Jump to content

S K F - ul

F l o r i n

Postare recomandată

Stiu - am avut 2 ani masina bleumarin oleaca metalizata - si mi-am jurat sa nu imi mai iau culoare inchisa. Frumoasa curata, a doua zi deja intram repede si trageam usa dupa mine sa nu o mai vad :)

Link către comentariu
  • Replies 480
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• F l o r i n

198

• C o s m i n

18

• Cosmin_TDI

14

• Muale

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

Azi intra la spalat .... si primeste papuceii de vara ... pozele mai tarziu

Link către comentariu

Am uitat de poze.... acum mi-am adus aminte.

20120319_182910.jpg

20120319_182035.jpg

20120319_182059.jpg

20120319_182822.jpg

20120318_173430.jpg

20120318_175743.jpg

Passat9.jpg

Link către comentariu

Ma bucur ca va place,.... deci, efortul meu, nu a fost in zadar.

Da, din pacate clientii nu se inghesuie deocamdata. O masina buna, e cumparata - in general - de un cunoscator - restul, se duc tinta, pe chiftele....cam asta cred eu.

Link către comentariu

Prin asta trec si eu Florin. Nu-i graba o sa se gaseasca si pt noi. Constient ca o sa mai dureze, eu am ales sa nu ii mai fac km. Bafta in continuare si sa o ia cineva care o merita

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

OT:cat m-am chinui si eu cu varamiu cand am cautat pentru el...normal..eu ii aratam dotarile...la care el mi-a zis :Laure...pretu conteaza...

deci...pretul conteaza mai mult decat masina:))

nu conteaza daca este o chifteluta marinata daca are un pret mic:))

Link către comentariu

Din pacate.... si varul, s-a ales cu ceva de calitate, la pret mic ?

nu ma-ndur sa scot de pe ea, ca am oferte cam la toate optionalele.... gen volan, interior, cluster, navi, jante... si s a o fac stock - implicit se da mai ieftin dupa aia..

dar cat m-am chinuit sa le gasesc, toate OEM si in stare buna....

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

pai in primul rand conteaza pretul. daca dispui de o suma de bani,cauti masini ce se incadreaza in banii aia. apoi le selectezi in fc de stare tehnica,dotari si alte preferinte.

ma gandeam oare ce pret ar avea a mea dar dupa ce am rasfoit autovit-ul nu mi-am dat seama... :)

Modificat de Muale
Link către comentariu
Laurentiu_LWR

pai ai vazut masina varului meu...golf4 ala argintiu ARL...de am venit la tine de am facut diagnosticare si log in mers...

nu stiu cat o mai tii minte...dar masina avea destule bube...si a dat pe ea 200mil...

Link către comentariu

Gata, imi aduc aminte.... da, din pacate mai era de munca la ea......

Link către comentariu

Eu am incercat vanzarea masinii mele cu toate piesele pe ea si degeaba.

Acum mi-am revizuit atitudinea si sper sa am mai mult noroc :)

Link către comentariu

Adica, te-ai apucat sa vinzi de pe ea.... sa revii la stock.

Link către comentariu

Exact...si e tare neplacut...

Dar sper ca asa sa fie mai ok pentru potentialii cumparatori

Link către comentariu

cel mai bine este daca o faci stock, si astfel o dai mai ieftin

si eu stiu pe multi care imi zic.. daca o masina trece de 10 ani deja e praf.. si tre sa fie ieftina prin definitie

apoi le arat golful meu si ii intreb cati ani ii da.. si cand le zic ca urmeaza sa faca 10 ani de cand a fost facuta nu ma cred :)

mare pacat, dar asta e piata, toti vor masini ieftine, nu se mai uita si la faptul ca poate mai are putin si cade motorul de pe suporti

Link către comentariu

Frumoasa masina,se vede cat ai muncit sa o aduci in stadiul asta..viitorul cumparator va fi tare mandru de ea.

Link către comentariu

Exact...si e tare neplacut...

Dar sper ca asa sa fie mai ok pentru potentialii cumparatori

Da, si pe mine ma doare inima sa fac asa ceva..... mai ales cand stiu cat am muncit si cat m-am chinuit sa fac rost de anumite piese, originale... si care se gasesc rar.

Link către comentariu

Sigur... doar nu o sa scot climatronicul... in schimb, ca varianta posibila, e sa inlocuiesc cu piese stock plus diferenta

- tapiterie piele plus fetele de usi - cu scaune incalzite

- cotiera piele

- navigatia Kenwood 2Din

- faruri lupa Hella plus instalatia xenon OEM

- volanul de lemn

- maxidot-ul cu foliile edition

- ornamentele de lemn

- jantele Montreal

- carkit-ul

... si cam asta imi aduc aminte, la ce pot scoate de pe ea.....

Link către comentariu

Si apoi sa stai si cu astea la vanzare cine stie cat... nu merita, parerea mea. E exact cum a zis colegul @Popica pe pagina anterioara. :mellow:

O sa vina si cumparatorul potrivit, asa ca eu zic sa te bucuri de ea cat mai poti. :P

Link către comentariu

da, de stat cu ele nu cred ca o sa stau eu prea mult.... ca doar sunt in domeniu... :icon_geek: doar ca e cam grea dezmembrarea ...

si eu sper ca va aparea cumparatorul... mai ales ca am lasat pretul mai jos, am coborat la 4990 euro.. negociabil... numai sa fie multumit si cel care o cumpara... doar da cheie... masina plina de optiuni - conteaza zic eu, una e sa ai tot confortul si luxul oferit de dotarile originale... si alta e o masina cheala...

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu
Laurentiu_LWR

salutari serifule...te-am vazut azi pe la ora 6 la piata trapezului...

ai facut dreapta si io stanga...eram cu o zafira...sigur nu m-ai observat:))

Link către comentariu

Scuze.... cred ca eram cam obosit....

Seara buna !

Link către comentariu

Florine, bafta la vanzare. Chiar ii aratam ieri pozele unui coleg de serviciu. A ramas si el placut impresionat de dotari si de pasiunea pe care ai pus-o in a aduce masina la stadiul de azi (mai ales ca e un fan Passat B5/B5.5). Poate ramane totusi pe forum, sa mai auzim de ea si pe viitor.

:offtopic: Te rog sa nu ma uiti nici pe mine cu tempomatul :)

Modificat de MariusAP
Link către comentariu

Eu asa vreau, sa ramana la cineva care e pasionat, care sa se bucure de munca mea..... dar, vom vedea.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!