Jump to content

Modificari De Design (si Nu Numai) La Leon

DanielK
 Share

Postare recomandată

Pozele sunt superbe...masina la fel.....ce sa mai :rolleyes: !Felicitari
In conditiile astea, eu spun ca 8000 de euro ar fi un pret avantajos pentru tine pentru cedarea contractului de leasing.

--

hmm pai numai avansul e 8000 de euro si am platit pana acum 5 luni + modificarile facute (mai adaug in iunie modificare capota "identic Leon Boom" si remapare la 140) putin mai mult nu merita masinutza asta ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• matlyxx2

27

• TIBI_84

21

• alteacupra

20

• Matrixu

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

Trebuie sa iei in calcul ca masina s-a devalorizat cel putin 10% in cele 5 luni de cand ai cumparat-o. Cat despre modificari, unora le place ce ai facut la masina, altii nu apreciaza atat de mult kitul aero. Eu zic ca ar trebui sa fii multumit daca iti primesti avansul inapoi.

Link către comentariu

Cred ca ar fi bine sa deschizi un nou topic despre asta, caci nu are nicio legatura cu topicul actual.

Link către comentariu

dezavantaj culoare galben

masna a plecat de la medgidia si a fost spalata la iesirea din localitate dar pe autostrada pana al bucuresti....... :)

post-21663-1212407949_thumb.jpg

post-21663-1212407976_thumb.jpg

Modificat de matlyxx2
Link către comentariu

Cred ca ar fi bine sa deschizi un nou topic despre asta, caci nu are nicio legatura cu topicul actual.

omg carmageddon !! de unde atatea gaze ? sa stii ca si la alte masini ar fi tot asa nu ca galbenul ar atrage vietati, avantaj la galben ca atrage foarte multe priviri

Link către comentariu

omg carmageddon !! de unde atatea gaze ? sa stii ca si la alte masini ar fi tot asa nu ca galbenul ar atrage vietati, avantaj la galben ca atrage foarte multe priviri

ai dreptate cu privirile, iesi din anonimat k sa zic asa iar daca iti iei seat nu concep decat galben (cum ferrari il vad rosu -ideal)

:D

Link către comentariu

• 4 weeks later...
avantaj la galben ca atrage foarte multe priviri

si as mai adauga eu ca poate sa starneasca invidie ;) . e o culoare care ii vine beton.

btw :P arata super bine.

Link către comentariu

NegativT-Rex

Deocamdata am incaltat`o.

062308102654.jpg

062308103905.jpg

062508133759.jpg

Am achizitionat o toba sport de carbon, urmeaza sa fie pusa pe ea.

Urmeaza geamuri fumurii si un Asus EEE pentru interior :rolleyes:

Modificat de NegativT-Rex
Link către comentariu

Arata foarte bine! ;) Acum daca ai pune ultimele 2 poze impreuna cu datele tehnice ale rotilor pe topicul din semnatura mea,adica aici ,nu ar fi rau. :icon_thumright:

Link către comentariu

Am achizitionat o toba sport de carbon, urmeaza sa fie pusa pe ea.

Urmeaza geamuri fumurii si un Asus EEE pentru interior :)

sal

ce ne mai poti spune despre acea toba? pret?

jantele sunt tot pe 16''? daca sunt mai mari de 16 ai simtit diferenta in plus la consum?

ms

Modificat de matlyxx2
Link către comentariu

NegativT-Rex

Jantele sunt pe 16 , Mam 7 Nuvo , Et 35 , 7,5 J, 5*112 Offset

Diferenta la consum in momentul de fata nu o poti simti nici cum, inca consuma 9 extraurban ..

Link către comentariu

NegativT-Rex

IMi pare rau ca trebuie sa fac double post, dar am uitat ce cererea unui membru , si mi`a disparut optiunea edit. Daca vrea sa o faca ulterior un moderator (sa combine cele 2 post`uri, e ok)

Toba e carbon, nu am luat`o special pentru masina , am luat exact ce mi s`a parut mie ca e frumos si va scoate un sunet dragut (Nu de dacie cu toba sparta). Urmeaza sa`mi fie adaptata imediat ce se termina munca la caroserie. Voi reveni cu poze.

Deocamdata, o idee despre toba.

