Jump to content

Accesorii aftersale

dedeye
 Share

Postare recomandată

dragos2007 era doar o idee, de aceea am zis ca imi place prima poza , o lumina alba dar mai slaba sa nu iasa prea mult in evidenta, ma gandeam ca te ajuta mai mult atunci cand cobori sa nu calci in apa. Era doar o idee. Nu am lumina in oginda, doar semnalizarea, e buna si ideea cu ledul acolo poate chiar mai buna ca cea prezentata mai sus. Ma gandesc. Mc pentru sfaturi :beerchug:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gabriel

109

• Calin

98

• Al Bundy

87

• sorin_ss

41

Top Posters In This Topic

Posted Images

Si sportivitatea aia si look-ul de pimp gen crom nu prea merg cu niste capace jante pe 15 si pdg , nu?

Evident :P Bine, mai exista si unii care combina pdg-ul cu jante de 17 :icon_thumright:

Link către comentariu

@dragos - La primavara cand voi vopsi toate bandourile in culoarea masinii voi vopsi si suportul negru de pe partea cromata pusa de mine.La suport am renuntat in primul rand ca scria Mobel pe el( se subintelege) si arata groaznic montat peste.Iar numarul curat schimba total masina din punctul meu de vedere.Nu am incercat sa aduc masinii un look "pimp" ci sa ii subliniez eleganta. Ma asteptam sa nu fie pe placul tuturor,e practic imposibil si nu ii voi pune jante pe 17 pt. ca in Romania e ca si cum ai arunca banii pe fereastra.Urmatoarea modificare va fi sa montez tipsuri cromate la evacuare.

Link către comentariu

de pus leduri in oglinda laterala este mai greu. eu mi-am pus o placa cu 6 leduri smd sub usa in dreptul lampii de pe usa, alimentata chiar de la alimentarea acelei lampi. poze in "masina mea".

http://vwforum.ro/index.php?act=at...t&id=167571

Link către comentariu

Geanta pentru portbagaj ( cea mare) - 150 ron la reprezentanta. Se prinde cu scai de peretii captionajului. La fel capacul se inchide cu scai. Intra multe in ea si arata bine.

post-17228-1260363036_thumb.jpg

Link către comentariu

de pus leduri in oglinda laterala este mai greu. eu mi-am pus o placa cu 6 leduri smd sub usa in dreptul lampii de pe usa, alimentata chiar de la alimentarea acelei lampi. poze in "masina mea".

Eu am schimbat becurile din oglinzi cu niste leduri SMD care bat foarte bine. M-am chinuit putin sa scot capacul oglinzii de la sofer dar a meritat.

Ledurile bat foarte bine. Se apropie la lumina de becurile originale, sunt o idee mai slabe dar poate mi se pare din cauza luminii albe.

Asa arata ledurile si au costat 4.2$ (cu totu) din china.

Modificat de Sp!der
Link către comentariu

Da domnu Sp!der dar tocmai ca alea nu sunt leduri de raza cum ai nevoie acolo , ar fi trebuit un singur led mare care sa concentreze in jos toata lumina, acele smd-uri sunt si pe lateral, eu am pus acolo niste leduri cu 6 focare , parctioc sunt 6 smd orientate in aceeasi directie dar sunt cat cele de telefon , intr-o carcasa.

Cele puse sub usa nu le vad rostul atata timp cat lumineaza doar cand usa e deschisa, deja am calcat in ceva pana sa deschid usa...

Avea masina lumina deja acolo , pe usa e montat un catadioptru jumatate rosu jumatate alb, partea alba face lumina sa vezi cand deschizi usa in ce calci iar cea rosie sa vada altii usa deschisa, iar ledul din oglinda face lumina pe langa masina inca de cand deschizi din telecomanda...

Link către comentariu

In locasul ala exista o oglinda care concentreaza lumina in jos. Am vrut sa pastrez aceiasi "pata" de iluminare ca becurile originale. Asta e motivul pentru care am ales becurile alea.

P.S. mersi de sfaturi in legatura cu firul din centrala electrica. A iesit foarte usor, iar acum e la locul lui. Luminile merg perfect peste tot. :)

Modificat de Sp!der
Link către comentariu

Nu ai incercat sa inlocuiesti becul sau becurile din lampa originala cu led-urile ? cred ca se petea si ara mai elegant , nu ?

Nu ai incercat sa inlocuiesti becul sau becurile din lampa originala cu led-urile ? cred ca se petea si ara mai elegant , nu ?

se ''putea'' ...scuze!

De la un baiat Stelypro parca il cheama,foarte de treaba din Ploiesti.Vorbeste cu el dar nu cred ca mai are.

Poti sa ne dai detalii cum dam de baiatul asta , sau daca mai e cu noi poate ne da el un semn de viata ? ca mie unuia imi place masca asa cum ai facut-o ...

Link către comentariu

@lucian Despre baiatul care mi-a vandut-o nu stiu mai nimic,va las link cu profilul lui Link sa luati legatura cu el in cazul in care mai poate aduce.

@neo2 Mie nici nu-mi vine sa cred ca am dat pe ea atat de putin,sper sa si am parte de ea. Lucky me :santa:

Link către comentariu

lucian de pus in oglinda laterala as fi pus dar nu am decat semnalizarea acolo. exista cumva fir tras din fabrica pentru asta? daca exista voi pune si acolo, dar daca nu este, nu ma bag sa-l trag eu. cred ca ar fi prea complicat.

