Jump to content

Polita Casco

shkoda
 Share

Postare recomandată

RCA-ul este mai mare (diferenta ajunge la 100-150 ron/an, depinde de masina si firma de asigurare). Casco ar trebui sa fie la fel (depinde de firma de asigurare) iar la impozit nu stiu daca sunt diferente, dar oricum, daca sunt, sunt sub 10-20 ron/an.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La mine in contract scrie franciza 0% procent neacoperit din dauna totala 10%. Mie mi se pare ca si procentul neaocoperit e tot un fel de franciza. Aaa.. asigurarea Casco e la Generali.

Ciudata exprimare. Clar ca procentul neacoperit reprezinta o fransiza.

Se pare ca in oferta actuala, Generali nu mai ofera procente neacoperite aka fransize, am intrebat astazi la ei si mi-au confirmat acest lucru.Ceea ce face oferta foarte buna.

Insa atentie...au tendinta sa supraevalueze masina. Ceea ce e cu doua taisuri. Pe de o parte, asiguratul primeste o valoare asigurata mai mare. Pe de alta parte, plateste mai mult, iar daca nu are daune, la anul e foarte probabil ca si Generali sa scumpeasca politele dupa modelul Allianz. Deci salut reduceri efective.

Oricum, eu ma duc pe mana lor in acest an, mai ales ca m-am tinut tare de ei si mi-au dat valoarea asigurata cea reala (nu vreau sa tepuiesc pe nimeni, dar nici nu vreau sa fiu tepuit).

Link către comentariu

O intrebare scurta: pentru o asigurare de 1000 de euro si o dauna de 4500 de euro cam cat va creste in anul urmator asigurarea ? Merci.

Link către comentariu

Avut asigurare la tiiac - 57 mil anu trecut. M-am dus sa o prelungesc - mi-a iesit 96 mil.... o sa schimb firma.

Nu stiu dupe ce noi reglementari, basca masina mi asigurata la 27000 dupa calculele lor. Anu trecut - eu iesisem in 19.000 cu ea adusa - mi-au asigurata pe la 30.000 min + optionalele. Dupa ce am semnat i-am intrebat unde-i primu pom ca o fac varza si iau 25.000 de la ei, dar nah, ce sa fac daca-mi iubesc masinuta. AAA si raspunsul lor pe ziua de azi a fost ca si nemtii de aia isi vand masinile dupa 3 ani....

Link către comentariu

intrat la aliantz pe site, bagat calculator de rate, si culmea, ma incadram si la 57 mil..... sa le sparg capu sau nu, ata e intrebarea......

Link către comentariu

Ar fi interesant de vazut ce raspuns o sa-ti dea agentul care ti-a facut asigurarea. Ca e o diferenta destul de consistenta. Incearca sa printezi pagina cu calculatorul de rate sau sa faceti impreuna calcului, direct pe site-ul lor. Sa ne zici si noua ce motivatie ti-au dat, ca, eu unul, sunt curios...

Link către comentariu

So fi gandit ca daca castig bine tre sa le dau si lor mai mult - A zis ca si Germaica de aia se vand masinile dupa 3 ani... :hainoroc: . Nu m-am mai luat in gura cu ea, ca mi-a zis ca "a sunat" la bucuresti pt mine, etc, vrajeala. Ma mai gandesc daca imi fac tot la ei la alt agent, sau schimb cu totul firma.

Link către comentariu

Salut baieti,

Am avut si eu "noroc" cu carul ieri :D . Am primit o lovitura in spatele masinii (stanga) de m-a aruncat de pe sosea..

Un manelist, sofer profesionist, cu o utilitara de firma, prea grabit sa ma mai lase sa ies catre o secundara.

Carosabilul era nou si lungimea franei era vreo 50 de m.

RCA -ul lui este la Alliantz. Casco-ul meu este la Generali.

Paguba ar putea depasi valoarea masinii. Inca astept devizul de la service si constatarea de la RCA-ul individului.

Masina este un Golf din 2003, luata in leasing pe persoana fizica.

Intrebarea mea e, daca trebuie sa anunt Porshe Leasing si ce pot face sa mai raman si eu macar cu un avans pentru alta.. :P

Asta dupa ce am dat jumate din pretul masini avans si am platit consecvent 3 ani de rate..

Daca mi-ati putea da un sfat documentat, raman dator cu o lada de bere la urmatoare intalnire din buc.

