Jump to content

Noul Golf VI

psyk3
 Share

Postare recomandată

Fiind interesat de a achizitiona un G6, am fost astazi la PBN pt a cere informatii despre preturi. Mi-au spus ca doar pe sf lunii oct sau noiembrie vor avea preturile. Oricum nu are rost sa ne imbatam cu configuratorul nemtesc, pt ca nu are nici o relevanta. Sunt preturi mai mari, dar si dotari in standard mai multe... Asa ca nu ne ramane decat sa asteptam

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mandelu

50

• Dudu

35

• csmn

26

• YEP

25

Top Posters In This Topic

Posted Images

am observat din pdf-ul pus anterior, ca acuma la comfortline nu mai e tempomatul standard, desi inainte era. in schimb e volanul din piele si probabil mai sunt si altele. de asemenea, nu am mai vazut nimic de cotiera din spate, sper ca nu au scos-o ca mi se pare foarte utila. de cate ori merg in spate cu o masina care are asa ceva, o folosesc.

Link către comentariu

Am vazut in pdf-ul cu preturile din franta ca motorul de 1,4 TSI 160 CP (cu compresor banuiesc) poate fi echipat cu DSG 7 viteze si este aprox la acelasi pret cu 2.0 TDI CR 110 CP tot cu DSG dar 6 viteze. Va fi o alegere f grea :Driver:

Link către comentariu

Max. Drehmoment 240 Nm bei 2.000/min

Ce s-a intamplat cu cuplul ala intre 1500-4000rpm? TSI-ul de 160CP vad ca are 240Nm/2000rpm. Care-i faza?

Link către comentariu

Atunci sa inteleg ca este o greseala pe configuratorul nemtesc? De acolo sunt luate datele.

Link către comentariu

Am mai vazut date gresite pe site-ul VW din Germania. Desi in acest caz nu e tocmai o greseala, ci mai degraba o "scapare". Daca ai sa te uiti tot acolo la rubrica "Date tehnice" dar la Jetta 1.4 TSI 160 CP ai sa vezi ca e asa cum spune Vlad MHL (240 Nm intre 1.500 si 4.500 rpm). In schimb, 1.500-4.000 rpm este intervalul in care motorul de 122 CP atinge cuplul maxim (200 Nm).

Modificat de Michael
Link către comentariu

• Administrator

Daca ce spuneti voi e adevarat, atunci este cu totul si cu totul alt motor... ceea ce nu-mi vine sa cred...

Nu stiu daca fizic este posibil ca un benzinar, fie el cu turbina si compresor sa aibe cuplul maxim acolo....

Sunt aceleasi cifre ca la a meu dar au dat puterea in jos un pic din cauze de marketing (parerea mea - era un gap prea mare intre 122 si 170 - poate 160 e mai rezonabil si mai departe de viitorul GTI)

Link către comentariu

a venit randul austriei sa-l puna pe configurator.

incepand cu sf lunii o sa-l prezinte publicului http://www.volkswagen.at/news/news/aktuell...%20Golf%20kommt.

iar la noi, G5 a fost sos de la categoria "livrare imediata"

Modificat de csmn
Link către comentariu

Seamana foarte mult cu G5 la interior, cotiera, spatiul de depozitare de sub ea, computerul de bord plus ( e pe alb se pare ca la O2) mie mi se pare facelift curat in nici un caz alta masina. Daca ne ganditm la interioarele G3,G4,G5 nu seamna deloc cel putin instrument cluster-ul.

Link către comentariu

Domnilor, cu tot respectul mie nu imi place la exterior :soothe[1]:

DAAAAAAAAAAARRRRRRRRRR abia astept sa iasa pe piata sa scada pretul la g5 :D

Multumesc!

Link către comentariu

Din clipul de mai sus reiese ca a 6 generatie de golf nu are capac la motor. Asa s-a intamplat si cu ultimele modele seat...

Link către comentariu

Se pare ca cel din clip (din cata spaniola pricep eu) :P este TSI si asa arata el....de fapt are ''capac''! :ceuameni:

PS:Mi se pare mie sau au schimbat culoare display-ului?...parca nu mai e albastru :blink:

Link către comentariu

Pai am scris sus ca nu pricep mare lucru in spaniola :P

Un lucru care nu imi place la noul Golf...de fapt la noul ''Facelift'' :blink: :ceuameni:

Link către comentariu

Cred ca nici la G5 nu e albastru, de fapt sunt chiar sigur ca e rosu display-ul.

Link către comentariu

Daca te referi la BC ai dreptate...

Eu ma refeream la iluminarea bordului adica la ceasuri...

Link către comentariu

Ceasurile se aprind alb gen xenon ca la Passat CC din cate stiu .. de fapt cam tot bordul seamana in mare parte cu bordul Passatului CC .. ceea ce mie nu-mi prea convine .. voiam ca CC sa fie ceva mai special .. dar daca asa au gandit noul Golf cei de la VW nu te poti pune cu ei :D

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!