Jump to content

She's The One! Octavia 2 TDI

Calin

Postare recomandată

Azi, 24.11.2009 :D in minutul 19 al orei 16 am plinit nici mai mult nici mai putin de 90.000 Km :biggrin:

Dovada :P

post-13747-1259090714_thumb.jpg

post-13747-1259090728_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Rog moderatorii sa nu stearga :

In cursul zilei de 12.12.2009 un foarte bun prieten (Gabriel Florescu) in timp ce era la munca a avut un accident ...cineva a intrat in el si i-a strivit piciorul stang, in cele din urme acesta fiind amputat :) Daca se poate, este nevoie de sange grupa 01 si A2. Pentru cei care vor sa doneze se pot prezenta in Constanta la Centrul de Transfuzii sau in Bucuresti la Spitalul Floreasca, specificand: Pentru Gabi Florescu. http://www.primatv.ro/stiri-focus/polei-si-sange.html Multumesc ! :D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Doua poze pe la 5 dimineata inainte de un drum spre Bucuresti cu masina fumegand si inghetata :frigbaitata:

post-13747-1261910732_thumb.jpg

post-13747-1261910752_thumb.jpg

Link către comentariu

Calin nu mai ai suspensia momentan sau mi se pare? pare mai inalta ca a mea sau doar ca este alba :frigbaitata:

Bafta !

Link către comentariu

Am arcurile. Telescoapele nu le mai am ca sunt praf :Driver:) trebuie schimbate.

Probabil se vede asa datorita talonului ...jantele din poza sunt pe 15 cu cauciucuri de iarna.

Link către comentariu

Trebuia sa-i faci poza inainte sa te apuci sa "spargi sticla de pe ea" :blah_:

Imi pare rau ca nu i-am facut eu la a mea. Nu stiu daca o sa o mai prind asa :Driver:

Link către comentariu

Corect. Arata superb. Cand am dat cu pumnu si a crapat gheata de pe ea se vedea super. Aveai impresia ca masina e facuta din gheata. :Driver:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Arata frumos cu noile jante.

As dori sa fac un drum cu tine de la CT spre Bucuresti(din ala fara penalizari )

Link către comentariu

@guessWHO : leon`ul acela negru KLL este din Navodari, nu din CT..este al unui amic :)

Link către comentariu
  • 5 weeks later...

Bai da' ce stai cu ochii pe el :D

Asteptam cu nerabdare poza de peste 997 km :) cand schimbi prefixul

Link către comentariu

Pana atunci gaseste alt bord , unul de rs si pune 0, cum a plecat a mea acum 2 saptamani de la skoda cu 0 nici de fabrica nu avea asa ceva.... :icon_thumleft:

Nepoate... ce sa zic sa te tina tot asa in continuare

Link către comentariu

mercedesu nu ati vazut ce face? pe o masina cu 1 milion de km fara reparatii la motor....dau alta noua in schimb :D

Uite asa poate ma fac si eu cu o scoda noua :icon_thumright:

Link către comentariu

Frumos frumos....la cat mai multi km fara probleme, si sa ne faci o poza si la 1.000.000 :) Bafta multa

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!