altele

Aplelez la bunavointa voastra ptr. un plan de revizie.

Multumesc anticipat ptr. ajutor

Link către comentariu

Salut tool

1.Uleiul la cutia de viteze nu am schimbat pana acum masina e din 2003 si are 140.500 km

2.Lichidul de racire e G12 dar vezi ca se poate verifica densitatea si daca e inca bun nu necesita schimbarea.

3.Lichidul de frana trebuie sa fie dot 4, cand am schimbat placutele de frana mi sa recomandat dot4

4.Verifica nivelul lichidului de servo-directie si cam atat.

Link către comentariu

Buna ziua,

Ulei de motor cu filtru 3,20 litri Specificare ulei de motor Longlife VW 503 00/504 00 Specificare ulei de motor VW 501 01/502 00 Transmisie manuală 5 viteza 02T 2,00 litri Specificaţie ulei transmisie manuală 5 viteza 02T G 052 512 A2 Transmisie automată Transmisie 09G, Cantitate de schimb 3,00 litri Transmisie automată Transmisie 09G, Cu reumflare 7,00 litri (Umplere pe termen lung) Specificaţie ulei transmisie automată Transmisie 09G G 055025 A2 Servodirecţie 0,70 litri Specificare ulei servodirecţie G 002 000 Lichide de răcire 5,60 litri Specificare lichid de răcire G12 Plus Lichide de frâna la schimbare 1,10 litri Specificare lichid de frână DOT 4 Agent de răcire instalaţie de climatizare 525 - 575 Grame Specificaţie agent de răcire R 134a

Schimbati toate consumabilele inclusiv bujiile+lichidul de frana iar la anul sa va pregatiti de inlocuirea distributiei.

Numai bine.

Modificat de Aditu
Link către comentariu

Buna ziua,

Multumesc mult ptr. raspunsuri.

Daca tot a venit vorba de distributiei, care este solutia cea mai buna?

o zi frumoasa.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Am si eu o intrebare. Masina mea este echipata cy 4 airbag-uri. Doua in bord si doua in scaune. Am vazut prin manuale ca se pot dezactiva dar la mine la masina nu am gasit asa ceva. Este posibil sa nu se poata dezactiva? Este vorba despre un polo 9N din 2002 vin wvwzzz9nz2y045985 .

Link către comentariu

de ce sa dezactivezi airbag-urile in primu` rand ?

Link către comentariu

Daca nu ai cum sa il dezactivezi cu cheia din torpedou (pentru pasager vorbesc) se poate dezactiva cu VAG-COM. Dar daca vrei sa il dezactivezi ca sa faci economie in caz de accident mai bine iti faci CASCO. Si daca vrei sa pui scaun de copil, fa bine si pune-l pe bancheta in spate.

Link către comentariu

Nici nu ma gandesc sa il dezactivez.Am intrebat doar pentru ca la unele se pot dezactiva si eram curios daca se poate si la masina mea dar probabil din alt loc. Era pura curiozitate.Sunt puse acolo sa fie active nu ca si ornament iar copilul cu siguranta va sta doar in spate.

Link către comentariu

Salutare baieti.Ce placute de frana m-ati sfatui sa iau pentru Polo?Am trecut de 70.000 cu ele si mai au destul de putina carne din cate am observat si vreau sa fiu deja pregatit pe ce firma sa merg cand trebuie sa le schimb.

Danke!

Link către comentariu

Ferodo Premier am eu ... 20k km de mers agresiv si nu prea dau semne de uzura

Link către comentariu

Intrebare, am polo 9n sdi, motor 1.9 47kw si 192.000 de km, trebuie sa fac distributia... Unde ma indrumati? Am de facut ceva reparatii si la alternator, se aude un bazait ciudat... Cred ca de la fulie.

Link către comentariu

Eu ma gandeam la ATE. Si o intrebare,cati km as mai putea sa merg daca mi s.a aprins senzorul?

Link către comentariu

Am si eu o intrebare.Nu stiu ce fel de placute de frana sa imi cumpar , adica care se potrivesc la polonicul meu .

Pa acel stiker care este lipit in cartea masinii si pe care am inteles ca scrie tipul de frana scrie urmatoarele:

WVWZZZ9NZ2Y045985

9N1 0B4

POLO A04 BASIS

40 2V 5G

AWY FSP

LP3G AV

X4A 1AN QG1 ---

C5P H2S 4KC 4GF 3NB

2PQ Q1A J1P --- 8M1

8BB V0C 8RE 8TC ---

8AS 7R3 ---

Am trecut datele in aceiasi ordine ca pe stiker

Mentionez ca masina este din 2002 , modelul cu 2+1 usi.S-a aprins martorul de la bord pentru uzura franelor iar de atunci am mai facut cam 300 km.

Link către comentariu

Cel mai sigur mergi la un service care iti poate si aduce placutele. Pentru masina mea au gasit vreo 5 modele de placute (diferente mici intre ele) si au trebuit sa dea jos o placuta sa o compare cu ce ii arata softul.

Link către comentariu

Am si eu o intrebare referitoare la calitatea parbrizelor noi si aici ma refer la cele cu 400 ron montaj inclus.

Imi trebuie un parbriz la polo-ul meu si nu stiu de care sa imi cumpar . Am oferte de 395 - 410 si 425 roni la 3 firme diferite iar in pret este inclusa si manopera.Aveti idee daca merita banii sau este mai bine sa caut second pe la dezmembrai? Nu sunt mai bune cele de la dezmembrari tinand cont ca sunt originale?

App de dezmembrari.Aveti idee cat costa unul?

Masina este vw polo 9N din 2002.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!