Jump to content

Cum facem cauciucurile sa arate negre?

Golf TDI
 Share

Postare recomandată

Folosesc Coca-Cola fara probleme. Se spune ca ataca orice... de 9 ani de cand tot conduc masini nu am avut probleme cu cauciucurile.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Poti sa dai si cu Cico sau Brifcor si o sa ai acelasi efect :unsure: (= 0)

Iti recomand cu apa plata ca e mai ieftina....

Eu folosesc un spray de la Ma-Fra care mi se pare foarte eficient

Link către comentariu

am gasit asa ceva in austria la worthersee; sunt foarte multumit, tine 4-5 spalari si are un miros demential; nu stiu daca e acelasi lucru dar se gaseste si la noi in linkul de mai jos:

http://meguiars.store.ro/ENDURANCE-HIGH-GLOSS/G7516

exista si un burete aplicator tot la ei

Acelasi produs il folosesc si eu, cu tot cu acel buretel, mi se pare super okay.Pretul e mai ridicat .

Link către comentariu

Nu stiu daca ai citit mai sus, dar multi folosesc Cola. Si da roade de fiecare data. Nu contest proprietatile solutiilor din comert, dar si metodele mai rudimentare dau roade.

Link către comentariu

Cola nu dizolva nimic mai mult decat fanta, mirinda, pepsi, laptele batut etc. Am experimentat personal cu cuiul, carne etc. Nici un rezultat, toate sunt legende urbane.

Totul e in mintea ta, poti sterge cauciucul cu sifon cu zahar, o sa arate la fel.

Link către comentariu

1. si eu folosesc cola. in pahar,cu gheata!

2. la ce praf e la noi e cam problema cu anvelopele negre de show-room. poate cineva cu masina scumpa la curte,sofer de duminica sa o bibileasca mereu la "incaltari"

3.intrebarea din titlu si-a gasit de mult raspunsul: cu solutie pt cauciucuri. firme si pret difera.efectul cred ca e tot prin zona aia. produsul de mai sus la 50 ron nu cred ca tine mult mai mult decat cel la 20 (3 spalari vs 30 spalari,la trafic de oras prafuit)

daca vrei anvelope frumoase luati un spray/gel de la o firma cunoscuta (de auto,nu de carbogazoase) gen sonax,nigrin,mafra si veti avea un rezultat ok.

daca taica-tu e bogat si TU esti ala cu Veyron in garaj poti da pe anvelope si cu icre de mascul sud-african sa le faci negre. pretul nu conteaza :)

Link către comentariu

Dar daca nu le dam cu nimic ce-are??Eu n-am dat in viata mea cu nimic pe cauciucuri.Parca prea arata ca bradul de Craciun asa sclipitoare! :icon_thumright:

Link către comentariu

ideea e sa arate negru,mat. cel putin asa imi plac mie. nu lucioase de silicon. cum mai arata si bordurile unora de zici ca pot praji un ou in zilele calduroase

Link către comentariu

• 3 weeks later...
depinde de mizeria de pe strazi dar si cand se depune mai multa mizerie daca stergi cu ceva se simte cum scartaie cauciucul , si cei de la spalatorie ma intreaba mereu daca a-m dat cu ceva pe cauciucuri pentru ca se vede cum fuge apa imediat (sper ca le face bine anvelopelor , sprayul asta , in timp ma refer). Oricum cred ca la 13 lei nu poti sa ai pretentii sa tina o ''vesnicie'' , eu sunt multumit , il folosesc cam de un an si cred ca merita incercat.

eu recomand sa nu mai dai fiindca vei avea probleme mai tarziu

Link către comentariu

mai concret , la ce te gandesti ?

Link către comentariu

mai concret , la ce te gandesti ?

doar la faptul ca nu face bine si ca acel spray este pt cu totul alceva. fiecare este gandit si conceput pt ceva anume. substantele care le contine poate duce la craparea sa zic asa a cauciucului.

