Jump to content

Aparat De Presiune - Cu Apa

WRC
 Share

Postare recomandată

Multumesc tuturos pentru sfaturi...Am vazut pe net ca este cineva din Timisoara care comercializeaza lancea de spumare profesionala(240 ron).Ce spuneti,merita investitia?

Sarbatori cu bine si Paste fericit prieteni!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

asa ceva am eu si este foarte buna, pun cam 100ml spuma activa, restul apa pana la 4-500ml si daca dau la max. concentratia iese frisca nu spuma, asa consistenta e.

la spalatorii auto nu aveau asa consistenta cum obtin eu .

trebuie vazut daca ti se potriveste unul din adaptoarele care sunt disponibile.

ca si presiune si debit este suficient ceea ce ofera un aparat de hobby din modelele superioare.

asta am eu: http://www.okazii.ro...tiva-a111184947

Modificat de adifox
Link către comentariu

Chiar astazi dau comanda prietene...multumesc mult!Abia astept sa fac proba.Referitor la spuma activa folosesti un produs anume?

Link către comentariu

@adifox

Cat te-a costat HD 6/16? Am o oferta la 4276 ron fata TVA.

Link către comentariu

Florin Mandras

Daca se poate va rog o recomandare de spuma activa pentru un spalator cu presiune de apa.

Multumesc

Link către comentariu

spuma activa MAFRA, curata foarte bine, diluatie 1:10, costa 55 de lei 5 litri.

Link către comentariu

cand cumparati spuma activa tineti cont si de PH-ul acesteia...si soda caustica poate curata masina dar nu cred ca ii convine lacului si cromului

Link către comentariu

Puteti incerca spuma valet pro cu ph neutru. Oricum cineva care a fost toata viata lui la spalatorie si acum vrea sa o spele acasa nu cred ca il va mai interesa ce PH are pentru ca oricum spuma de la spalatorie a matuit lacul si cromul de pe ea.Multi dau cu spuma activa pe masina dupa care clatesc si incep sa stearga masina, fara o spalare cu 2bm nu rezolvi nimic, numai sa dai cu spuma activa trafic film remover care se foloseste la camioane.

Link către comentariu

Vreau sa imi iau si eu o jucarie dar ceva entry level pana in 400 RON. Ce as putea lua in banii astia ca sa merite investitia ? Ma orientasem catre Karcher K 2.300 .

Link către comentariu

@adifox

Cat te-a costat HD 6/16? Am o oferta la 4276 ron fata TVA.

am dat 1100 euro din Germania e adus.

Modificat de adifox
Link către comentariu

Eu va recomand LAVOR sunt italiene si peste Karcher, Bosch si ce alte porcarii mai sunt pe piata in jur de 300 ron.

Al meu inca mai merge, avantajul ar fi ca are inclusa si lancea aia de spumare si face spuma foarte foarte groasa.

Normal ca au aparate si mai scumpe dar la bani mai multi.

http://www.lavorwash...te-appareil.asp

Asta e cel pe care il am eu, l-am cumparat din reteaua de magazine PARTENER, ... normal ca unul care sa aiba 150 bari ar fi mult mai fain dar creste si pretul.

Modificat de bbogdanmircea
Link către comentariu

Karcher sunt locul 1.

Bine...aici nu includem acele aparate facute de fitme de garaj cu presiune incredibila de taie un palet de lemn (vezi youtube)

Link către comentariu

Cum am zis si mai sus vreau sa imi iau un aparat de curatare.

Merita diferenta de la 110 bar la 120 bar ?

La 350-500 Ron care ar fi ce-a mai buna alegere ? Ca si caracteristici majoritatea au : debit apa (majoritatea au 340-370 l/h) , presune 110 bar , Putere 1400w .

Ca preturi am gasit : Karcher K 2.300 ( 380 RON)

Karcher K 2.38 (389 RON)

Black&Decker PW1400K (415 Ron)

Bosch AQUATAK 100( Presiune max: 100 bari, Debit max.: 350l/h) (348 RON)

Modificat de V A L I
Link către comentariu

K2.300 are doua preturi?

cauta ceva cu pompa de metal. conteaza presiunea si debitul.

daca ai curte mai strange bani si cumpara ceva mai mare (karcher 5). daca nu ai curte,baga banii in galeata,laveta buna de uscare,sampon si un onr.

Link către comentariu

florica adrian

Eu am un Karcher 5.20. Multumit pana acum de el, avind in vedere ca l-am luat s.h.. Caut insa o lance de spumare pentru el.

Link către comentariu

Am editat. Era vorba de k 2.38.

Da, stau la curte. Totusi nu as vrea sa investesc mai mult de 500 Ron .

Pentru metoda "doua galeti" folosesc deja 2 galeti :)) , manusa de lana, lavete am (dar ceva mai de calitate nu strica) si sampon.

