Jump to content

Noul Golf VI

psyk3
 Share

Postare recomandată

Da` halatu`, cat e halatu`? :scratch:

Daca si la noi vin Highline-ul cu 225/45R17....

Multam pt link, m-a tinut nemiscat pe scaun pana la sfarsit.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mandelu

50

• Dudu

35

• csmn

26

• YEP

25

Top Posters In This Topic

Posted Images

@razdan : foarte bun articolul de pe worldcarfans.com , ramane de vazut pretul optionalelor si dotarile pt Romania

Daca golful 6 promite atat de multe, noul A3 oare cu ce va veni? :icon_thumright:

Link către comentariu

VW Golf VI BlueMotion Concept Revealed

Motor 1.6 TDI CR 105 CP :Driver: , cuplu motor maxim: 250 Nm/2.000 rpm, viteza maxima: 188 km/h, acceleratia 0-100 km/h: 11.3 sec., consum mixt: 3.8 l/100 km, emisie CO2: 99 g/km (sper ca am convertit corect datele referitoare la cuplu, viteza si consum).

Link către comentariu

2009 Volkswagen Golf Collectors Edition Concept

The 2009 Volkswagen Golf will be available in three trim-levels including Trendline, Comfortline and Highline.

Another unofficial version debuted today called the "Collectors Edition." According to Volkswagen, "The Collectors Edition is a prototype that hints at what could be the

post-3245-1221035987_thumb.jpg

Link către comentariu

Hello, trezirea. Modelul a aparut deja. Intrati pe www.volkswagen.de si la Golf, mergeti la "Konfigurator". In configurator au deja pus modelul VI, adica Golful Nou.

Link către comentariu

"Trezirea" s-a facut de cateva zile ... :cheers: Vezi de exemplu postul #635.

Inca un "Photo Update" pentru Golf Mk6

Nu par sa fie decat cateva poze pe care nu le-am vazut in link-urile postate anterior dar rezolutia pare sa fie cea mai buna de pana acum daca se face click pe "Large"

post-3245-1221037231_thumb.jpg

Link către comentariu

cred ca Andrei2000 se referea la preturile de la dealerii nostri, nu din de. sunt diferente de preturi si de dotari la acelasi nivel de echipare intre ro si de. cel putin la g5 asa erau. si eu sunt curios, probabil in cateva zile va fi oficial.

Link către comentariu

Dupa cum spunea mandelu, ma intereseaza listele de preturi de la dealerii nostri. Nu ma intereseaza cel din de. pt ca masinile vandute in de. au alt nivel de echipare standard, dif pachete optionale si un pret mai mare decat la noi.

Link către comentariu

Nu cred ca sunt primul care observa dar ... Uitandu-ma la filmuletul din link-ul

am realizat ca spatele actualului golf este o "interpretare" a lui Alfa 147.

Ca doar d-aia le-a desenat acelasi om, nu?

post-4613-1221041339_thumb.jpg

Link către comentariu

Haideti, va rog, sa folosim topicul pentru a centraliza cat mai multe informatii despre noul model. Nu are rost sa discutam cu care model seamana sau cine l-a desenat, personaj care a mai facut si alte masini, etc. Mersi.

Link către comentariu

Dar nu ziceau ca se va face un facelift la Golf-ul Plus actual? Si din filmulet asa reiese pt ca stopurile nu sunt modificate deloc, numai partea din fata pare un pic schimbata.

Link către comentariu

eu mi-am facut de acolo o idee despre mersul trenurilor Pitesti-Bucuresti.

nu au nici o legatura cu preturile din Roumanie pt ca nemtii nu-i baga doar tva in ea... mai baga si alte lucruri care pe la noi sunt optionale... desi ii spune tot trendline sunt nu sunt gemene (lucru pe care l-am aflat si eu tot de pe topicul asta).

in 2004 aparuse g5 cu un pret apropiat de DE dar s-au gandit sa mai scoata ceva ca sa putem s-o alergam si noi printre blocuri

e cam offtopic mesajul meu asa ca as aprecia daca administratorul o s-l sterga dupa o zi, tmp in care o sa-l citeasca nairolf sau alte pers care se uita la preturile germane,

tre sa recunosc, ca aveam si un chef nebun de scris :)

Modificat de csmn
Link către comentariu

minunat linkul. de cand cautam pdf-ul. preturile la noi le mai astept si un drive-test :D

or fi standard cu comenzi pe volan? ca numai pozele astea le-am vazut. desi sunt adeptul comenzilor din spatele volanului, astea de pe volan parca il cam aglomereaza. totusi, da bine pe volanul asta de pe 6.

Modificat de mandelu
Link către comentariu

Aici subscriu si eu (ambele puncte). :)

La nemti Comfortline si Highline au in serie pachet crom, cotiera, senzori lumina si ploaie, senzori de parcare cu RCD 510, 310.... Nu cred ca ne putem ghida cam deloc dupa preturile lor. ;)

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!