Jump to content

Tuning pentru 9N si 9N3

cosmin1012
 Share

Postare recomandată

Pe vaglink se gasesc cam tot ce ar fi de schimbat la un polo "clasic" dar cred ca codurile produselor nu se potrivesc cu cele originale si atunci cum le gasesc in RO? Daca comanzi de acolo e taxa postala+ vama 16% + TVA 24%.

pretul la faruri si stopuri e la fel ca la noi.

Modificat de claudiu32
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 month later...

Buna!!! Recent am cumparat un Polo 9n din 2002 si sunt tare mandru de el :P Este alb si ma intreb daca se pot demonta si vopsi in alb: consola centrala, partea de plastic de sub volan si torpedou si zona de langa schimbatorul si frana de mana. Daca reusesc sa vopsesc undeva chestiile astea, o sa cumpar si nuca de schimbator alba, piele schimbator alba, maner frana de mana alba si placute pedale albe B-)

Sper sa reusesc un contrast alb-negru de invidiat :D

Astept sugestii!!! Multumesc anticipat !

P.S. sper ca am nimerit cu postul unde trebuie; scuze de pe acuma moderatorului care il va muta unde trebuie, daca trebuie :)

Link către comentariu

• 2 months later...

Buna all,

Care stie daca pe un sistem Digitaldynamic ddx 6500 se poate pune Igo?

Are cineva asa ceva pe masina?

Vreau sa il pun pe un masina din semnatura.

Modificat de ktor
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutari !

De putin timp m-am gandit sa-mi schimb farurile cele originale ale Polo-ului meu 9n3 si sa i pun unele cu Angel Eyes si Lupa. In principiu lupa ma intereseaza. Si-a mai pus cineva faruri cu daylight si lupa ? Sau puteti , va rog, sa-mi recomandati un site care comercializeaza aceste faruri cat mai ieftin?

M-am gandit ca daca montez xenon pe farurile originale sunt deranjante participantilor la trafic. voi ce parere aveti ?

Toate cele bune!

Victor_poloman

post-48161-0-81496600-1295671213_thumb.j

Link către comentariu

xenonul nu bate bine pe farul cu oglinda (se imprastie lumina aiurea), xenonul e facut pentru far cu lupa (s-ar putea ca si lupele sa difere intre xenon si halogen, trebuie avut in vedere necesitatea unui auto-leveling si chiar omologare sa nu se ia organele de tine, spalatoarele de faruri e o optiune care te poate deranja doar pe tine prin lipsa ei

Modificat de SergiuD
Link către comentariu

Xenon (5000k) pe farul original am eu la Polo 9N3. Cand le-am pus eram convins ca o sa imi iau faza lunga in ochi sa ma satur. Din contra, nu "s-a plans" nimeni din fata de farurile mele.

Referitor la autoleveling; intr-adevar era bun si ala atunci cand am bagaj si persoane pe bancheta din spate se ridica lumina dar am eu grija sa dau de buton mai jos si nu ma blituieste nimeni.

Referitor la probleme cu politia, mai avem pana sa ne ia de urechi. La ITP nici nu si-au dat seama ca e xenon pe masina.

Referitor la iesitul in afara tarii, recomand punerea unor becuri normale in loc de becul cu XENON. Este simpla operatiunea si nu necesita demontarea tuturor accesoriilor, decat becul se schimba. De exemplu eu cand am fost plecat in Grecia, am facut aceasta operatiune. Bine inteles ca in Bulgaria erau cred ca si masinile de politie (OPEL ASTRA H) cu xenon montate si in Grecia la fel. Majoritatea erau montate aftermarket. In fine, mai bine precaut.

Oricum toate adunate si impartite la confortul dat rezulta un 10+ pentru xenoane. Poate o aparea si vreo lupa pe far la mine dar pana atunci, se vad super si pe farul asta normal.

Link către comentariu

Salutari !

De putin timp m-am gandit sa-mi schimb farurile cele originale ale Polo-ului meu 9n3 si sa i pun unele cu Angel Eyes si Lupa. In principiu lupa ma intereseaza. Si-a mai pus cineva faruri cu daylight si lupa ? Sau puteti , va rog, sa-mi recomandati un site care comercializeaza aceste faruri cat mai ieftin?

M-am gandit ca daca montez xenon pe farurile originale sunt deranjante participantilor la trafic. voi ce parere aveti ?

Toate cele bune!

Victor_poloman

salut, citeste si topicul asta faruri polo

Link către comentariu

• 5 months later...

Ca sa nu mai incep alt topic,evacuarea de la un polo 9n3 gti stock ar fi plug&play,ar mai fi nevoie de alte modificari?