063008205100.jpg

Link către comentariu

NegativT-Rex

I`am mai cumparat astazi un cadou :P E pufos si rosu rosu :P

Sfata.jpg

Slateral.jpg

SSpate.jpg

Dimensiuni : 100 cm lungime , 45 cm inaltime , latime sus 25 cm, latime jos 45 cm (are o forma de trapez)

Date tehnice: 2 woofere Toxic TSW-120F 1000 W nominali / bucata , adica 500 RMS

Condensator XXL PowerSound 1 F

Statie toxic TX-1500N - 2 x 750 W / 1 X 1500 W

E pufos rau de tot si are o problema :) Pana acu a stricat 2 plafoane ;) Mine is next

Link către comentariu

e sa-nnebunesc!

hai ca nici chiar asa. miturile astea cu spartu geamurilor si ruptu plafoanelor nu prea mai tin.

nu de alta, dar stiu si io ce inseamna "cei o mie de wati".

apropos... iti palpaie lumina in bord daca dai pufosenia tare? (chiar daca ai condensator)

si... ce head unit ai?

bafta!

PS: misto poze :)

Link către comentariu

IMi pare rau ca trebuie sa fac double post, dar am uitat ce cererea unui membru , si mi`a disparut optiunea edit. Daca vrea sa o faca ulterior un moderator (sa combine cele 2 post`uri, e ok)

Toba e carbon.........

sal

sa revii cu poze si impresii despre toba dupa ce o montezi

cat a costat?

ms

Link către comentariu

NegativT-Rex

O sa dureze , deocamdata masina e in service ... cam sifonata :rolleyes: (Wasn`t my fault [-x )

Cam prin 19 Iulie o primesc

Toba a fost achizitionata de la un amic de al meu care are un shop cu piese tuning. Am luat`o la un pret relativ mic : 400 Ron

Modificat de NegativT-Rex
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Poate sa imi spuna si mie cineva de ce la unele Cupra nasul, grila este neagra si la unele cromata?

Link către comentariu

Modelul nou vine cu rama/grila neagra,cel vechi,daca pot sa zic asa :blush: ,era cu rama cromata.Dar nu-ti fa griji,poti cumpara separat o rama neagra si o inlocuiesti cu cea cromata,insa emblema "S" tot cromata este.

Nr. de cod pt. rama neagra cu grila cu tot: 1P0 853 651 041 sper sa nu fi gresit vreo cifra,pret aprox. pana in 200 RON.

PS:Mai nou la Cupra si oglinzile sunt lacuite in negru.

LE:Cine doreste rama neagra dar vrea sa economiseasca ca. 200 RON isi poate vopsii doar rama;ea se desprinde foarte usor de grila de plastic,fiind prinsa doar in cateva clame(clipsuri) de plastic.

Link către comentariu

Mersi mult pt informatii. M-ai linistit :icon_cool: eu am comandat o cupra acum o saptamana si vine in 4 luni, deci va fi neagra rama. Lovely :D

Link către comentariu

Salut,

Am cautat pe forum si nu am gasit pe nimeni sa fi facut tuning cu Superchips pe Leon FR Tdi. Eu unul sunt incantat de idee... As vrea sa intreb daca prin colegi exista cineva cu un astfel de tuning si cum li se pare masina inainte si dupa tuning.

.. sau printre colegii cu FR care si-au facut deja tuning la motor cum se comporta acesta in timp? Au fost probleme la ambreiaj? Mentionez ca la Superchips puterea ajunge la 214 Cp iar cuplul la 435 Nm..

Multumesc anticipat pentru pareri :salut:

Link către comentariu

@ alteacupra buna idee cu grila.

sa spun si eu modificarile leonului meu:

-HU pioneer 5000ub

-rama adaptor+sertaras(multumita lui ovydu)

-husa piele schimbator

-cateva lumini ambientale

in viitor:

-alte stopuri

-bara fr

-xenon

-geamuri fumurii(inca nu stiu daca o sa pun folie sau sa le afum)

-un alt set de jante tot 16''

Link către comentariu

eu am facut soft la superchips si sunt foarte multumit

insa am motor pe benzina

si am folosit bluefin- mare inovatie

Link către comentariu

• 2 weeks later...

M-ar interesa si pe mine niste stopuri mai clare...pana acum am cautat dar n-am gasit decat pentru leonul vechi. Deci daca stiti careva ceva, v-as fi extrem de recunoscator.

Link către comentariu

se gasesc,iar preturile sunt ~200euro crom sau negre.

am vazut pe mai multe site-uri de la noi

Link către comentariu

se gasesc,iar preturile sunt ~200euro crom sau negre.

am vazut pe mai multe site-uri de la noi

poti te rog sa-mi dai si mie niste linkuri?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!