Jump to content

Lumini Bord

boond
 Share

Postare recomandată

Verifica daca vine curent, daca da, atunci vezi daca mecanismul functioneaza. Ala merge doar cand deschizi torpedoul. Vezi cai tare ciudat eu lam scos mi s-a dezasamblat si nu mai stiu cum vine arcul (are un arc)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Functioneaza doar cu contactul pus, si , nu stiu daca doar la mine dar becul sta aprins si cu torpedoul inchis ! Am verificat !

Link către comentariu

O sa verific sa vad exact, vazand ca are mecanismul ala eu asta am dedus

Link către comentariu

alex_abd, inseamna ca nu se inchide cum trebuie, nu ar trebui sa ramana aprins, verifica cumva, incearca sa impingi mai bine "capacul torpedoului". Daca nu e asta problema, poate o fi legat pe direct, pe pozitie sau mai stiu eu...

Numai bine

Link către comentariu

Credema ca am incercat sa il inchid in toate felurile (torpedoul) ba mai incet ba mai tare ba trantit , deci nu se inchide , si mie mi se pare normal sa se inchida dar...

Link către comentariu

Inseamna ca intrerupatorul nu mai lucreaza si a ramas pe ON . Apasa si tu pe el...fataie-l poate isi revine. Daca nu...dar asta e singura chestie .

Link către comentariu

• 2 weeks later...

salutare. m-am apucat si eu de schimbat luminile prin masina ca verdele ala sters e prea banal. si nu se asorta cu cd-ul (rous-alb). cam asta am reusit pana in prezent. mai trebuie sa schimb doar luminile de sus. m-a costat in jur de 20 de lei toata treaba.

post-71629-1277754153_thumb.jpg

post-71629-1277754254_thumb.jpg

Link către comentariu

frumoase domne frumoase :P. Chiar daca nu sunt pe gustul meu tot imi plac :D Le-ai facut pe hartie simpla sau e coala speciala ? Vreau sa imi fac si eu de asta intreb.

Modificat de untouchablle
Link către comentariu

sunt printate pe autocolant alb. daca vrei sa iti faci iti recomand mai bine sa iti decupezi pe ploter fieecare culoare separat si sa le lipesti una peste alta. la printat nu e la fel de buna calitatea

Link către comentariu

exista alt topic pentru ceasuri bord din cate stiam eu , :icon_thumright: acolo am postat ff multe fete de ceasuri gata de printat

Link către comentariu

Salut|! De cateva zile am o problema la golful din semnatura mi-se aprinde becul acela din bord (!) (cel care se aprinde cand este trasa frana de mana ) mentionez ca se aprinde in mers si nu are aceeasi intensitate (e mai palid) fata de atunci cand este trasa frana de mana. Se aprinde de obicei cand urc o panta si se mentine cateva minute apoi se stinge. Am verificat contactul de la maneta de frana de mana si nu pare nimic in neregula . Daca a mai patit careva si ma poate ajuta ? ms

Link către comentariu

Cum stai cu lichidul de frana, din vas? e la nivel sau cumva e sub minim?

Link către comentariu

Salut|! De cateva zile am o problema la golful din semnatura mi-se aprinde becul acela din bord (!) (cel care se aprinde cand este trasa frana de mana ) mentionez ca se aprinde in mers si nu are aceeasi intensitate (e mai palid) fata de atunci cand este trasa frana de mana. Se aprinde de obicei cand urc o panta si se mentine cateva minute apoi se stinge. Am verificat contactul de la maneta de frana de mana si nu pare nimic in neregula . Daca a mai patit careva si ma poate ajuta ? ms

lichidul de frana e devina ;), cel putin la mine asta a fost cauza :P

Link către comentariu

DAca nu e lichidul , in cel mai rau caz poate fi intrrupatorul de la frana de mana care a ramas blocat. Verifica intai lichidul.

Link către comentariu

Lichidul din vas e la minim . Intrerupatorul de la frana de mana nu este blocat .

