Jump to content

Polita Casco

shkoda
 Share

Postare recomandată

E ca si cum ai zice ca toate masinile trebuie sa fie full options.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...

Mare atentie la CASCO ASIROM ! 

La vandalism si orice avarie in parcare cu autori necunoscuti fransiza este 25 % din valoarea daunei si nu mai putin de 100 euro ! In oferta  principala este specificata doar fransiza de 100 euro , faza cu cei  25 % este ascunsa in clauze !

Modificat de kosfunny
Link către comentariu

Casco doar Generalli (in caz ca masina este condusa de persoane de minim 30 ani) sau Allianz (minim 26 ani)

Cei sub 26 ani probabil unde o fi mai avantajos 

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut. Nu cred ca e locul potrivit sa intreb , dar nu gasesc alt loc.Daca am full casco pe masina si mi se strica de exemplu cutia automata si necesita schimbare totala casco acopera reparatia ?

Link către comentariu

Deci cumpar un a7. Dau 26 mii pe el, fac full casco si se duce cutia ca la acel faimos audi a7 care a schimbat 4 cutii pe garantie si eu ar trebuii sa imi platesc reparatiile ? Pai atunci pentru ce mai fac full casco ??

Link către comentariu

In primul rand Full Casco este un mit sau o expresie folosita in scop de marketing de agentii de asigurare .

Nu exista full casco pentru ca orice contract are si excluderi . Problemele tehnice nu se acopera decat de o eventuala garantie a producatorului !

Link către comentariu

Asa e cum spune kosfunny. E o porcarie situatia in care te afli, dar si mai mare porcarie este ca daca intri intr-un stalp cu masina si se strica cutia de viteze, atunci ti-o repara/schimba pe casco. 

Link către comentariu

... se duce cutia ... eu ar trebuii sa imi platesc reparatiile ? Pai atunci pentru ce mai fac full casco ??

... daca intri intr-un stalp cu masina si se strica cutia de viteze, atunci ti-o repara/schimba pe casco. 

Mai ne intrebam de ce sunt asigurarile scumpe ....

Link către comentariu

Nu am facut afirmatia de mai sus pentru a da idei (de aceea daca tot ma „citezi” preia toata afirmatia), ci pentru a arata inca o data, daca mai era cazul, ca la noi firmele de asigurari  incurajeaza oricare alte categorii, dar nu oamenii corecti.

Link către comentariu

Faptul ca iti schimba cutia in urma unui eveniment rutier si nu pentru ca s-a stricat nu inseamna in nici un fel o "incurajare"!

Link către comentariu

• 3 weeks later...

A facut cineva casco pe siteul allianzdirect? Aveti idee de ce nu se mai pot bifa dotarile suplimentare a masinii? Anul trecut aparea masina cu datarile standard dupa care se puteau bifa cele suplimentare (rns, piele, etc). Acu vad ca au scos chestia asta.

Link către comentariu

Retine numarul simularii si apoi vorbeste cu un operator la 9798.

Imi vine greu sa cred ca nu poti asigura masina cu optionalele care se afla pe ea.

Link către comentariu

Iti asigura tot conform VIN si ce are masina pe ea cand se fac pozele, daca ai pus tu ceva extra trebuie sa le zici, cel putin asa a fost la mine. Chiar ieri am reinnoit si eu polita dar nu am mai facut cu Allianz pentru ca am avut niste contre cu ei la un dosar si nu mi se par seriosi. Am facut la Generali de data asta.

Modificat de Clawoodyou
Link către comentariu

Si eu am patit la fel cu Allianz. In ultima vreme mi se pare ca au scazut destul de mult la capitolul seriozitate dar au crescut pretul. Si eu ma indrept spre Generali dupa 6 ani de RCA si CASCO la Allianz. Mi-au facut o oferta de reinnoire pentru RCA cu cel mai mare pret de pe piata (clasa B12).

@Jorjel, daca anul trecut ai facut tot la ei atunci nu mai trebuie sa reintroduci dotarile optionale. Daca ai avut in alta parte atunci urmeaza sfatul lui Dun si sigur se rezolva.