Modificat de MacGyver
Link către comentariu

NU e greu, firul e tras pana la mufa de oglinda, trebuie tras de acolo pana in spatele sticlei.

Link către comentariu

salut domnul Cristi. daca imi spui mai exact ce si cum ma apuc de treaba. daca exista topic despre asta il voi cauta. multumesc. bafta

Link către comentariu

deci in mufa de pe usa unde intra firele de la oglinda este o gaura libera in partea dinspre oglinda. Se baga pin cu fir acolo si se trage pana in spatele sticlei dupa ce se da carcasa oglinzii jos. Trebuie schimbata partea inferioara cea cu semnalizarea care are si bec de iluminare se mai trage un fir de masa, dar se poate folosi cel de la semnalizare. Si trebuie codat calc de usa sa stie sa aprinda becul la deschiderea usii.

Link către comentariu

No offense OFF-Topic... :D Si acum intrebare de baraj: se gaseste de cumparat doar partea de jos care sa cuprinda si becul de iluminare sau trebuie schimbata toata partea? Multam' fain ! :nono:

Link către comentariu

dupa ce dau jos fata de usa, trebuie sa dau jos si tabla care este prinsa in nituri, daca da, nu vor apare "soricei"?

Link către comentariu

Doar fata de usa se da jos si gasesti mufa , scoti carcasa oglinzii si vezi ca nu ai soclu d ebec, carcasa de jos a oglinzii de fapt o bucata ca e formata din mai multe parti se gaseste separat si se cumpara una cu soclu de bec...atasez un pdf cu demontarea si cu treaba asta....

Fata de usa se demonteaza ca aici... http://vwforum.ro/index.php?showtopic=43965

Umfeldbeleuchtung.pdf

Modificat de gabriel
Link către comentariu

Aferim efendi, mulsumim mult la tine ! :D :icon_thumright:

Modificat de radiomaniack
Link către comentariu

salut domnul Cristi. daca imi spui mai exact ce si cum ma apuc de treaba. daca exista topic despre asta il voi cauta. multumesc. bafta

Eu personal nu am demontat oglinda , ca nu am avut inca nevoie sa fac asta , dar iti dau o adresa unde gasesti o multime de tutoriale printre care si demontarea oglinzii , este in franceza , dar are poze . Daca nu te descurci o sa iti fac eu o traducere

http://simplement.skoda.free.fr/technique/...nique-mecanique

Despre cum ajungi cu fir pina acolo , am vazut sfaturile celorlalti si sint bune ; daca nu ai gemuletul pentru lumina in jos , cred ca doua trei gauri in carcasa prin care sa strecori led-uril pina la fata carcasei ( sa nu iasa din ea ) si sa le lipesti cu ceva nu ar arata urit , de fapt nu cred ca s-ar vedea , fiind in partea de jos . Daca folosesti mastic siliconic pentru fixarea si etansarea led-urilor cred ca solutia ar fi ok

@lucian Despre baiatul care mi-a vandut-o nu stiu mai nimic,va las link cu profilul lui Link sa luati legatura cu el in cazul in care mai poate aduce.

@neo2 Mie nici nu-mi vine sa cred ca am dat pe ea atat de putin,sper sa si am parte de ea. Lucky me :icon_thumright:

Vreau sa spun ca esti intr-adevar norocos , am tot intrebat si am primit o adresa a unei firme care vinde si asa ceva , dar cu aproape 400 lei ... deci esti norocos !!!!!

Un accesoriu aftersale montat de mine ieri.Simplu si de mare efect,imi place mult :Driver:

Poza : http://img121.imageshack.us/i/05122009707.jpg/

Tot eu te mai bat la cap cu o intrebare legata de ornament , in partea de sus se lipeste de bara , dar in partea de jos , de peste grila , ramine in aer sau are cleme care il prinde de grila ? deci poti sa ne dai citeva detalii despre prinderea pe masina ?! - te rugam !!!

Link către comentariu

Al Bundy, gabriel, lucian.1950 va multumesc de ajutor. ma apuc de treaba.

Link către comentariu

Lucian - Salut,aici norocul :icon_cool: Ornamentul se prinde de bara cu banda dublu adeziva iar in partea de jos in dreptul grilelor se intrepatrunde,nu are clipsuri.Orice amanunt despre aceasta mica modificare va ofer cu drag dar nu stiu ce mai pot spune despre ea :rolleyes:

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Geanta pentru portbagaj ( cea mare) - 150 ron la reprezentanta. Se prinde cu scai de peretii captionajului. La fel capacul se inchide cu scai. Intra multe in ea si arata bine.

Stie cineva codul?

Link către comentariu

chr: pentru geanta nu stiu codul, dar, daca vrei sa o iei de la dealer stiu ei ce vrei, eu am comandat si platit, trebuie sa vina, 162 ron a fost pretul la pba bucuresti.

legat de leduri in oglinzi, precizez ca nu aveam, am revenit cu poze:

in prima poza sunt ledurile folosite

post-21162-1260798280_thumb.jpg

post-21162-1260798458_thumb.jpg

post-21162-1260798748_thumb.jpg

post-21162-1260798941_thumb.jpg

Modificat de MacGyver
Link către comentariu

Buna treaba! Ai reusit sa le si conectezi?

Link către comentariu

nu le-am conectat, nu am papucii sau clemele care intra in mufa de la usa. oricum, pe seara asta cred ca ajunge.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!