Jump to content

Astept Golf6

szaki
 Share

Postare recomandată

am fost si mi-am ridicat masina de la pbv1 la ora 17. Masina este putin spus dementiala iar dsg merita pana la ultimul banut, recunosc am avut emotii primele 10 min in parcare pana am vazut cum se procedeaza, nu am mai condus niciodata dsg dar nici nu mai vreau altceva.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 581
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mandelu

26

• szaki

22

• TDR

19

• alecsutzu

19

Top Posters In This Topic

Posted Images

Bravo, dom'ne, se inmultesc DSG-urile. Felicitari, s-o stapanesti sanatos

Link către comentariu

Felicitari Adi. Vei aprecia dsg-ul in traficul bucurestean. Ce varianta de tsi ti-ai luat? Apropo, incearca si pe modul sport dupa ce-i faci rodajul. Drive safe!

Link către comentariu

Buna seara la toata lumea.

Ma numesc Alin si in ziua de luni 07.12 am sa ma duc la PBN sa platesc avansul de 30% pentru un Golf 6 HL ED 1.4 TSI, 160cp, DSG 7v, 4u. In momentul in care voi incheia contractul si mi se va comunica termenul de livrare am sa editez acest post ca sa pot sa vi-l comunic si voua. Daca sunt intrebari despre configuratia aleasa sunt mai mult decat bucuros sa le raspund pe toate. Vreau insa sa multumesc tuturor membriilor acestui forum cu ajutorul carora am reusit sa cat mai multe despre masina pe care o voi comanda.

O seara buna tuturor.

Modificat de Alin aka iPoooh
Link către comentariu

Felicitari Adi. Vei aprecia dsg-ul in traficul bucurestean. Ce varianta de tsi ti-ai luat? Apropo, incearca si pe modul sport dupa ce-i faci rodajul. Drive safe!

Multumesc mult pentru urari iar referitor la trafic l-am experimentat azi de la bdul 1 Mai pana la lujerului si a fost extraordinar de lejer si placut drumul fara muschi la mana dreapta si piciorul stang. motorul e de 122cp si am incercat si modul sport un pic ca mi-a zis de la pbv1 ca pot dar nu exagerat pana termin rodajul. Masina a facut din ziua comenzi pana la ridicare 8 saptamani dar ea a fost la ei 26.11.

Link către comentariu

Inca o data, bun venit in club! Am o masina asemanatoare de 6 luni si sunt la fel de entuziast. Referitor la dsg, apreciez inclusiv acel mers lin ce incepe imediat ce ai eliberat frana iar schimbatorul nu este in P sau N. Foarte util la parcari sau manevre in spatii inguste. Desi motoarele vin rodate chimic, este recomandabil sa nu o turezi brusc, mai ales cand motorul este rece si are nevoie de cativa km pana ajunge la 90 de grade. Sa te bucuri de ea!

Link către comentariu

cand ziceti de turatii va referiti dusa direct in 4000 de ture sau ceva de genu nu?.. am si eu un golf 6 tdi 2.0 l 110cp si am aproape 6000 de km. :RO flag: :icon_cool:

Link către comentariu

stiti dc au scos motorul de 2.0 110cp si l au schimbat cu 1.6 1.05 cp????????? scz ca am postat de 2 ori

Modificat de Crisilo
Link către comentariu

alex76 multumesc daca urarea de bun venit imi era adresata mie.

Am platit avansul in ziua de luni asa cum am spus in postul meu anterior, iar acum o sa imi permit sa va arat configuratia viitoarei mele masini:

Golf HL Edition 1.4 TS/160 CP DSG 7,4u

Culoare exterioara - Alb( candy-weiss)

Optionale:

Aer conditionat Climatronic - reglare automata pe doua zone, separat stanga/dreapta

Alarma antifurt "Plus" cu imobilizator electronic, senzor de supraveghere interioara, back-up horn, deschidere individuala a usilor, lumini pentru citit fata/spate

Conector multimedia MEDIA IN, cu cablu adaptor USB

Faruri bi-xenon cu iluminare dinamica la virare, faruri de ceata si instalatie spalare faruri

Faruri cu lumini permanente cu intensitste redusa

Indicator presiune pneuri

Lumini si vizibilitate-lumini de zi permanente, functie Coming Home-Leaving Home, senzor de ploaie, oglinda interioara cu sistem automat antiorbire, doua lumini fata in dreptul picioarelor

Park Assist, inclusiv Park Pilot si camera Rear Assist

Radio RCD 510 cu functie MP3, Cd-changer pentru 6 CD-uri

Pret: 22.600 Euro.

Link către comentariu

"Conector multimedia MEDIA IN, cu cablu adaptor USB"

Stii cumva daca acest conector media ti-l vor monta in torpedou ?

Daca da este cumva anulata lumina ?

Asa am auzit pe un forum.

