Jump to content

Accesorii aftersale

dedeye
 Share

Postare recomandată

ma intereseaza si pe mine senzorul pentru placute de frana ca tocmai trebuie sa le schimb si cred ca ar fi util ca data viitoare sa nu mai astept pana scartaie ca sa-mi dau seama ca trebuie schimbate

in legatura cu firu ala unde tebuie tras? si mai este nevoie de alte modificari in computer

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gabriel

109

• Calin

98

• Al Bundy

87

• sorin_ss

41

Top Posters In This Topic

Posted Images

Voi cititi cat de cat posturile?

Am specificat mai sus. Trebuie trase 2 fire, unul la masa si unul in bord.

Poza cu pinii bordului.

post-13747-1234609054_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru cei interesati, s-a facut Stiky cu montarea senzorului de nivel lichid parbriz.

Link către comentariu

Vreau sa montez oglinzi pliabile electric, am facut rost de partea mecanica interioara de vw dar nu stiu cum le pot face sa se plieze automat. Se pricepe cineva la electrica? Cum se poate creea un circuit sa comunice cu masina sau alarma?

Link către comentariu

PAi cred ca iti mai trebuie si butonul de reglare oglinzi cu pozitie de rabatare.

Link către comentariu

Crezi ca un buton poate face si partea cu incuiatul masini= rabatare automata?

Link către comentariu

Poti sa pui pe o alarma care are un canal liber, dar de obicei acele oglinzi vin cu un calculator dar le poti alimenta in mai multe feluri ...

Trebuie sa vezi daca le alimentezi cat merg, merg in continuu sau se opresc la cap, ca daca merg in continuu e mai greu.

Sau se pot lega sa le dai tu drumul din buton si sa fii cu ochii pe ele cand ajung la capat dar iarasi e greu ca nu vor merge niciodata in acelasi timp.

Deci mai trebuie studiat de catre tine cum merg motorasele sau ce are actuator.

Link către comentariu

Asta e partea urata ca merg in continuu. As putea cronometra cumva sa vad cat dureaza o deschidere/inchidere cu o eroare de 1sec ca daca merge fortat 1 sec nu se va strica motorasul, dar nu stiu un circuit care sa ii dea curent fix un nr de secunde nici macar nu stiu ce sa caut

Link către comentariu

Orice pic banal poate sa fie programat sa dea curent numai un anumit timp (se face cu timer si intrerupere si e chiar banal daca dai un search pe net gasesti codul fara nicio problema) .. problema este insa la integrarea placutie in oglinda, alimentarea ei .. si alte chestii din astea .. si totusi chiar vrei sa faci o struto-camila din asta pe o masina care nu e chiar ieftina? .. mai bine ai cauta si calculatoarele de oglinzi ca nu au cum sa fie asa de scumpe.

Link către comentariu

Se poate detecta precis cand motorul electric nu se mai roteste, mi-e sa nu zic prostii, dar era ceva ce tinea de impedanta rotorului, aproape de scurtcircuit, parca.

In fine, daca e vorba de chestii artizanale se poate.

Link către comentariu

Cine ma poate ajuta cu o poza din vag care sa contina schema oglinzi sau partea care se fixeaza de usa? sa vad daca se potriveste inainte sa ma apuc sa scot fata de usa. Multumesc anticipat

Link către comentariu

OFICIAL: de ieri am incalzire in scaune after legata la butoanele originale de la clima :)

Link către comentariu

ESP-ul contine multe sisteme care trebuie puse,inclusiv ceva pe la directie,electronica multa si trebuie umblat la partea electrica,sistemul de franare etc.In romania nu se poate pune si daca se putea costa de ordinul miilor de euro.

ESP = Electronic Stability Program

Deci cineva te-a aburit de nu mai are aer. Asa cum spune si numele singurele ajustari care se fac este UC-ul de la abs este altul care are si ESP inclus in el la fel cum e si cu TMP nimic mai mult.

UN PROGRAM. care in functie de anumiti parametri da in ABS pe o anumita roata si nu pe toate. ABS-ul este independent pe roata adica in plus tehnic ti-a pus niste electrovalve pentru lichidul de frina sa fie dirijat pe fiecare roata in parte.

Pot ESP-ul se bazeaza pe traductori de ABS si folosind functia TMP (adica numar de rotatii pe min ale roti) daca o roata sa invirte mai repede decit ala (luam cazul rotilor din fata de exemplu) inseamna ca tu esti angajat intr-un viraj si e normal ca roata de pe interior sa se invirta mai lent la fel se pune problema si roti din spate interio trebuie sa aiba aceeasi viteza cu cea din fata daca nu ESP-ul actioneaza pe partea opusa pentru reechilibrare. Deci ESP-ul ca si TMP-ul nu functioneaza fara ABS deci baza e ABS-ul.

