Jump to content

Noul Golf VI

psyk3
 Share

Postare recomandată

cred ca la noi o sa fie o problema cu proiectoarele asa iesite in fata, din cauza pietricelelor. Sunt iesite in stilul de la mazda 3, si probabil multi stiu cate probleme au posesorii din Ro cu spargerea lor.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mandelu

50

• Dudu

35

• csmn

26

• YEP

25

Top Posters In This Topic

Posted Images

- temperatura la climatronic unde este acum afisata?

- bara-fata are niste 'adancituri' pe lateral. Acelea sunt de la senzorii de parcare sau sunt 2 gauri pt suruburile de prindere?! Arata cam ciudat. ( ASTA )

Modificat de LYM
Link către comentariu

Ce pot sa zic dupa ce am vazut toate pozele si filmuletul de pe youtube e ca Golf 6 arata super la interior, cel putin in comparatie cu Golf 5, dar la exterior mi se pare mult prea mica schimbarea si parerea mea e ca ar fi trebuit sa incerce un aspect mai futuristic, cel putin din viziunea mea

Cred ca un Golf 5 cu ceva faruri schimbate si triple poate cu succes sa-i rivalizeze, cel putin la exterior

Link către comentariu

Auras, tinand cont de DVD-ul Witson din masina ta, eu cred ca poti rivaliza cu 6-le si la interior. Implicit am dat si un raspuns vis-a-vis de diferetele 5 vs. 6; prea mici, prea timide.

Modificat de Co5ma
Link către comentariu

Ce nu imi place la noul model(facelift :somnmare: ) sunt farurile cu halogen care nu au lupa si in clipurile de prezentare arata rau tare din fata cu lumanarile alea galbene... :icon_thumright:

Link către comentariu

Vad ca si in pdf-ul postat de csmn, la 1.4 TSI 160CP, cuplul apare ca fiind 240nM/2000rpm! Ma indoiesc sa fi gresit si astia :icon_thumright:

Mi se pare putin ciudat, mai ales ca TSI-ul ala are si compresor mecanic, care teoretic ar trebui sa coboare cuplul.

Link către comentariu

daca tot nu mai spune nimeni nimic... mai pun eu un filmulet... din asta o sa aflati ffff multe :10[1]:

am inteles de la un dealer ca, acum in octombrie, vor fi chemati la buc sa se obisn cu G6 si sa ii pregateasca in tainele "noului"

Modificat de csmn
Link către comentariu

Asta inseamna ca in octombrie vor aduce primele golf VI in tara ca se le faca training (la angajati) si de asemenea noi le vom face primele poze :10[1]:

Link către comentariu

Am citit undeva ca Jetta VI va fi pe o platforma diferita de Golf VI nu ? Ceva gen conceptul SpaceUp! In legura cu parerea despre noul golf , personal mi se pare foarte urat , farurile seamana cu un mixing intre G3 si G5 + un facelift , iar stopurile sunt aproape cele de touareg , nu i se potrivesc , prea mari . Interiorul seamana foarte mult cu G5 , doar unele butoane , manere reamplasate + culoarea ceasurilor si a restul luminilor diferita .

Link către comentariu

Nu prea au schimbat ceva care sa te lase cu gura cascata, insa pe primul PDF pus de csmn la pag8-9 se duce spre Seria 1...!

Modificat de Alexx_22
Link către comentariu

Ca posesor de G5 mi se pare f naspa ceea ce numesc ei G6. Exteriorul este de toata jena cu faruri de Scirocco si stopuri de Touareg. Am vazut si alte poze cu G6 care la exterior arata super tare. Interiorul este imbunatatit nu am ce zice dar pana sa te urci intr-o masina trebuie sa ii admiri frumusetea exterioara. Cu tot respectul, pentru fani mi se pare ca un chinezism scos pe piata. Oare cei de la VW nu se gandesc ca noi punem pasiune in aceasta minunatie numita VW Golf???

Poate nu sunt eu bine informat si ar trebui sa il numeasca G5 Facelift pt k daca va fi scos inca 5 ani de acum incolo eu nu stiu ce as putea sa imi cumpar. Am vazut si alte poze iar acel G6 parca are viata.

Link către comentariu

interesante review-urile desi cam scurte, probabil in revista sunt scrise mai multe. pe mine ma lasa rece cum arata pe afara, sa fie fiabila si buna. si ieftina :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

2009seatleonkx4.jpg

Arata foarte bine negru. :icon_thumright:

Cand apar listele de preturi pt Romania? Se mai aude ceva?

PS Nu ar trebui creata o sectiune separata Golf VI?

Modificat de the1
Link către comentariu

Ahh ai fost mai rapid decat mine cu cateva minute :P Acum putem sa observam cum vor arata farurile cu xenon pe golf VI

Cateva poze care nu sunt in link-urile tale :icon_thumright:

92619165jv9.th.jpgthpix.gif17300815qm8.th.jpgthpix.gif99949543uf8.th.jpgthpix.gif96132704yb2.th.jpgthpix.gif26136281cm4.th.jpgthpix.gifthpix.gif24334881je4.th.jpgthpix.gif46421126qg0.th.jpgthpix.gif60534508ny2.th.jpgthpix.gifvolkswagengolf6gti9kb9.th.jpgthpix.gif

post-3973-1222339575_thumb.jpg

Modificat de psyk3
Link către comentariu

Nu sunt total de acord cu partea frontala, dar per total imi place. Interiorul e criminal... materialul de pe scaune arata mult mai bine decat la generatia actuala.

Imi place ca are 2 evacuari separate si poate cel mai important aspect introducerea LSD.

Cand va aparea la vanzare, cred ca voi trece la generatia urmatoare, mai ales ca am inteles ca nu va mai aparea o editie .:R cu 6 cilindri, pe care eram destul de hotarat.

Link către comentariu

nu vreau sa par carcotas, dar eu unul ma asteptam la mai mult :o

Sunt cateva diferente fata de Golf 5 GTI dar ma asteptam la un aspect mai...altfel! Parca s-a pastrat prea mult de la generatia a 5-a a modelului

Modificat de Radu C.
Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!