Intreb pentru motorul meu,de 1,2 Bzg.

Ma intreb de asemenea cat ar costa la reprezentanta,daca stie cineva si poate sa-mi spuna,ii sunt recunoscator.

Link către comentariu

SergiuD tin sa te contrazic,sunt multe masini cu xenon din fabrica pe far cu oglinda(honda civic,mitsubishi outlander,renault laguna,subaru forester)si nu deranjeaza retina.Pe polo am pus becuri H7r si au fost reglate,un flash nu am primit de la alti colegi din trafic.

Link către comentariu

Tibi, ce becuri ai pus? H7r?

Link către comentariu

• 10 months later...

Salut , vreau sa imi comand asa ceva http://www.ebay.com/itm/Smoked-Fog-Light-Headlight-Taillight-Tint-Vinyl-Film-Auto-Car-30cm-x-60cm-Green-/110864912292?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item19d0104fa4&vxp=mtr si vreau sa pun folie neagra pe stopuri, vreau sa va intreb daca o sa am probleme cu politia ?

Multumesc

Link către comentariu

Arata super cu folie, dar sunt convins ca se va gasii un cap de creta care sa se lege de tine!

Link către comentariu

Pai folia aia nu stiu daca e legala. oricum arata smeker tare , daca ti ai pus te rog sa revi cu niste poze si sa ne zici cat te-a ajuns ca pret.

Link către comentariu

Nu am comandat...daca nu e legal, poate raman si fara talon pai pretul este 3.99$ trasportul este gratuit

Link către comentariu

Mai nou sunt faruri cu tenta neagra.Vezi postul 181!

Link către comentariu

omu` vorbea de o tiganie pe stop-uri nu pe faruri ... stopurile negre sunt triste si faci si belele altora care nu iti vad tie semnalizarile de doi bani prin folia aia.

Link către comentariu

Eu mai mult vroiam sa imi comand sa pun folie galbena pe halogene si ma gandeam sa pun si pe stopuri !

Link către comentariu

• 2 months later...

In legatura cu folia aia pe stopuri si faruri // pe faruri nu vad rostu iar pe stopuri este nasol pt altii. Daca era modelul cu stopurile rotunde ca la mine, cred ca ar fi mers sa il faci negru numai in "jurul" stopului si al semnalizarii, ca sa zic asa... Eu asa as vrea sa il fac, dar unde m-am dus, mi-a zis ca "dom'le e ilegal, eu nu iti pun asa ceva".... ce sa faci acuma...

Link către comentariu

In primul rand folia pe triple este o tiganie (visul din copilarie al oricarui posesor de Dacia 1310). In al doilea rand sa conduci in spatele unuia care nu are stopuri pe frana sa vezi ce senzatie adevarata ai. In al treilea rand aici este dupa cate vad eu este topic de "tuning". Daca aplicarea unei folii de doi lei pe triple si montarea de xenoane se considera tuning suntem foarte tari.

@marin.titus : daca tot tii neaparat sa aplici folie pe triplele tale cu stopurile rotunde, poti sa o faci si singur nu trebuie sa apelezi la cineva. Este o operatiune pe care o poate face un copil de minim 10 ani.

Multa bafta !

Modificat de Snake_CMC23
Link către comentariu

• 9 months later...

cred ca am vazut acum ceva timp in constanta un polo 9n3 albastru care avea bagat in far,la baza lui inel din ala gen angel eyes de bmw doar ca era pus ca a audi la baza farului.Stiti cumva daca exista asa ceva?nu am vazut pra bine pentru ca am trecut din sens opus si aveam si ceva viteza.Parca era un polo cu nr de bucuresti

Link către comentariu

• 1 month later...

Salut! Cred ca ceea ce ai vazut tu erau faruri complet noi (vezi: http://www.fk-shop.de/out/pictures/master/product/1/daylight_scheinwerfer_vw_polo_fk_fkfsvw010025%283%29.jpg) pentru ca farurile la polo sunt capsulate la cald si nu se pot desface ca sa bagi in ele ceva.

Link către comentariu

Sint colegi care au desfacut faruri de au pus lupe in ele,da' e munca de sisif...In al doilea rind,de tipul ala de faruri zicea un coleg pe undeva de-a lungul topicului ca nu vede nimic cu astea cu lupa dayline.Din ce vad,e cam acelasi model,daca nu chiar identic.Eu am luat cu interior negru si fara lupe si le-am schimbat pe ale mele,iar acum caut metode sa le desfac sa bag si lupe in ele.

Link către comentariu

• 2 months later...

salutare,ma gandeam sa pun pe polache o toba sport,imi puteti da niste sfaturi de dimensiuni?

polo 9n 1.2 12v

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!