Jump to content

My new Scirocco

robi_zet

Postare recomandată

Sa le stapanesti sanatos :d arata foarte bine.

P.S. : poti sa imi dai un link cu cauciucurile pe care le ai de vara?asta daca le'ai luat de pe net.

Link către comentariu

Am rezolvat cu directia :) Acum ramane doar sa vina vremea buna si punem jantele :D

L.E Ma gandesc sa pun valve ascunse. Ce parere aveti sunt ok? De unde pot cumpara?

Modificat de robi_zet
Link către comentariu

Au un design frumos care niciodata nu va iesi din moda :D.

Sa le folosesti cu placere.

Legat de valve ascunse, posibil sa aiba cei de la vulcanizarile mai mari, gen Autosoft, Norauto.

Eu sunt curios cum se umfla prin valvele acelea. Banueisc ca este nevoie de un adaptor.

Link către comentariu

Ar trebui sa mearga pentru ca pedalele sunt la fel. Am auzit si eu ca astea de Skoda sunt mai ieftine decat cele de VW

Link către comentariu

Materialul/dimensiunile sunt aceleasi ca si la pedalele sport standard de pe Golf GTI.

La kit-ul respectiv nu ai pedala de acceleratie completa, ai doar capacul de la pedala de acceleratie (motivul pentru care kit-ul este mai ieftin, nu pentru ca la Skoda ar fi mai ieftin). Nu stiu daca acel capac va inlocui capacul standard de la pedala de acceleratie (daca se poate demonta capacul standard de pe pedala de acceleratie si apoi monta capacul nou). Altfel va trebui montat/lipit peste pedala de acceleratie => o pedala mai groasa.

Eu am ales optiunea sa inlocuiesc pedala de acceleratie cu totul, dar kitul de pedale sport este mai scump asa (93 Euro + transport).

Modificat de volvol
Link către comentariu

Ornamentul se monteaza peste pedala actuala si nu va fii deloc groasa, nici nu se observa diferenta. Eu asa am procedat si este foarte ok.

Link către comentariu

Sorin poti pune o poza cu pedalierul tau? De unde le-ai cumparat? Mersi

Modificat de robi_zet
Link către comentariu

Inteleg ca privind din fata pedala de acceleratie, nu se observa ca a fost montat un capac peste ea, dar pe undeva trebuie sa apara niste diferente de dimensiuni pentru ca nu poate fi identica cu o pedala care vine direct cu acel capac sport. Sau pedala de acceleratie (de la varianta de kit cu pedala completa) este de fapt tot o pedala de acceleratie standard cu un capac montat peste ea?

Modificat de volvol
Link către comentariu

Se taie cativa mm din coltul pedalei de acceleratie pentru a se aplica capacul. Mai bine iei de la Alex cum a zis si Sor!n, ti le si monteaza.

Link către comentariu

Robi cum te impaci cu rampa din parcarea Sun Plaza? 

Cea cand vii dinspre Oltenitei si urci din parcarea baumax.

Eu de cand am arcurile ating destul de des.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Trebuie luata de-a latul orice rampa ca sa nu mai atingi :) stiu asta de cand aveam suspensia lasata la maxim pe gti

Link către comentariu

Azi a fost prima data in mall de cand am arcurile si situatia sta cam asa...

Daca intru dinspre Oltenitei cobor fara probleme in parcare la -1 dar cand urc spre "etajul" 0 ating cu protectiile acelea de sub masina (cred) ca sa nu ating deloc tre sa intru prin intrarea de pe Vacaresti.

In Mall Vitan nu cred ca o sa ma intru in parcarea supraetajata.

O.T rave conduci si un logan visiniu?

Link către comentariu

Mai taiati din masina :)) Avantaj Polo - si cu 4 persoane in masina urc fara sa ating nimic in sun plaza :))

Link către comentariu

Rave inseamna ca te-am confudat :))

Nici nu vreau sa ma gandesc cu 4 pers. :)))

Send from my Sony Xperia S

Link către comentariu

Sunt usor de confundat. :p

Daca ai pus cauciucuri pe jantele noi, pune o janta pe langa masina sa vedem cum arata :p

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!