Jump to content

Modificari De Design (si Nu Numai) La Leon

DanielK
 Share

Postare recomandată

sal

poti pune o poza cum ai instalat cadranele cromate?

eu am montat singur cadranele cromate deoarece la Alto costa,,,1,5 mil

o sa adaug si o poza

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...
  • Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• matlyxx2

27

• TIBI_84

21

• alteacupra

20

• Matrixu

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

Arata bine cadranele. Cat te-au costat?

Link către comentariu

@matlyxx2

Nu merg LED-uri pe pozitii pt. ca sunt legate prin computerul de bord dar poate cu LED-uri cu rezistenta...din pacate inca asaceva nu am vazut,ma gandesc ca e prea putin loc de o rezistenta in filamentul pt. LED-urile de pozitii.Am incercat si eu imediat cand mi-am cumparat Altea ca le-am avut si pe Toledo dar fara rezultat pozitiv.

Link către comentariu

@matlyxx2

Nu merg LED-uri pe pozitii pt. ca sunt legate prin computerul de bord dar poate cu LED-uri cu rezistenta...din pacate inca asaceva nu am vazut,ma gandesc ca e prea putin loc de o rezistenta in filamentul pt. LED-urile de pozitii.Am incercat si eu imediat cand mi-am cumparat Altea ca le-am avut si pe Toledo dar fara rezultat pozitiv.

s ar putea sa mearga cu un fir special care se pune la instalatiile xenon aftermarket care anuleaza eroarea de bec ars

ele se aprind dar dupa cam 5-10 sec se opresc

http://www.booster.ro/tuning-accesorii/ins...istiv-1964.html

poate a incercat cineva sa ne spuna si noua

Link către comentariu

• 3 weeks later...

i am back,

foarte multe modificari de exterior si interior,

atasez cateva imagini la exterior

img192423resizeresizebj5.th.jpg

img19403839resizeresizewt6.th.jpg

img194867resizeresizeks0.th.jpg

img195423resizeresizevy3.th.jpg

img195756resizeresizeyg6.th.jpg

img197645resizeresizeae8.th.jpg

am sa revin cu mult mai multe detalii, imagini ... poate ma ajutati sa gasesc un pret pt. preluare leasing, vreau o cupra :)

Link către comentariu

Superbe poze. Superbe jante. Felicitari. Ai facut-o extrem de frumoasa (nu ca nu ar fi deja din fabrica :))

Link către comentariu

Felicitari pentru poze :) sunt aproape ... ireale. Cat despre masina ... n-am cuvinte :D

Se poate o poza mai detaliata cu jantele ?

Link către comentariu

mersi mersi ... Promit ca imi fac zilele acestea timp si o scot la pozat interior si exterior cu mult mai multe detalii, acum rabdare

Link către comentariu

buna , la incarcatura mare ating jantele in aripa ? par foarte iesite in exterior ... jantele sunt dotz hanzo , foarte faine dealtfel , mi-as fi pus si eu pe altea dar sunt 8J si nu stiu daca vor fi au nu probleme (maxim admis e 7.5J...)

Link către comentariu

Mi s-au parut mie ca sunt Hanzo (dupa forma spitei). Din cate calculasem eu totusi iese cam cu 3cm in afara aripii si posibil sa atinga la curbe stranse.

Link către comentariu

buna , la incarcatura mare ating jantele in aripa ? par foarte iesite in exterior ... jantele sunt dotz hanzo , foarte faine dealtfel , mi-as fi pus si eu pe altea dar sunt 8J si nu stiu daca vor fi au nu probleme (maxim admis e 7.5J...)

Poti pune de 8J-8,5J,numai ca atunci trebuie lasata masina in jos(arcuri sport,sa zic de 40 sau 35) si automat rotile vor fi pozitionate inspre interior la partea superioara.Si ar fi bine cu un ET de 40 sau mai bine de 45-48 si atunci sigur nu-ti va freca.

Link către comentariu

Florin&David

SUPERB.

Arata nemaipomenit .......... Pentru putin am zis ca sunt luate dintr-un joc de calculator.

SUPER.