Link către comentariu

Anul trecut am avut tot la ei doar ca nu am avut continuitate. Am sunat la ei si au zis ca au schimbat modalitatea de operare a site'ului si ca toate optionalele prezente pe masina la inspectia de risc vor fi asigurate. Chestia e ca inainte aveai negru pe alb scris ca pe masina ai RNS, piele, etc ... Asta mi se pare fain la ei. Acu a zis aia de la suport de acolo ca ar putea emite ei polita cu optionalele selectate si sa verifice ala care vine sa faca inspectia de risc.

Ce e si mai interesant. Acu doua saptamani am facut o simulare si aveam optiunea de a selecta dotarile suplimentare. Imi iesea valoare asigurata 22.550 si prima de asigurare 1079EUR/an. Acum dupa ce nu mai pot selecta optionalele suma asigurata iese 19.700 dar prima tot de 1079EUR/an.

Link către comentariu

• 1 month later...
cipriantinu

Salut!

Am si eu asigurarea casco la firma Porsche Asigurari Romania. Masina este luata in leasing... Întrebarea mea este : Am vreo sansa sa schimb firma de asigurari daca am facut o cerere către Porsche leasing? Playesc 1000 euro pe an ( timp de 5 ani nu scade nu creste) si acum in luna martie am avut un accident( m-a lovit un polonez) si am preferat sa repar dauna prin regres. Masina a fost lovita in Germania si am avut un show fantastic... Acum cei de la firma de casco , mai anume un domn Calin,îmi tot cere sa-mi mărească prima de asigurare cu 30% ca sa fiu asigurat si in strainatate... Ce ziceti? E corect c se intampla? An vreo sansa?

Va multumesc!

Link către comentariu

Si eu am avut o clienta cu dauna la Porsche Asigurari si vreau sa spun ca aproape a ajuns pe drumuri din cauza lor. Masina tot in leasing de la Porsche. 

Din pacate nu cred ca poti face ceva in privinta asigurarii facultative dar cel mai bine este sa citesti cu atentie contractul de leasing poate gasesti vreo portita. Din punct de vedere legal Posrsche Leasing este proprietarul masinii !

Link către comentariu

Deci cumpar un a7. Dau 26 mii pe el, fac full casco si se duce cutia ca la acel faimos audi a7 care a schimbat 4 cutii pe garantie si eu ar trebuii sa imi platesc reparatiile ? Pai atunci pentru ce mai fac full casco ??

D@any, da, din acest motiv se tot scumpesc asigurarile. In Romania se confunda polita de asigurare Casco cu o polita de cosmetizare a masinii.

Oamenii nu mai fac diferenta intre probleme de uzura, probleme ce tin de proasta proiectare sau montare a unor piese care fac obiectul garantiei sau garantiei extinse si problemele ce tin strict de alte tipuri de riscuri.

Intru pentru prima oara pe acest topic si sunt speriat de ce am citit pe aici ... In curand daca tot platim o polita "full casco" (nu exista asa ceva) o sa cerem si combustibil pe asigurare si eventual reviziile.

Modificat de Frnm
Link către comentariu

Foarte obiectiv postul tau ! 

Link către comentariu

cipriantinu

Cred ca full casco se refera ca are so furtul si vandalism...

Link către comentariu

Ce stiti de polita CASCO pentru cei cu varsta sub 30 de ani cu masina luata pe numele parintilor? Se pare ca la firmele serioase s-a introdus o clauza de anul acesta (pe langa frasiza de 100 sau mai mult de euro) care prevede ca se suporta de asigurat 20% din valoarea reparatiei. 

Link către comentariu

cipriantinu

Daca nu faci inspectia de risc asa este.... Daca o faci nu mai suporti acei 20% din dauna...

Link către comentariu

Ce inspectie de risc? Masina e nou nouta, e luata pentru prietena pe numele mamei si una din firmele de asigurari serioase face CASCO in aceasta situatie cu fransiza si acoperirea a 20% din costul interventiilor pe CASCO.

Link către comentariu

cipriantinu

zine si noua care e firma de asigurari? si eu am o masina noua luata in leasing si vreau sa schimb firma de casco si am primit aceeasi varianta, pe langa franciza ai si cei 20%... eu am la Porsche si vreau sa ii schimb...

Link către comentariu

• Ex member pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!