Si colac peste pupaza, week-endul asta sunt programat ginerica :P

Multam.

Link către comentariu

Imi veni si mie randul sa-mi reinnoiesc polita CASCO.

Deoarece la ASIROM imi cer 480EUR/an in situatia in care am reducerea maxima (cam 9 ani fara daune), m-am gandit sa ma uit si la ofertele altor firme.

La Allianz e intradevar scump:871 EUR fara nici o fransiza. Valoare de nou 19500, valoare asigurata 11700.

In schimb, am gasit la ei cea mai ietina polita RCA: 146 lei/6 luni pt categoria 1800-2000 cmc.

La Generali mi-au scos un 650 EUR/an, fara fransize, valoare nou 17500, valoare asigurata 10400.

La BCR Asig cea mai buna oferta: 600 EUR/an, valoare nou 19500, valoare asigurata 11600 cu 10% fransiza la furt total sau 9350 cu 20% fransiza furt total, caz in care platesc 540 EUR/an. Inca 10% reducere daca platesc toata polita la inceput si nu in rate.

In acest moment am apelat si la serviciile unui broker de asigurari :D

Din pacate nu lucreaza decat cu cateva firme de asigurari, printre care nu se gaseste si BCR Asigurari. Eram curios daca scotea un pret mai bun decat ce am primit eu direct de la agent.

P.S. Apropo, mi-a spus ca in nici un caz nu-si trimite clientii cu daune sa-si repare masina la nesimtiti gen Porsche, Midocar...

Pt asta are o bila alba :P , dar pt nota finala astept pana maine sa vad ce oferte imi aduce...

Link către comentariu

Eu am facut la Bora Casco saptamana trecuta, la BCR Asigurari, valoare de nou 24.000 euro, suma asigurata 14.300 euro, de plata anual 670 euro, in rate, fara fransiza, cu vandalism acoperit.

Link către comentariu

Cred ca acest top al asigurarilor este influentt foarte mult de figurile agentilor locali de asigurari din diverse judete...astfel poate la Bucuresti e pe primul loc Unita...iar la Brasov e Ardaf.

Ideea este sa-ti faci asigurare full casco la o companie de asigurari cunoscuta.

Eu personal am o scarba enorma la adresa Omniasig, care la Cluj sunt pe spate din punct de vedere al profesionalismului...inca mai asteapta sa le pui in buzunat 500.000 pentru ca sa nu te plimbi prea mult.

Numai bine...zilele urmatoare ma decid unde voi face asigurarea la noua masina. Va tin la curent cu informatii.

Link către comentariu

Salve,

Ce parere aveti despre Generali? A avut cineva probleme cu ei? Sunt o firma serioasa?

Intre Generali si Omniasig ce ati alege?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Ciao

Modificat de Danny M.
Link către comentariu

Am auzit de la cineva de la Allianz ca pe viitor (nu stia nici persoana de cand) vor ca asigurarea CASCO sa nu mai acopere cauciucurile,chiar si cu janta afectata,iar pt.asigurarea geamurilor,datorita riscului mare (griblura etc.),sa se perceapa o taxa suplimentara.

Cica asa ar fi in unele tari din UE.

Link către comentariu

Intre Generali si Omniasig alege Generali.

Partea buna e ca Generali lucreaza foarte bine cu toate servisurile din reteaua Porsche. Daca ai masina VAG nu o sa ai nici o problema cu ei, garantat.

Link către comentariu

Pt cei care au asig. casco sau sunt loviti de cinevare care are RCA-ul la BCR-Asigurari.

Documente necesare deschiderii dosarului de dauna:

- polita asigurare /tichet asigurare vinovat (copie)

- documente politie/pompieri/etc. (original)

- delegatie proprietar si utilizator (persoane juridice)

- doc. identificare delegat

- proprietar (persoane fizice)

- doc. identificare proprietar

- documente identificare auto (certificate inmatriculare)

- prezenta persoanei care a fost la volan

Iar in fisierul atasat ve-ti gasit lista cu service-uri in care puteti face constatari!....

...pe viitor o sa atasez si lista cu toate service-uri cu decontare directa (in proportie de 90 % din service-urile autorizate din Bucuresti)

Link către comentariu

Eu am Casco la Omniasig. Mi-au evaluat masina la 10600e pentru care platesc 680e/an. Nu este inclus vandalismul care mai costa inca 100e/an. Fransiza 10% pentru furt sau dauna totala. Pana acum nu am apelat la ei (cu noua masina) si sper sa nici nu o fac. Am vut o supernova asigurata casco tot la omniasig si s-a rezolvat fara probleme o dauna.