Link către comentariu

Se poate detecta precis cand motorul electric nu se mai roteste, mi-e sa nu zic prostii, dar era ceva ce tinea de impedanta rotorului, aproape de scurtcircuit, parca.

In fine, daca e vorba de chestii artizanale se poate.

Salut

Ca si la geamurile electrice cind ajung sa aiba un obstacol in calea lor motoarele forteaza adica creste curentul consumat si hatz calculatorul taie alimentarea.

La fel si la oglinzi daca ai un obstacol sau cap de cursa ele trebuie sa se opreasca.

Ati incercat sa furati curent dintr-un bec fie el si lampa de iluminat portbagajul? o sa de in MAXIDOT ca ai bec defect :blink:.

Deci toata electronica este bazata pe consumuri normale si consumuri anormale cele anormale pot fi 0.000 mA sau peste limita normal pentru ambele calculatorul de bord spune defective lamp ....

Problema este de unde furi curent si cum setezi tu curentul normal pe acel consumator (vezi cei cu experienta in VAG)

Link către comentariu

Vin si eu cu o curiozitate..am un amic cu o Octavia 2 si vrea sa isi puna stergator pe luneta.Se poate?Trebuie schimbata si luneta/e greu/cam cat costa? Multumiri.

Link către comentariu

Vin si eu cu o curiozitate..am un amic cu o Octavia 2 si vrea sa isi puna stergator pe luneta.Se poate?Trebuie schimbata si luneta/e greu/cam cat costa? Multumiri.

Costa o luneta noua si vine nevopsita + aparatoarea interioara + ca nu merita :blink:

Link către comentariu

ma refeream la luneta ca si geam (am vazut ca stergatorul e pus pe geam nu pe partea de tabla a hayonului) :)

Link către comentariu

Ar trebui multe modificari , capacul de plastic d ela portbagaj , luneta cred ca se poate gauri asta destul de usor la geamuri , maneta de stergator, fire, codari stergator motoras, stropitoare , furtunase...etc, luneta este geamul, nu are treaba cu vopsitul, hayounul de tabla nu se schimba, probabil vei avea nevoie si acolo de placa de prindere daca nu este dar asta trebuie vazut .

Dai o fuga la dealer dar nu cred ca e ieftin, numai maneta de stergatoare trebuie sa fie peste 4 mil cu toate functiile astea.

Eu zic ca nu merita si mie mi se pare ca arata urat cu stergator pe spate comparativ cu fara...

Link către comentariu

Prietenul meu merge mult prin oras..si atunci cand ploua (la viteze mai mici de 40km/h) apa se aseaza pe luneta si se murdareste,etc..d'asta vroia sa isi puna pt ca este foarte practic(cel putin in oras). Multumesc pt promtitudine!

Link către comentariu

Eu am stergator pe spate, dar nu cred ca merita cheltuiala si efortul. Cred ca prietenul tau trebuie sa invete sa conduca... asigurarea se face in principal cu oglinzile laterale, cea centrala e mai putin importanta... a se vedea soferii profesionisti, care de obicei nu au posibilitatea sa foloseasca oglinda centrala (la dube de marfa, etc).

Link către comentariu

Da, la parcat nu te ajuta cu nimic, te orientezi cu ajutorul oglinzilor, indiferent ca ploua sau nu. In schimb, in oras cand ploua isi merita toti banii. Nu regret nicio clipa ca l-am adaugat la optionale. Daca nu il montati din fabrica e prea mare bataia de cap, cheltuiala mare, intr-un cuvant, nu merita.

Link către comentariu

Cred ca prietenul tau trebuie sa invete sa conduca... asigurarea se face in principal cu oglinzile laterale, cea centrala e mai putin importanta... a se vedea soferii profesionisti, care de obicei nu au posibilitatea sa foloseasca oglinda centrala (la dube de marfa, etc).

Nu sunt de acord cu ce ai spus aici. Oglinda centrala e la fel de importanta ca si cele laterale, mai ales pentru faptul ca te ajuta sa apreciezi mai bine distanta fata de masina din spate. Si nu compara un autoturism, cu o duba de marfa. "Profesionistii" aia nu au posibilitatea sa foloseasca acea oglinda, inca de cand au terminat scoala de soferi, asa ca nici pe aia nu putem sa-i bagam in aceeasi oala cu cei care conduc autoturisme, incepatori, sau nu.

P.S. Sorry pentru deviere :)

Modificat de mario75
Link către comentariu

Cati useri atatea pareri, ce rost are daca e bun sau nu stergatorul daca te ajuta sau nu, ideea era daca se poate si cat costa, de ce deviem de la subiect?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!