Link către comentariu

... la ora 4 programare la pozat :) , in seara asta poze noi

jantele sunt Dotz Hanzo de 17 j8, iesite putin in afara dar dau in aspect fain (nu atinge deloc, numai sa nu ai lume in spate, sau viteze mari la hop-uri :offtopic: ) gumele 45x225

Modificat de eyeonu
Link către comentariu

i am back, atasez cateva imagini frumushele

img198201resizeaw0.th.jpg

img198867resizehe6.th.jpg

img19918990resizets4.th.jpg

img199756resizekz8.th.jpg

img199423resizetx0.th.jpg

img200645resizeyo2.th.jpg

img201201resizedc2.th.jpg

img201645resizeuw1.th.jpg

img202201resizenp6.th.jpg

img202534resizeuv4.th.jpg

img203423resizeil3.th.jpg

img203756resizefx4.th.jpg

img2042rl7.th.jpg

p1090644tg5.th.jpg

modificari exterior:

- kit aerodinamic

- grila fata

- oglinzi cromate

- jante dotz hanzo 17"/8

- brembo style

- xenon faza scurta 55w 6000k

- xenon proiectoare 35w 6000k

- evacuari duble

(urmeaza: modificat capota, remapare la 140, poate lsd doors)

modificati interior:

- carpete seat sport atasat momo

- inele ceasuri cromate

- pedale sport+sprijin

- fetze albe usi fata

- sunet Blaupunkt (amplificator GTA480(coolere atasate), condensator, tun de bass, 2 boze ovale pe spate)

(urmeaza de adaugat un dvd cu un ecran marisor, lcd in tetiere, culoare ? bord)

Poate ma ajutati sa gasesc un pret pt preluare leasing: Masina o am din decembrie, are aproape 15000 (se apropie revizia), foarte bine ingrijita, avans are 8000euro .... suna bine 14000 euro pt preluare :icon_thumright:

Modificat de eyeonu
Link către comentariu

eyeonu, zi mi si mie te rog, cum faci pozele astea

le editezi dupa in ceva?

au ceva ciudat in ele dar nu imi dau seama ce

de navigatie ai uitat?

:icon_thumright:

Link către comentariu

Cu un pic de simt artistic ... si ceva cunostinte de Photoshop :P

@eyeonu, nu le faci si tu ceva mai mari ? Sau nu vrei sa le foloseasca nimeni pe post de wallpaper ? :D

Link către comentariu

Pozele le fac cu un Canon eos 400D la care ieri un tir mi-a spart obiectivul trecand pe langa masina cu 1XX mile la ora, iar furtuna din spatele lui a dat toate trepiedele jos. Pozele sunt HDR (High dynamic range) trase normal nu in RAW. Pentru poze mai mari putem vorbi pe yahoo id: uneyeonu . Dar ceva idei sfaturi la acel pret de preluare leasing ? :P

Link către comentariu

Daca ne dai mai multe informatii despre avansul platit de tine, valoarea ratelor lunare, perioada leasingului si valoarea reziduala te putem ajuta cu pareri despre pretul pentru predarea leasingului.

Link către comentariu

Daca ne dai mai multe informatii despre avansul platit de tine, valoarea ratelor lunare, perioada leasingului si valoarea reziduala te putem ajuta cu pareri despre pretul pentru predarea leasingului.

mai multe detalii

Seat Leon Stylance

Anul Fabricatie: 2008

1.9 TDI / 105cp

Pret achizitie DDP 18,428.34

Durata: 72 Luni

Valoare reziduale: 20% (3097,20 Euro)

Avans: 8000 euro

Rata de leasing lunara 132 euro

Casco: 73.71 euro

Total lunar 205.72 euro

Link către comentariu

Pozele sunt superbe...masina la fel.....ce sa mai :P !Felicitari

Link către comentariu

In conditiile astea, eu spun ca 8000 de euro ar fi un pret avantajos pentru tine pentru cedarea contractului de leasing.

Link către comentariu

Cum 8000 EUR? Cate rate ai platit pana acum? Poate 3-4000 EUR...

P.S. La ce firma este leasingul si ce dobanda ai?

Link către comentariu

Salutari tuturor! Sunt proaspatul posesor al unui seat leon cupra! Legat de accesorii am vrut astazi sa-mi comand de la reprezentanta setul de ornament praguri exterior si eleronul-luneta spate,dar in urma facturii proforme,m-am razgandit!Pretul pragurilor ajunge la 16 mil iar cel al eleronului la 10 mil fara manopera! In afara de reprezentanta, mai exista vreun magazin sau cineva care sa importe la preturi ceva mai mici? Multumesc anticipat!

Link către comentariu

Piese originale SEAT?Numai pe e-bay,poate.Eu unul in tara inca nu am auzit.

PS. Bine ai venit la noi pe forum si sa ai parte numai de momente placute cu/in noua ta achizitie.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!