Link către comentariu

Probabil ca la Generali obtineai conditii mai bune. Vandalismul e inclus in polita (acoperit) fara taxe suplimentare. Nu ai fransize si in plus, din ce am citit in contract nu platesti reintregirea politei in cazul unui incident.

Link către comentariu

Intre Omniasig si Asigurarea Romaneasca ce ati alege ? ?

Link către comentariu

De Asigurarea Romaneasca n-am auzit...

Dar mai nou si ING bank face asigurari CASCO...

Link către comentariu

Probabil ca la Generali obtineai conditii mai bune. Vandalismul e inclus in polita (acoperit) fara taxe suplimentare. Nu ai fransize si in plus, din ce am citit in contract nu platesti reintregirea politei in cazul unui incident.

Multumesc pentru sfat. Eu nu am facut inca actele cu vechiul proprietar si ma gandeam sa mai caut si alte oferte cand voi fi eu in acte. Pot renunta oricand la Casco Omiasig. Vad ca sunt numai pareri bune despre Generali. Bafta.

Link către comentariu

Am vrut sa zic Omniasig si BCR Asigurari ... nu stiu de unde a iesit Asigurarea Romaneasca :D

Link către comentariu

BCR Asigurari ... au preturi mai bune (vezi postul lui Gelu de mai sus legat de Omniasig)

La Omniasig vad sa se plateste separat pentru vandalism.

La Generali stiu ca nu se admite nici un fel de fransiza (oricum, doar cea pt furt total e convenabila daca valoarea asigurata a masinii iese peste cea reala).

Acum depinde si la ce service ai de gand sa apelezi in cazul unei eventuale daune si cum se inteleg ei cu diverse firme de asigurari. Conteaza si asta.

Eu am scapat de aceasta bataie de cap apeland la un broker de asigurari.

Nu costa nimic, el fiind platit de catre firmele de asigurari, iti face mai multe oferte la mai multe firme si tu alegi una dintre ele.

In cazul unei daune, tot el se ocupa de formalitati.

Daca te intereseaza modul asta de abordare a problemei poti incerca un telefon la

0722.614820 - Florin Duduman si vezi daca iti convine ce oferte gaseste el.

E un tip care chiar isi da interesul pentru clientii lui.

Bafta.

Link către comentariu

a avut un coleg o dauna , totul a fost foarte clar din pdv al accidentului. L-au tinut 4 luni pana sa-i dea banii de dauna totala... Si scandaluri si etc.... Ca de ce ti-au dat deviz estimativ cei de la serus ca astia au preturi mari..... si daca o faci la altul nu iese dauna totala. Aici am intrat si eu in joc. Fac masina unde vreau. Si i-a dat dauna totala si i-a lasat si harbul. Dauna totala a fost 8500 euro si harbul l-a vandut el cu 5500 euro. Misto sa iei atatia bani pe un Megane hatchback 1,5 dci 80 CP din 2004..

BCR asigurari a fost protagonistul.... Deci a se evita.... parerea mea.........

Link către comentariu

@seba Mersi, am vb cu dl Florin Duduman, mi s-a pasut super ok, iti poti fixa valoarea asigurata asa incat sa iti iasa ok la bani, iti prezinta toate ofertele in functie de ce vrei sa ai neaparat, de ex eu nu am vrut sa am fransiza la furt partial .. mi-a recomandar asigurarea de la BT asigurari, nu prea auzisem de ea, insa mi-a zis ca lucreaza foarte bine cu Ausburg daca se intampla ceva. Am avut de ales intre Generali, BT asigurari si Asitrans, el m-a sfatuit sa aleg BT asigurari. O sa ma duc maine sa mai discutam si cred ca o sa inchei si polita tot maine.

Mi se pare mult mai avantajos sa inchei polita printr-un broker de asigurari, in primul rand iti poti ajusta valoarea asigurata, si omu te sfatuieste si te ajuta sa iesi cu un raport bani/calitate cat mai bun. Stie ce firme colaboreaza si cat de bine si cu ce service-uri .. etc .. si ce mi se are si mai ok e ca in caz ca se intampla ceva te ajuta foarte mult.

Mersi de pont.

Link către comentariu

• Ex member pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!