Jump to content

Arc cazut de sub scaunul fata

Z
 Share

Postare recomandată

salut, azi mi'am montat alt airbag in scaun, si nu am vazut nici un arc de genul acesta. am atasat o poza

post-17173-1200184847_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Arcul ajuta la usurarea manevrarii pe verticala. A cazut evident si la mine ( s-a rupt urechea aia) si m-am tot rugat de mecanici sa imi repare prostia, pana cand unul mi-a spus ca pot sa o arunc linistit.

Link către comentariu

Si eu am gasit arcul ala sub scaunul din dreapta :offtopic:

Oare sunt doua arcuri la fiecare scaun sau 1 si 1

O sa incerc cand se mai incalzeste sa il pun la loc

Link către comentariu

• Administrator

Sub fiecare scaun exista cate un arc . :)

Link către comentariu

SI mie mi-au cazut ambele arcuri. le-am aruncat linistit :frigbaitata:

Link către comentariu

fratilor, stati linistiti. arcul ala e de fapt din protbagaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nu stiu insa cum a ajuns din portbagal la mine sub scaun, locul unde l-am vazut prima oara, insa de cand l-am pus in prtbagaj merge scaunul la fel de bine.

asadar, nu e nici o problema, lasati-l la locul lui in portbagaj!!!!!!

Link către comentariu

Si eu la bora m-am trezit cu arcu sub scaun, reglajele mergeau toate ok

Link către comentariu

si mie mi-au cazut ambele...drept pt care propun sa posteze de acum inainte doar cei care le mai au :scratch:

Link către comentariu

fratilor, stati linistiti. arcul ala e de fapt din protbagaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nu stiu insa cum a ajuns din portbagal la mine sub scaun, locul unde l-am vazut prima oara, insa de cand l-am pus in prtbagaj merge scaunul la fel de bine.

asadar, nu e nici o problema, lasati-l la locul lui in portbagaj!!!!!!

Foarte tare raspunsul lui silcos, si eu am pus arcul in portbagaj "la locul lui" si scaunul merge perfect.

Link către comentariu

La mine inca ambele sunt la locul lor, dar daca va cadea vreo unul stiu ce am de facut .... il pun in portbagaj...

Link către comentariu

a picat si la mine de la pasager, totul merge cum trebuie la scaun asa ca l-am pus in garaj si acolo va rugini.

Link către comentariu

salutare! la mine la masina arcul acela are rol de a face scaunul(masina are 2usi) sa "sara" atunci cand actinez manerul de rabatere a scaunului... fara arc scaunul se rabate ca la golfurile cu scaune normale, ale mele fiind sport! deci in momentul in care ridic maneta de rabatere a scaunului, spatarul se da spre fata, iar sezutul "sare" spre inainte... fara el, sezutul trebuie ridicat manual...

P.S: nu sunt beat daca am incalcit explicatiile... la masinile in 4 usi probabil trebuia pus pt ca le ramaneau piese... :) :)

Link către comentariu

• 1 month later...

a cazut si la mine, la scaunul de la sofer; acum merge mai greu reglajul pe inaltime al scaunului

Link către comentariu

asa mi-a cazut si mie arcul dar am dat jos cu grija scaunul si am gasit locul acestuia si acum nu mai am nici o problema....(am pus la loc dupa ce in prealabil ma uitasem la scunul celalalt cum vine arculetul)

Link către comentariu

sal, YGOR are dreptate acel magnific arculet are strict legatura cu reglajul scaunului pe inaltime, cand se ridica scaunul merge perfect dar la coborare numai are acea cursa ca la ridicat coboara ca din copac. si eu evident am gasit acest arculet si am vazut ceea ce face, acum ideea este cum pot sa il pun la loc.m-am chinuit ceva timp dar nu reusesc sub nici o forma sa il montez. poate e cineva care stie

Link către comentariu

Am gasit si eu ambele arcuri sub scaunele din fata.....defapt la o franare puternica au venit in fata :-)))).

