Jump to content

Accesorii aftersale

dedeye
 Share

Postare recomandată

Foarte greu nu poate sa fie. Ne trebuie doar o matrita...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 3 weeks later...
  • Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gabriel

109

• Calin

98

• Al Bundy

87

• sorin_ss

41

Top Posters In This Topic

Posted Images

Si-a pus cineva pe masina grila de protectie radiator AC? cod 1k0820746-se prinde cu clipsuri. Am gasit in etka si am si facut comanda. Fagurii la 11.000km arata jalnic in partea inferioara a radiatorului si m-am gandit ca trebuie sa fie ok, mai ales ca nu am plasa de tuning-gen plasa de tantari!

Voi ce parere aveti?

PS: nu e scump 28ron grila si 0,9ron clipsurile.

Link către comentariu

Salut,

Un coleg skodist din Sibiu se confruntă cu aceeaşi problemă.

Este problemă de material al radiatorului,

Modificat de xxnelu
Te rog sa nu mai dai QUOTE/REPLY la mesajul anterior. Foloseste Add Reply.
Link către comentariu

Poza din etka, vad ca acopera doar partea de jos a radiatorului :( , corect? Si eu am sa comand, mc "albertinobuz" pentru informatie. Oare se poate monta fara sa dam spoileru fata jos?

post-18532-1258647118_thumb.jpg

Modificat de mafia
Link către comentariu

Se poate comanda la reprezentata, dar din pacate acopera doar partea de jos, iar distanta dintre grile e destul de mare, astfel va proteja doar impotriva obiectelor mai mari.

Link către comentariu

da mersi Aron...intradevar nu acopera decat de obiectele mari, ptr obiectele mici trebuie pusa in fata o plasa mai mica pe bara

Link către comentariu

Foarte greu nu poate sa fie. Ne trebuie doar o matrita...

efectuat capacul, voi pune si poze. nu vine destul de multumitor pentru mine dar este chiar util.

Link către comentariu

Asta e capacul facut de mine. Am vrut sa fie cat de cat simetric cu cel din dreapta.

Am folosit o bucata subtire de placaj, niste mocheta ramasa prin casa (s-a nimerit foarte bine culoarea) si vreo 20cm de scai.

post-41695-1259778730_thumb.png

post-41695-1259778735_thumb.png

post-41695-1259778739_thumb.png

post-41695-1259778743_thumb.png

Modificat de DanRe
Link către comentariu

Frumos a iesit. Si tine bine scaiul ala? Cred ca o sa ma apuc si eu de mesterit. Sa vad mocheta de unde iau la culoare.

Link către comentariu

Scaiul tine foarte bine. Eu am pus numai in partea de sus pentru ca jos e tavita de plastic. Mocheta pot sa-ti dau eu daca vrei, mai am destula in debara.

Link către comentariu

Bestial a iesit. Ma apuc si eu la primul timp liber :)

Modificat de mario75
Link către comentariu

a iesit foarte bine capacul. eu nu m-am gandit sa il fac asa mic, l-am facut cat tot locasul. cand ii pun si mocheta pe el ii fac si poze. spor la treaba. bafta

Link către comentariu

Multumesc,l-am luat de pe forum cu 150RON.In realitate arata mult mai bine :RO flag:

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

De la un baiat Stelypro parca il cheama,foarte de treaba din Ploiesti.Vorbeste cu el dar nu cred ca mai are.

Link către comentariu

La dxx blue line asa ceva costa 300 si ceva de lei.Norocosule,ai fost mai rapid ca mine,de altfel si mai aproape :) e

Link către comentariu

Dupa ce am cumparat-o am vazut ca o vroiai si tu. ;) Merita si 3 milioane la cat de bine arata. :)

Link către comentariu

Parca e cam mult crom in partea din fata, in conditiile in care masina nu are nicaieri ornamente cromate, cum sunt la passat de ex. Noroc ca mai estompeaza numarul putin... Parerea mea e ca Octavia e o masina eleganta, cu personalitate asa cum e stock, orice interventie risca f mult sa o transforme in partea cealalta.... Dar gusturile nu se discuta. No offence, just an opinion :)

Link către comentariu

Sunt de accord cu parerea ta,dar comparand-o cu Passat-ul B6 partea din fata parea incompleta,se termina cam brusc asa mi se pare ca are o continuitate.E foarte adevarat,e o chestie de gust (spre ex. unii elimina cromul chiar si de pe masca).

Link către comentariu

Da, intr-adevar, o grila necromata/"carbon-look" ar merge perfect cu o culoare neagra a masinii, da o nota de sportivitate

Link către comentariu

Cautand pe net anumite chestii am gasit 2 poze si ma gandeam cum ar arata modificarea facuta pe O2. Acele lumini sa se aprinda individual doar cand deschizi portiera si doar pe portiunea cat tine portiera, sa fie legate cu luminile de la picioare (Footwell lights). Lumina da fie alba (prefer eu) sau verde.

Cum sunt montate pe Nissan mi se pare o tiganie, dar am postata doar ca idee.

Voi ce spuneti :) ?

post-18532-1260216886_thumb.jpg

post-18532-1260216898_thumb.jpg

Link către comentariu

Luminile alea au fost puse pe un brabus parca prima data sunt spoturi , de ce va complicati sa pune-ti mai multe leduri si alti concumatori pe switch-urile usii ...

Mai ales tu ca doar ai avut probleme cu el....

Masina ta nu are luminile in oglinzi? se vede foarte bine cu ele mai bine schimbi acolo si pui niste leduri superflux ecva puternic si ai terminat treaba cu lumina.

Mereu imi spunea cineva de ce vrei sa atragi atentia asupra masinii tale ca sa aiba astia necaz pe tine .( si bine zicea)

Da, intr-adevar, o grila necromata/"carbon-look" ar merge perfect cu o culoare neagra a masinii, da o nota de sportivitate

Si sportivitatea aia si look-ul de pimp gen crom nu prea merg cu niste capace jante pe 15 si pdg , nu?

Fiecare face ce vrea cu masina lui dar totul depinde de gust.

Cred ca super ar fi ca domnul fns sa isi faca numerele albe (stearsa dunga neagra cu acetona parca am auzit)fara suport de numar dar astia cand au facut octavia s-au gasit ei sa mai lipeasca de bara, si suportul ala idiot, plus ca mai pui inca unu deasupra care tine tabla asta infect de urata

Le...

Binenteles acuma ca am facut poza mare vad ca asa a facut.... :beerchug: gresala mea , atunci imi place bunul gust al domnului , pacat ca se vede suportul ala negru in spate, ar merita vopsit in culoarea masinii la urmatoarea ocazie

Modificat de dragos2007
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!