Jump to content

Instalare Navi MFD

premiumfaraplumb
 Share

Postare recomandată

Vă salut cu stimă. Sunt mândrul posesor al unui passat b5 din 1999. Am câteva probleme cu sistemul audio/ navigatie. E vorba de un Rns mfd.

1. Magazia de cd-uri, din fabrica,nu-mi citește nici un Cd ( fi el original sau contrafăcut )

2. MFD-ul nu-mi scoate afară Cd-ul. Doar dacă reușesc sa-l trag cu ceva agrafa, vârf de cuțit, etc

3.nu reușesc sa fac MFD-ul sa-mi citească cd-uri Travel pilot DX (arse cu cd clone). Nu-mi trebuie pt navigatie, ci pt a schimba meniul din germana în engleza.

4. Din câte am citit pe forumuri,dacă apăs simultan tastele 3-6, ar trebui sa-mi apară seria aparatului. La mine e"_ _ _ " :|

Dacă mă poate ajuta cineva cu câteva sfaturi ...

Va mulțumesc!

Modificat de rares19
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mihai.Nechifor

1. Capul de citire creca e super imbacsit.

2.Mecanismul de ejectare trebuie sa fie problema. Desfacuta si curatat bine

3. Cauta sa imprumuti un cd original ca-s sensibile rau. Acum sa nu fie si capul de citire murdar

Link către comentariu

Mulțam fain ! Drumuri bune!

Link către comentariu

Mulțam fain ! Drumuri bune!

Link către comentariu

• 1 month later...

Salutare!

Am si eu o intrebare. Am instalat de curand un MDF-1 instalat pe Golf-ul meu. Are in meniu optiunea "AUX", pe care am conectat mai multe dispozitive (Interfata, si de acolo camera-rear si dvd-player cu USB). Problema/intrebarea mea este legata de un mesaj care apare pe display (din cate inteleg odata ce se atinge viteza de 7km/h), care suna cam asa: "For your safety during driving image will not display" -- deci nu apare imagine pe AUX atata timp cat masina este in miscare ( viteza > 7km/h).

Are cineva idee daca si cum se poate dezactiva acest mesaj pe AUX?

Multumesc!

Link către comentariu

Cauta in meniu ,poate are sal dezactivezi ,nu mai tin minte

Link către comentariu

• 2 weeks later...

bobbyrock  Dezactiveaza firul GALA din spate !sau pune un buton al activezi/dezactivezi la nevoie.

Acuma am si eu o intrebare, NAVI MFD 1 ce impendanta cere pentru DIFUZOARE, pentru ca am o pereche de difuzoare de la stroth si arata f bine, nu stiu dupa ce masina sunt date jos,dar au acelasi sistem de mufa si prindere dar problema este ca au 2 ohm. si din cate stiu cel putin pe fata dufuzoarele au 4 ohm.

Daca le montez cele pe 2 ohm oare distrug amplificatorul sau mai bine pun un rezistor in serie de 2 ohm sa fiu mai sigur?

Multumesc!

Link către comentariu

MFD 1 are iesiri pe 4 Ohmi.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Buna seara, nu stiu daca postez bine, am un passat b5.5 din 2002 si imi apare la navi enter code safe si code lock active for 1 h, seria sasiu este wvwzzz3bz2e097097, nu imi da voie sa ii bag cod si nici codul nu-l am, ms

Modificat de bosstanel
Link către comentariu

cum pot baga codul si ce cod are, apasat toate tastele, am introdus o singura data codul 0000

cum pot baga codul si ce cod are, am apasat toate tastele, am introdus o singura data codul 0000 si atat

cum pot baga codul si ce cod are, am apasat toate tastele, am introdus o singura data codul 0000 si atat

Link către comentariu

Ca sa iasa din blocare trebuie sa lasi masina cu contactul pus timp de o ora.

Iar aparatul trebuie decodat de un electronist, codurile nu se pot afla dupa seria de sasiu.

PS: nu mai posta in mai multe locuri, ca o sa te trezesti cu un avertisment.

Modificat de MRC
Link către comentariu

Nu am stiut, scuze, ms

Link către comentariu

• 1 month later...

Salutare colegii. De 1 saptamana am instalat si eu o navi MFD pe o skoda superb 2003 cu maxidot. Casetofonul vechi imi afisa pe maxidot canalul radio, volumul .. etc, MFDul nu o face. Ce trebuie sa fac sa imi afiseze si MFD ul la fel ? Multumesc anticipat. 

Revin cu Part number-ul Mfd-ului : SKZ1Z7C3598140  sau  1U0 035 191 A

Multumesc anticipat.

Link către comentariu

Mihai.Nechifor

Iti trebuie un modul TMC box (poate gresesc denumirea exacta) care face legatura intre navi mfd si cluster

Modificat de Mihai.Nechifor
Link către comentariu

• 2 months later...

Salut. Îmi poate spune și mie cineva dacă exista pt B5.5 navigatie originala cu ecran de 6.2 și hdd intern ce model este? Am un prieten în Germania și a găsit pe un passat la dezmembrări o astfel de navigație,am căutat de am inebunit dar nu am găsit nimic.

Link către comentariu

Pavy sa înțeleg ca este aftermarket? La aftermarket exista așa ceva (hdd?)ai idee? Același lucru I-am spus și eu ca nu am găsit pe niciunde așa ceva pe original.

Link către comentariu

posibil - nu am vazut pana acum - doar sa ne pui un link, eventual poze cu unitatea, cu etichetele de pe ea - sa vedem coduri, model, fabricant. 

Link către comentariu

Ok Florin pe weekend ar trebui sa ajungă acasă pt ca am comandat și niște scaune recaro electrice și bordul cu maxim dot :) Cum ajunge fac niște poze și le pun aici.

Link către comentariu

Are cineva vreo poza cu tubulatura de la aer cea pe care se poate monta 2 din și una pe care nu se poate monta? La mine vine curbata are ca un fel de paranteza spre botul mașinii este ok așa?

Link către comentariu

Pai e ok doar daca spui si la ce te-ar putea ajuta.Postul tau este confuz.

Link către comentariu

Pai dacă citești mai în spate cu câteva pagini ai sa vezi de ce am întrebat. Multi au avut probleme cu instalarea unei navigații 2 din tocmai din pricina acelei tubulaturi.

Link către comentariu

Sunt bune și acestea terminatoru multumesc,dar vroiam poze mai din interior unde se vede tubulatura de la clima care duce spre fantele de aer. Oricum când am sa demontez climatronicul am sa pun poza sa vedeți la ce mă refeream

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!