Jump to content

Tapiterie auto

Broscarul amator
 Share

Postare recomandată

am fost la nea Puiu din Ferentari/rahova...si pana la urma a zis ca mi-o face cu 1 milion...dar eu sper sa lucreze bine ca am dat o groaza de bani pe material...sa nu mi-l strice....(pt. ca mi-a zis ca asa ceva el nu a mai facut...si initial a zis ca nu se baga apoi eu am insistat si pana la urma a zis ca face)

stau sa ma gandesc daca nu era mai bine sa raman la tapiterul meu, care macar stiu sigur ca lucreaza bine.

A mai facut cineva dintre voi tapiteria la nea Puiu?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Broscarul amator

19

• MishuL

8

• tonic

8

• bubu

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

am fost la nea Puiu din Ferentari/rahova...si pana la urma a zis ca mi-o face cu 1 milion...dar eu sper sa lucreze bine ca am dat o groaza de bani pe material...sa nu mi-l strice....(pt. ca mi-a zis ca asa ceva el nu a mai facut...si initial a zis ca nu se baga apoi eu am insistat si pana la urma a zis ca face)

stau sa ma gandesc daca nu era mai bine sa raman la tapiterul meu, care macar stiu sigur ca lucreaza bine.

A mai facut cineva dintre voi tapiteria la nea Puiu?

<{POST_SNAPBACK}>

Eu mi-am facut integral tapiteria la el si sunt foarte multumit. Rezultatul se putea vedea si ieri la parada cum a iesit

Link către comentariu

Ok, te sun sapt viitoare ...de fapt vorbim maine la parada

PS.-Lucreaza bine?...si ieftin?

<{POST_SNAPBACK}>

..lucreaza f.bine,prima data a fost rezonabil,dupa a dublat pretul si am renuntat la serviciile lui....poate si-a revenit,merita macar sa-i pui o intrebare...

Link către comentariu

Eu mi-am facut integral tapiteria la el si sunt foarte multumit. Rezultatul se putea vedea si ieri la parada cum a iesit

<{POST_SNAPBACK}>

omul e nelinistit pentru ca el reface un Faltdach, nu un tavan stas...si ii dau dreptate...dar sa nu punem raul inainte...

Link către comentariu

• 10 months later...

eu zic asa: nu mai bine vorbiti voi cu lexxus. tapiteria originala e vreo 100 si ceva de euro. si aia e exact cum trebuie sa fie si o puteti pune voi cu manutele voastre. panourile inca vreo 50 si iaca tapiteria noua, originala, se potriveste perfect fara batai de cap si probleme de cat e de bun materialul, mesterul, etc.

eu in primavara dupa ce o revopsesc pe a mea clar imi iau noua. nu e usor sa scoti banii astia asa din buzunar. dar daca te socotesti decat sa ies in 5 milioane si poate nici nu imi place cum iese la final mai bine dau 7 dar macar stiu de o treaba. daca tot o revopsesc si bag un ban..... merita ea saraca masina ceva klumea.

...si diferenta de 2-3 mil se aduna in 2-3 luni cumva. mai bine nu fac tapiteria si o aman un pic dar daca tot o fac macar o fac cum trebuie. parerea mea :)

Link către comentariu

eu zic asa: nu mai bine vorbiti voi cu lexxus. tapiteria originala e vreo 100 si ceva de euro. si aia e exact cum trebuie sa fie si o puteti pune voi cu manutele voastre. panourile inca vreo 50 si iaca tapiteria noua, originala, se potriveste perfect fara batai de cap si probleme de cat e de bun materialul, mesterul, etc.

eu in primavara dupa ce o revopsesc pe a mea clar imi iau noua. nu e usor sa scoti banii astia asa din buzunar. dar daca te socotesti decat sa ies in 5 milioane si poate nici nu imi place cum iese la final mai bine dau 7 dar macar stiu de o treaba. daca tot o revopsesc si bag un ban..... merita ea saraca masina ceva klumea.

...si diferenta de 2-3 mil se aduna in 2-3 luni cumva. mai bine nu fac tapiteria si o aman un pic dar daca tot o fac macar o fac cum trebuie. parerea mea :)

Perfect de acord + ca mi-ai dat o idee buna.Ms

Link către comentariu

eu zic asa: nu mai bine vorbiti voi cu lexxus. tapiteria originala e vreo 100 si ceva de euro.

mai putin de 100e,mai exact 280 ron si intradevar este materialul original cu care a iesit broasca din fabrica.cel alb cu gaurele.sunt made in USA http://www.tmiproducts.com/classicrest.html

Modificat de lexxus
Link către comentariu

de acord, dar daca dati la cineva sa fiti sigur ca omul stie ce face, pentru ca eu am patit-o. tantalaul nu a scos geamurile ci a impins materialul pe dupa garnituri si a facut si niste gauri in material. nu a stiut ce este cu materialul pentru stilpuri(nu si-a dat seama unde vin) si nici nu a pus pe masina. acum am cumparat al doilea kit si va trebui sa gasesc cineva sa-l refaca.

Link către comentariu

Presupun ca daca ii duci masina cu tapiteria pe ea, se prinde; nea Puiu s-a descurcat perfect, chiar daca n-aveam tapiteria originala pe ea (inlocuita de mine cu ani in urma, pe vremea aia nici vorba de tapiterie noua originala). E drept, nu era la prima broscuta tapitata nea Puiu ...

