Jump to content

Noul Golf VI

psyk3
 Share

Postare recomandată

Da stiu ca doar cand schimbi temperatura sunt afisate detaliile.

Nu am gasit insa nimic vis-a-vis de climatic cu RCD 310

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mandelu

50

• Dudu

35

• csmn

26

• YEP

25

Top Posters In This Topic

Posted Images

scuze,dar nu am gasit nicaieri;vreau sa iau un g6 variant,si ma intereseaza daca este mai spatios in interior,nu porbagaj,spatiu picioare canapea spate,fata de un g4;mersi

Link către comentariu

• Administrator

Asteapta sa fie lansat si apoi cumparat si abia atunci vei putea afla ceva pareri :icon_thumright:

Daca te referi la G5 Variant, ai aici ceva discutii

Link către comentariu

pai este lansat, m-am suit intr-unul la timisoara, e identic cu g6, doar ca are portbagajul ala mai mare, si, evident, e mai lunga masina.

Link către comentariu

Eu am fost cu unchiu'miu la PBN ca vrea sa-si cumpere unul si mi-au spus ca mai dureaza cel putin 2 sapt pana primesc masina.

Link către comentariu

• Administrator

mandelu

corect, my bad - nu-l vazusem in configurator

insa nush daca exista vreun posesor pe forum

Link către comentariu

Salut! Sunt pe cale de a imi comanda un Golf 6 Variant.

Observ ca nu mai e nimeni pe aici in faza asta, asa ca tot ce pot sa spun este ca l-am vazut la showroom si sunt foarte incantat de el.

Din pacate versiunea highline pe care o sa o comand nu am vazut-o decat in poze, dar sunt convins ca nu are cum sa ma dezamageasca.

Desi este cam tarziu, as ruga pe cineva care stie ceva din istoricul masinilor astora asamblate in Mexic cate ceva despre diferenta de fiabilitate fata de cele care vin din Germania.

Link către comentariu

• 1 month later...

intrebare:cine imi poate spune cu precizie cand a fost lansat golf VI(luna si anul)?

Link către comentariu

Golf 6 a fost lansat in luna octombrie 2008 in Romania.

In EU cred ca pe la sfarsitul lui septembrie 2008 cu ocazia unui salon auto (nu stiu sigur daca Frankfurt sau Paris)

Link către comentariu

• 1 month later...

Oare nu e nimeni pe aici care sa aiba motorizarea de 1.2 TSI pe G6 ;) ?

Link către comentariu

nu. dar e cineva care asteapta si urmeaza in vreo 1-2 luni sa ii vina. vezi ca a postat pe aici pe sectiunea g6, pe topicurile celelalte.

Link către comentariu

Eu sunt cel in cauza, cu 1.2 TSI. Trebuie sa imi vina intr-o luna si un pic. Azi tocmai am primit seria de sasiu, care imi trebuie pentru banca.

Link către comentariu

vreau si eu serie de sasiu, macar atat sa am :icon_santa:

Link către comentariu

stiti ceva de powerbox..e safe daca il pui la golf 6..poate ma ajuta careva..ms

Link către comentariu

Am vazut ca lumea tot cauta loc pentru extinctor.

Ar fi bine de stiut ca EXTINCTORUL NU ESTE OBLIGATORIU la autoturisme. Intrebati la RAR sau la orice statie ITP daca nu ma credeti.

Modificat de cosmin86cos
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Sunt pe cale de a comanda un Golf VI 1.2 TSI, fara a-l proba inainte. Nu este pe nicaieri. Credeti ca motorasul asta de 105 CP este potrivit pentru un Golf? Sau sa fac un efort si sa aleg 1.4 TSI 122 CP?

Link către comentariu

Eu cred ca e potrivit si 1.2 TSI pe Golf ( eu sunt proprietar de 1.6L 102 cai si masina e ok). Daca iti permiti sa faci un efort pentru 1.4 TSI sigur va merita.

Depinde foarte mult si ce te astepti tu de la motorul masinii....

Link către comentariu

Am inteles. Dilema mea este urmatoarea: ori 1.2 TSI cutie DSG, ori 1.4 TSI 122 CP, dar cutie manuala. Banii sunt fix aceiasi. 1.4 TSI 122 CP cutie DSG nu prea ma tine buzunarul. DSG-ul este motivul pentru care as opta pentru 1.2 TSI, dar aici m-au speriat discutiile despre DSG de pe acest forum. Am inteles ca mai pica :P Tu ce si cum stii?

Modificat de dudu
Nu mai da Quote mesajului anterior! Foloseste AddReply sau FastReply! Citeste Regulamentul! Multumesc!
Link către comentariu

citeste si tu pe topicul de la Jurnal DSG7, sunt mai multe detalii acolo de la multi posesori. aici nu prea e locul.

Modificat de dudu
introducere link
Link către comentariu

@unudoi

Mergand pe ideea ca "mai pica" ceea ce nu este exclus 100%....... "mai poate pica" si cutia manuala, volantul, ambreiajul, motoare, bucse, casete de directie, etc.

Asadar, nimeni nu-ti garanteaza ca, ceea ce cumperi reprezinta o masina idestructibila, tocmai pentru asta te indrepti catre VAG (care mai insemna pe langa VW, si Audi, Porsche, Bentley, Seat, Skoda, etc) in ideea achizitionarii unei masini si unei tehnologii in care s-au investit sute de milioane de euro prin cercetare.

Link către comentariu

Sa inteleg ca tu esti perfect multumit de a ta? 1.4 TSI HL DSG? Intreb pentru ca sunt, pur si simplu, nehotarat: 1.2 TSI HL DSG sau 1.4 TSI HL manuala

Modificat de unudoi
Link către comentariu

obligatoriu fa drive test cu un dsg. obligatoriu. asa o sa iti dai seama daca iti place sau nu. sau mai bine zis, daca e pt tine sau nu. dupa aia o sa iti fie clar.

Link către comentariu

Parerea mea persona e ca 1.4 TSI +M6 iti va da mai multa satisfactie plus mai multa putere ,eu cu siguranta asa asi alege, o manuala cu un motor bun are un farmec anume ...si ce daca DSG-ul schimba mai repede,mai fin,mai economic :coffee_lol:

Link către comentariu

Eu sunt in aceeasi dilema.Nici un dealer din Bucuresti nu are 1.2tsi la test.Ma simt ca si cum as achizitiona masina de pe E-BAY

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!