Am pus in portiera si stau acolo de 6 luni....nu am observat nici o diferenta la scaune.......dar probabil aveti dreptate cu reglarire de inaltime...

Mersi totusi pentru topic mai ales pentru pozele lui HREMUS, acum stiu exact de unde vin arcurile...am citit totul si este interesant...

Modificat de Isty_TDI
Link către comentariu

reglajele mergeau la fel si inainte si dupa deci nu cred ca are legatura cu regl pe inaltime

Link către comentariu

• 4 months later...

si la mine a cazut arcul de sub scaunul pasagerului. sa se odihneasca in pace in torpedou pana cand gasesc explicatii cum sa-l pun. m-am chinuit eu, ce-i drept, ieri, dar fara nici un rezultat :Driver: - mi s-a parut ca merge fara probleme scaunul chiar si fara piesa respectiva, desi dibuisem cam de pe unde e.

Link către comentariu

daca ar fi sa punem la un loc toate arcurile care au cazut, si le-=am duce la fier vechi.....ne-am imbogati.ca sa fiu si eu in randul lumii,va anunt ca mi-a cazut si mie arcul la sofer.faza este ca am demontat la o bora sacaunul sofer pentru aceeasi problema.un rol activ nu am putut gasi pentru acest arc,insa am cam dedus de unde ar veni.vine undeva din partea dreapta a scaunului, cam deasupra sinei din stanga.o ureche era rupta si nu prea vad cum sa sudezi la loc acolo.toate reglajele merg perfect. eu as spune ca e pus sa tina scaunul intreg sa nu se lase mecanismele in el in timp. altceva nu vad sa fie atat timp cat toate reglajele merg perfect. mai ales ca la mine stiu si cand s-a rupt urechea - m-am trantit mai"ciobaneste" pe scaun si s-a auzit un poc si am gasit urechea sub scaun pe mocheta,dar arcul nu cazuse atunci.am facut legatura cu pocnetul si urechea si acum cateva zile am gasit arcul sub mocheta.arcul are un fel de sant pe care intra.sfatul meu....evitati sa cadeti din copac pe scaun :lol:

Link către comentariu

salutare! un prieten are un seat leon 2002 si a patit acelasi lucru, intr-o zi a gasit un arc s-a interesat la un service si i s-a spus ca e de la reglajul scaunului pe inaltime si asa este ca acum nu mai merge ridicat scaunul. nu-i mare lucru.

Link către comentariu

Daca cineva ar face cateva poze cu un scaun caruia INCA ii sta la loc acel arc, poate am reusi sa le punem inapoi.

Link către comentariu

Salut

Am demontat scaunele sa spal tapiteria si am facut poze la arcul celebru. Este unul in partea dreapta la mine. Nu stiu daca trebuie si in stanga. Faza este ca am si eu un arc care l-am gasit in masina cand am cumparat-o. Probabil e de la scaunul din stanga pe care inca nu l-am demontat.

post-19772-1218290833_thumb.jpg

Link către comentariu

Salut

Merg si eu de vreo 2 luni cu arcul cazut sub scaun. Am gasit langa el si urechiusa rupta. Am observat ca functioneaza toate reglajele la scaun, doar ca reglarea pe inaltime se face mult mai greu, trebuie sa tragi mai tare de levierul ala. Inainte se ridica mult mai usor scaunul, dar oricum nu ma deranjeaza , ca merg cu scaunul dat jos. Numai bine...

Link către comentariu

si mie mi-au cazut ambele...drept pt care propun sa posteze de acum inainte doar cei care le mai au :))

ahahhaa - eu cred ca il mai am pe scaunul pasager. o sa caut pe cineva mai impunator.. sa ii fac pereche aluia de sub scaunul sofer - sa nu se plictiseasca.

ma apucase si pe mine panica cand am luat masina - ala de la care am luat-o a lasat arcul fix sub scaun. :)

Link către comentariu

salutare baieti. sunt si eu norocosul posesor al unui astfel de arc care nu e la locul lui. am intrat in randul lumii, nu?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!