Link către comentariu

hello!

e cineva care poate posta niste numere de telefon ale unor tapiteri? de preferat oameni la care au apelat deja, si sunt multumiti de rezultat. cu nea puiu am inteles, dar se baga la 2 scaune recaro luate de pe un m3 din 90?

ma intereseaza pt scaune initial, si pe urma si bancheta.

Link către comentariu

• 7 months later...

Vreau si eu sa-mi schimb tapiteria de la plafon si stalpii laterali.Dati-mi si mie niste sfaturi cat mai realiste.Va multumesc anticipat

Link către comentariu

Vreau si eu sa-mi schimb tapiteria de la plafon si stalpii laterali.Dati-mi si mie niste sfaturi cat mai realiste.Va multumesc anticipat

Ai putea face in modul urmator:

1. Dai comanda la un furnizor de piese de broscuta (Lexux sau Karsci) de tapitzeria de care ai nevoie si ti-o montezi singur sau cu ajutorul prietenilor sau cu ajutorul unui tapitzer auto.

2. Cumperi materialul care iti place tie din comertz. Desfaci cu grija si cu atentie tapitzeria veche (atentie...va fi nevoie sa scoti geamurile laterale, luneta si parbrizu. Dar cu ocazia asta iti schimbi si chederele de la geamuri). Faci shabloane de carton dupa tapiteria veche. Tai materialul cumparat dupa shabloane si apoi o cosi. E bine sa iti faca asta un tapitzer totusi.

La urma montezi tapiteria rezultata ca mai sus. Se lipeste pe alocuri cu prenadez. E posibil sa iti mai trebuiasca niste calti (nu stiu cum se cheama umplutura aia care vine sub tapiterie pe stalpi).

Cam asta e. Mult succes si spor la treaba.

Un sfat practic: alege pt plafon o culoare deschisa (alb, bej) pentru ca da impresia de spatiu si de lumina.

Link către comentariu

• 1 year later...

felicitari! daca ne zici si niste preturi...

Link către comentariu

Da ar fi interesant de stiut niste preturi.

La noi in Oradea, am auzit tot felul de absurditati de genul 1000

Link către comentariu

:) ori on. Eu pot furniza tapiteria completa de la plafon (cu tot cu stalpi si garnitura aia rotunda ce vine prinsa acolo), la pretul de 60 Euro + transport (daca se strang mai multi doritori, pretul scade la transport).

Culoare alba/crem - ca la original.

Valee a folosit un produs similar. Poate da referinte, daca vrea... (suze ca te bag in supa asta!!!)

Link către comentariu

Pana acum eu am incercat sa cos vinilin cu masina de cusut cea veche, un Neumann de pe la 1900, dar nu are putere- nu strange buclele. Insa acum un an jumate am gasit la scrap afara o masina de cusut electrica Victoria cu care am cusut cu succes rucsaci, gentzi- uite chiar sunt curios, o sa iau maine de la serviciu o bucata de vinilin sa vad ce iese. Importanta e si atza, sa fie rezistenta.....

Am atelier de tapitzerie la uzina, acum 2 ani mi-am cusut shaua la IJ pe 2 prajituri, putem incerca...... Ar fi bine sa recuperam de per o masina o tapitzerie originala sa facem shabloanele.

Link către comentariu

:screwy: ori on. Eu pot furniza tapiteria completa de la plafon (cu tot cu stalpi si garnitura aia rotunda ce vine prinsa acolo), la pretul de 60 Euro + transport (daca se strang mai multi doritori, pretul scade la transport).

Culoare alba/crem - ca la original.

Valee a folosit un produs similar. Poate da referinte, daca vrea... (suze ca te bag in supa asta!!!)

Daca ai putea furniza si de typ 3 Variant ce bine ar fi :soothe[1]: .

Link către comentariu

mishule, ai avut in mana aseara una...

Link către comentariu

Pentru doritori, eu pot sa le brodez cu sigla VW sau ce vreti. :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

mishule, ai avut in mana aseara una...

Da, am avut... o tapitzerie, nu? :angry: Uite ca nu m-am gandit, oricum e pusa bine, cand o fi o folosim de model, nu o stricam.

Link către comentariu

• 1 month later...
Pana acum eu am incercat sa cos vinilin cu masina de cusut cea veche, un Neumann de pe la 1900, dar nu are putere- nu strange buclele. Insa acum un an jumate am gasit la scrap afara o masina de cusut electrica Victoria cu care am cusut cu succes rucsaci, gentzi- uite chiar sunt curios, o sa iau maine de la serviciu o bucata de vinilin sa vad ce iese. Importanta e si atza, sa fie rezistenta.....

Am atelier de tapitzerie la uzina, acum 2 ani mi-am cusut shaua la IJ pe 2 prajituri, putem incerca...... Ar fi bine sa recuperam de per o masina o tapitzerie originala sa facem shabloanele.

importanta e si ata , dar mai importanta este tensionarea atei ! daca nu stii iti pote arata . sunt convins ca masina aia veche , coase vinilin-ul foarte bine !

Link către comentariu

caut un depozit cu materiale pentru tapiterie in bucuresti. am fost la 2 locatii unde stiam si s-au desfiintat.

Link către comentariu

La ala in Otopeni pe dreapta ai fost? Nu stiu daca mai e dar eu de acolo mi-am luat materiale cu ceva timp in urma. Era al unui arab simpatic.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!