Link către comentariu

motorul ala de 2.0 tdi de 110 cp fost pus decat pentru un an deoarece nu toti oameni aveau buget asa mare pt cel de 140 cp iar acum a fost inlocuit cu cel de 1.6 tdi :icon_thumleft:

Link către comentariu

"Conector multimedia MEDIA IN, cu cablu adaptor USB"

Stii cumva daca acest conector media ti-l vor monta in torpedou ?

Daca da este cumva anulata lumina ?

Asa am auzit pe un forum.

Nu stiu sigur dar am vazut un filmulet pe youtube si era montat in cotiera, totusi nu cred ca anuleaza ei lumina...

Link către comentariu

motorul ala de 2.0 tdi de 110 cp fost pus decat pentru un an deoarece nu toti oameni aveau buget asa mare pt cel de 140 cp iar acum a fost inlocuit cu cel de 1.6 tdi ;)

intr-un fel e bine cu motorul de 2.0 110cp pt ca pe viitor poate voi face o resoftare sa ajung la 170 de cp sau 140 :D iar cu AUX IN eu il am in cotiera :)

Modificat de Crisilo
Link către comentariu

el nu vrea AUX IN, el vrea MEDIA IN. aux in e o simpla intrare la care conectezi ceva gen mp3 player, nu si un stick usb. el vrea MEDIA IN, la care poti conecta (eventual, cu adaptorul dedicat) un usb stick. media-in e in torpedou. nu stiu de lumina.

Link către comentariu

Sunt foarte bulversat de pozitia Media-IN-ului deoarece pe youtube la un italian in golf era in cotiera si altundeva am citit ca e in torpedou dar cred ca il pun in cotiera daca iei optiunea de RCD 510 cu CD changer... Pe mine m-ar interesat sa iau direct cu cablu adaptor pt iPod, dar nu se poate asa ca o sa comand cablul separat.

Link către comentariu

• Administrator

Alin, pozitia in torpedou era la G5... cel putin asa am eu si regret fiecare moment ca am fost "roman" si m-am bucurat la 19 eur + tva si nu am lumina in torpedou

In conditiile in care am RCD500 6cd mp3 - practic peste 700 de cantece available ;)

Eu unul nu stiu sa fie si la G6 la fel... mai caut si eu

Link către comentariu

Uite linku-ul filmuletului de pe youtube cu media-in la un italian in golf 6, el il are amplasat in cotiera -->

Link către comentariu

Cu respect va salut pe toti, detinatori sau pasionati de Mk6.

Marea familie VW, si in special, de Golf Mk6, s-a mai marit cu un membru :)

Sa ma prezint: sunt Mihai si pe 12 Decembrie am dat comanda pentru masina mult dorita: un Golf 6 GTD 2010.

Modelul ales va fi un Golf GTD Ed. 2.0 TDI DPF 170 CP DSG 6, 4u.

Pe langa dotarile standard, va mai fi echipata cu:

- Aer conditionat Climatronic ;

- Conector multimedia MEDIA IN, cu cabluadaptor USB ;

- Cotiera centrala fata cu spatiu de depozitare, 2 guri de ventilatie spate si doua suporturi pahare spate ;

- Indicator presiune pneuri ;

- Lampi spate in tehnologie LED ;

- Park Assist, inclusiv Park Pilot si camera Rear Assist ;

- Radio RCD 510 DYNAUDIO Excite cu functie MP3, inclusiv CD-changer pentru 6 Cd-uri, amplificator digital cu 8 canale, 300W putere, 8 incinte acustice, antena Diversity, conector multimedia AUX-IN ;

- Roata de rezerva de uz temporar ;

- Volan sport multifunctional din piele.

Culoarea aleasa : Tornado Red.

..si acuma asteptam sa vina cat mai repede (cca 2 luni).

Va multumesc tuturor si va doresc asteptare usoara.

Link către comentariu

Spune si tu pretul. Cam de aceeasi configuratie as fi interesat minus DSG.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Scuze de intarzierea raspunsului Alextz...

Pretul masinii in varianta Edition : 24.350 Euro, la care am mai adaugat optionalele dorite in valoare de 3.000 Euro. In final masina m-a costat 25.800 Euro (discount dealer negociat), plus: prima revizie obligatorie - gratuita; set de covorase - gratuit; sistem de navigatie - gratuit.

Avertisment

QUOTE / REPLAY (citatul) ajută c

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

pacat ca nu ti-ai luat si xenon :biggrin:

Link către comentariu

Sistem navigatie gratuit? Poti da detalii? Te referi la DVD sau la toata instalatia. Sistemul de navigatie la golf costa cam 1000 de euro ca optional. Daca ti l-au dat moca e extraordinar. S-o stapanesti sanatos :D

Link către comentariu

salut in primu rand !

si degeabna vb voi de TL si CL ca este diferenta intre ele

iata:

Comfortline

(suplimentar / diferit fa]` de Trendline)

DOT~RI EXTERIOR

4 jante o]el 61⁄2 J x 16 cu anvelope 205/55 R16

Gril` radiator cu inser]ii cromate

Oglinzi exterioare [i m

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!