Link către comentariu

Florica ia-ti asa ceva,face treaba buna. Eu am folosit-o pe bosch,cu un adaptor.

Sent from my HTC using Tapatalk.

post-66542-13355275776565_thumb.jpg

Link către comentariu

Eu va recomand LAVOR sunt italiene si peste Karcher, Bosch si ce alte porcarii mai sunt pe piata in jur de 300 ron.

Al meu inca mai merge, avantajul ar fi ca are inclusa si lancea aia de spumare si face spuma foarte foarte groasa.

Normal ca au aparate si mai scumpe dar la bani mai multi.

http://www.lavorwash...te-appareil.asp

Asta e cel pe care il am eu, l-am cumparat din reteaua de magazine PARTENER, ... normal ca unul care sa aiba 150 bari ar fi mult mai fain dar creste si pretul.

Si eu am Lavor de un an si sunt multumit. Pt. Spumare folosesc un fel de vermorel de plastic

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

Da, se pare ca lumea e setata pe Karcher si Bosch pe aici...

Lavor JET 15 are 110 bari cu 360 l/ora, pompa metalica, vermorel de spumare inclus si m-a costat 280 RON.

Try to beat that.

Link către comentariu

aici filmuletele cu Lovor Jet 15

Dupa cum scriu si acolo nu sunt foarte multumit.

Dupa ceva timp de utilizare inca mai merge aparatul Lavor foarte bine asadar ca si fiabilitate este foarte ok.

Dar nu stiu daca as cumpara din nou aparat din asta.

Salut Bogdan,

Tu recomanzi Lavor dar din cei ai scris acum ceva vreme nu pari foarte multumit.

Pentru 100 Ron in plus (adica 380 ron) pot sa iau K2.38 care are aceleasi caracteristici (4 m furtunul)

Sau la 440 ron un Einhell RT-HP 1545 - Best buy daca ne luam dupa urmatoarele caracteristici.

Alimentare: 230 V ~ 50 Hz

Putere: 2100 W

max. 150 bar (EW)

Presiune de lucru: 100 bar

Evacuare: 450 l/h

Furtun de alimentare: 6 m

Pachetul cuprinde: cablu alimentare 5 m, furtun de presiune 6 m, rezervor detergent, prelungitoare, pistol cu cap variabil cu 2 tipuri de jet, pre-filtru de apa, mufa de conectare la apa cu cuplaj rapid.

Link către comentariu

bbogdanmircea

Asa e, la momentul respectiv nu eram prea incantat...dar vazand ca lumea scrie pe aici ca nici macar lance de spumare nu are la aceiasi bani si a trebuit sa mai dea inca 1-2 mil suplimentar ptr bidonasul ala, si ca majoritatea au pompa de plastic la banii astia am ajuns la concluzia ca nu a fost o alegere atat de rea pana la urma.

Normal la banii astia are si Lavorul neajunsurile lui, furtunul de la pistol este prea scurt si cam atat.

In rest ca si putere de curatate banuiesc ca si celelalte sunt la fel, dar ai dreptate, daca acel Einhell chiar are acele caracteristici si nu e facut in China atunci chiar s-ar merita...nu mai tin minte exact dar sunt niste Einhell care sunt penibile ca si calitate si sunt altele mai bunute...sper sa fie din a doua categorie.

Mai nou am vazut pe la TV ca si Stihl produce aparate de astea de spalat cu presiune, dar nu stiu la ce preturi.

De acolo de unde am luat eu aveau si un Makita, dar era si mai mic si mai slab decat Lavor si mai scump cu vreo 2 milioane...nah calitate japoneza.

Acel debit in plus chiar face diferenta adica la aceeasi presiune poti sa cureti o suprafata mult mai mare...ptr mine ideal ar fi un 150 bari presiune si macar 450 litri debit...

Link către comentariu

• 2 months later...

Salutari. Eu ma gandesc sa-mi achizitionez asa ceva:http://www.bricomax.ro/Aparate_presiune_apa_rece-Aparat_presiune_apa_rece_Lavor_STORM_II_PLUS_21_2L___ROTARY_BRUSH_C_ASP_(X-RAY_PLUS_140)-13701-pd.ashx

Mai are cineva ? Ce parere aveti despre marca asta ? Multumesc.

Modificat de Inginerul
Link către comentariu

bbogdanmircea

Mi se pare foarte bun, am Lavor JET 15 si sunt multumit de el, asta ar tb sa fie mult m bun.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Am luat Karcher 2.14 de la Dedeman cu 270 ron (include 2 lanci) + pistol de spuma (cu recipient) 60 ron (asta spumeaza exact cum arata poza de pe ambalaj ! nemtii astia...) si e mai mult decat imi trebuie. Face 100 bari.

Singura chestie nasoala la modelul asta de buget e manerul demontabil care zic eu ca trebuie lipit fix, altfel scapi scula pe jos.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!