O sa complectez lichidul in vas si sper sa nu se mai aprinda. Mersi de sfaturi .

Link către comentariu

Functioneaza doar cu contactul pus, si , nu stiu daca doar la mine dar becul sta aprins si cu torpedoul inchis ! Am verificat !

acelasi lucru si la mine . bord fara airbag si becul functioneaza doar cu contactul pus si de asemenea si cu torpedoul inchis.... aiurea ! credeam ca e defect la mine dar vad ca nu sunt singurul. in fine e bec de matiz si e foarte ieftin in caz ca se arde

Link către comentariu

Torpedou fara airbag. Intradevar becul se aprinde cu contactul pus, dar cand e inchis becul trebuie sa fie stins. Usa de la torpedou are 2 tije lateral in care se propteste can sta deschis, tija cu partea unde este becul in momentul cand se inchide actioneaza o alta tija care face parte din ansamblul soclului cu bec si intrerupe circuitul deci becul se stinge. Ori va lipseste tija din ansamblul soclului cu bec ori nui ansamblat corect. Erau niste poze foarte concludente cu ansamblul soclului cu bec in topicul asta sau altul nu mai stiu exact unde l-am vazut.

Link către comentariu

si eu caut de mult imaginea aia...mi-a sărit arcul de la lampa...și nu știu cum sa o mai montez

Link către comentariu

Am gasit unde sunt pozele. Pe aria asta de golf 3/vento te duci pe pagina 2 de topic-uri, topicul se cheama "Vw Golf Iii - Torpedou" postul 35 pe pagina 2 a topicului. Scuze nu pot sati pun direct prescurtare stau de pe tel.

Link către comentariu

ptr ca sunteti de -ai mei :D va dau un truc la afisajul ceas din bord ( asta poate ma ajutati cu un maner de macara geam deoarece, am rupta o urechiusa la siguranta aia si iese :icon_thumright:)Sa revenim la truc :icon_cool: eu am cumparat coperta de caiet :D rosie am desfacut ceasul am scos folia acea verde si am pus o bucatica din coperta in locul ei si gata am afisaj rosu ca focul :D

Link către comentariu

mihai1 : pune si niste poze ca sunt chiar curios sa vad cum a iesit.

Link către comentariu

mihai1 : pune si niste poze ca sunt chiar curios sa vad cum a iesit.

salut Phun inverseaza folia dupa display apoi in spatele ecranului pune o dunga de scotch rosu si o sa iti apara exact asa

88821698.jpg

sau poti pune ceculoare doresti tu de ex scotch albastru si ETc , Castigi timp , Bani , si rezultatul e satisfacator

Succes

Link către comentariu

salutare. m-am apucat si eu de schimbat luminile prin masina ca verdele ala sters e prea banal. si nu se asorta cu cd-ul (rous-alb). cam asta am reusit pana in prezent. mai trebuie sa schimb doar luminile de sus. m-a costat in jur de 20 de lei toata treaba.

post-71629-1277754153_thumb.jpg

post-71629-1277754254_thumb.jpg

spune-mi si mie cum ti-ai facut ceasurile alea albe ca eu ma chinui de 6 luni si tot ce am gasit pe la altii nu am reusit sa le gasesc marimea potrivita la printat si la care am reusit sa le printez la marime mi se deformau,adica nu se mai potriveau gradatiile,am nevoie de la 0-220km cu 5500rot\min,exact ca ale tale dar in alb-albastru,adica albe si scris albastru.help please!

o intrebare:sub ceasuri exista o banda unde sunt beculetele pt frna de mana,ulei,baterie,etc,dar sunt si multe locuri libere ,trebuiau sa fie beculete in fiecare "gaura" sau le-a dat jos fostul proprietar,si nu le-a mai pus,sau asa tre sa fie?

Link către comentariu

asa sunt din fabrica, daca e loc de becuri poti pune tu nu e nici o problema

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!