Link către comentariu

cum am precizat intr-un post anterior, eu folosesc Turtle Wax Platinum bla bla, e un fel de crema. Prima data m-am inamolit cu ea pe maini pana am curatat cauciucurile cu ea, dar de ceva vreme am pus putina crema si am adaugat cu niste apa intr-un flacon cu pufaitoare si pot sa va spun sa rezultatele sunt la fel de bune

Link către comentariu

• 1 month later...

Este mai simplu si necostisitor doar sa le speli cu o perie moale cu apa si ai cauciucuri negru mat si atat! :)

Link către comentariu

alex in domeniul asta cine reuseste sa curete roti, sau chiar masina doar cu apa, se cheama ca a facut o descoperire epocala.....

Rotile se curata cu solutii dedicate si se protejeaza peretii laterali impotriva imbatranirii tot asa.....cu solutii dedicate, care nu neaparat ca le fac sa luceasca dar cu siguranta le fac sa respinga apa)

bafta multa

Link către comentariu

Asa este! Ai foarte mare dreptate si nu am contestat performantele unei solutii dedicate, dar eu consider ca este inutil sa dai 40-60 ron pe o solutie pentru a face cauciucurile negre sau chiar de a le proteja! Acum depinde eu sunt de parere ca este inutil sa cheltui atatia bani pe o chestie minora! E si normal ca o persoana specializata in domeniul detailingului sa isi promoveze produsele.

Link către comentariu

Pai sa stii ca nu toata lumea isi trateaza gumele cu apa si crede ca le si curata. Foarte multi si le ingrijesc, si daca nu ei platesc pentru asta la spalatorie. Imagineaza-ti ca sunt sute de mii de oameni care fac asta la fiecare spalare la spalatorie. Sau cateva spalari daca folosesc o solutie de calitate, sau o spala acasa cu un sampon

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Eu stiu ca se poate folosi si crema de pantofi.Am incercat si da rezultate bune.

Link către comentariu

am cumparat de la alexcreativ solutia nerolux. vreo 15 lei un flacon de 1l. are consistenta samponului,se dilueaza cu apa si se aplica pe anvelopa cum doriti (pulverizat,pensula)

am dat de proba cu 120 ml solutie (cam 50ml concentrat plus apa) mai concentrata decat dozajul de 1:3 - 1:4 .

sa vedem cat tine efectul,acum se vad foarte bine.

aaa....din 120 ml am acoperit 4 anvelope cu vreo 70-80 ml; destul de economic

Link către comentariu

Sa nu va bufneasca rasul...dar eu...:) dupa ce spal masina bine si apoi frec cauciucurile cu buretele imbibat in sampon(auto),dupa ce se usuca le frec la fel de bine cu buretele cu silicon cu care imi fac eu papucii...si merge la fel de bine si la masina sa ii "fac papucii";))

Link către comentariu

freci cu burete imbibat in sampon si apoi le usuci fara clatire?

eu cand spal masina,intai spal jantele si anvelopele,apoi incep sa spal restul masinii.

pe papuci nu dau cu nimic. te referi la silicon de bord sau crema de pantofi,lichida?

Link către comentariu

Am cumparat din Vitan un spray. Am spalat anvelopele, am asteptat sa se usuce, apoi am dar cu "nazbatia" asta

si desi au trecut 2 saptamani de atunci si am circulat si pe ploaie, cauciucurile arata f. bine.

Nu e gras/unsuros, nu atrage mizeria.

Pret - 9 ron.

Merita.

23092010158.th.jpg

Link către comentariu

Eu va recomand Sonus Tire & Bumper Dressing Gel. In functie de cat puneti pe buretele care il insoteste puteti da cauciucurilor un aspect mat sau lucios. Si partea buna e ca rezista la cateva spalari.

Link către comentariu

Salut

Da interesant,mai ales ca rezista la mai multe spalari,te rog spune unde-l putem gasi.

Link către comentariu

Cauta si tu pe google

Primul rezultat este chiar magazinul din RO care il are.

Bafta

Link către comentariu

Da, eu l-am luat chiar de la colegul colin :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!